• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • november 2012

  Antrekk
  Idag har vi vært på kvadrat og kjøpt julegaver, jeg fikk bare kjøpt en da, men det er hvertfall en mindre enn det jeg hadde, haha. I uke 49 skal jeg og søskenbarnet mitt ut å kjøpe julegaver, så jeg håper jeg får kjøpt en del da. Ellers nå skal jeg dusje og så må jeg skrive ferdig en fremføring som jeg skal ha på mandag, den skal bare vare i 5 minutter så det er ikke store fremføringen meen til nå har jeg kun 1 og et halv minutt... Tror ikke dette var så særlig interessant, såå jeg avslutter innlegget her.  Fikk forresten noe ting da vi var på kvadrat i dag som jeg sikkert kan vise i et senere innlegg :) 

  Kos dere videre!! :) Og han e finfin lørdags kveld! 

  november 2012

  Spørsmål!

  Jeg tenkte jeg kunne svare på noen spørsmål som har kommet på bloggen. Som jeg muligens ikke har svart på. 

   

  Hvor kjøpte du tøfflene? 

  Jeg kjøpte disse tøfflene på europris faktiskt. De er ikke i beste kvalitet, men søte og varme er de ihvertfall. 

  Hvor kjøpte du den blå hettegenseren?

  'Ganske så mange som lurer på hvor den er fra, har svart på det før, men kan si det igjen. Jeg kjøpte den i en sånn bod ting rett ved gamle byen i Rhodos. 

   

  Kan du ta bilde med skjorta oppi buksa med belte til? Eller lage skjorte video?

  Det kan jeg helt sikkert. Forstod ikke helt hva du mente med skjortevideo? Hva er meningen at jeg skal gjøre i den videoen? :) 

  Hvorfor heter bloggen LGBL?

  Er ikke helt sikker på hvorfor jeg kalte den det. Men det er vell fordi alle kaller meg for enten mini, littlå og slike ting, fordi jeg er liten haha. Noen mener jeg er liten i høyden og andre på "størrelsen" kanskje, vet ikke. Så jeg skulle egentlig kalle bloggen for littla, men så gikk ikke det og jeg prøvde ut flerne, men så tilslutt fant jeg på at den kun hete LGBL, som en forkortelse for little girl big life, liksom en "liten" jente med et stort liv. Bare for gøy liksom haha!

  Er forrestne klar over at det kommer sånn en annen farge bak teksten, veldig irriterende...  

  Men gidder ikke se gjennom kommentarfeltet, så hvis dere lurte/lurer på noe mer, så er det bare til å spørre! 

   

   

   

  november 2012

  Helgen i bilder

  Lørdag

  Var i bursdag til søteste Susann og Rebecca, og var med Michelle før det. Var en veldig kjekk kveld. 

                   

                   

  Søndag

  Idag var det farsdag så da jeg våknet så kom jonas og spurte om jeg skulle bli med bake pepperkaker, så gikk jeg opp etter å ha kledd meg og slike ting, og etter det så var vi borte hos farmor og farfar og spiste kake. 

                   

                   

  øverste bildet: Helene (storesøs) Pappa, meg

  Nederste : meg og Jonas (lillebror) 

  Ble ikke store innlegget!  Og fikk dessverre ikke bildene større sden jeg lastet dem opp fra ipaden, hadde ikke det ene collaget på pcen, så jeg det var egentlig bare bedre at alle bildene hvertfall var i like store størresler.

  Hva har deres helg gått ut på? 

  november 2012

  Vinrød og nagler

  Bukse // Vero moda  Toppen //Bikbok 

  Har alltid hatt lyst på en sånn vinrød bukse, så jeg og Michelle var i byen igår og da fant jeg en på vero moda. Og idag var jeg innom bikbok og kjøpte toppen. De har sååå masse fin i butikkene for tiden. Det er såå vanskelig å velge. Så jeg tok bare med meg denne toppen for 99 ,- og gjekk ut, ble virkelig heelt fristet av omtrent aalt der inne haha. Men må hvertfall klare å spare på de pengene jeg har innpå nå til neste gang jeg får lønn, som faktiskt ikke er så lenge til hvis jeg husker rett? ^^ 

  Dette var forresten ikke antrekket mit idag, bare buksen. 

  Andre som blir fristet av alt i butikkene? 

  november 2012

  Beste ferieminne

  DAG 3. 

  Glemte meg litt ut med dette greiene haha. men ja det er litt vanskelig å finne det beste ferieminnet, så jeg lagte heller en kollasje med blandinger av gode ferieminner. 

  Tyycks? 

  november 2012

  Innkjøp - Paris

  Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte da vi var i Paris. Som sagt så var vi jo bare i Disney landet da, så det ble ikke så veldig mye. Meen husker ikke om jeg skrev det, men på flyplassen i amsterdam var det Victorias secret hvor jeg kjøpte noe, så her kan dere får se hva jeg kjøpte der og hva jeg kjøpte av sånn disney ting da. 

  en liten og en stor sånn pung / veske ting som jeg kan ha sminke og slike ting oppi. 

  En parfyme som lukter sykt godt, Victoria's Secret Angel 


  Love spell, en slags bodylotion ting med aloe vera eller noe slik i. Den lukter veldig godt! Cherry blossom & peach som dere kanskje ser. 


  tre truser!   en foundation kost, husker ikke hvor fra, men det står hvertfall Fantasia Professional på den. 

  Dette kjøpte jeg i Disney:

  Noe dilldall greier..... 


  En stoor kopp som jeg kan ha masse kakaaao oppi. Ganske julete, men alt der var jo julete så.. 


  Hettegenser med Grumpy på. 


  sånn ting som jeg har ipaden i, den var ganske søøt ^^ 


  meg og  Maren måtte jo selvfølgelig kjøpe Minnie ører ^^ 

  Ellers så kjøpte jeg vell bare snop og slike ting. 

  Tycks? 


   

  november 2012

  Paris - European Open

  Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen de siste ukene, beklager for det. Masse ting som har skjedd, både positive og negative, men slik har vel alle det. Men uansett, denne  helga som var så var jeg i Paris på European open, jeg deltok ikke jeg jeg bare så på, reise med Stavanger Diamonds. Det var en veldig kjek tur, har alltid hatt lyst til å dra til Paris. Uheldigvis så fikk vi ikke dratt inn i byen i Paris da, fikk heller ikke sett eifeltårnet, eller jeg så tårnet men det var liksom på avstand da, jaja har ihvertfall sett de i virkeligheten da ^^

  Vi reise til Paris på fredag, måtte komme på flyplassen klokken 4 om natta, husker ikke helt når vi var fremme, men vi måtte vente på Amsterdam flyplass i 5 timer. Vi bodde i Disney land, eller på et hotel som heter New York ett eller annet, og "byen" vi gikk i og spiste og sånne ting var Disney Village, der hadde de sånn diners, cafeer, spise plasser ellers, Starbucks, McDonalds, og resten var sånn disney butikker med masse disney klær, leker, pynt og slike ting. Masse masse disney altså haha. 

  Konkurransen var på lørdag, og Pink fikk 3 plass, Black 2 plass, og Silver fikk 6 plass. Utrooolig flinke! Så reiste vi hjem på søndagen og da var jeg hjemme sånn klokken halv 12- 12. 

  Her kan dere forresten få se litt bilder fra turen. (måtte jo selvfølgelig ta masse bilder) Men gidder ikke legge inn alle her, så jeg tar bare noen.

  Gikk usminka den første dagen da, hehe. Det regna litt den første dagen. 

  fra flyplassen

  Starbucks, eeelsk! 

  Denne var forresten utpå hotelrom døra vår, vi hadde laget den selv da vi var på flyplassen i Amsterdam. Med alle navna våre på og slike ting. Og så hadde vi liksom et sjokolade navn på en måte, og jeg var twix. 

  Veeldig stor mcdonalds. Og her spise jeg og Maren den første dagen, hihi!   litt av Silver. (har mye mer bilder)   Black. 

  Pink og pokalen. (har ikke bilder fra pink, bare video)

  meg foran Walt Disney studios (der de hadde karusellene) 


  Frappuccinooo! <3 

  Der nede så hadde de forresten allerede begynt å pynte til jul. Så da vi kom her til Paris, så var det fullt av juletrær rundt omkring på hele hotellet, og julelys på hele det huset som er bak meg på bildet over. I tillegg så hadde de også halloween pynt sammen med julepynten inne på hotellet, sååå det var litt sånn spesi. Ikke noe jeg er vandt med i hvertfall. 

  Gidder ikke legge ut mer bilder akkurat nå, tar så lang tid å se hvilke jeg kan bruke og slike ting.. 

  Synes om bildene? Var du på European open?    

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits