• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Outfit!

  I just lawee my new top! hoho! Dette er mitt antrekk idag. eller det jeg hadde på meg på skolen, måtte skifte da jeg kom hjem, siden jeg var på jobb! har vært på jobb i 5 timer! idag, var helt alene, for føørste gang omg.. haha. Det gikk sånn passe fint egentlig haha. Så jeg har liksom bare fått tatt bilder mens det var sol, og så har jeg ikke kunnet lagt d ut før nå. Men jeg kan ikke skrive så mye mer, fordi jeg må øve til en matteprøve som vi har i morgen, hadde heelt glemt ut den!... Wish me luck :)

   

  Outfit!

  På akkurat denne datoen og denne tiden for 1 år siden opprettet jeg denne bloggen. Sykt morsomt å tenke på! Alt var såå mye annerledes for kun ett år siden, føles så utrolig rart. Så mye har skjedd som jeg ikke ante kom til å skje,  og så kjenner jeg at jeg har vokst på denne tiden! Veldig og, lært mer, blitt ett hakk voksnere.  Men slik er det nok med alle. Har sittet her litt og sett tilbake på bilder og videoer, føler jeg har forandret meg en smule hvertfall fra da til nå, men dere kan jo se selv. 

  Forandret meg?

  Her kommer forresten antrekket for dagen. 


  Hunden måtte selvfølgelig være med på bildet! 


  ¨

  Forresten ikke at jeg bryr meg om haters som kommenterer, meen, når ble det slik at hvis du bare har en pitteliten kvise så må du redigere den vekk? skal alle plutselig ha helt perfekt hud og nå då? hahah jaja uansett, tusen takk til alle dere som kommentere og leser bloggen! Jeg skriver kanskje ikke det så veldig ofte på bloggen, meen jeg setter stor pris på det! :) 

   

  Outfit!

  Denne dagen har fått ganske fort egentlig! Har vært på skolen, var hjemme sånn halv 5? Og så har jeg kun spist og sittet på pcen!jaja! Jeg hopper øyeblikk i dusjen, men først så tenkte jeg at jeg kunne legge inn et lige innlegg! Alle har nok sett teenageposts på facebook right? Ja så jeg fant frem fire av de jeg liksom "liker" best nå for tiden da, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.. 

  I tillegg til antrekket for idag,veldig sånn basic isj da, men det er jo vinter så det er ikke alltid like lett å kle på seg! Og så tok jeg og laget en pariserflette på meg selv siden jeg snart skal dusje! Er faktiskt utrolig lett å lage pariserflette på seg selv og andre selvfølgelig! Når du kan det selvfølgelig :) 

  Men jeg hopper i dusjen! Blogges

  Outfit!
  Idag har vi vært på kvadrat og kjøpt julegaver, jeg fikk bare kjøpt en da, men det er hvertfall en mindre enn det jeg hadde, haha. I uke 49 skal jeg og søskenbarnet mitt ut å kjøpe julegaver, så jeg håper jeg får kjøpt en del da. Ellers nå skal jeg dusje og så må jeg skrive ferdig en fremføring som jeg skal ha på mandag, den skal bare vare i 5 minutter så det er ikke store fremføringen meen til nå har jeg kun 1 og et halv minutt... Tror ikke dette var så særlig interessant, såå jeg avslutter innlegget her.  Fikk forresten noe ting da vi var på kvadrat i dag som jeg sikkert kan vise i et senere innlegg :) 

  Kos dere videre!! :) Og han e finfin lørdags kveld! 

  Outfit!

  Toppen her er faktiskt en kjole fra nelly, som jeg bare tok oppi shortsen. Shortsen er fra Bikbok. Og så har jeg bare en anminelig svart topp under. 

  Har ikke så spesielt mye å skrive, har ikke gjort så særlig mye idag, så jeg bare slengte inn antrekket for dagen :) 

  Synes om antrekket? 

  Outfit!

  Jeg har ikke vært så flink å blogge de siste dagene, beklager for det. Er ikke alltid jeg har tid til å blogge så mye, og noen ganger glemmer jeg kameraet så jeg får ikke tatt så masse bilder. Idag har jeg ikke gjort så spesielt mye, har skikkelig gangsperr i hoftene og nesten over alt i bena, jeg og Paul jogget rundt nullen her på mosterøy, som er rundt 4 km. Har ikke jogget der på så lenge, men vi brukte 28 min rundt :) Forresten jeg har vel ikke skrevet på bloggen før at hunden vår Luna skal få valper. Hun skal få valpene sånn neste helg. Ååh, gleder meg til det kommer små nusselige Luna-er, haha. 

  Vet ikke om dere klarer å se det, men hun har fått en ganske stor mage. Får ikke helt et bra bilde av magen men. 

  Hun er så søt. 

  Var ute og tok noen flerne bilder også. 

  Slik er været her. Halvt fint og halvt stygt. Dere klarer vel å se hvor det er lyst og hvor det blir helt mørkt. 

  Dagens antrekk forresten. 

  Jakken GINATRICOT topp NO IDEA Bukse GINATRICOT 

  Synes om bildene? 

   

   

  Outfit!

  Bukse GINATRICOT Genser H&M Denim jakke GINATRICOT Skjerf GLITTER

  Det var mitt antrekk for dagen. Dette blir et ganske så kort innlegg egentlig. Akkurat nå gjør jeg ikke så veldig mye, sitter og ser på tv selvom det er ingenting å se på, er alene hjemme. Såå jeg sitter her, for meg selv med den ene katten. juhuu. Forresten hvis dere lurer på noe så er det bare til å spørre i veei, jeg svarer på alt på ukens spørsmål :) 

  Synes om antrekket? Har du noen spørsmål? 

  Outfit!

  Hei alle søtinger 

  Akkurat i det jeg skulle begynne å skrive dette innlegget så ser jeg at klokken er sjuu! Jeg fikk helt sjokk. haha, men har jo hatt en ganske lang dag på skolen da, og det har vi tre ganger i uken, juhu... Vi slutter klokken ti over 3, tre ganger i uken. Og tirsdag og onsdag så er det sånn ti på halv 2 eller noe sånn. Ganske annerledes fra ungdomskolen osv egentlig, men vi gjør heldigvis kjekkere ting på vgs da, i steden for at vi liksom bare sitter i klasserommet og har kjedelig fag. Litt deilig at de eneste sånn fellesfagene vi har er matte, naturfag, engelsk og gym! Eeelsk. 

   

  Idag var antrekket mitt egentlig ganske kjedelig. Jeg var litt for trøtt til å tenke ut et antrekket, så jeg bare tok på meg dette heer. 

  Genser // H&M Bukse // GINATRICOT

  Hvordan var din daag? Synes om antrekket? 

  Outfit!

  æææ... hater regnet, jeg kom på bussen hjem fra skolen idag nesten gjennomvåt, på grunn av at jeg må gå over en dum bru for å komme til bussen, jeg gidder aldri å stå og vente på kun en buss som går der oppe med skolen, det er liksom litt waist of time, så selvføgelig oppe på bruer så blåser det veldig mye, i tillegg til at det hølyet ned. Smarte meg hadde tatt på meg en tynn  jakke, som jeg liksom skulle bruke til sommertiden. Smart christine! Kom meg heldigvis levende hjem, haha. 

   

  Uansett, jeg tenkte jeg skulle vise dagens outfit, men alle bildene hvor jeg stod ble bare helt misslykket i mine øyne, fant ikke noe fint, enten var lyset fooor mørkt, eller så ble det bare ikke fint. hehe. pirkete. Så det ble liksom litt deler av outfiten som kommer nå. Fikk egentig ikke så veldig fine bilder der, ser ut som om mine fotoegenskaper ikke ville sammarbeide med meg akkurat idag, neivell!..  


  hate the rain! 

  Outfit!

  Dette blir et kort innlegg med antrekket for dagen, fordi nå skal vi akkurat til å se filmen The rite. Noen som har sett den før? 

  hehe, tullebilde, til de av dere som ikke forstod det :) 

  Shorts fra BIKBOK Hvit genser fra H&M Cardian fra GINATRICOT

   

  Outfit!

  Shorts // Vero moda Topp // Ginatricot Tubetopp // Bikbok

  Forresten så funderte jeg over om eg skulle lage videoblogg. Rett og slett siden jeg ikke har så veldig mye å gjøre, og fordi det er kanskje kjekkere å se en video enn innlegg? Såå hvis dere har noen forslag til hva jeg kan videoblogge om, eller vil at jeg skal lage videoblogg om, så bare kommenter under! 

  Synes?

                    Gjerne lik innlegget! :) 

  Outfit!

  Nå skal vi snart kjøre til gladmaten i Stavanger. Kan ikke akkurat si at været er så veldig flott, men heldigvis skulle det visst bli bedre og det har ihvertfall sluttet å regne. Føler det er så utrolig lenge siden jeg var på gladmaten. Var der verken i fjor eller året før det (tror jeg). Husker faktiskt ikke sist gang jeg var der.. 

  Genser // Hennes Skjorte // Hennes Bukse // Cubus Sko // Vet ikke Ring // Rhodos

  Synes?

             Gjerne lik innlegget! :) 

   

  Outfit!

  Endelig litt sommervær. Varmere idag faktiskt enn det var i går, så endelig kan jeg bruke dagen på å gjøre noe annet enn å bare sitte inne og se på pcen og silk. Det er så kjedelig, og jeg føler bare jeg kaster vekk dagene. Du sitter liksom og ser mange episoder fra klokken 12 om dagen, og plutselig er klokka 8. Deilig å fått brukt dagene litt. Så i dag og igår da, så var jeg og slo (har glemt ut ordet for det) tistler nede i marka. Det er sånn ugress, som vokser rundt omkring. Nederst i marka ville jeg si var værst. Der var det sånn at vær gang jeg snudde meg så så jeg en ny. Fikk slått mye da. 

   

  Igår kveld hadde da jeg la meg, så hadde jeg jo da tatt på meg en genser å sove i, så da jeg våkna var jeg utroolig svett, og våknet ett par ganger av at jeg kokte. Så varmt var det tydeligvis. Tviler på om jeg komme til å sove så mye med hettegensere nå, muligens når det begynner å regne igjen! uansett. 

  hehe ja, slik gikk jeg og slo tistler. (Bak busstoppet på høyre side av meg, så kan dere se litt av marka) 

  Forresten så tok jeg også antrekket for dagen! :
  Topp // Vero Moda Shorts // Ginatricot Ring // Rhodos 

  Tycks? 

                Gjerne lik innlegget! :)

  Outfit!

  Var ikke så veldig mye sol i dag, men heldigvis ikke regn. Så det ble bukse og topp på meg :)


  Men nå må jeg ut på tur med voffen! 

  Synes om outfitet? 

  Outfit!

  Jeg skulle egentlig legge ut dette outfitet i går, men så ble det liksom aldri, så det kommer heller idag. Har bare en liten pause fra skrivinga så jeg tenkte jeg kunne bare slenge inn et lite innlegg før jeg begynner igjen.   Men nå må jeg tilbake til skrivingen! 

  Synes om outfitet? Hva har du gjort idag? 

  Outfit!  Dagens outfit // Dongeri jakke // Ginatricot Bluse // Monki Bukse // Bikbok

  Men uansett, i dag har jeg vært på skolen, selvfølgelig. Og etter det så var jeg og Susann på All City Club, det var faktiskt veldig kjekt. Og mindte meg utrolig mye om Laken Champion i USA, angrer så syykt på at jeg ikke reiser til USA i år også, kan ikke få sagt det nok hvor mye jeg angrer. Men jaja, jeg får se hvor de skal neste år, så kanskje jeg får lov til å reise neste år? Håper viirkelig det! Beste opplevelsen, og virkelig noe å annbefale. Men Michelle skal jo være me meg til Rhodos, så det blir nok uutrolig kjekt! Er kun 16 dager til... :o Forresten så var det med Younglife, så hvis du har det der dere bor, så anbefaler jeg deg å bli med på USA tur. Ubeskrivelig! 

  Har forresten skikkelig dilla på Safe and sound av Taylor Swift. Helt hekta! 

   

  Hva har du gjort idag? 

  Outfit!

  Hettegenser // En bod i Washington DC Shorts // Ginatricot

  Idag har jeg vasket bilen til mamma, og tjent litt penger, skal vaske paul sin i morgen også, og så har jeg vært ute på tur, derfor har jeg ikke fått blogget så mye. 

  Synes om outfitet?

  Outfit!

  ooh idag er det Fredag den 13, ikke at jeg har hatt noe ulykker elller noe sånn idag, har egentlig aldri skjedd meg noe på Fredag den 13. Men her kommer dagens outfit. 

  Topp // Ginatricot Bukse // Ginatricot Tubetopp // Bikbok

  Idag hadde jeg bølger i håret, siden jeg følger jeg alltid bare går med rettet hår.

  Synes om outfitet? 

  Outfit!  Topp // Ginatricot Joggebukse // Bikbok  Armbånd // noe kjøpt, noe fått og noe lagt

  Ikke et så veldig spesielt antrekk i dag, har ikke gjort så mye i dag utenom reguleringstannlegen, så det ble bare til at jeg gikk med joggebukse! 

  men forresten så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde,  har jo hatt det før, men fikk aldri svart, så dette blir velt den første spørsmålsrunden på denne bloggen. Spør meg om hva som helst, bare det ikke blir sånne unødvendige spørsmål, de blir ikke svart på. Så spør i vei!

  Synes om outfitet? Noe du lurer på? 

  Outfit!

    

   

  Idag var jeg litt sånn svart og hvit, untatt øredobbene da, de var blå!

  Cardigan // Only Topp // Bikbok Bukse // Bikbok Øredobber // (fikk til jul) Next 2 // de hvite : Ginatricot

  Men nå skal jeg litt ut, så blogges senere!

  Hva skal du idag? Synes om outfitet?

  Outfit!

  Her kommer dagens outfit. Så når paradise nærmer seg så kommer michelle og så skal vi se det sammen! ^^   Topp // Ginatricot Bukse // Body Central Armbånd // H&M

   

  Synes om outfitet? 

   

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits