• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sommer

  Hallo alle sammen! Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering om hva som har skjedd siden siste innlegg. Siste gangen var vel på valentines. Men siden jeg ikke har tatt så mye bilder med kameraet i det siste, mye fordi jeg har glemt ut å ta det med meg rundt omkring, blir det ikke så mye bilder. Men jeg har selvfølgelig tatt mobilbilder, og med dagens teknologi blir det som oftest noen fine bilder. Hvis dere vil følge litt mer med på hva jeg gjør så kan dere også sende en forespørsel om å følge meg på instagram, jeg heter christiine03. 

  Jeg har ikke hatt noen spesielle reiser i det siste utenom sist helg da jeg fikk i 18års presang en tur til Sverige til et spa hotel av kjæresten min. Noen som var utrolig koselig.Vi måtte kjøre fra hytten hans på Jelsa og helt til Sandefjord for å ta Colorline båten til Strømstad i Sverige. Da fikk vi både sjangs til å dra innom taxfreen, og vi dro på et senter i Sverige som jeg ikke husker navnet på akkurat nå, men hvertfall et senter med 110 butikker. Hvor vi kjøpte med oss masse brus, litt caprisonne (som jeg elsker) og litt klær, sko og masse forskjellig. 

  Jeg har jo også fylt 18 år den 3 juli. Har kun feiret bursdagen min med familien på mamma sin side, og igår feiret jeg med pappa sin side. Også skal jeg snart feire bursdagen min med venner, men er ikke helt sikker på når tid det blir, men vi får se :) Ellers snart drar jeg til Kreta med mamma, stefaren min og kjæresten min. Det blir nok veldig gøy. Vi skal til Agia marina og bor på et hotell som heter Atrion. Hvis noen av dere har vært der, må dere gjerne gi tips om ting vi må sjekke ut eller noe. Har vært mye i Kreta men ikke akkurat i denne byen. 


  Shorts - fra bikbok Topp - fra bikbok 

  Idag slang jeg bare på meg en søt shorts og topp, skal på jobb klokken fire i fire timer, så må skifte da uansett.

  Uansett hvis dere vil jeg skal blogge mer eller det er noe spesielt dere vil jeg skal enten blogge eller videoblogge om så er det bare å si ifra.  

  Ha en fin sommerdag alle sammen! ;) 

  Sommer

  Her kommer bildene fra Kreta turen. 

  Hehe blinkskudd. 

  Gresk øl. 

  Vi var på en utflukt til en plass som jeg ikke helt husker va heter. Hvor vi fikk se liksom restene av et palass eller noe slikt, og etterpå kjøpte vi oss et glass med fresk presset juice. 

  Etter på fikk vi dra på shopping i "hovedstaden" i Kreta, Heraklion, hvor de hadde masse butikker og noe kjente som Zara, bershka, starbucks, mac, the body shop osv. 


  Dette var fra dagen jeg hadde bursdag. Vi var på en veldig fin restaurang, hvor vi fikk utrolig god mat, mamma og stefaren min hadde mat fra havet, mens jeg haddeb biff. Jeg fikk også en drikk med litt alkohol i siden jeg ble 17, hehe :) 

  Bildene under er fra da vi var på en utflukt med et slaks piratskip faktisikt, tror vi satt på den båten til sammen 4 timer, vi skulle ut til en øy. Turen ut til øya gikk fint, mens når vi skulle tilbake, var den nesten ingen vind, jeg sovna, og hver gang jeg våknet hadde jeg enten vondt i nakken, armene, ryggen eller noe slik, i tilegg til at jeg ble utrolig svett... Men heldigvis fikk vi lov til å hoppe uti det sinnsykt klare vannet. 

   
  Her e skipet. 

  På øya var vi også innom en kirike, som egentlig var ganske skummel... Spesielt øye helt øverst. 

  men ellers var øya fin.

  Hotellet vi var på hadde et knøtt lite basseng, så omtrent hver dag i de to ukene måtte vi ligge på stranden. Litt stress med all stranden og slik, men det var en fin tur :)

  Men nå må jeg gjøre meg klar til 6 timer med jobb. Blogges senere! 

   

  Sommer

  Tenkte jeg kunne oppsummere hvordan min sommer var. Ikke at jeg gjorde så veeldig mye i sommer, dro bare til rhodos, og ellers var jeg bare hjemme. Var av og til med venner og slik. Og så var det jo noen dager hvor jeg ikke blogget, fordi jeg ikke hadde noe å blogge om, eller fordi jeg ikke fikk tatt bilder da jeg gjorde noe, meeen ja. 

  Skoleavsluttning

  Først var det jo skoleavsluttningen. Jeg tok ingen bilder der selv, siden jeg glemte selvfølgelig å ta med kameraet, flott. Så jeg stjal noen bilder som var på facebook. 

  Det over ble ikke like stort men, jaja. 

  Bursdag

  Så feiret vi bursdagen til meg og Helene. Hun ble 20 og jeg 16. Jeg fikk bare tatt bilder fra da vi feiret hos pappa, men det går vel fint. 

  Mariell, meg og Helene :)

  Rhodos

  Så reiste jeg til Rhodos med Michelle (med mamma og paul selvfølgelig)

  Havet i Rhodos var utrolig fint og blått og klart. Det var vell egentlig det jeg likte best med stranden. Ellers så var det kanskje litt for mye bølger, så du kunne ikke bare ligge på madrassen, fordi da enten du opp skikkelig lang vekk. Den ene gangen så hadde vi skikkelige problemer med å komme oss bort hvor vi skulle, det var nesten umulig. I tilegg så kunne du jo ikke gå på stranden, fordi det var bare stein. Og hotellet vårt var sånn 2-3 km vekke fra byen, så skulle virkelig funnet et annet hotel.

  Vi var jo på noen utflukter. Den ene var hvor vi blant annet så hvor de gamle olympiske lekene ble holdt. Eller hvor de hadde blitt holdt, husker ikke heelt historien bak der. Så vi fikk se på en måte rester etter hvor de hadde holdt lekene og slike ting. Og da var vi også i Gamle byen i Rhodos, hvor vi kjøpte noen par ting, og fikk se et sånn skikkelig stort slott da, hvor gamle byen var inni på en måte, ja de som har vært der vet hva jeg mener. 

  Gamle byen. 

  Men selvfølgelig alt i alt, så var det en utrolig kjekk tur, sammen med bestejenta Michelle. Skulle kanskje bare vært på et annet hotel, nærmere byen og sånn, hehe. Hvis dere vil se flerne bilder fra turen så finner dere det innlegget HER

  Jeg malte rommet mitt, fra rosa til hvit. Og ble veldig fornøyd. 

  Etter det gjorde jeg vell ikke så mye allverdens, jeg var i kongeparken med noen venner, men jeg tok ikke bilder der desverre. Men jeg har jo tatt noen bilder her og der da, blandt annet noen som jeg heller ikke har delt enda, så her kan dere få se noen bilder fra en vakker sommerdag.  Deler bare noen, siden elers blir det ett veldig langt innlegg. 


  Søøte.   Ellers så kan dere jo også se nedover på bloggen min om hva jeg har gjort i sommer! 


   

   

   

  Sommer

  Nå er jeg endelig kommet hjem fra Rhodos. Kjenner det var litt deilig å komme hjem igjen, av og til blir det litt mye med varmen og slik, kjenner det tar litt på kroppen og jeg blir fort sur og sliten. Jeg har jo ikke blogget på lenge, rett og slett fordi det var internett vi måtte betale for og masse slik. 

  men uansett, her kommer litt bilder!

   

   

  Den første dagen vi kom! 

  Utflukter!

  Så hadde jeg jo bursdagen den 3 juli, 16 år. Da fikk jeg kake av de på hotelet, i tillegg til sang! 

  Vi var også i badeland dagen før vi reiste!

  Der kommer jeg i full fart!  Synes om bildene?

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits