• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • juni 2012

  10. KLASSE AVSLUTNING

  Idag hadde vi klasse avslutning. Tenk at det allerede har gått tre år siden jeg begynnte på Buøy. Litt sykt. Blir veldig rart å forlate denne klassen, og det å ikke se alle sammen hver dag lenger. Jaja, det var koselig da, og så ble jeg kåret til Klassen, jaa intet annet enn : Klassens bloggjenter. (jeg og marit) Ikke at det kom som et sjokk, hadde det vell i tankene at det kom til å bli det, haha jaja, jeg velger heller å ta det som en positiv ting, å være en ivrig blogger, kan jo være en ganske bra ting, eller hva? 

  Jeg fikk ikke tatt noen bilder da, siden jeg har ikke kameraet mitt meg meg. 

  Kveldens outfit!







  Forresten, idag fikk jeg på tann, yeey. Overlykkelig! haha. 

  Men nå må jeg springe bort til michelle fordi jeg la igjen platene mine der, smart ass!

  Hva har du gjort idag? 

  juni 2012

  GOD MORGEN!

  Eller jeg stod egentlig opp for en time siden, men jeg har ligget og daffet i senga til klokken 12, og så har jeg stelt meg og slik. Grunnen til at jeg ikke er på skolen akkurat nu, som alle andre, er fordi vi skal møte på skolen i dag klokken halv 4 for å gå med bøsser. Vi skal gå i sånn 2 timer eller noe sånn. Jeje. Fikk bare blogget en gang i går, siden jeg sovnet, og da jeg våknet var jeg bare sliten og trøtt og ja. Gadd nesten ikke gjøre noe ting. Så det hadde bare blitt et kjedelig innlegg, med gamle bilder sikkert.

  Heihei!

  Men nå må jeg nesten kle på meg, og spise og slik. Selvom det er sånn 2 timer kanskje til jeg skal gå! 

  Hva skal du idag? / har gjort idag? 

  juni 2012

  ENDELIG! ETTER 3 ÅR!

  Skulle egentlig komme med et innlegg igår, men det gikk tydeligvis ikke ann å laste opp bilder, så jeg rett og slett bare la meg og sov etter på. Så jeg prøver på nytt idag, bare med et annet innlegg da. Så idag var jeg hos reguleringstannlegen, og der gjorde jeg noe som jeg har ventet på i 3 år. Nemlig, jeg fikk av strengen! Var så utroolig deilig å endelig få den av, men synes fortsatt at det er skikkelig uvant å både ikke se eller kjenne strengen, haha.

  Slik ble det! men på onsdag så skal jeg få inn en sånn plate tann ting, til jeg blir sånn 18-19 år eller noe sånn. Siden jeg er for liten til en skikkelig tann. Det gleder jeg meg hvertfall til!

  Synes? 

  juni 2012

  FULLFØRT OG FERDIG

  Fikk ikke blogget i går, siden jeg brukte omtrent hele dagen på å øve til muntlig eksamen som var i dag, synes det gikk bra på presentasjonen, men spørsmålene gikk i dass, spesielt siden jeg ble kalt inn da, for flerne spørsmål (eller jeg og ei til) og tror ikke jeg klarte å svare skikkelig på noen av dem, så ja. Men uansett, nå er det egentlig bare chill helt fram til sommerferien, ikke noe fremføringer eller noe. Føler eg kan virkelig slappe av og bare daffe av holdt jeg på å si. haha. 

  Og for å si det sånn, rommet mitt er etter øving, blitt bombet. Føler jeg vasser i rot, må nesten rydde snart, i tilleg må jeg pakke til både Evje og Rhodos. (kommer ikke til mamma før vi faktiskt reiser) jaja, ønsk meg lykke til. 

  Hehehe.... pugge mat.. Tror ikke dere vil se gulvet. 





  Blir alltid bra med musikk da! ^^

  Hva har du gjort idag? Noe andre som har hatt muntlig? 

   

  juni 2012

  GÅRSDAGENS OUTFIT

  Jeg skulle egentlig legge ut dette outfitet i går, men så ble det liksom aldri, så det kommer heller idag. Har bare en liten pause fra skrivinga så jeg tenkte jeg kunne bare slenge inn et lite innlegg før jeg begynner igjen. 



  Men nå må jeg tilbake til skrivingen! 

  Synes om outfitet? Hva har du gjort idag? 

  juni 2012

  MUNTLIG EKSAMEN!

  Idag så fikk vi jo vite hva vi kom opp, i muntlig eksamen, og jeg kom opp i Naturfag, ble faktiskt veldig lettet av at jeg fikk naturfag, det er jo ikke et så veldig vanskelig fag, så jeg ble egentlig ganske så fornøyd. Jeg skal egentlig ikke blogge, men jeg skal prøve å blogge litt, må komme i gang med muntligen, har begynt litt på skolen, men må jobbe enda mer med det. 



  Konsetryne!! 

  Tankekart! 

  Dette er oppgaven min, men jeg skal kun skrive om fotosyntese og plante og dyreceller, lys skal jeg ta når de spør om sånn spørsmål ting, etter på. 

  Hva kom du opp i? 

  juni 2012

  HVERDAGSSMINKE

  Jeg skulle egentlig komme med et innlegg i går, men jeg var med Annika og Michelle, så skulle jeg blogge da jeg kom hjem, men bildene ville jo ikke laste seg opp så da egentlig bare gadd jeg ikke blogge. Ikke at det var et særlig spennendes innlegg, men uansett. Jeg tenkte jeg kunne vise sminken som jeg bruker til hverdags. I bilder da. 

  Her er alle hverdagssminken min. (dette er ikke all sminken min, men den jeg vanligvis bruker) 

  Jeg bruker foundationen først (hvilket nummer vet jeg ikke, det står så utydelig) og så bruker jeg pudderet (sun beige) Det er ikke alltid jeg bruker foundation da.

  Så har jeg vell egentlig bare en basic øyenskygge på skolen. Men må nok kjøpe nytt, kvaliteten på disse er skikkelig dårlig. 

  Light Brown farge på øyenbrynene. 

  Så bruker jeg disse to maskaraene, og en eyeliner. 

  Og tilslutt så bruker jeg en tilfeldig lippalm/lipgloss som jeg har tilstedet. 

  Men jeg skal eller må nok kjøpe meg ny, i bedre kvaliteter og slik. 

  Synes? Bruker du noe av det samme? 

  juni 2012

  SAFE AND SOUND











  Dagens outfit // Dongeri jakke // Ginatricot Bluse // Monki Bukse // Bikbok

  Men uansett, i dag har jeg vært på skolen, selvfølgelig. Og etter det så var jeg og Susann på All City Club, det var faktiskt veldig kjekt. Og mindte meg utrolig mye om Laken Champion i USA, angrer så syykt på at jeg ikke reiser til USA i år også, kan ikke få sagt det nok hvor mye jeg angrer. Men jaja, jeg får se hvor de skal neste år, så kanskje jeg får lov til å reise neste år? Håper viirkelig det! Beste opplevelsen, og virkelig noe å annbefale. Men Michelle skal jo være me meg til Rhodos, så det blir nok uutrolig kjekt! Er kun 16 dager til... :o Forresten så var det med Younglife, så hvis du har det der dere bor, så anbefaler jeg deg å bli med på USA tur. Ubeskrivelig! 

  Har forresten skikkelig dilla på Safe and sound av Taylor Swift. Helt hekta! 

   

  Hva har du gjort idag? 

  juni 2012

  BEFORE I DIE

























  Er mer jeg vill gjøre før jeg dør, så dette er bare litt av det! :) 

  Noen av dette som du også vil gjøre før du dør? 

   

   

   

  juni 2012

  SLEEPYHEAD!

  Det var forferdelig så trøtt jeg var i dag. Da klokken var sånn 5, så plutselig ble jeg så innmarig trøtt, jeg satt jo på pcen og prøvde å spille av 90210 som fortsatt ser ut til å gå utrolig treigt. Og jeg våknet ikke igjen før klokken var 8. Kjenner jeg fortsatt er ganske så trøtt, men jeg får ihvertfall holde ut i en time til før jeg legger meg. Jeg får hvertfall sove mye lenger i morgen, vi skal ikke på skolen, men vi skal ha sånn hjemme oppgave ting, så jeg skal jobbe i gruppe med noen. Yeey.. Og siden jeg sovnet så har jeg heller ikke fått blogget før nå, jaja slik skjer. 

  siden jeg sånn nesten nettopp har våknet, så blir det et tilfeldig fra arkivet. 

  lilla negler idag.

  Hva har du gjort idag? 

  juni 2012

  90210 FØR JEG TAR KVELDEN!

  Har akkurat kommet til pappa så jeg har ryddet og vasket rommet, fordi som pappa sier, det ser ut som et bombet horehus. Men så nå er det rent og pent, så jeg tar kvelden ved å se 90210 på pcen. Har kommet til sesong 1 episode 13. Har blitt helt hektet på den serien, selvom jeg ikke har fått sett så mye på sånn snart 2 uker. Så god natt alle sammen! 







  Jeje, slik ser jeg ut idag. 

  Liker du 90210? 
   

  juni 2012

  Good morgen!

  I det siste så har jeg ikke vært så særlig flink på blogg fronten, er ikke så veldig stolt over det. Jeg har selvfølgelig tenkt på at jeg må blogge hver dag, og jeg har jo egentlig hatt mange bilder å dele, bare at jeg ikke har tatt med meg kameraet over alt. Så jeg tror egentlig grunnen til at jeg ikke har blogget (uten å også si ifra) var vell for å se om jeg hadde klart å slutte med bloggen, og rett og slett fordi jeg ikke har giddet. Men som alle andre gangene jeg har hatt pause eller prøvd å slutte eller slik, så har det alltid endt opp med at jeg fortsetter med bloggen. Har blitt hektet. Har funnet ut at jeg har blogget i sånn snart 4 år. Vet ikke om det er mer, for min første blogg er slettet. Men min andre blogg da, var blondy13, så kom vell chjenta2 , utrolig at jeg blogget på den i sånn 2 år. Har sikkert hatt flerne men de husker jeg ikke. 

  Men uansett. Stod egentlig opp for en time siden, men jeg har bare ligget i sengen, og så fant jeg ut at jeg skulle begynne å blogge igjen, eller hvertfal prøve.

  Litt bilder fra igår. 





  hahahha :) 





  Jeg og pusen ligger og slakkern i senga. Må vell stå opp nå, jeg og søstera mi og morfar tror jeg, skal feire bursdagene våres i dag. Forresten i dag er det akkurat en måned til jeg fyller 16. (3Juli) 

  Blogges! 

  Hva skal du gjøre idag? Noe dere vil at jeg skal blogge om? 

   

  juni 2012

  Photoshoot!
























  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)



  Kategori



  Design by

  Photobucket
  hits