• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mote & Klær

  Tenkte jeg skulle vise noen favoritter fra nelly. Vet disse to innleggene jeg nå faktiskt har lagt ut er av klær fra nelly, men det kommer et innlegg i dag tror jeg, satser på å få det ut i kveld, for da har jeg tid til å legge inn bilder fra kameraet. Ellers er det bare til å komme med forslag om hva dere vil jeg skal blogge om. De av dere som faktiskt leser bloggen, for hvis dere vil lese mer, så må jeg nesten få litt forslag om hva dere har lyst til å lese om :-) 

  Uansett, nå sitter jeg på skolen, også har jeg bare sett litt på nelly i friminuttene og slik, og tenkte jeg kunne dele mine favoritter fra nelly akkurat nå. 

   

   

  Ble ikke så bra bilder og gadd ikke hels stresse med å lage nytt, så dette får være godt nok ;-) 

   

  Sko HER Skinjakke HER (så nå at den dessverre er utstolg :() skinnjakke HER Bukse HER

   

  Skulle egentlig poste flerne bilder, men sitter på skolen, så kan eventuelt komme i et annet innlegg. 

   

   

   

   
  Mote & Klær

  Leter etter kjole til nyttår. Så har vært og sett litt rundt på Nelly, fant mye fint, men de var enten utsolgt eller så hadde de den ikke i min størrelse. Idag var jeg innom denne siden og fant 3 alternative kjoler. Men er ikke helt sikker på hvilken kjole jeg skal velge og er heller ikke sikker på fargen enda. Har julekjole da, fikk en kjole av kjæresten, nydelig kjole også hadde han plukket den ut selv. Flinke gutten ^^ Var en tidlig gave, siden han fikk et søtt juleskilt av meg også da. Har ikke bilde av det, men det ligger ute på instagram. Jeg heter christiine03, også kan dere bare se på bildene jeg har blitt tagget i. 

  Skoene jeg har tenkt å ha til kjolen er noen besje, også har de nagler bak på skoen. Har ikke bildet av dem, men igjen, så ligger det bilde av dem på instagram på profilen min  ;) 

  Hvilken kjole synes dere er finest? Og hvilken hadde past best til skoene? 

  Denne har de også i rødt og svar. Finner den HER   

  Denne har de i en slaks turkis farge. Finner denne HER


  Synes denne var helt nydelig. Denne har de også i svart. Du finner den HER

   

   

  Mote & Klær

  Igår var jeg og to venniner på en dagstur til Haugesund. Vi tok kystbussen fra stavanger 10:15. Og var vell fremme der 12:15. Da var vi først i haraldsgaten, og etter å ha spist og litt forskjellig så tok vi bussen til amanda senteret. Og der kikket vi rundt og jeg fikk kjøpt meg noen nye klær, deriblandt en ny og fiiin kjole! Ikke vet jeg når jeg skal bruke den, men finner nok en anledningen en gang. Senere møtte vi moren til vennnina og etter noen besøk kjørte vi hjem. Var vell hjemme rundt halv 11-11 tiden om kvelden. Var en veeldig kjekk tur ^^

  Her kommer ihvertfall innkjøpet: 

  Ikke akkurat noe skikkelige bilder, men orket ikke gjorde noe skikkelig ut av det uansett. Kan sikkert ta bilde en gang jeg faktiskt skal gå med kjolen :) 

  Kjolen er ganske mørkelilla, også har den sånne detaljer oppe, som var veldig fint og kjolen i seg selv synes jeg er såå fin! Jeg kjøpte også et smykke, men glemte å ta bilde av det, og gadd ikke laste opp et til bilde, så det får nesten bli vist en annen gang.

  Buksen, t-skjorta med geek på, smykket og kjolen er kjøpt på vero moda, mens den røde toppen er kjøpt på bikbok. Skulle også egentlig kjøpe en ganske så fin skjorts på bikbok, men hadde ikke så mye penger igjen :// 

   

   

  Mote & Klær

  Nå har new yorker kommet til arkaden i stavanger, eller den ble åpnet på torsdag. Så jeg, Line og Therese var innom der for å se, siden det var åpningen liksom, og da kjøpte jeg noen klær og så var jeg innom H&M og kjøpte meg en ny vinterjakke som jeg bare elsker... ! Skulle egentlig skrive om dette igår men så gikk tida.. jeg var alene hjemme fra sånn klokken 6 til lang utpå, paul kom ikke hjem før sånn halv 2-2 tiden, og da lå jeg på sofaen og hadde sovnet der x) Så jeg fikk liksom aldri skrevet et nytt innlegg. men uansett, her kan dere få se hva jeg kjøpte, og det var forresten utrolig masse fine klær inne på new yorker! Alt dette er forresten ikke kjøpt på en dag, noe er kjøpt tidligere, så jeg slengte bare med det. 

  Jakke fra H&M 

  Genseren, skjerfet og skjørtet er fra New yorker.

  Paljettskjørt og jumper fra hennes. 

  Fra bikbok

  Sko fra skopunkten, (kjøpt av mamma da) 

  Ellers har jeg heller ikke fått postet noe innlegg før nå, da jeg våknet som var litt sent, hadde eivind og helene kommet, så jeg kledde på meg, spiste og så gikk vi ned i marka og rant. Og senere fikk vi ribbe besøk. 

  Mote & Klær

  Bukse // Vero moda  Toppen //Bikbok 

  Har alltid hatt lyst på en sånn vinrød bukse, så jeg og Michelle var i byen igår og da fant jeg en på vero moda. Og idag var jeg innom bikbok og kjøpte toppen. De har sååå masse fin i butikkene for tiden. Det er såå vanskelig å velge. Så jeg tok bare med meg denne toppen for 99 ,- og gjekk ut, ble virkelig heelt fristet av omtrent aalt der inne haha. Men må hvertfall klare å spare på de pengene jeg har innpå nå til neste gang jeg får lønn, som faktiskt ikke er så lenge til hvis jeg husker rett? ^^ 

  Dette var forresten ikke antrekket mit idag, bare buksen. 

  Andre som blir fristet av alt i butikkene? 

  Mote & Klær

  Jeg tipper alle har en t-skjorte eller en bukse eller noe lignende som ligger i skapet og aldri blir brukt? Ja, vel jeg hadde en t-skjorte som jeg alltid har lagt bakerst, og aldri brukt den, men hver gang jeg går gjennom klær som skal hives så tar jeg fortsatt vare på den... siden jeg tenkte vel at jeg kom til å bruke den en eller annen gang. men selvfølgelig blir den aldri brukt, ogjeg tror det har mye med at jeg ikke helt likte armene og den nederste delen av toppen så særlig godt. ¨Såå idag tok jeg den frem, og plutselig fikk jeg en sånn tilfeldig tanke om at, jeg kan jo bare klippe den opp som en topp, kanskje den blir mye finere da. Så det gjorde jeg, og kan si jeg ble mye mer fornøyd med den nå, enn hvordan den så ut før.   Ikke akkurat verdens beste snitt på kantene men jaja, det legger ingen merke til. 

  Synes? Har du gjort dette før selv? 

   

  Mote & Klær

  Tror dette er det forsteste enn helg noen gang har gått. Plutselig er det snart mandag. Men ja, har jo ikke gjort så spesielt mye denne helgen da, så det kan nok være grunnen til det. Jeg tenkte å vise innkjøpet fra September, men jeg kommer bare på fire ting som jeg har kjøpt, så det ble egentig ganske lite. Eller rettere sagt: det ble kjøpt for mamma sine penger.. 

  Husker desverre ikke hvor alt ble kjøpt.. Egentlig så kjøpte jeg også et grått skjerf, men det har jeg glemt hos Silvia. 


  Dette er litt mørkere, prøvde å redigere det mørkere, men det ble litt dårlig.. 

  Noen varme lange sokker. 

  Kjolen er litt stor, så jeg tok ikke bilde av den på. Er heller ikke så veldig sikker på om jeg kommer til å bruke den... får se :) 

  Lagte bølger i håret idag.

  Lyyys, super koselig. (det er uklart noen plasser for å skjule bildene bak) 

  Men nå skal jeg se film og slike ting. Noe som er grunnen til overskriften skal se en film som heter What happens in Vegas, har sett den før men husker egentlig ikke hva den handler om hehe. Koser dere videre! 

  Tycks? 

   

  Mote & Klær

  Idag var jeg og mamma ute på kvadrat og begge brukte bursdags penger. Så det ble litt innkjøp. Jeg stod faktiskt opp klokken halv 10 i dag siden jeg måtte ta bussen til mamma sin jobb. Ganske tidlig egentlig, og alarm midt i sommerferien jaja. Da vi kom frem spiste vi først vaffler med rømme og syltetøy, så gikk vi rundt og kikket, og kjøpte ting osv. Så rett før vi skulle gå  så spiste vi også is på Ben & Jerrys, utrolig god is. Ikke noe mer spennendes enn det :) 

  Sko. De øverste husker jeg ikke hva butikken heter. Og de høyhælte som dere kan se divided (H&M)

  De prikkene på låret er fra noen glitter sko som står rett ved siden av.   Shorts og topp fra Vero moda / only  Genser og skjorte fra hennes.   Jakke fra bikbok

  Men nå må jeg ut på tur, sammen med med Luna og mamma. Elsker at den endelig er sool her i Stavanger 

  Synes om outfitet? Hva har du gjort idag? 

   

  Mote & Klær

  Idag var jeg, mamma og storesøstera mi ute på kvadrat en tur. Siden jeg skulle kjøpe ny bikini. Må ha svømming på tirsdag for å avgjøre gym karakteren min... hater svømming.. jaja jeg får bare tvinge meg selv til å klare det, haha. men tilbake til poenget, så selvfølgelig så ble det ike bare en bikini, men vi kjøpte andre ting.  Hvite korte converse.   Bikinien

  Dongeri jakke. Elsker den, har alltid hatt lyst på en slik. Nå mangler jeg bare en dongeri vest, hihi (har jo snart bursdag da ^^  ) 

  Men nå sitter jeg og helene og spiser oreokake og hun spiller piano og jeg gitar.   nam.. selvom den var litt mektig. 

  Synes om innkjøpet? Hva har du gjort idag? 


  Mote & Klær

  Igår bestile jeg kjole fra nelly.com som jeg tenkte jeg skulle ha på sommerballet som er den 21.juni, det blir nok kjekt. Gleder meg til jeg får den, for jeg har bestilt i X-small, håper virkelig at den passer. Men jeg er vell så liten at den passer nok forhåpentligvis.   Jeg bestilte denne

  Synes om kjolen?

  Mote & Klær

  Her er mine favoritter på klesstanga. 

  Slik ser den ut!

  Den 1. 

  Denne er fra bebe eller 2be som det stod på butikken. Da jeg så denne i washington så ble jeg nesten forelska , og jeg bare måtte ha den. Og så prøvde jeg den og den passa akkurat perfekt, og dette var vell så og si den siste kjolen tror jeg, så der hadde jeg skikkelig flaks. Og så er den sånn skikkelig princesse aktig på en måte eller du føler deg litt sånn, siden du kan liksom svinge rundt med den og sånn haha. Og inni så er den og skikkelig fin, den er sånn silke og ja, det bare elsket jeg: 

  Den 2.   Denne kjolen er fra ginatricot, det er vell sånn et år siden jeg kjøpte den da, men jeg har til nå bare brukt den i fjor sommer!

  Den 3.   Denne er fra nelly.com, tror jeg, husker ikke helt men trodde det var derfra. Denne brukte jeg da på juleballet ifjor.

  Den 4.   Denne er fra Forever21, virkelig elsker den butikken. Denne kjøpte jeg i fjor da vi var i USA. Elsker denne kjolen.

  Jeg ville nok si at den 1 og den siste er de kjolene som er mine absolutt favoritt kjoler. En fin kjole, og en litt sånn strand og sommer kjole!

  Hva synes du om kjolene? 

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits