• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • mai 2012

  Fina været!

  Nå skal jeg ut i det fine været her i stavanger, skal vist bli enda bedre. Men etter på så må jeg øve til den forferdelig matte eksamen i morgen, jeje. 

  Kos dere! 

   

  mai 2012

  NEW IN!

  Idag var jeg, mamma og storesøstera mi ute på kvadrat en tur. Siden jeg skulle kjøpe ny bikini. Må ha svømming på tirsdag for å avgjøre gym karakteren min... hater svømming.. jaja jeg får bare tvinge meg selv til å klare det, haha. men tilbake til poenget, så selvfølgelig så ble det ike bare en bikini, men vi kjøpte andre ting.  Hvite korte converse.   Bikinien

  Dongeri jakke. Elsker den, har alltid hatt lyst på en slik. Nå mangler jeg bare en dongeri vest, hihi (har jo snart bursdag da ^^  ) 

  Men nå sitter jeg og helene og spiser oreokake og hun spiller piano og jeg gitar.   nam.. selvom den var litt mektig. 

  Synes om innkjøpet? Hva har du gjort idag? 


  mai 2012

  Dagen!

  Var egentlig meningen å blogge flerne ganger i dag, men så kom det opp sånn ting på pcen om jeg skulle formatere minnekortet  fra kameraet, så jeg måtte hvis slette alt på den eller noe sånn, så da ble alle bildene slettet... jeg måtte da ta nye bilder (jeg måtte egentlig bare gjøre det siden ellers fungerte den ikke på kameraet... ) og så ble det ikke til at jeg blogget før nå. 

  Her er forresten (eller en liten del) av dagens outfit. 

  Nå sitter jeg egentlig bare slik.

  Søte pusen.   Luna er blitt "avhengig" av å ligge på trampolinen, så det er jo slik at hvis jeg skal hoppe så kommer hun opp og ja. Men tror jeg skal se Twilight Breaking Dawn, min favoritt film. 

  Blogges! 

  Synes om bildene? Hva har du gjort idag? 

  mai 2012

  Min 17.mai!

  Min 17.mai dag har gått ut på at jeg sto opp (selvfølgelig) tok på meg bunaden, og så gikk vi ned i krossen (hundvåg) og så på barnetoget, hvor lillebroren min gikk i. Første klasse. Etter det gikk vi opp til Hundvåg skole, gjorde egentlig ikke så mye der. men så gikk jeg til michelle, så kom susann og rebecca og når klokken ble 13.00 tok vi bussen til byen. Vi satt egentlig bare rundt omkring og ventet på at klokken skulle bli 15.00 siden da skulle vi inn på mikado og spise mat der. Var utrolig koselig og veldig kjekt. Og ganske mye latter for å si det slik. Så itte på møtte vi noen, men så måtte jeg hjem. 

  men her kommer det noen bilder.

  Hvordan var din 17.mai? 

  mai 2012

  Igår var det 1 år siden!

  Kanskje ikke så viktig, men i går var det 1 år siden jeg  konfirmerte meg. 14.mai, haha føler det nettopp var. Er utrolig hvor fort tiden går. Men det var en virkelig minnesrik dag som jeg kommer til å huske. spesielt siden hele familien var samlet (skilte foreldre) men her kommer noen bilder fra dagen min. 

  Her er jeg oppe ved alteret på Askje kirke. 

  Alle de som konfirmerte seg samtidig som meg.

  Litt skjeivt sjal? 

  Mine "foreldre" for å sei det sånn. Mamma er hun med brunt hår til høyre og pappa til venstre. 

  Gave bordet! 

  Hele familien. 

  Bildet jeg hadde på takke kortet. 

  Hvordan var fin komf? Har du konfirmert deg? 

  mai 2012

  Eksameen!

  Begynner å blogge her igjen jeg. Men i dag så fikk vi vite hva vi kom opp i skriftlig eksamen, og med min ulykke, så selvfølgelig så kom vi opp i .... Matte. Det er virkelig helt forferdelig, trodde jeg skulle dø da jeg fikk vite det. Og det er jo selvfølgelig mitt svakeste fag, så nå blir det puggings på meg. Tror vi skal ringe til onkelen min slik at han kan få hjelpe meg, siden han er utrolig flink i matte. 6 og greier på skolen! Men heldigvis har vi mange dager på oss, eksamen i matte er ikke før på mandag.   Hva kom du opp i eksamen?


  mai 2012

  SE HER!

  Nå har jeg og Marit (blondien123) laget blogg sammen. Og da blir det nok mye mer blogging fra både meg og henne. så følg meg på bloggen! Jeg kommer kanskje, sikkert til å blogge her, er ikke helt sikker, men vi får se. du finner bloggen vår er mncp.blogg.no. Håper du følger bloggen vår!

  Meg og marit!

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits