• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • september 2012

  Valpene

  Da jeg våknet idag så fikk jeg vite at Luna (huden vår) hadde revet ut alt innholdet i en dyne som hun har der hun "bor" da, og at valpene kunne komme enten i natt eller i morgen. Så i sånn 12 tiden så kjørte vi bare en liten tur til kilden og slik, så da vi kom hjem så var klokken sånn 4 halv 3 eller noe sånn, og da hadde hun akkurat fått en valp. Så da mamma og Paul så det, så ropte de på meg, og jeg bare hææ? så jeg sprang jo så fort jeg kunne inn til Luna, hvor det lå en utrolig søt liten valp. Så etterhvert fikk hun en til, og den tredje den tok ganske lang tid, så da vi kom til fire og fem så håpte vi jo egentlig at hun ikke skulle få mer, men woops der kom det en til. Heldigvis stoppet det på 6 da. Men fyy søren så utrolig søte de er. Jeg smelter bare av å se på dem. Så nå var jeg netopp nede med henne, og da kunne vi vist holde de litt og klappe dem. Selfølgelig så stod hun og luktet på dem og følgte me på oss mens vi hold dem da, men åå de er bare så utrolig søøte. 

  Jeg tok mange bilder da, mens hun holdt på å få dem, så her kan dere få se litt bilder av valpene. Det var ikke så lett å ta bilder akkurat da, men jeg skal prøve å ta flerne bilder senere :) 

  Her kan dere se litt av den første valpen.


  ååå <3 her ser dere forresten litt av dyneinnholdet som luna dro ut. 

  Her kan dere se fem av dem, den sjette ligger lenger fremme :) 

  Er de ikke nusselige! <3 

  september 2012

  180912

  Jeg har ikke vært så flink å blogge de siste dagene, beklager for det. Er ikke alltid jeg har tid til å blogge så mye, og noen ganger glemmer jeg kameraet så jeg får ikke tatt så masse bilder. Idag har jeg ikke gjort så spesielt mye, har skikkelig gangsperr i hoftene og nesten over alt i bena, jeg og Paul jogget rundt nullen her på mosterøy, som er rundt 4 km. Har ikke jogget der på så lenge, men vi brukte 28 min rundt :) Forresten jeg har vel ikke skrevet på bloggen før at hunden vår Luna skal få valper. Hun skal få valpene sånn neste helg. Ååh, gleder meg til det kommer små nusselige Luna-er, haha. 

  Vet ikke om dere klarer å se det, men hun har fått en ganske stor mage. Får ikke helt et bra bilde av magen men. 

  Hun er så søt. 

  Var ute og tok noen flerne bilder også. 

  Slik er været her. Halvt fint og halvt stygt. Dere klarer vel å se hvor det er lyst og hvor det blir helt mørkt. 

  Dagens antrekk forresten. 

  Jakken GINATRICOT topp NO IDEA Bukse GINATRICOT 

  Synes om bildene? 

   

   

  september 2012

  Instagram bilder

  Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra min instagram. Jeg heter forresten Christiine03, legg merke til at det er to i-er i slutten. altså christiine03. Follow meg så follower jeg deg tilbake :) Og på instagram så er det mulig at det kommer ut bilder noe ganger som ikke kommer på bloggen ;)   Dette er fra da vi var på kaizers en torsdag :) 

  Follow meg så follower jeg deg tilbake :) 

  Synes om bildene? 

   

  september 2012

  Bloggfri dag

  Heey
  Idag så tenkte jeg bare at jeg skulle ha en Bloggfri dag, hadde også rett og slett ikke tid til å blogge ;)

  Hvordan var din dag?

  september 2012

  Leopard

  Står faktiskt og pusser tenner mens jeg skriver dette innlegget. Var flink og fant frem hva jeg skal ha på meg i morgen, så slipper jeg å tenke på det når jeg våknet i morgen, har ikke akkurat verdens beste tid, men hvem har vel det? Har kke så mye mer interessant å komme med, så jeg av slutter innlegget med noen bilder :-)

  men nåå var det rett før det ble oversvømmelse i vasken, hele vasken var full av vann, vannet går såå treigt ned for tiden .. 

  Sov godt folkens!

  september 2012

  Yves Rocher

  Her om dagen fikk mamma en sånn pakke fra Yves Rocher, så fikk hun med en sånn gratis ting, og det var en liten parfyme som jeg da fikk. Det var en sånn liten lilla som heter So elixir purple, den luktet veldig godt også. Selv så har jeg aldri brukt produkter fra Yves rocher, og jeg vet ikke noe ting om merket. Ikke at jeg er så veeldig opptatt av merker, liksom sånne merker som marc by marc jacobs og sånne ting. Altså hvis jeg vil ha en lommebok for eksempel så finner jeg vanligvis en som er til en rimelig pris, og som er fin og slike ting. Ikke en som koster langt oppi 500 kroner, og er knøtt liten liksom, såå nei. Meen har dere noen av dere brukt eller bruker Yves rocher, og hva synes dere om det merket? Jeg vet hvertfall at mamma bruker det mye, haha. :) 

  Den ser slik ut, det første bildet er tatt med blits, mens det andre bildet er sånn den lille flasken egentlig ser ut i virkeligheten

  Har forresten tatt antrekket for idag. Fant frem wedges skoene mine, som jeg kjøpte igår. De er sånn med varm slags ull inni, som jeg da bruker om vinteren. 

  Da mamma kom hjem så hadde hun med seg noe vi kunne spise. En pasta ting og chips, naam. Selvom det var litt mye pasta da.. 

  Synes? Har du prøvd noen Yves rocher produkter? 

   

   

  september 2012

  So fluffy

  Idag sluttet vi på skolen ti på halv 4, noe som vi gjør hver tirsdag og onsdag. Kjenner det er mye deiligere å slutte tidlig, siden da kommer jeg ikke så sent hjem, og jeg har allerede fått gjort oppgaven min (i huset) spist middag og slappet bittelitt av, og jeg fåt allerede blogget før klokken er 7 haha. ^^ De fleste innlegget denne uken har ikke blitt skrevet før klokken 7. uansett, det innlegget egentlig skulle handle om. Idag ble jeg hentet av mamma ca på grødem, og så var vi på europris fordi hun skulle kjøpe sånn vaske ting, og daa fant jeg noen utrolig søte og fluffy tøffler, og måtte bare spør om å få dem. De er også døds herlige og varmee. Perfekt til kalde vinterdager :) 

  Rynkete bukser, I know... 

  De koste bare 99 ,- kroner :) 

  Synes? 

  september 2012

  Nattaa

  Jeg måtte bare legge inn et lige innlegg før jeg la meg. Sitter her i mørket imens jeg skriver dette, kjenner jeg er så sykt klar til å legge meg, døds trøtt. Huff, kom akkurat på at vi har gym i morgen, er egentlig ikek så galt å ha gym, det er bare det at jeg må drasse med meg gym klær og sko, og det gjør baggen min enda tyngre enn det den er med pcen oppi. Får vondt bare av å ha en pc, pc lader og en jakke oppi der. men jaja. Natta alle søte små ;*   september 2012

  Blue denim jacket

  Bukse GINATRICOT Genser H&M Denim jakke GINATRICOT Skjerf GLITTER

  Det var mitt antrekk for dagen. Dette blir et ganske så kort innlegg egentlig. Akkurat nå gjør jeg ikke så veldig mye, sitter og ser på tv selvom det er ingenting å se på, er alene hjemme. Såå jeg sitter her, for meg selv med den ene katten. juhuu. Forresten hvis dere lurer på noe så er det bare til å spørre i veei, jeg svarer på alt på ukens spørsmål :) 

  Synes om antrekket? Har du noen spørsmål? 

  september 2012

  Blogger jeg leser

  Idag har jeg vært på skolen, som alle andre. Vi hadde produksjon hele dagen, så jeg tegnte en fest kolleksjon som jeg ikke fikk gjort sist tirsdag da jeg var syk, og så tegnet jeg noen topper så skal vi lage en av dem, men har bare fått tegnet toppen, har ikke fått laget den, siden det var for liten tid. Gjør det nesten gang. Men ja, jeg tenkte bare jeg kunne vise de bloggene som jeg bruker å lese sånn omtrent hver dag, hvor jeg finner inspirasjon og slike ting. 

  Sophieelise // Tcmn // Hkses // hellemarenh // Auroramohn // explode // l0ve // annais

  Leser du noen av de samme?  

  september 2012

  Kvelds

  Nå sitter jeg og mamma og ser på mitt hemmelig tenåringsliv. Må alltid følge med på den serien. Ellers har kvelden ikke vært så veldig mye mer spennede enn det. Lagte meg sånn små slags baguetter. Tror jeg skal legge meg litt tidligere i dag,kjenner jeg allerede begyner å bli veldig trøtt. Skal bare se ferdig det på tv, så gjør jeg meg nok klar for kvelden. Så dette blir mitt siste innlegg idag tror jeg. så God natt alle sammen :)

  Namm!

  Hvordan var din dag? 


  september 2012

  Antrekk for dagen

  Hei alle søtinger 

  Akkurat i det jeg skulle begynne å skrive dette innlegget så ser jeg at klokken er sjuu! Jeg fikk helt sjokk. haha, men har jo hatt en ganske lang dag på skolen da, og det har vi tre ganger i uken, juhu... Vi slutter klokken ti over 3, tre ganger i uken. Og tirsdag og onsdag så er det sånn ti på halv 2 eller noe sånn. Ganske annerledes fra ungdomskolen osv egentlig, men vi gjør heldigvis kjekkere ting på vgs da, i steden for at vi liksom bare sitter i klasserommet og har kjedelig fag. Litt deilig at de eneste sånn fellesfagene vi har er matte, naturfag, engelsk og gym! Eeelsk. 

   

  Idag var antrekket mitt egentlig ganske kjedelig. Jeg var litt for trøtt til å tenke ut et antrekket, så jeg bare tok på meg dette heer. 

  Genser // H&M Bukse // GINATRICOT

  Hvordan var din daag? Synes om antrekket? 

  september 2012

  Ukens spørsmål?

  Michelle gikk i 5 tiden i dag, så etter det og til omtrent en time siden nå så har vi ryddet og vasket hele oppe. Det blir alltid så mye koseligere og finere når alt er rent og ryddig. Så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å holde det slik. Håper virkelig at jeg klarer det! Ikke at det er så vanskelig, den eneste jeg trenger å rydde opp etter her oppe er meg selv, så det må vel være lettere det. Og etter jeg var ferdig med ryddingen så tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på fransk manikyr, har ikke gjort det på så veldig lenge og derfor ble ikke reslutatet sånn kjempefint, men jeg får øve meg på det. 

  I hele dag har jeg gått sminkefri og med mitt naturlige bølgete / krøllete hår. Gjorde jo ikke så mye, så tenkte det ikke var vits i. 

  Slik ble da reslutatet. 

  Grunnen til overskriften forresten er at jeg lurte på om jeg skulle jeg begynne med ukens spørsmål. Eller hvis det er noen som lurer på ting liksom. Så er det bare til å spørre og så tar jeg det i Ukens spørsmål som jeg kan svare på sånn hver søndag. Bare spørr i vei :) 

   

  september 2012

  Photoshoot

  Som sagt så hadde jeg og Michelle en liten photoshoot igår. Så her får dere se resultatet. 

  Ble ikke så veldig mye mer enn disse. Var ikke alle vi ble fornøyd med, og noen var ganske like såå. 

  Synes om bildene? 

   

  Lik gjerne innlegget :) 

  september 2012

  Forsmak på photoshooten!

  Nå i helgen sover Michelle over hos meg, og igår så var vi med en gjeng, og kom hjem litt sent. Senere på kvelden så vi en filmen LOL siden michelle enda ikke hadde sett den. Såå idag har vi hatt en liten photoshoot, vi skal også ha en litt senere så her kan dere få en forsmak på hvordan bildene ble. Enjooy! :) 

  Gled dere til resten. Synes om bildene? 

  september 2012

  Øse pøse

  æææ... hater regnet, jeg kom på bussen hjem fra skolen idag nesten gjennomvåt, på grunn av at jeg må gå over en dum bru for å komme til bussen, jeg gidder aldri å stå og vente på kun en buss som går der oppe med skolen, det er liksom litt waist of time, så selvføgelig oppe på bruer så blåser det veldig mye, i tillegg til at det hølyet ned. Smarte meg hadde tatt på meg en tynn  jakke, som jeg liksom skulle bruke til sommertiden. Smart christine! Kom meg heldigvis levende hjem, haha. 

   

  Uansett, jeg tenkte jeg skulle vise dagens outfit, men alle bildene hvor jeg stod ble bare helt misslykket i mine øyne, fant ikke noe fint, enten var lyset fooor mørkt, eller så ble det bare ikke fint. hehe. pirkete. Så det ble liksom litt deler av outfiten som kommer nå. Fikk egentig ikke så veldig fine bilder der, ser ut som om mine fotoegenskaper ikke ville sammarbeide med meg akkurat idag, neivell!..  


  hate the rain! 

  september 2012

  SYK!

  Egentlig så har jeg ikke så veldig mye krefter til å skrive så veldig mye, eller til å blogge så veldig mye heller. Men jeg måtte jo selvfølgelig skrive et lite innlegg. Ikke at det er så veldig interessangt men, uansett. I hele går så hadde jeg veldig vondt i magen, men viste ikke helt var det var. Siden det kunne ikke vært mensen, for det har liksom vært. så rett før jeg skulle legge meg i går kveld, så med en gang jeg kom inn på badet mitt oppe så bare føk hodet mitt ned i do, haha. Såå jeg spydde altså opp hele middagen min, muligens ikke så interessant å vite meen hehe. Og i hele natt har jeg ligget og spydd. Off hater virkelig å ha omgang syka, det er så forferdelig ekkelt og vondt på en måte. 

   

  Jeg var da selvfølgelig ikke på skolen idag, hadde aldri klart det. Fikk så vidt pcen ut av pc veska her nå nettopp, er ganske så slakk.. Fikk heldigvis i meg litt tomatsuppe da, håper på at det ikke kommer opp igjen... :S Alle i huset her er jo syke nå, eller Paul har allerede tatt seg fri og mamma har veldig vondt i magen og søstera mi har spydd hun også, vet om flerne som har omgangsyken, virker nesten som om hele Stavanger/Rennesøy har blitt syke, rart... Men nå orker jeg ikke skrive så veldig mye mer, føler meg fortsatt veldig dårlig i magen .. 

  slakke meg... 

  Flerne som er syke? 

  september 2012

  "Enebarn"

  Fikk ikke blogget så veldig mye i helgen, beklager for det. Fredag var jeg med Michelle og resten, og etterpå sov jeg over hos henne. Lørdag var vi på peppes, meg og mange andre. Og idag har jeg vært i familie bursdag til søskenbarnet mitt. Igår så ble jeg forresten "enebarn" her hos mamma.. Haha, grunnen til det er at Helene og Eivind har flyttet i sin egen leilighet borte på sokn, ikke at det er så veldig langt fra oss, såå da har jeg hele loftet for meg selv, i tillegg til mitt eget bad! Chill altsåå :) Bortsett fra at jeg må rydde men, heldigvis må jeg jo bare rydde etter meg selv så det går nok fint :)

   

  Meen så akkurat nå gjør jeg vell egentlig ikke så utrolig mye, sitter på facebook og musikk, imens jeg rydder på rommet, haha. I morgen er det jo skole igjen, ikke at det er så veldig dumt, vi holder jo hele tiden på med ting jeg elsker å gjøre, så skoledagen for meg er faktiskt veldig fine og kjekke. I tillegg begynner jeg ikke før ti på ni i morgen! God start på mandagen ;)

   

   Fyy søren i dag våknet jeg av at jeg følte noe forferdelig og stressende hadde skjedd. Men kom liksom aldri på det, såå nå for 1 eller 2 timer siden, så kom jeg på det. Jeg våknet i natt av at jeg merket at piercingen min var borte, ikke vett jeg hvordan men plutselig våknet jeg og så ned på magen min, så var den borte.  Deretter begynte jeg febrilsk å lete gjennom hele sengen etter piercingen, fordi jeg syns det er forferdelig skummelt å ikke ha noe der, så jeg tenkte etter hva kunne jeg ta inn i magen, men kom ikke på noe. Flaks for meg at jeg ikke fant noe, fordi har en følelse av at det ikke hadde vært bra. Såå tibake til da jeg kom hjem da, så ser jeg plutselig ned på magen og fikk jo helt panikk da jeg så at det ikke var noe i magen, så jeg skjappet meg og tok noe i, og den gikk heldigvis rett inn. Men det som er så rart med alt dette, var at hvordan kan jeg plutselig våkne og se rett ned på magen, det fatter jeg egentlig ikke helt... 

  Men uansett, tok et par bilder i bursdagen: 

  Mamma, meg og helene :) 

  Siren og mormor. (jeg er forresten fadder for henne, sammen med noe andre) 

  hehe, litt random egentlig. 


  haha så søøt! 

  Har dere hatt en fin dag? 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits