• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • august 2013

  New in

  Igår var jeg og to venniner på en dagstur til Haugesund. Vi tok kystbussen fra stavanger 10:15. Og var vell fremme der 12:15. Da var vi først i haraldsgaten, og etter å ha spist og litt forskjellig så tok vi bussen til amanda senteret. Og der kikket vi rundt og jeg fikk kjøpt meg noen nye klær, deriblandt en ny og fiiin kjole! Ikke vet jeg når jeg skal bruke den, men finner nok en anledningen en gang. Senere møtte vi moren til vennnina og etter noen besøk kjørte vi hjem. Var vell hjemme rundt halv 11-11 tiden om kvelden. Var en veeldig kjekk tur ^^

  Her kommer ihvertfall innkjøpet: 

  Ikke akkurat noe skikkelige bilder, men orket ikke gjorde noe skikkelig ut av det uansett. Kan sikkert ta bilde en gang jeg faktiskt skal gå med kjolen :) 

  Kjolen er ganske mørkelilla, også har den sånne detaljer oppe, som var veldig fint og kjolen i seg selv synes jeg er såå fin! Jeg kjøpte også et smykke, men glemte å ta bilde av det, og gadd ikke laste opp et til bilde, så det får nesten bli vist en annen gang.

  Buksen, t-skjorta med geek på, smykket og kjolen er kjøpt på vero moda, mens den røde toppen er kjøpt på bikbok. Skulle også egentlig kjøpe en ganske så fin skjorts på bikbok, men hadde ikke så mye penger igjen :// 

   

   

  august 2013

  Kreta !

  Her kommer bildene fra Kreta turen. 

  Hehe blinkskudd. 

  Gresk øl. 

  Vi var på en utflukt til en plass som jeg ikke helt husker va heter. Hvor vi fikk se liksom restene av et palass eller noe slikt, og etterpå kjøpte vi oss et glass med fresk presset juice. 

  Etter på fikk vi dra på shopping i "hovedstaden" i Kreta, Heraklion, hvor de hadde masse butikker og noe kjente som Zara, bershka, starbucks, mac, the body shop osv. 


  Dette var fra dagen jeg hadde bursdag. Vi var på en veldig fin restaurang, hvor vi fikk utrolig god mat, mamma og stefaren min hadde mat fra havet, mens jeg haddeb biff. Jeg fikk også en drikk med litt alkohol i siden jeg ble 17, hehe :) 

  Bildene under er fra da vi var på en utflukt med et slaks piratskip faktisikt, tror vi satt på den båten til sammen 4 timer, vi skulle ut til en øy. Turen ut til øya gikk fint, mens når vi skulle tilbake, var den nesten ingen vind, jeg sovna, og hver gang jeg våknet hadde jeg enten vondt i nakken, armene, ryggen eller noe slik, i tilegg til at jeg ble utrolig svett... Men heldigvis fikk vi lov til å hoppe uti det sinnsykt klare vannet. 

   
  Her e skipet. 

  På øya var vi også innom en kirike, som egentlig var ganske skummel... Spesielt øye helt øverst. 

  men ellers var øya fin.

  Hotellet vi var på hadde et knøtt lite basseng, så omtrent hver dag i de to ukene måtte vi ligge på stranden. Litt stress med all stranden og slik, men det var en fin tur :)

  Men nå må jeg gjøre meg klar til 6 timer med jobb. Blogges senere! 

   

  august 2013

  Summer 2k13

  Har ikke oppdatert boggen siden mai eller noe? slakt.. Men har hatt så mye annet å tenke på at jeg ikke har komt på bloggen akkurat. Har selvfølgelig tenkt på den, men aldri gjort noe med å prøve å legge innlegg osv, uansett.. For sikkert 3 uker siden ca, kom jeg hjem fra Kreta, etter å ha vært der i 2 uker. Jeg var på en plass som het Rethymno, på hotellet Kriti beach. Veldig koselig, har masse masse bilder som jeg sikkert kan dele i et annet innlegg.

  Andre ting, for noen dager siden var jeg og mamma, søstra mi og eivind, ute og kjøpte ny seng til meg, dobbelseng (siden typen tar så stor plass, hehehe) Så kjøpte jeg også selv en dobbeldyne, to puter, og trekk og laken, (mamma kjøpte senga, tuusen takk :* ) 

  hehe litt synd på gutten min som må sove i rosa sengetøy x) men det så mye mindre rosa ut når vi var i butikken..Må kjøpe flerne sett snart! 

  Og som dere kanskje klarer å se på siden av sengen, så var jeg og Kjetil (typen) ute og kjøpte nytt sånn docing greier, eller hva man kaller det, høytalere hvertfall som jeg nå kan koble til både pcen og mobilen og slik. Så nå er mitt rom fult med musikk, hihi! Bra lyd og de kostet meg ikke en formue heller! ^^

  Men nå må jeg snart springe ned på jobb (pizzaen) for å hente pizzaen som kjetil skal ha når han komme, men som ikke er før en time... noe som betyr at jeg må stå der nede med en pizza og vente på ham, jaja! Hva gjør jeg ikke for han? <3 


  Meg idag! Lakers shorten kjøpt i kreta. 

  Blogges!! 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits