• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Ukens

  Skulle vell egentlig tatt det igår, men så det blir forrige ukes blogg. Men så jeg trakk egentlig bare ut en tilfeldig, siden jeg klarer ikke å ta avgjørelser når det gjelder slike ting, kommer bare til å sitte der i evigheter og vurdere og så ender det med at jeg ikke klarer å bestemme meg, så derfor så tok jeg bare og skrev alle de som meldte seg på på en lapp, og så trakk jeg ut en helt tilfeldig. 

  Så den bloggen som ble Ukens blogg i forrige uke blee: 

  http://cmvt.blogg.no/! Du hadde også forresten en utrolig fin blogg, med masse fine bilder og et nydelig design! 

  Lånte bare et lite bilde fra bloggen din!
  Hvis noen andre vil bli denne Ukens blogg så er det bare til å skrive det under i kommentarfeltet. 

  Ukens

  En ny runde med ukens blogg, så bare meld deg på under. Det eneste du trenger å gjøre er bare å si at du er med, og så trekker jeg ut en tilfeldig blogg. 
  haha sitter fortsatt i gymtøyet etter at vi sprang 2000 meteren idag. 

  Vil du bli ukens blogg? 

  Ukens

  har nå trukket og ukens blogg ble:

  http://saraeaa.blogg.no/

  (siden det var så pent bilde ^^ )

  Gratulerer til deg Saraeaa ! 

  Ukens

  Jeg tenkte jeg kunne prøve meg på Ukens blogg, litt tidsfordriv, og det er kjekt å se på andre blogger også da! Så meld deg på, og vinneren får et eget innlegg her på bloggen! Linker selvfølgelig og så kommer jeg nok til å stjele et lite bilde fra bloggen din! ^^ 

  Men det eneste du trenger å gjøre er å bli med i denne gruppen eller like denne siden ville anbefalt gruppen siden det ikke lenger kommer oppdatering på den andre liker siden! Og etter det så skriver du bare under at du er med! :) 


  Skal du melde deg på?

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits