• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • desember 2012

  Julen

  Jeg har ikke blogget på en stund, det er jeg klar over, men har enten ikke orket eller hatt tid. Eller så har jeg ikke hatt pcen med meg. Men så tenkte jeg at jeg måtte legge inn et innlegg nå, for jeg har tatt såpass mye bilder i det siste og slike ting, haha! Men dette blir bare et kort innlegg, vi skal ha julemiddag i dag og nesten alle gjestene har kommet.

  Her er litt bilder fra de siste dagene denne julen. 

  Dette er litt fra nå:

  På lørdag da vi feiret med mamma og paul. 

  Fra da det var snø, er uheldigvis borte nå da :/  Ha en fin dag videre folkens! God Jul! 

  desember 2012

  New Yorker

  Nå har new yorker kommet til arkaden i stavanger, eller den ble åpnet på torsdag. Så jeg, Line og Therese var innom der for å se, siden det var åpningen liksom, og da kjøpte jeg noen klær og så var jeg innom H&M og kjøpte meg en ny vinterjakke som jeg bare elsker... ! Skulle egentlig skrive om dette igår men så gikk tida.. jeg var alene hjemme fra sånn klokken 6 til lang utpå, paul kom ikke hjem før sånn halv 2-2 tiden, og da lå jeg på sofaen og hadde sovnet der x) Så jeg fikk liksom aldri skrevet et nytt innlegg. men uansett, her kan dere få se hva jeg kjøpte, og det var forresten utrolig masse fine klær inne på new yorker! Alt dette er forresten ikke kjøpt på en dag, noe er kjøpt tidligere, så jeg slengte bare med det. 

  Jakke fra H&M 

  Genseren, skjerfet og skjørtet er fra New yorker.

  Paljettskjørt og jumper fra hennes. 

  Fra bikbok

  Sko fra skopunkten, (kjøpt av mamma da) 

  Ellers har jeg heller ikke fått postet noe innlegg før nå, da jeg våknet som var litt sent, hadde eivind og helene kommet, så jeg kledde på meg, spiste og så gikk vi ned i marka og rant. Og senere fikk vi ribbe besøk. 

  desember 2012

  1. Desember

  Igår kom det snø til Stavanger, og når jeg våknet i dag så var det enda mer snø og det snør fortsatt! Er superglad for at det faktiskt kom snø til Stavanger også for en gangs skyld, det kommer aldri noe snø her nesten. Håper bare det varer i hvertfall hele julen. Er såå lei av regn! Og som alle vet er det jo 1.desember idag, jeg har pakkekalender, flaks kalender og en sånn kalender fra rødekors eller noe sånn. Så idag fikk jeg sånn frukt snop greier haha ! Jeg innså akkurat at jeg måå få meg ny header og kanskje design, den jeg har nå er fra sommerstiden og det minner egentlig bare om sommer.. 

  Men ja dette våknet jeg til i dag: 

  Det opperste er litt av det jeg ser fra soveromsvinduet, og den nederste er litt av det vi ser fra vinterhagen. Såå fint! 

  Juletallerken og greier! :)

  Dette var hva jeg fikk i pakkekalenderen. 


  Og så er nissene fremme. 

  Men nå må jeg kle meg før de kommer hjem, siden etter det skal vi på julemessa. 

  Hva skal du gjøre idag? 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits