• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • november 2013

  Boligmessen - Stavanger Forum

  Så var det dette med å begynne på ett nytt innlegg, etter at jeg ikke har blogget, og lenger ikke har peiling på hva jeg kan blogge om. Dette er vel hovedgrunnen til at jeg ikke har blogget, så er ganske sikker på at de som leste bloggen min, sikkert har sluttet å sjekke den for lenge siden. Men det får bare være, også får jeg se om det er noen som leser. 

  I det siste så har jeg vel egentlig ikke gjort så veldig mye spennende. Eller sånn spennende at jeg har reist bort eller noe. Har bare vært hjemme i Norge. Her er det ganske så kaldt, som det jeg vedder på at er andre steder i Norge, om ikke kaldere. 

  Har vel kanskje ikke nevnt hvilken linje jeg går på, tror heller ikke jeg nevnte det når jeg fikk vite at jeg kom inn. Men det var altså Interiør og Utstillingsdesign. Og har planer om å ta Interiør til neste år. Da man må velge mellom utstilling eller interiør. Også etter 3 året da, så blir jeg interiørkonsulent. Synes linje er veldig kjekk, vi tegner rom ovenfra, fra siden, fra perspektiv og vi finner frem hvilke møbler vi ville hatt i vårt drømmerom, som har vært den første oppgaven vi har fått. Vi har holdt ganske så lenge på med den oppgaven nå, men det er vell egentlig bra, for da føler jeg vi har lært så mye bedre alt. Men nå holder vi bare på med en presentasjon om de forskjellige yrkene man kan ta til neste år, som er interiørkonsulent, utstillingsdesigner eller profileringsdesigner. Vi har også en presentasjon til mandag, hvor jeg skal fortelle litt om Chris Medina og mest om sangen "What are words". Så litt presentasjon har vi. Og har nettopp hatt en presentasjon om Grønn hverdag, og om maling.

  Sist uke var vi utstillere på Boligmessen i Stavanger Forum, hvor vi hadde en stand om redesign, med forslag på hvordan folk kunne gjøre om noe gammelt til noe nytt selv hjemme. Vi hadde eksempler på lamper og stoler som vi hadde malt og designet om til nye stoler og lamper. Noen som var der og så standen vår? Dette var veldig spennende og litt annerledes enn fra en vanlig skoledag liksom. 

  Men siden jeg ikke orker å legge inn noen bilder fra pcen min akkurat nå, så har jeg heller tatt lagt et lite collage, som viser litt av bilder som har skjedd de siste månedene. For nå må jeg få gjort ferdig en presentasjon. 

  Ha en fortsatt fin dag! Får se om jeg legger til et annet innlegg litt senere. 

  Lik gjerne innlegget :) 

   

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits