• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • juli 2012

  All Star

  Helt siden jeg stod opp så har jeg vell gått rundt omkring i dette. En jumper med all star merke og en undershorts. Følte meg egentlig ganske slapp i dag, og i tilegg så har det også både regnet, tordnet og lynt i dag. Skikkelig flott sommervær... Nå snart så har jeg vel planer om å se på Glee, må bare fnne ut hvilken episode jeg har kommet til.. 

   

  Flærne som har et "flott" sommervær? 

  Hva gikk din dag utpå? 

  juli 2012

  Krem og frukt  Vi hadde nettopp (nettopp og nettopp, for litt siden) frukt med egen laget, ikke hjemmelaget men mer krem laget av fløte og sukker, vi har alltid krem på bærne, hehe. Det er så utroolig godt. Og senere så spiste jeg is med krem i bunnen og sjokoladesaus oppåå. Litt usunn idag kanskje men jaja. Jeg er jo ikke så stor så det går vel fint for lille meg. Men nå måå jeg dusje, litt sent kanskje men det gjør vel ingenting. 

   

  Hva bruker du ha til bærne? Hvordan var din dag? 

  juli 2012

  Fallin Rain!

  Masse regn i dag... kjekt det. Skulle egentlig ta bilde da det haglet så innmari ned tidligere, med gigantiske hagler, men da jeg hadde funnet kameraet så var det for sent, og det var tydeligvis den ene gangen. Jaja. Idag har jeg ikke gjor en dritt, noe som er grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg har sittet og sett på OL i turn. Må si USA var utrolig flinke, og de vant jo også gullet da, men alle andre var jo utrolig gode de og! Ja og så har jeg tegnet Justin Bieber og mamma, haha. De lignet jo da, men jeg er ikke akkurat like flink som foreksempel han kjendistegneren. Vet ikke helt om  jeg kommer til å legge dem ut, kanskje? 

   

  Flerne som har sett på OL i turn? Hva synes du?

  juli 2012

  Cupcakes

  Igår så kjøpte vi sånn der ferdig lagte cupcakes fra rema 1000. Første gang jeg smaker dem i dag, og de var faktiskt veldig gode. Selvom jeg ikke er sånn spesielt glad i sånn is eller frostinger og slik som er laget av jordbær, så var den veldig god. Selvfølgelig så elsker jeg jordbær da. En rar ting det, jeg liker jordbær men ikke det blandet i noe :) 

   

  Meen idag så har jeg laget middagen (taco) og etter det så satt jeg og så på OL i turn på nettet. Veldig flinke, spreke og sterke de mennene der er altså. Jeg fikk ikke sett ferdig alt da, og jeg fikk heller ikke sett begynnelsen, ante ikke hverken når det begynte eller slutta. Men i morgen skal jeg se damene. Syns de sa at nrk begynte å filme klokka 12? Er det rett? Eller så var det halv 10 halv 11? Noe som vet? Det beste med turnen der er jo da fritstående. Det er alltid den delen jeg helst vil få med meg. 

   

   ♥Har du smakt de cupcaksene? 

   ♥Ser du på OL? Og vet tilfeldigvis når damene skal? 

  juli 2012

  Dagens antrekk

  Shorts // Vero moda Topp // Ginatricot Tubetopp // Bikbok

  Forresten så funderte jeg over om eg skulle lage videoblogg. Rett og slett siden jeg ikke har så veldig mye å gjøre, og fordi det er kanskje kjekkere å se en video enn innlegg? Såå hvis dere har noen forslag til hva jeg kan videoblogge om, eller vil at jeg skal lage videoblogg om, så bare kommenter under! 

  Synes?

                    Gjerne lik innlegget! :) 

  juli 2012

  KORKTREKKERE!

  Jeg hadde litt sånn fritids i går kveld kan du si, så jeg begynte å lage krøller. Men dette er bare den nederste delen av håret mitt, resten har jeg oppe i en dult. Slik går jeg idag og da. 

  Synes?

  juli 2012

  GLADMATEN!

  Da var jeg kommet hjem fra gladmaten. Det regnet heldigvis ikke mye, kun når vi var på vei hjem noe som var like så greit. Tok selvfølgelig noen bilder mest av mat egentlig. Traff på gamlelæreren min fra buøy. Hun kom sammen med ungene og mannen, ganske interressant, så hun spurte litt rundt på skolen og slike ting. Men ja, veldig kjek dag er alltid kjekt å dra på gladmaten, var heller ikke sånn kjempemange folk idag, luckely

  Hos fatland

  Gresk mat :) 


  Darth Vader og Justin Bieber tips !


  Naam! 

  Flerne som har vært på gladmaten? 

   

  juli 2012

  ANTREKK FØR GLADMAT

  Nå skal vi snart kjøre til gladmaten i Stavanger. Kan ikke akkurat si at været er så veldig flott, men heldigvis skulle det visst bli bedre og det har ihvertfall sluttet å regne. Føler det er så utrolig lenge siden jeg var på gladmaten. Var der verken i fjor eller året før det (tror jeg). Husker faktiskt ikke sist gang jeg var der.. 

  Genser // Hennes Skjorte // Hennes Bukse // Cubus Sko // Vet ikke Ring // Rhodos

  Synes?

             Gjerne lik innlegget! :) 

   

  juli 2012

  10 TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG!

  Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg hvor jeg da forteller 10 ting, som dere kanskje ikke viste om meg. 

  Jeg er misliker faktiskt å sminke meg sammen med andre eller foran andre - vett egentlig ikke helt hvorfor, men har vell alltid vært sånn, men hvis jeg skal sminke meg med andre så må jeg enten stå bak dem (i speilet) eller passe på at de ikke ser på meg. hehe ^^ 

   

  Når jeg er overtrøtt så babler jeg i ett skjør - Jeg kan sitte og snakke med folk på chat, eller hvis jeg har overnattingsbesøk (vanligvis gjør jeg det med søsteren min) og da kan jeg snakke om alt mulig rart. Så dagen etterpå så kommer jeg på at jeg egentlig sa ganske så mye random ting. (Søstera mi blir alltid litt irritert, og ber meg tie stille, desverre kan jeg ikke gjr det lenger da, siden hun ska flytte, og i tillegg har type ^^ ) 

   

  Jeg er veldig flink til å massere. Vær gang jeg har massert noen, så sier absolutt alle at jeg burde bli massør. - Evne har jeg ikke peiling på hvor kommer fra, men vi brukte alltid å massere hverandre på sfo, og på skolen, så jeg var for det meste den som alltid masserte andre. 

   

   Kan vell si at blant helt nye mennesker så er jeg ganske sjenert. - Men hvis jeg møter ganske utadvendte mennesker, som også har samme interesser som meg, så ville jeg si at jeg snakker mye bedre med dem da. Synes selvfølgelig at det er veldig kjekt å møte nye mennekser for det. 

   

  Jeg biter negler. Det har jeg gjort omtrent helt siden jeg ble født.-  Klarer aldri å gå lenge med lange negler, tror det lengste jeg har gått er sikkert 2 måneder? Foreksempel da jeg var i rhodos så sparte jeg neglene og hadde lange og fine. Men da jeg kom hjem, ble de slitte så da begynte jeg bare å bite dem. Tror jeg har sagt til meg selv ti tusen ganger denne uken at jeg skal spare, men ett sekund etterpå så biter jeg igjen. Det kommer bare så automatisk! 

   

  Hvis det er en sang jeg blir hekta på så kan jeg høre på dem gang på gang uten å bli lei av den. Foreksempel når er jeg hekta på tre sanger, som jeg omtrent spiller konstant. (bare akkurat nå hører jeg på radio) Og blir aldri lei av sangene med mindre det har gått sånn 2 uker kanskje.. Noe blir jeg ikke lei av i det hele tatt, men slutter liksom å hørre på dem konstant, for da har jeg sikkert funnet en ny. 

   

  Jeg er halvt moldeser og halvt stavangersk. (Mamma fra molde og pappa fra Stavanger) 

   

  Noen ganger kan jeg bli utrolig irritert eller sint for ingenting. - Det er sånn jeg kan plutselig bare bli skikkelig irritert på noen, uten at den personen har gjort noe som helst. Selv synes jeg det er utrolig plagsomt, og etterpå synes jeg utrolig synd på den personen som måtte være med meg akkurat da. Og da forstår jeg heller ikke hvorfor jeg var så sur. hahaa. Det samme med foreksempel mamma eller paul, jeg kan plutselig si noe på en irritert måte, men da bruke jeg å klare å kontrollere det. (heldigvis) 

   

  Jeg har alltid hatt en sånn skikkelig rar drøm om å bli sanger, og elsker å synge (for meg selv, eller i bilen) - Men aldri i livet om jeg kommer til å synge offentlig, haha off for en utrolig pinlig situasjon det hadde blitt. 

   

  Jeg virkelig suger på å finne på slike ting. - Tror dette innlegget tok meg omtrent 20 min. 

   


  (Dette innlegget skulle egentlig komme ut igår i 12 tiden, men blogg holdt på med noe greier, så den kom nå istedenfor) 

  Noe du viste/ikke viste?

                        Gjerne lik innlegget! :)

  juli 2012

  PINK ONCE!

  Ble ett skjapt innlegg. Er ute og gjør egentlig ganske mye forsjellig. Tenkte jeg senere idag skulle lage frappuccino, muligens jeg venter til mamma kommer hjem (vi begge elsker iskaffe) men jeg får se! 

  Synes om de rosa søte bildene? ^^ 

                                             Gjerne lik innlegget! 

  juli 2012

  SVETT!

  Endelig litt sommervær. Varmere idag faktiskt enn det var i går, så endelig kan jeg bruke dagen på å gjøre noe annet enn å bare sitte inne og se på pcen og silk. Det er så kjedelig, og jeg føler bare jeg kaster vekk dagene. Du sitter liksom og ser mange episoder fra klokken 12 om dagen, og plutselig er klokka 8. Deilig å fått brukt dagene litt. Så i dag og igår da, så var jeg og slo (har glemt ut ordet for det) tistler nede i marka. Det er sånn ugress, som vokser rundt omkring. Nederst i marka ville jeg si var værst. Der var det sånn at vær gang jeg snudde meg så så jeg en ny. Fikk slått mye da. 

   

  Igår kveld hadde da jeg la meg, så hadde jeg jo da tatt på meg en genser å sove i, så da jeg våkna var jeg utroolig svett, og våknet ett par ganger av at jeg kokte. Så varmt var det tydeligvis. Tviler på om jeg komme til å sove så mye med hettegensere nå, muligens når det begynner å regne igjen! uansett. 

  hehe ja, slik gikk jeg og slo tistler. (Bak busstoppet på høyre side av meg, så kan dere se litt av marka) 

  Forresten så tok jeg også antrekket for dagen! :
  Topp // Vero Moda Shorts // Ginatricot Ring // Rhodos 

  Tycks? 

                Gjerne lik innlegget! :)

  juli 2012

  DAGENS BILDER!

  Var ute nå nettopp og tok noen bilder. Det er så kjekt å på en måte eksperimentere med kameraet, ta bilde av forskjellige ting, dyr, mat, blomster, personer, osv. Og prøve å finne vinkler og slik hvor bildene blir fine. For jeg synes da personlig at det er kjekkeste å lese blogger hvor de tar fine bilder og slik, da vil du liksom komme tilbake til bloggen igjen, og se hva slags bilder bloggeren tar. Foreksempel Erica og aurora, de to tar så utrolig fine bilder. Ååh, så lyse og klare og ja.   følte meg litt brun! ^^   Hva synes du om bildene?

                                      Gjerne lik innlegget! :)

  juli 2012

  INNKJØP!

  Idag var jeg og mamma ute på kvadrat og begge brukte bursdags penger. Så det ble litt innkjøp. Jeg stod faktiskt opp klokken halv 10 i dag siden jeg måtte ta bussen til mamma sin jobb. Ganske tidlig egentlig, og alarm midt i sommerferien jaja. Da vi kom frem spiste vi først vaffler med rømme og syltetøy, så gikk vi rundt og kikket, og kjøpte ting osv. Så rett før vi skulle gå  så spiste vi også is på Ben & Jerrys, utrolig god is. Ikke noe mer spennendes enn det :) 

  Sko. De øverste husker jeg ikke hva butikken heter. Og de høyhælte som dere kan se divided (H&M)

  De prikkene på låret er fra noen glitter sko som står rett ved siden av.   Shorts og topp fra Vero moda / only  Genser og skjorte fra hennes.   Jakke fra bikbok

  Men nå må jeg ut på tur, sammen med med Luna og mamma. Elsker at den endelig er sool her i Stavanger 

  Synes om outfitet? Hva har du gjort idag? 

   

  juli 2012

  Månedens Instagram bilder!

  Bilder av jeffrey campbell, de rosa rosene og rip utøya, er ikke mine bilder! Ellers er alle tatt av meg den siste måneden :)

  juli 2012

  IPAD

  Grunnen til at jeg ikke har blogget så veldig mye, er rett og slett fordi jeg ikke har minnekort i kameraet som er med på at jeg ikke kan ta bilder, kan kun ta med cam og sånn.. Men jeg håper jeg får kjøpt en nå snart..

  Såå grunnen til overskriften er at idag så kjøpte jeg en IPad.. Yey! Dette blir muligens min erstatning på pc, haha. Den er liksom så mye mindre enn pcen og så veldig lett å ta med seg rundt omkring i huset foreksempel, i tillegg så er den jo utrolig lett, og jeg trenger heller ikke drasse med meg en lader rundt omkring.

  Bilder tatt med IPaden. Og meg med egentlig så ganske lite sminke :) Ser litt trøtt ut faktisk..

  Hva har du gjort idag?

  juli 2012

  ANOTHER MONDAY!

  Brukte hele gårsdagen på å se The hunger games og snow white and the huntsman på nett. Så jeg fikk ikke blogget skikkelig. Kommer vell til å bruke hele idag også på å sitte på pcen, er ikke sånn kjempefint vær ute akkurat, men fint nok. Har foresten klart å miste minnekortet til kameraet, så jeg får ikke tatt bilder med kameraet. Veldig dumt, for nå kan jeg ikke ta bilder. Med mindre jeg finner det eller kjøper nytt. Uansett, nå skal jeg fortsette og se Sex and the city, har kommet til sesong 2, episode  4. Blitt hekta, hehe. 

  Jaa... jeg har det utrolig gøy på cam. (siden jeg ikke har minnekort blir det cam) 

  Hva skal du idag?

  juli 2012

  FOLLOW ME!

  Jojo, så var det søndag og jeg ligger fortsatt i senga. Eller har jo spist frokost selvfølgelig det gjorde for lenge siden, men så var det det at jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre. Bare ligger her og ser på twitter, blogger, facebook og youtube. Haha typisk! Men ja, det innlegget egentlig skulle handle om. Var, FØLG MEG HER! : 

  Twitter:

  LPChristine


  Instagram:

  Jeg heter Christiine03. 

  Follow meg, så follower jeg deg tilbake! 

  Bloggen på facebook kan du finne HER

  Hva gjør du på en søndags dag? 


  juli 2012

  WHAT TO EXPECT

  Igår var jeg på kino med Susann og Michelle,veldig koselig. Vi skulle egentlig se den der prometheus, men det var bare 3 plasser igjen, og de var spredd rundt omkring. Så vi så heller en film som heter What to expect, when your expecting. Som kort sagt handler om gravide damer, haha. Den var faktiskt veldig kjek, og morsom. Den var jo en komedie da. Så det var derfor jeg ikke blogget mer etter det første innlegget. Men før filmen så sto jo jeg og ventet på de to i byen i 1 time sikkert. Jeg kom til byen litt over 6, og de var ikke i byen før sånn kl 7. alltid kjekt det... x) jaja, idag skal jeg sove over hos Michelle, og så skal vi til kongeparken i morgen, tipper det blir ganske kjekt, gleder meg! 

   

  Men nå skal jeg se videre på sex and the city, har ikke fått sett det siden onsdag sikkert, såå ja. :)
  hahaah måtte så syyykt le da jeg så hvordan dette bildet ble. Snur meg mot henne i ett sekund og jeg blir sleika i trynet! 

  Hva skal du idag? Har du sett What to expect, hva synes du om den? 

   

  juli 2012

  NYDUSJET

  Egentlig ganske så random overskrift, men fortsatt ikke. Nettopp kommet ut av dusjen, er vell derfor jeg skrev det.. Uansett. Jeg er endelig ferdig med å rydde hele rommet, og satt på plass alt, og det ble litt ommøblering på tingene. Ser litt ut som et helt annet rom. Bilder kommer senere, jeg gadd ikke ta bilder akkurat nå, er så sliten etter å har ryddet og vasket osv. Forresten så har jeg tenkt på en ting: Det er jo mange som liker å lese blogger som har masse tekst, og noe som liker å lese blogger med masse bilder. Og jeg har ikke tenkt over det, men jeg har egentlig ikke vært så særlig flink til å skrive så mye, og det kan muligens være med på at noen ikke leser bloggen min, for jeg har alltid bare skrevet sånn 2-3 linjer kanskje, så tar jeg med et par bilder og det er det liksom. Så nå skal jeg begynne å skrive myee mer. Jeg tror ikke jeg har tatt meg så god tid til å skrive så mye, er ikke sikker på hvorfor men. Men dette området skal jeg (hvertfall prøve) å bli mye flinkere på. Jeg har også heller aldri skrevet så mye tanker her på bloggen, jeg mener jeg skrive alltid om sånn glade ting, jeg vurderer å noen ganger om jeg skal skrive litt dype innlegg for å si det sånn? 

   

  Men uansett,idag da jeg sjekket facebook så var jo nesten hele siden full av Justin bieber, det hadde jo vært litt gøy å vært på konserten, men sidene hadde jo brøttet sammen og masse slik, tipper jeg aldri hadde klart å fått en billett, men det er jo ikke krise det, jeg blir uansett aldri sånn skikkelig starstruck som jeg kaller det, av kjendiser. forstår egentlig ikke hvordan folk klarer å være så avhengig av en person som de aldri har møtt x) 

  og siden jeg ikke gadd å ta bilder med kameraet (jeg er litt lat vettdu, neida) så ble det cam bilder... 

  haha. 

  Ville det vært noe om jeg begynte å skrive mer? 

  juli 2012

  SEX AND THE CITY

  Har fått litt dilla på å se sex and the city. Har ikke kommet så langt, siden jeg har holdt på med rommet. Har forresten ommøblert på de møblene jeg har plassert nå, men nå sitter jeg og ser American Pie på det der 4 kanal tingen. haha. Etter på skal jeg vell forsette med rommet. 

  Laget forresten frappuccino idag også, denne gangen ble den kaldt! ^^ 

  Fant ut i dag, at bildene blir myye finere når jeg har på blits! Synes ikke du? 

  juli 2012

  DEILIGT!

  Endeliiiig, når er jeg ferdig med å male hele rommet, inkludert listene. Så nå må jeg bare vente til alt har tørket, og så kan jeg ta på plass tingene, muligens jeg ommøblerer litt på rommet. Vett ikke, men det får jeg se. Jeg kan vell si at jeg brukte 2 og en halv dag på å gjøre det ferdig, så er jo ganske bra det egentlig. Jeg klarer aldri å ha halvferdige prosjekter, blir så stresset, og måå bare få det ferdig. Så da jeg stod opp i dag, tok jeg rett på meg malings klærne og begynte å male. 

  Ble forresten vekket utrolig tidlig idag (tror hvertfall det var tidlig for ingen var oppe) av en forferdelig hyyling fra en måke som stod rett utforbi vinduet. Og jeg som er livredd måker bare lå der i senga og håpte på at den ikke skulle komme inn vinduet. Den kom heldigvis ikke inn da. Og til slutt sovna jeg. 

  Men nå fikk vi akkurat besøk, og jeg måtte passe på maten.   Hele senga er full av ting... 

  Hadde mer maling på meg i går, hele kneet var fullt av hvit maling! x) 

  Hva skal du i dag? Flerne som har prosjekter på gang? 

  juli 2012

  FRAPPUCCINO

  Har akkurat lage frappuccino til meg selv, og resten av huset (bortsett fra Helene), etter en oppskrift fra hun ssbk, ble faktiskt veldig god, bare at den kunne vært myyye kaldere, men jeg prøver igjen i morgen, og da skal jeg dynke ned med isbiter, haha. 

  Første gang jeg har brukt starbucks koppen min, som jeg kjøpte i Washington i fjor. 

  Slik har jeg forresten kommt med rommet: 

  Kun den rosa delen igjen! ^^ 

  Forresten jeg er litt usikker på om jeg skal male taket, det innbærer jo da at jeg må ta vekk alt fra rommet mitt, så det tror jeg ikke at jeg gidder. 

  Hva synes du? Male taket eller ikke? 

   

  juli 2012

  DAGENS OUTFIT

  Var ikke så veldig mye sol i dag, men heldigvis ikke regn. Så det ble bukse og topp på meg :)


  Men nå må jeg ut på tur med voffen! 

  Synes om outfitet? 

  juli 2012

  INNKJØPSVIDEOEN!

  Her kommer innkjøpsvideoen, den kom ikke før nå, siden jeg har holdt på å male rommet mitt imens den har lastet seg opp. Jeppjepp, jeg har endelig begynt å male rommet, det er vell hvite eller vanilje farget slags. 

  Trykk på det tanghjulet, og ta på 1080p. 

   

   

  Den vegge som er begynt å malt på og ved siden av har jeg nå malt sånn ca ferdig, vi skal også male listene hvite. 

  Malings outfit liksom!

  Tycks? 

  juli 2012

  SOMMERVÆR JO!

  Har fått hørt at det kommer til å regne og være kaldt i Stavanger, men da jeg våknet i dag skinnte sola og det er faktiskt veldig varmt. Bare deilig det. 

  Holder akkurat på å spille inn innkjøpsvideoen,så den kommer nok ut idag, tar litt tid, siden det dumme kameraet slutter av filmen midt i mange ganger, men den kommer! Men nå må jeg nesten være ute litt i det fine været før jeg fortsetter filmen.   Bildene er fra utflykt i Lindos. 

  Er det fint vær hos deg? 

   

   

  juli 2012

  PAKKE I POSTEN!

  For noen dager siden imens jeg var i Rhodos, så fikk jeg en pakke i posten. Den var fra elf, hvor jeg har bestilt ny sminke. Tenkte jeg skulle prøve ut sminken derfra, har alltid følt at de produktene er så bra. Men så tenkte jeg også at jeg kunne lage en videblogg, hvor jeg viser de siste innkjøpene, både fra norge, rhodos og hva jeg fikk i pakken. skal jeg? Har aldri lagt det før, men vil gjerne prøve meg litt ut, siden det har blitt litt innkøp, ikke sånn velig mye, kjøpte egentlig ikke så sæærlig mye i Rhodos egentlig.. tror jeg? 

  Skal jeg lage video? 

  juli 2012

  HJEMME FRA RHODOS!

  Nå er jeg endelig kommet hjem fra Rhodos. Kjenner det var litt deilig å komme hjem igjen, av og til blir det litt mye med varmen og slik, kjenner det tar litt på kroppen og jeg blir fort sur og sliten. Jeg har jo ikke blogget på lenge, rett og slett fordi det var internett vi måtte betale for og masse slik. 

  men uansett, her kommer litt bilder!

   

   

  Den første dagen vi kom! 

  Utflukter!

  Så hadde jeg jo bursdagen den 3 juli, 16 år. Da fikk jeg kake av de på hotelet, i tillegg til sang! 

  Vi var også i badeland dagen før vi reiste!

  Der kommer jeg i full fart!  Synes om bildene?

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits