• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sminke

  Heey alle søte! Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg bruker i ansiktet eller i huden da av produkter og koster. Som dere kanskje ser på pudderet så er det utrolig lite igjen av det, i tillegg til i foundationen, såå jeg kommer jo til å bytte ut disse øyeblikk da. Da tror jeg nok at jeg kommer til å kjøpe noen helt andre, og noen som kanskje har litt bedre "kvalitet" for å si det sånn. Har bare brukt den blushen sånn ett par ganger, den funker greit egentlig, hadde egentlig en fra elf, som var bedre, men den er tom, så da var det liksom første tingen jeg tenkte på å prøve fra hennes, tror ikke jeg skal gjøre det igjen. Uansett, blushen er i sweet rose (18) hvis noen vil prøve den. Pudderet er : (250) Sun beige, og foundationen er jeg ikke sikker på for det har gått vekk så jeg klarer ikke se det! 

  Ja, bruker total face brush til liksom slutten da, som bruker å være pudderet. Foundation kosten sier jo seg selv. Og kabuki til blushen, men bruker egentlig mest total face brushen til den også..  Og fuktighetskremen tar jeg selvfølgelig å smører i fjeset før jeg påfører sminken! Naturligvis.. 

  Men nå er klokken blitt litt mye, så jeg må komme meg en tur i dusjen, før jeg tar kvelden! Natta 

  Sminke

  Jeg skulle egentlig komme med et innlegg i går, men jeg var med Annika og Michelle, så skulle jeg blogge da jeg kom hjem, men bildene ville jo ikke laste seg opp så da egentlig bare gadd jeg ikke blogge. Ikke at det var et særlig spennendes innlegg, men uansett. Jeg tenkte jeg kunne vise sminken som jeg bruker til hverdags. I bilder da. 

  Her er alle hverdagssminken min. (dette er ikke all sminken min, men den jeg vanligvis bruker) 

  Jeg bruker foundationen først (hvilket nummer vet jeg ikke, det står så utydelig) og så bruker jeg pudderet (sun beige) Det er ikke alltid jeg bruker foundation da.

  Så har jeg vell egentlig bare en basic øyenskygge på skolen. Men må nok kjøpe nytt, kvaliteten på disse er skikkelig dårlig. 

  Light Brown farge på øyenbrynene. 

  Så bruker jeg disse to maskaraene, og en eyeliner. 

  Og tilslutt så bruker jeg en tilfeldig lippalm/lipgloss som jeg har tilstedet. 

  Men jeg skal eller må nok kjøpe meg ny, i bedre kvaliteter og slik. 

  Synes? Bruker du noe av det samme? 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits