• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • august 2012

  Gjesteinnlegg av Michelle!

  Heeei folkens, Michelle her! Jeg fikk lov av Chrisseyyy og gjesteblogge, so here I go<3

   

  Nå sitter jeg her med mine søte venninner! Vi har tenkt på og snart gå ut til noen kompiser, så ser vi hva kvelden bringer. Wohoo, akkurat nå sitter christine og synger som en høne. Dere skulle likt og hørt henne altså, idol next haha så søtt.

     I loveu<3 (haha deilige tær)


  august 2012

  Heelg at last

  Endelig var det helg, følte det nettopp var helg og nå er det det igjen, helt sykt å tenke på egentlig, at vi allerede har gått på skolen i 2 uker.  Følte jeg nettopp begynte på skolen liksom, jaja anywhoo. Nå sitter jeg her hos Michelle, imens hun holder på å sminke seg eller dusje eller hva enn hun gjør, jeg er ikke helt sikker på hvor hun ble av.... haha. Såå jeg sitter på macen hennes. Helt alene, buhu! :) Idag skal vi vel være med noen venner, men det er vell ikke før sånn halv 6?  tror jeg, jaja kos det. Forresten var det noen som var på kaizers konserten i går? det var jeeg. Veldig bra konsert, med fyrverkeri i slutten. Hadde bare hørt en av sangene deres før da, og det va hjerteknuser. Men ellers så virket det ihvertfall som bra musikk. Liv var det ihvertfall. 


  Jaja kos dere videre alle sammen :) 

  august 2012

  Home alooone

  Jaja, da har alle valgt å forlate meg hjemme alene. Ingen som vil være med meg, buhu.... neida. Mamma gikk på jobb for å hjelpe til, paul er på jobb, og store søss og typen er hos pappa, såå jeg koser meg her hjemme, med kattene og hunden. Koos! haha. Idag da jeg gikk inn på bloggen til erica, (jeg sjekker alltid toppbloggerene) så jeg en video hvor hun vasket sminkekostene sine, så jeg bestemte meg for at jeg måtte gjøre det samme, siden jeg ikke har gjort det på utrolig lenge. (ikke braaa) Og det som møtte meg i den ene kosten, som jeg har brukt alle mest, var et forferdelig syn... Det fortjener til og med ikke ett bilde, ikke at jeg har et uansett. Så kan si det var veldig godt å få det vekk, og nå har jeg ihvertfall fått det inn i hodet at jeg måå vaske kostene mine mye oftere. 

   

  Meen så nå sitter jeg og spiser is, og Luna som den tiggeren hun er skulle absolutt ha av meg. Jeg fikk tilogmed nesten ett bitch slapp av hunden. haha, døde. Dere kan se under hva jeg snakker om. 


  hahaha, jeg måtte så sykt le da jeg så dette bildet. 

  Så hun fikk den lille biten til slutt ;) 

  Hva bruker du gjøre når du er hjemme alene? 

  august 2012

  Flinke pia..

  Fikk ikke blogget igår, dessuten var det ikke så veldig mye interessant å blogge om. Tror ikke det er sånn kjempekjekt akkurat å sitte å lese om at jeg var på skolen osv, haha. Kom forresten gjerne med tips om hva jeg skal blogge om, fordi nå som sommerferien er over, og det er hverdag igjen på en måte, så er det litt vanskeligere å finne ut noe å blogge om, ettersom hverdagene ikke går til så veldig mye mer enn skole og slik. Så gjerne kom med tips, det hadde vært suupert. 

   

  Meeen så hele skoledagen idag brukte vi først på å lære hvordan en symaskin fungere, og hvordan du trer den og slik. Jeg kan det egentlig, men det var bra med en liten oppdatering, siden det er liksom 3 år sden jeg sist brukte en symaskin. Men så etterpå fikk vi lage hva vi ville, så jeg lagte disse to tingene: 


  En slags toalett/sminke vekse ting. Tror jeg skal ha sminken oppi, er ikke helt sikker enda men det får jeg se ann. 


  En søt lite pute. Hehe begge var vist gråe. 

  Jeg var litt sånn G idag, haha neida :) 

  Liike?   august 2012

  Sommeren 2012

  Tenkte jeg kunne oppsummere hvordan min sommer var. Ikke at jeg gjorde så veeldig mye i sommer, dro bare til rhodos, og ellers var jeg bare hjemme. Var av og til med venner og slik. Og så var det jo noen dager hvor jeg ikke blogget, fordi jeg ikke hadde noe å blogge om, eller fordi jeg ikke fikk tatt bilder da jeg gjorde noe, meeen ja. 

  Skoleavsluttning

  Først var det jo skoleavsluttningen. Jeg tok ingen bilder der selv, siden jeg glemte selvfølgelig å ta med kameraet, flott. Så jeg stjal noen bilder som var på facebook. 

  Det over ble ikke like stort men, jaja. 

  Bursdag

  Så feiret vi bursdagen til meg og Helene. Hun ble 20 og jeg 16. Jeg fikk bare tatt bilder fra da vi feiret hos pappa, men det går vel fint. 

  Mariell, meg og Helene :)

  Rhodos

  Så reiste jeg til Rhodos med Michelle (med mamma og paul selvfølgelig)

  Havet i Rhodos var utrolig fint og blått og klart. Det var vell egentlig det jeg likte best med stranden. Ellers så var det kanskje litt for mye bølger, så du kunne ikke bare ligge på madrassen, fordi da enten du opp skikkelig lang vekk. Den ene gangen så hadde vi skikkelige problemer med å komme oss bort hvor vi skulle, det var nesten umulig. I tilegg så kunne du jo ikke gå på stranden, fordi det var bare stein. Og hotellet vårt var sånn 2-3 km vekke fra byen, så skulle virkelig funnet et annet hotel.

  Vi var jo på noen utflukter. Den ene var hvor vi blant annet så hvor de gamle olympiske lekene ble holdt. Eller hvor de hadde blitt holdt, husker ikke heelt historien bak der. Så vi fikk se på en måte rester etter hvor de hadde holdt lekene og slike ting. Og da var vi også i Gamle byen i Rhodos, hvor vi kjøpte noen par ting, og fikk se et sånn skikkelig stort slott da, hvor gamle byen var inni på en måte, ja de som har vært der vet hva jeg mener. 

  Gamle byen. 

  Men selvfølgelig alt i alt, så var det en utrolig kjekk tur, sammen med bestejenta Michelle. Skulle kanskje bare vært på et annet hotel, nærmere byen og sånn, hehe. Hvis dere vil se flerne bilder fra turen så finner dere det innlegget HER

  Jeg malte rommet mitt, fra rosa til hvit. Og ble veldig fornøyd. 

  Etter det gjorde jeg vell ikke så mye allverdens, jeg var i kongeparken med noen venner, men jeg tok ikke bilder der desverre. Men jeg har jo tatt noen bilder her og der da, blandt annet noen som jeg heller ikke har delt enda, så her kan dere få se noen bilder fra en vakker sommerdag.  Deler bare noen, siden elers blir det ett veldig langt innlegg. 


  Søøte.   Ellers så kan dere jo også se nedover på bloggen min om hva jeg har gjort i sommer! 


   

   

   

  august 2012

  Preikestolen 2012

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra en tur på preikestolen. Vi dro tidlig i morges, og vi brukte mindre enn 2 timer opp, og jeg brukte 1 og 20 min ned, de andre brukte litt mer enn det. Da vi skulle gå opp den første bakken, så kjente jeg bare hvor tungt det var, og det brant bak bena, og da tenkte jeg bare at dette kom jeg sikkert ikke til å klare. Men det endte jo opp med at vi kom opp før mamma og paul. Jeg satt faktiskt mangen ganger ute på kanten, men jeg turte ikke sitte, med føttene ut, det ble litt skummelt kanskje. 


  Thumps up, for turgåing! 


  mamma, meg, helene og eivind (typen til helene) 

  Masse folk!

  Meg, Paul og Eivind helt på kanten. 

  Meg og mamma !

  Meg og Paul var vel de eneste av oss som turte å ligge på kanten ! 

  Meg og søss! 

  Synes om bildene? Har du vært på prekestolen før? :) 


   

  august 2012

  Antrekk

  Dette blir et kort innlegg med antrekket for dagen, fordi nå skal vi akkurat til å se filmen The rite. Noen som har sett den før? 

  hehe, tullebilde, til de av dere som ikke forstod det :) 

  Shorts fra BIKBOK Hvit genser fra H&M Cardian fra GINATRICOT

   

  august 2012

  Where them girls at

  Fraværet mitt fra bloggen er forferdelig. Beklager dette. Denne uken begynte jo de fleste på skolen. Jeg blandt annet begynnte på en ny skole, videregående, wohoo. Jeg har faktiskt gått rundt i hele sommerferien og har ikke hatt skoleplass, har bare ikke skrevet det på bloggen før nå. Meen heldigvis uken før skolestart altså sist uke, så fikk jeg en telefon fra godalen, siden vi måtte jo ringe til inntakskontoret da jeg enda ikke hadde fått skoleplass. Såå fikk jeg heldigvis skoleplass på godalen på design og håndverk. Var egentlig veldig bra jeg fikk den plassen og ikke det jeg egentlig hadde søkt på, for jeg har faktiskt muligens funnet ut hva jeg vil bli, noe som jeg ikke hadde funnet ut på studiespes med formgiving. Det hadde jeg aldri trodd. Haha.

   

  Ehmm ja, denne uken så har jeg jo vært på skolen selvfølgelig. Og så har jeg egentlig bare vært med venner rett etter skolen, og i gåår var jeg på kino med mamsen og paul, vi så Kon-tiki for det var jo premiere på den filmen i går. Jeg synes filmen faktiskt var veldig bra. Jeg så for meg først at den kom til å være utrolig kjedelig. Men overraskende nok likte jeg filmen. Den hadde blant annet både humor og spenning osv i seg. Såå anbefaler denne til alle. Det var jo til ogmed unger der som var minst 2-3 år mindre enn meg også, så :) 

  Forresten så har jeg aldri vist bilder av rommet mitt etter at jeg malte det og ommøblert på det tidligere i sommer.. Jeg har tatt noen bilder tidligere, men ble aldri fornøyd med dem, derfor har jeg ikke lagt det ut. Men jeg tok noen bilder nå nettopp som jeg ble fornøyd med, såå her får dere se hvordan det ble. Hvis noen i det hele tatt husker at jeg skrev det på bloggen!  

  Skulle gjerne vist mer av rommet, men det er ganske så rotete akkurat nå, så dette ble vell den ryddigste delen av rommet. Så derfor kunne jeg ikke ta bildet av speilet mitt dessverre, haha. 

  Synes? 

   

   

   

   

  august 2012

  65 årsdagen

  På lørdag så var jeg jo i 65 årsdag til farmor. Fikk ikke blogget om det igår eller på lørdag siden jeg ikke hadde pcen med meg til pappa. Det var veldig koselig. Til middag fikk vi surstek og kjøtboller pluss tilbehør selvfølgelig, og til dessert var det kaker og is. Og så var jeg og et par søskenbarn ute og spilte fotball og sånn som minner om tennis, bare med sånn iten fjær ting på en måte, har glemt ut hva det heter,  ute i hagen. Senere så satt vi vell mest på ipader og ipoder, og deretter så jeg og Mariell på OL i spydkasting, men så gikk vi.

  Jonas og pappa   

  Farfar    

   

  august 2012

  Crazy Factory

  Idag fikk jeg en liten pakke i posten, som var fra Crazy factory. Jeg hadde bestilt 5 piercinger, som tilsammen ble sånn 144 kroner. Crazy factory er jo en side med piercinger til alle hull holdt jeg på å si, tungepercinger, navle, til leppene, ja you name it. Navlepiercingene der går forresten under bananas. HER finner dere nettsiden. Og de har utrolig mange fine piercinger der, og de har stang i både gull, surgical steel, titanuim osv. Alle mine var nok i surgical steel, ettersom jeg ikke synes gull var så veldig fint, men det er etter min smak. 

  Uansett, slik ser de jeg valgte ut.   Jeg fikk også med en tattovering. Vet ikke om jeg kommer til å bruke den, men får se. 
  Akkurat nå bruker jeg denne (hvite) 
  jajaja, jeg vet jeg har bittesmå hår på magen! :)

  Her er alle de jeg har. 5 fra crazy factory. 2 fra rhodos. 1 fra der jeg tok piercingen. Har ikke piercingen jeg tok hullet i, for den klarte jeg å ødelegge. 

  Har du bestilt fra crazy factory før? 

  august 2012

  Bursdaag

  Nå skal vi snart bort i bursdag til min kjære farmor. Hun ble 65 år på onsdag denne uken. Det blir nok koselig. :)

  Gratulere så mye på etterskudd!

  Thumps up! (y)

  Hva skal dere gjøre idag?

  august 2012

  Dagens antrekk

  Da jeg gikk tur tiligere idag, var det så innmari vaarmt! Jeg svetta hele turen (nesten) Så da jeg kom hjem så jeg på målestokken at på terrasen vår så var det 32 grader, fikk nesten sjokk! Men tror nok ikke det er fult så varmt ute som det, ikke helt sikker men varmt var det ihvertfall :) 

     Smykke // NEXT 2 Skjorte // H&M Bukse // ONLY Armbånd // MCEN OG ? 

  Synes om antrekket? 

  august 2012

  Kvelden som var

  Som sagt tidligere i innlegget under, så var jeg på jentekveld hos Marit igår sammen med 7 andre. Utrolig gøøy! I tilegg møte vi på Dennis fra paradise han satt i en bil mens vi gikk rett foran den, haha, har sett han 3 ganger nå, såå det var ikke så spesielt som det var første gangen. Vi gjorde vell ikke noe spesielt annet enn å snakke, le og bare hygge oss. Og så gikk vi også ned til pizza bakeren og spiste, jeg selv hadde ikke spist siden klokken halv 2 om dagen, og dette var klokken 22.00 :S Og etter det måtte jeg ta bussen hjem, som gikk ti over 11. Var vel ikke hjemme før kvart på 12. 

  Ett par bilder. Fikk ikke tatt så veldig mange med min, det ble nok tatt mer bilder på andre kameraer og Iphoner, haha! :)

  Tycks? 

  august 2012

  Hos michelle

  Jeg fikk ikke blogget før jeg dro hjemmefra, så nå sitter jeg på Iphonen til michelle hjemme hos henne. Om sånn 1 time skal vi bort til Marit på kentekveld! Drt blir sikkert gøøy! :)

  Men akkurat nå så sitter jeg på kjøkkenbenken og ser på at michelle lager seg egg og pålegg, hahaha :) og nå svidde eggene seg. Wups!

  Bildet er fra noen dager siden, da vi var i byn :) Snakkis! Kos dere alle videre!

  august 2012

  Det ble GHD!

  Såå i det forrige innlegget så spurte jeg om tips til rettetanger,utenom ghd. Meeen, siden omtrent alle anbefalte ghd, og siden jeg har hatt veldig lyst på en også, så ble det en ghd. Såå jeg og mamma var ute på amfi for sånn to-tre timer siden, og kjøpte en. Den kosta 1700 og noe, så jeg betalte 800 med mine egne penger og så betalte mamma resten. (Tusen taaakk mamma ^^ ) haha. Jeg tok en svart en, og så følgte det med en søt gull veske som jeg kan ha den i, sammen med en sånn matte hvor jeg kan legge glattetangen som de kaller det, på når den er varm.   Den er mye mer gullfarget i virkeligheten. Omtrent som ghd skriften over.   Fornøøøyd! 

  august 2012

  Vinn Jeffrey Campbell!

  Garasjekatt.blogg.no har en konkurranse hvor du kan vinne ett par Jeffrey Campbell. Du kan finne konkurransen HER

  Meld deg på!  // Bildet er tatt fra bloggen hennes!

  august 2012

  Tips til rettetang?

  Ååh, klikker. Ifjor sommer kjøpte jeg en rettetang da jeg var i USA, men nå har den sluttet å fungere. Eller den kommer på, og blir varm som normalt, men problemet er det at den ikke retter håret mitt skikkelig. Den rette kanskje sånn 10 prosent av håret mitt. Utrolig plagsomt. Jeg begynte først å lure på om det var ett eller annet galt med håret mitt, siden det begynte rett etter at jeg hadde farget etterveksten og om det hadde skjedd noe feil, men fant fort ut at det var rettetangen sin feil. Men i steden for å forklare så kan jeg heller vise med bilder.

  Slik blir det med min. 

  Og slik blir det med en jeg lånte av søsteren min. 

  Såå, jeg trenger virkelig hjelp med en ny rettetang, i tilfelle er det noen som vett om det går ann å fikse den? Eller vet noen om en bra rettetang, jeg vet at ghd er veldig gode, men de er litt dyre.. :S 

  Det var en som spurte hvordan jeg lagte headeren min. Jeg brukte ett program som heter pixlr. Egentlig ganske lett måte å lage header på, bare du vett hvor du skal trykke og slik :) Det er ett gratis program eller side. Du kan finne siden HER

  Noen som vet om en bra rettetang? 
                                                                                                                                                             

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits