• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • oktober 2012

  Dag 2

  Dag 2. Favoritt filmen din og hva den handler om. 

  Jeg har egentlig ganske mange favorittfilmer så jeg klarer ikke heelt å bestemme for hvilken, meen jeg har en film som jeg elsker, vet ikke helt hvorfor jeg elsker denne filmen egentlig. men uansett, filmen heter Han er faktiskt ikke interessert, på engelsken heter den He's just not that into you. Som handler ganske mye om kjærlighet da. 

  Sorry for at denne ikke kom før idag, men jeg glemte meg litt ut.

  jeg måtte ta et bilde fra google siden jeg finner ikke filmen her hjemme akkurat nå. 

  Har du sett denne filmen før? 

   

   

  oktober 2012

  15 days challenge

  Jeg tenkte jeg kunne ha en 15 days challenge. Kun 15 dager, siden jeg vet jeg ikke klarer mer enn det. Så jeg kan vell egentlig bare begynne med dag 1. Håper dere finner dette interessant forresten. 

  Dag 1 - 10 random fakta om deg selv

  Jeg klarer aldri sitte i ro, sitter alltid og enten holder på med noe i hendene ellers sitter jeg og dingler med føttene. 
  Jeg bor to steder, Mosterøy og Hundvåg. Men bor mest på Mosterøy.
  Hvis jeg skal spise banan så klarer jeg ikke å spise den hvis noe ser på meg, haha. 
  Når jeg pusser tenner må jeg alltid ha vasken på, eller noe annen form for lyd. Har jeg ikke det så klarer jeg ikke pusse tenner, får helt frysninger. 
  Mange ganger kan jeg være veldig streng mot meg selv... noe som kan være både negativ og positivt. 
  Jeg har en falsk tann. (for de som ikke viste det) 
  Jeg er hekta på PLL (pretty little liars) har countdown på når den nye episoden kommer ut faktiskt. 
  Jeg er egentlig ganske lat. 
  Elsker muskler, og synes sixpack på jenter er utrolig fint. (ikke overdrevet da)
  Jeg gikk på håndball i sånn 6 år. Og så har jeg gått på turn mange ganger, men på veldig mange forskjellige "avdelinger", hvis det er det vi kaller det. 


  tilfeldig bilde.. 

  Noe som var nytt? 


  oktober 2012

  Natta

  Da la jeg meg, fikk heldigvis gjort ferdig den norsk historien til i morgen og jeg fikk også skrevet et blogg innlegg på bloggen som vi må ha i norsken sånn skole ting. Hvis noen er interessert i å se den bloggen så finner du den HER. Men nå skal jeg legge meg. Så poster et bilde fra instagram. Forresten follow meg på instagram så follower jeg dere tilbake. Jeg heter Christiine03 (husk to i-er i slutten) 

                                   


  oktober 2012

  INSPO

                                    

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

   

  Holder på og skriver en norsk historie som skal levers i morgen, så blir ikke skikkelig innlegg før den er ferdig.

  Bildene er forresten tatt fra weheartit. 

  Synes ? 


                                   

   

   

  oktober 2012

  Stikker ut

  Nå har jeg kommet til pappa, hvor jeg skal være til lørdag tror jeg siden han skal på tur. Men nå skal jeg ned til krossen for å møte Isabel og Michelle.  Det blir sikkert kos :) 

  Her kommer litt "detaljer" fra dagens antrekk. 

  Ha en fin dag alle sammen! 

   

  oktober 2012

  Muffins

  Idag har dagen ikke gått så mye mer utpå enn at jeg har gått tur med hunden, og slike ting, og så har jeg laget muffins. Fikk plutselig lyst til å lage det, så jeg fant frem en oppskrift på muffins og så hadde vi alt jeg trengte heldigvis, men til frostingen måtte mamma ned i butikken og kjøpe noe ting vi trenge. Vi hadde ikke helt rett sånn kakaopulver da, så den ble litt annerledes, og toppingen ble ikke akkurat så fin. Søstra mi og typen hennes kom inn i stua på besøk og så stod hun bare og så rart ned på muffinsene, det så ut som noen små bæsje klumper eller hva det var, hahah. Kan ikke akkurat si at jeg kunne blitt sånn konditorer. 

  ja, dere kan vel kanskje se hva jeg mener x) 

  oktober 2012

  FØR - ETTER topp

  Jeg tipper alle har en t-skjorte eller en bukse eller noe lignende som ligger i skapet og aldri blir brukt? Ja, vel jeg hadde en t-skjorte som jeg alltid har lagt bakerst, og aldri brukt den, men hver gang jeg går gjennom klær som skal hives så tar jeg fortsatt vare på den... siden jeg tenkte vel at jeg kom til å bruke den en eller annen gang. men selvfølgelig blir den aldri brukt, ogjeg tror det har mye med at jeg ikke helt likte armene og den nederste delen av toppen så særlig godt. ¨Såå idag tok jeg den frem, og plutselig fikk jeg en sånn tilfeldig tanke om at, jeg kan jo bare klippe den opp som en topp, kanskje den blir mye finere da. Så det gjorde jeg, og kan si jeg ble mye mer fornøyd med den nå, enn hvordan den så ut før.   Ikke akkurat verdens beste snitt på kantene men jaja, det legger ingen merke til. 

  Synes? Har du gjort dette før selv? 

   

  oktober 2012

  Antrekk

  Toppen her er faktiskt en kjole fra nelly, som jeg bare tok oppi shortsen. Shortsen er fra Bikbok. Og så har jeg bare en anminelig svart topp under. 

  Har ikke så spesielt mye å skrive, har ikke gjort så særlig mye idag, så jeg bare slengte inn antrekket for dagen :) 

  Synes om antrekket? 

  oktober 2012

  What happens in Vegas

  Tror dette er det forsteste enn helg noen gang har gått. Plutselig er det snart mandag. Men ja, har jo ikke gjort så spesielt mye denne helgen da, så det kan nok være grunnen til det. Jeg tenkte å vise innkjøpet fra September, men jeg kommer bare på fire ting som jeg har kjøpt, så det ble egentig ganske lite. Eller rettere sagt: det ble kjøpt for mamma sine penger.. 

  Husker desverre ikke hvor alt ble kjøpt.. Egentlig så kjøpte jeg også et grått skjerf, men det har jeg glemt hos Silvia. 


  Dette er litt mørkere, prøvde å redigere det mørkere, men det ble litt dårlig.. 

  Noen varme lange sokker. 

  Kjolen er litt stor, så jeg tok ikke bilde av den på. Er heller ikke så veldig sikker på om jeg kommer til å bruke den... får se :) 

  Lagte bølger i håret idag.

  Lyyys, super koselig. (det er uklart noen plasser for å skjule bildene bak) 

  Men nå skal jeg se film og slike ting. Noe som er grunnen til overskriften skal se en film som heter What happens in Vegas, har sett den før men husker egentlig ikke hva den handler om hehe. Koser dere videre! 

  Tycks? 

   

  oktober 2012

  Rolig dag

  Dagen idag har vært ganske rolig egentlig, har vasket bilene og ellers har jeg sittet på pcen og skypet og slike ting. Har fortsatt ett innlegg som jeg ikke har fått tatt bilder til enda, så den kommer kanskje ikveld eller i morgen eller noe får se. 

  Det blir alltid så koselig med tente lys, så siden pære i taket gikk tok meg friheten og tente lys heller

  Åååh vi hadde en sykt god lunsj i dag, er veldig sjeldent vi har lunsj sammen, så idag laget jeg kakao (til meg selv haha) og så hadde vi rundstykker og slike ting, naam! 

   

  Hva har din dag gått utpå? 

  oktober 2012

  tgif

  haha så sykt typisk å ha det som overskrift på fredager, men det er jo sant også da, elsker fredager og nå er det i tillegg høstferie, enda bedre. 

  Fikk spørsmål ang valpene, jeg har ikke fått tatt bilder av hvordan de ser ut akkurat nå, men jeg har bilder som er fra mandag tror jeg? men siden nå har de åpnet øynene, men hvis det er interessant å se så kan jeg godt ta bilde av hvordan de ser ut nå i løpet av helgen eller noe. 

  Her ser dere at den ikke har åpnet øynene, men det har de nå. 

  Dette er forresten bilder av den minste omtrent. 

  Alle sammen. 

  Forresten er det noen som interessert i å kjøpe en av valpene til en billig penge? Vi har to gutter og fire valper, men tror det er en gutt og tre jenter som ikke er "bestilt" på en måte. Hvis noen er interessert eller har noen spørsmål så kan dere sende mail til meg på : christinelp@lyse.net, eller dere kan skrive en melding til meg på facebook, dere finner meg HER

  Synes om bildene? 

   

  oktober 2012

  Tyler Ward

  Hei folkeens. Sorry for skikkelig dårlig blogging for tiden, har skjedd så masse for tiden og slike ting. så bloggen har liksom blitt lagt litt på hylla. Men skal bli flink, har noen innlegg på lager som jeg tenker kommer ut senere. så ja. Grunnen til overskriften er fordi jeg har fått skikkelig dilla på sangene til Tyler Ward, hører på en spotifyliste med kun hans sanger på, hvis dere søker på Tyler ward så finner dere den ;) Love dere, døds fine sanger, han synger liksom mange forskjellige sanger som replay bare på en rolig måte og slik, elsker det! 

  Ellers idag har jeg vært med Michelle vi var ute i byn og slik ting, og da jeg kom hjem jogget jeg og Paul rundt nullen, den er 4 km, så idag brukte vi 25 min, wohoo flinkee! haha. 

  Ny treningstight, hih. Sorry for litt uklart bilde.. 

  Kommer mer spennende innlegg i morgen, siden nå skal jeg snart legge meg, natta foolkzz <3

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits