• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • april 2012

  NY UKE, NYE INNLEGG

  Skal si, endelig kom det et nytt innlegg. Kom nettopp hjem fra skolen for en time siden, har heldigvis fri i morgen. Og nå sitter jeg egentlig bare her og ser på TV og spiser knekkebrød.   Hva har du gjort idag/skal idag?

   

  april 2012

  FINALLY

  Endelig var det helg, kjenner det skal bli utrolig godt og få sove lenge, siden jeg har ikke akkurat vært så flink å legge meg i det siste hehe.  men nå snart så har jeg ikke egen pc før jeg får tilbake min. Må sende maccen til Helene til sørlandet hvor hun er nå. Så derfor håper jeg at jeg får pcen min tilbake nå snart. Hater å ikke ha egen pc! 

  haha, vi har det kjekt på skolen! ^^

  Hva er dine planer idag? 

  april 2012

  10 TING JEG HATER

  Jeg har ikke vært så flink på bloggfronten i det siste, det er vell egentlig litt på grunn av lathet men også mye på grunn av at jeg har virkelig ingen annelse av hva jeg kan blogge om, føler jeg har blogga så mye om det samme så det ble nesten bare en rutine og det gadd kje rett og slett ikke å gjøre mer. men jeg skal ihvertfall prøve så godt jeg kan og komme opp med innlegg som både er kjekke og skrive for meg og kjekke og lese for dere som leser bloggen min. Men ja, tilbake til det innlegget egentlig handlet om. 

  1. Dette er sikkert noe av det jeg hater aller mest, og det er nemlig: LØK. Jeg virkelig hater det, selvom jeg elsker hvitløk, hehe. Men ja, folk sier hele tiden at du kommer nok til å like det når du blir større, jeg har blitt større og større siden de gangene de sa det, og jeg liker fortsatt ikke løk. 

   

  2. Jeg liker ikke spesielt godt sånne folk som baksnakker, altså det er greit om de slenger inn litt sånn ja hun gjorde det og det, men generelt så synes jeg det blir for teit å sitte og snakke dritt om en annen person, og ihvertfall hvis den personen snakker om foreksempel en god venn, bestevenn eller en person som de hvertfall kjenner da. For det er teit hvis den personen stoller på deg og så går du rundt og snakker om henne til alle, foreksempel. 

   

  3. Jeg hater sånn der bukker som vi hopper over i gymmen, det er mitt største mareritt nesten. Så hver gang vi hopper bukk så kan jeg love deg at jeg enten står og ser på og bare går sånn bak alle som kommer bak meg, eller så hvis jeg blir nødt til å hoppe bukk, så tar jeg også setter meg oppå den, glir over, og går forsiktig ned igjen. Grunnen til det er vell at sist gang jeg hoppe bukk som var i sånn 6 klasse, så midt i hoppet så føk jeg til siden, falt rett på ryggen og slu nesten pusten ut av meg, så etter det har jeg aldri hoppet bukk mer. 
   

  4. Når pc, tv eller sånn apparater klikker, det er det verste jeg vet. Og det ender jo selvfølgelig at jeg også klikker, og så tilslutt så blir jeg så lei at jeg kanskje bare slår til pcen, ikke sånn skikkelig hardt, men for å se om det skjer noe da, haha, hadde aldri klart å ødelegge den. 

   

  5. Egentlig så liker jeg ikke spesielt godt å planlegge sånn ting langt frem i tiden, for det ender opp med at det kommer noe i veien og så må du velge, eller så sitter du bare å tenker på det, og hvis det er noe viktig så blir jeg stressa, foreksempel hvis jeg får vite sånn en måned før at jeg skal ha en presentasjon på skolen, daa blir jeg stressa. For da går jeg og tenker på den presentasjon til dagen er kommet. 

   

  6. Noe som jeg virkelig haater, det er: Edderkopper, slanger, biller, kakelakker (eller går det under biller?) Krokodiller, fisker, Hyener (sånn det skrives?) og all slags typer små dyr. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg hater fisker? Men det er egentlig fordi, jeg liker ikke så spise fisk, utenom laks, jeg hater haier, og jeg liker virkelig ikke fisker, fordi jeg er redd de skal svømme rundt føttene på meg, og kanskje bite meg i tåa eller noe sånn. Jeg vet at de sikkert ikke kommer til å nærme seg tåa mi, men jeg har bare den tanken i hodet helle tiden uansett. Kanskje litt rart men, haha.  Og jeg liker heller ikke noe type havdyr. 


  æææ, hjelp!

   

  7. Kanskje litt rart, men jeg hater å sminke meg. Selvom jeg gjør det hverdag, og det er egentlig fordi jeg gidder ikke gå på skolen og se ut som jeg nettopp våkna, dessuten jeg føler meg heller ikke så vell uten at jeg har på meg sminke. Eller jeg hater det ikke, men jeg liker ikke å gjøre det. hehe. Kunne godt hatt noen som sminka meg hver dag, haha, men det er vel bare inni drømmene mine!

   

  8. Dette er sikkert noen som alle hater, og det er å krangle med folk. Altså det er greit å liksom diskutere med folk slik at du slipper å måtte ha det inni hodet ditt hele tiden. Men når folk sånn bestandig skal krangle eller peke ut ting, da blir jeg lei. Og det er ikke særlig kjekt heller. For hvis livet bare skal gå ut på å krangle om ting, så blir det bare for dumt. 

   

  9. Jeg liker ikke å tenke, haha. Og det er faktiskt noe jeg gjør akkurat nå. Eller alle tenker jo, men jeg hater å sitte å tenke på noe som du må komme på i farten. Selvfølgelig så tenker jeg hele tiden. Men nå mener jeg å sitte å tenke og tvinge frem ting som jeg trenger akkurat da. Da er det bedre å bare vite det. 
   

  10. Og det aller siste tingen som jeg hater må være falske folk. Jeg synes det er dumt av folk som later som de er der for deg, og sier så mye snilt om deg og sier de støtter deg og alt slik, og som virker som den snilleste personen de noen gang har møtt, og det eneste du kan si om den personen er bare positive ting, og så finner du ut senere at den personen foreksempel bare spilte, og at alt den den sa bare var noen han eller hun sa for at du skulle stole på denne personen, slik at hvis han eller hun spurte om noe så kom du til å gjøre det, fordi du stoler såpass mye på denne personen. 

   

  Noe du også hater? 

   

   

   

  april 2012

  UKENS BLOGG - BLE DET DEG?

  Skulle vell egentlig tatt det igår, men så det blir forrige ukes blogg. Men så jeg trakk egentlig bare ut en tilfeldig, siden jeg klarer ikke å ta avgjørelser når det gjelder slike ting, kommer bare til å sitte der i evigheter og vurdere og så ender det med at jeg ikke klarer å bestemme meg, så derfor så tok jeg bare og skrev alle de som meldte seg på på en lapp, og så trakk jeg ut en helt tilfeldig. 

  Så den bloggen som ble Ukens blogg i forrige uke blee: 

  http://cmvt.blogg.no/! Du hadde også forresten en utrolig fin blogg, med masse fine bilder og et nydelig design! 

  Lånte bare et lite bilde fra bloggen din!
  Hvis noen andre vil bli denne Ukens blogg så er det bare til å skrive det under i kommentarfeltet. 

  april 2012

  I´M IN MIAMI BITCH

  1301550601884194_thumb_large.jpeg

  tumblr_m2pe3wNtak1ru3d2do1_400_large.jpg

  cut-off-jean-shorts-legs-short-shorts-Favim.com-347402_large.jpg

   

   

   

   

   

   

   

   

  Bilder fra weheartit og slik. 

  men nå sitter jeg og ser på Paradise. 

   

  Hva gjør du nå? 

  april 2012

  UKENS BLOGG

  En ny runde med ukens blogg, så bare meld deg på under. Det eneste du trenger å gjøre er bare å si at du er med, og så trekker jeg ut en tilfeldig blogg. 
  haha sitter fortsatt i gymtøyet etter at vi sprang 2000 meteren idag. 

  Vil du bli ukens blogg? 

  april 2012

  I´M ALLERGIC TO BULLSHIT

  Ble skikkelig glad i dag etter å ha vært hos den spesialitstannlegen. Det eneste som skal skje nå er egentlig bare at neste reguleringstime så (forhåpentligvis) skal jeg ta av strenge, fordi han trenger egentlig ikke gjøre noe mer nå, og da skal jeg rett til spesialisten og få inn en midlertidig tann, jeg får ikke den ekte før jeg er sånn 19-20 år, men bare jeg får av strengen og får inn en tann før sommeren så er jeg fornøyd. 

  Random pictures.

  Luna som ville være med på bildene. ^^

  Idag hadde jeg og mamma forresten en kjempegod lunsj. 


  En kyllingsalat, med tomater, salat, kylling,egg, ost, og sånn ting som ser ut som brød. 

  haha vett ikke hva det heter. 


  Og etterpå hadde vi en hver sin kanel i svingen! utrolig god. 

  men nå må jeg fortsette med ein naturfags innlevering og framføring. yeey... 

  Hva har du gjort idag? 

  april 2012

  KJOLE BESTILT

  Igår bestile jeg kjole fra nelly.com som jeg tenkte jeg skulle ha på sommerballet som er den 21.juni, det blir nok kjekt. Gleder meg til jeg får den, for jeg har bestilt i X-small, håper virkelig at den passer. Men jeg er vell så liten at den passer nok forhåpentligvis.   Jeg bestilte denne

  Synes om kjolen?

  april 2012

  BREAKFAST

  Sykt deilig å få stå opp halv 10 idag. men så sitter jeg egentlig bare og spiser frokost før vi skal gå.

  Slik alle frokoster skulle vært vettdu. 

  forresten grunnen til at jeg ikke er på skolen idag, er fordi jeg skal til sånn spesialist tannlege ting. På grunn av dette:

  Jeg trenger enn tann, så jeg håper virkelig at jeg får inn tannen i dag! 

  Hva skal du idag?

  april 2012

  SMOOTHIE AND FRUIT

  Nam, nå har jeg nettopp laget smoothie, smakte veldig godt. Men nå sitter jeg og ser på One Tree Hill. 

  Hva har du gjort dag? 

  april 2012

  INSPO - Tumblr

   

   

   

  I LOVE! ;* 

  Synes? 

  april 2012

  UT PÅ TUR

  egentlig skulle jeg ut på tur med luna, men plutselig var hun borte, så da tenkte jeg at jeg heller kunne ta meg en sykkel tur rundt nullen, som er på 4 km.  SNAKKES! 

   

  april 2012

  KJOLER

  Det er snart sommerball, så jeg har vært og sett på noen kjoler, men jeg vet ikke helt hvilken. Så her er de jeg har vurdert: 
  Fra nelly >her<


  Fra topshop >her<


  Fra nelly >her


  Denne var litt søt. Fra topshop >her

  Hvilken likte du best? 

  april 2012

  FØR - ETTER HYLLE

  Så eg hadde en sånn slags hylle da, som henger på veggen, og hvor jeg kan henge ting på og

  som jeg kan ha ting oppå, også har jeg egentlig ikke tenkt så mye å gjort noe med den

  siden den har sånn princesse ting på seg, det står lisom little princess, så jeg har bare 

  skult det og sånn, så nå har jeg malt den i caffe mocca, som er samme farge som jeg skal ha på veggen

  og jeg synes hvertfall at den ble myye finere. 

  FØR: 

  ETTER:

  Hva synes du om hyllen og fargen? 

  april 2012

  BILDEDRYSS

  Denne dukken kan jeg huske fra sikkert det første huset jeg bodde. Tror det er mamma sin! ^^ 

  Uansett, nå sitter jeg egentlig bare og holder på å dø av latter av katten min som går rundt meg et smykke, han tar det ikke av, og så hører du bare at

  smykker går ned i gulvet hele tiden mens han går, haha!  Synes om bildene?

  april 2012

  OUTFIT 14.04.12

  Hettegenser // En bod i Washington DC Shorts // Ginatricot

  Idag har jeg vasket bilen til mamma, og tjent litt penger, skal vaske paul sin i morgen også, og så har jeg vært ute på tur, derfor har jeg ikke fått blogget så mye. 

  Synes om outfitet?

  april 2012

  HVILKEN FARGE?

  Satt akkurat og så gjennom bildene mine på facebook, og da så jeg bilder av meg når jeg hadde brunt hår, så jeg blir alltid så usikker om jeg skal ha blond eller brunt hår? Men hvis jeg skulle hatt brunt nå, så hadde det ikke vært vits fordi når det kommer i sol og spesielt når jeg skal til rhodos så kommer håret mitt til å bli skikkelig lyst, men ja hva synes du? 

  Brunt hår:   Blondt : 

  Litt random bilde men du ser blond fargen der. 

  Så hva synes du? Blondt eller brunt? 

   

  april 2012

  FORANDRING

  Rommet mitt (hos mamma) er utrolig rosa, og det har jeg virkelig begynt å merke, så i det siste så har jeg hatt så utrolig lyst til å male det i ein mye lysere farge, så idag så spurte jeg og fortalte, og da sa de at jeg kunne få male rommet mitt, jeg skal ha det i Kaffe mocca siden vi hadde mer igjen av den etter at vi malte kjøkkenet, jeg synes det var en veldig fin farge, og gleder meg veldig mye til den skal komme på veggen min, håper og har en følelse av at rommet mitt kommer nok til å se litt mer annerledes ut da ja! Men Paul skal gjøre det en uke når jeg ikke er her, siden vi må flytteut alle møblene og slik. 
  Slik ser malingen ut! Håper den blir fin på veggen da!

  Hva tror du? 

  april 2012

  Outfit 13.04.12

  ooh idag er det Fredag den 13, ikke at jeg har hatt noe ulykker elller noe sånn idag, har egentlig aldri skjedd meg noe på Fredag den 13. Men her kommer dagens outfit. 

  Topp // Ginatricot Bukse // Ginatricot Tubetopp // Bikbok

  Idag hadde jeg bølger i håret, siden jeg følger jeg alltid bare går med rettet hår.

  Synes om outfitet? 

  april 2012

  FAVORITTER PÅ KLESSTANGA

  Her er mine favoritter på klesstanga. 

  Slik ser den ut!

  Den 1. 

  Denne er fra bebe eller 2be som det stod på butikken. Da jeg så denne i washington så ble jeg nesten forelska , og jeg bare måtte ha den. Og så prøvde jeg den og den passa akkurat perfekt, og dette var vell så og si den siste kjolen tror jeg, så der hadde jeg skikkelig flaks. Og så er den sånn skikkelig princesse aktig på en måte eller du føler deg litt sånn, siden du kan liksom svinge rundt med den og sånn haha. Og inni så er den og skikkelig fin, den er sånn silke og ja, det bare elsket jeg: 

  Den 2.   Denne kjolen er fra ginatricot, det er vell sånn et år siden jeg kjøpte den da, men jeg har til nå bare brukt den i fjor sommer!

  Den 3.   Denne er fra nelly.com, tror jeg, husker ikke helt men trodde det var derfra. Denne brukte jeg da på juleballet ifjor.

  Den 4.   Denne er fra Forever21, virkelig elsker den butikken. Denne kjøpte jeg i fjor da vi var i USA. Elsker denne kjolen.

  Jeg ville nok si at den 1 og den siste er de kjolene som er mine absolutt favoritt kjoler. En fin kjole, og en litt sånn strand og sommer kjole!

  Hva synes du om kjolene? 

   

  april 2012

  U LIKE?

  Nå har jeg fått meg et nytt design, begynte å bli ganske lei av det gammle designet! Så det har jeg holdt på å stressa litt med i ein halv time, men fikk det til til slutt!

  Designet er laget av // http://msaadesign.blogg.no

  Veldig førnøyd! Forresten husk spørsmålsrunden og spør om masse spørsmål!! Du finner innlegget her.  

  Synes om designet? 

  april 2012

  INSPO - SUN & SOMMER

   

   

   

   

  Bare fordi jeg gleder meg så syykt til sommeren, og til jeg og michelle skal til Rhodos sammen, yeey! Nå er det sånn 2 måneder og litt mindre enn 2 uker til. Can't wait!

  Synes? Skal du til varmere strøk i sommer? 

   

  april 2012

  SUNNE FOLK

  Har ikke blitt blogging før nå, da jeg kom hjem fra skolen så var det å spise middag og så dro vi rett ut til madla amfi, for mamma skulle egentlig kjøpe noe, men hun fant det ikke. Og så kjørte vi helene og eivind fordi de skulle ta toget til folkehøgskolen igjen, så var vi i byen, men hun fant ikke der heller, så jeg var ikke hjemme før sånn i 8 tiden. Men jeg fikk nye solbriller da, klarte å ødelege de andre nye... flinke meg!

  Men så når vi kom hjem så lagte jeg dipp, og så kjærte jeg opp agurker og gulerøtter som vi skal dyppe i dippen, eelsker det! Fordi vi har nemlig blitt enige her i huset at etter påske så skulle vi bli mer sunnere og trene og sånn. Så det er vell forhåpentlig i gang. 

  namnam!

  Men nå ser jeg paradise! Forresten husk spørsmålsrunden under, spør masse!!

  Hva har du gjort i dag?Noen som har smakt det? 

  april 2012

  Outfit 10.04.12 + spørsmåsrunde!  Topp // Ginatricot Joggebukse // Bikbok  Armbånd // noe kjøpt, noe fått og noe lagt

  Ikke et så veldig spesielt antrekk i dag, har ikke gjort så mye i dag utenom reguleringstannlegen, så det ble bare til at jeg gikk med joggebukse! 

  men forresten så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde,  har jo hatt det før, men fikk aldri svart, så dette blir velt den første spørsmålsrunden på denne bloggen. Spør meg om hva som helst, bare det ikke blir sånne unødvendige spørsmål, de blir ikke svart på. Så spør i vei!

  Synes om outfitet? Noe du lurer på? 

  april 2012

  Anbefaling -Premier

  Heiia alle sammen, sorry for at jeg har vært litt dårlig på blogfronten i det siste, men det var ferie, og jeg er veldig forkjølet så det var ikke akkurat så mye kjekt som har skjedd meg i det siste, og det er nok utrolig kjedelig for både meg og dere som leser å sitte og lese i hvert innlegg om hvor fælt det er å være forkjølt og at jeg ikke har noe å gjøre foreksempel, fordi det er ikke alt jeg gjør som er sånn skikkelig interessangt, synes nå hvertfall jeg da. men uansett, tilbake til overskriften, nå tenkte jeg at jeg kunne komme med en anbefalinger,  om et produkt da, som har gjort neglene mine veldig blanke og fine. Du har kanskje prøvd en likadan før eller du har kanskje en selv,men jeg tenkte jeg bare kunne anbefale den jeg har right now! 

  Så det er da dette settet her: 

  Det er premier sin, vet ikke hvor det ble kjøpt siden jeg fikk det av mamma, men du kan finne den på denne siden her

  Det første du kan gjøre er vel bare å begynne å file neglene dine slik du vil ha dem. Og den skal forresten bare brukes på toppen da, som en vanlig neglefil ofc.

  Deretter bruker du denne buffing blocken, aller først bruker du den blå siden. Altså nå skal du file oppå selve neglene. På den så ser du mest at den på en måte skraper da. 

  Så tar du den gråe siden, som er litt mykere enn den blå. Og helt til slutt så tar du en hvite siden, den finner du på to sider. Hvor lenge du velger å file er egentlig bare opp til deg, jeg bruker vanligvis telle til ti eller noe sånn på hver side, men du må selvfølgelig ikke sitte alt for lenge da, har ikke prøvd det selv, men tror nok ikke det er det smarteste du kan gjøre akkurat. Men så når jeg er ferdig med å file så tar jeg på den lille blå tuben

  Den tar jeg på neglene og på neglebåndet, som da gjør neglebåndet mykere, og hvis du har sånne plagsome hud ting som stikker opp sånn som på dette bildet: 

  ååh de utrolig plagsome lille tingene altså, men ja etter jeg brukte den så ble resultatet mye bedre og de forsvant !

  Her er resultate etter å ha brukt alt som jeg har skrevet litt om over, så nå har jeg skinnende negler med null hud ting som stikker opp! 

  Du får også med en håndkrem, som er veldig god, fordi den hjelper mot hvis du har sånn sprekker eller sånn at du er tørr da i huden, så gjør den at du får en myk og bedre hud for å si det sånn! 

  Men jeg har også prøvd det samme opplegget bare fra Seacret, de funket egentlig utrolig bra begge to, bare at kremene til premier de lukter utrolig godt! Det er sånn honning og melk opplegg! ^^

  Dette var egentlig hele anbefalinger, håper du likte den! 

  Har du prøvd premier eller seacret sin før? Synes om anbefalingen? 

  april 2012

  Inspiration!

  Ashes & Wine Tumblr

  beautiful, beauty, blue, christmas, cute - inspiring picture on Favim.com Wallpapers

  Watch the rainbow Duvar Fotoğrafları

  motherfuck3r ◕‿‿◕ listen to my heartbeat. ♥

  Er skikkelig forkjøla i dag, så det blir ikke så mye blogging, orker rett og slett ikke. Isåfall hadde det bare blitt utrolig kjedelig innlegg! 

  Synes om bildene? 

  april 2012

  Tears are the rinse water of an unhappy heart.

  Har vært en kjekk og nydelig dag idag, med fint vær og greier, men har brukt dagen litt på å være ute og tatt noen bilder, men så har jeg også sittet nede i sauehuset og varmet et lite lam som frøs og var skikkelig skjelven og slik, moren som ikke hadde sliket det skikkelig og sånn, men jeg varmte det opp og slik, og så etter det tok vi det til moren og nå kan den endelig gå, so happy, det var hvertfal vært det! 

  Slik så lammet ut da jeg kom ned!   Jeg vet, jeg var såå nydelig på dette bilde, men her ser dere at lamet ser mye bedre ut, og Luna hjelper også til! ^^ 

  Det var så søtt! 

  Hva har du gjort idag? 

  april 2012

  1 bukse - 3 antrekk


  Bukse, Cardigan, Topp, Accessories // Ginatricot

  Bukse, Vest, skjorte, accessories // Ginatricot


  Bukse, Skjerf, Accessories //Ginatricot

  Ja okei det meste var egentlig bare fra ginatricot, jeg så rundt på andre sider, men det var liksom derfra jeg fant ting som jeg syntes paste bra sammen!

  Forresten unnskyld for små bilder, men jeg fikk dem ikke større, for da ville de blitt utydelige og dårlige!

  Hva synes du om antrekkene? 

  april 2012

  Koselig påskedag!  Idag har det vært et kjempefint vær ute, og er det fortsatt, så vi har grillet eller vi grillet på det bålet vi har, og så kokte vi også egg, noe som vi alltid gjør om påsken, men vi bruke vanligvis gå ned i marka men idag ble det heller at vi var oppe ved huset! 

  Så etter og ha spist god mat og slik så satt jeg og mamma i vinterhagen og bare slappte av, med den nydelige utsikten! Utrolig herlig! Også har vi også bestemt oss for at etter påske så skal vi slutte med sånn usunn mat og ikke spise så mye snop og slik + trene! 

  Forresten så tenkte jeg at jeg kunne lage en videoblogg, hvor jeg viser 10 hårfrisyrer som er ja fine og enkle å lage hvis du skal på skolen foreksempel! 

  Hva har du gjort idag? Skal jeg lage video? 

  april 2012

  Vanskelig!

  Ååh, jeg har hatt så sykt liten blogg lyst i det siste, ikke fordi jeg ikke vil blogge, men fordi jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, eller selvføgelig så er det bare å fortsette med de samme innleggen dag etter dag, men det er jo så utrolig kjedelig. Men så jeg lurer veldig på hva du/dere har lyst til å lese om på bloggen, jeg føler liksom at hverdagen og dagens outfit og sånn allerede er blitt tatt av sikkert over halvparten av alle som blogger! Så jeg trenger virkelig hjelp! Så vær så snill, hvis det er noe du vil lese eller som du liksom vil få ut av bloggen min, så hadde jeg satt stor pris på om du hadde lagt igjen en kommentar og sagt i fra. 

  Bilde tatt av Camilla Skjervik // sangfuglencamilla.blogg.no

  Hva har du lyst til å lese på bloggen min? 

   

  april 2012

  Instagram photos!  Bildene er tatt av meg på instagram! Forresten hvis du vil følge meg så heter jeg: Christiine03 (husk de to i-ene i slutten) Jeg follower deg tilbake! 

  Har du instagram? Synes om bildene? 

  april 2012

  Tivoli!

  Fant ikke på en bedre overskrift, men og på grunn av i går så var jeg på tivoli med Michelle, Susann, Rebecca,Livi, Kanwal, Rebecca ei som het Melissa og en annen jeg ikke helt vet. Men så derfor ble det ikke blogging igår, kunne blitt men jeg hadde rett og slett ikke blogglysten igår så da hadde jeg en liten pause bare. Men nå snart så skal jeg til byen for å gå på tivoli igjen, men denne gangen med pappa, stemoren min og lillebroren min, så skal vi til jobben til storesøstera mi og spisa pizza, deretter skal jeg til mamma, siden jeg skal på hytten for en dag i morgen! Ja uansett dette ble sikkert mye men ja. 

  Random bilde!

  Hva skal du idag? 

  april 2012

  A life without friends is no life at all!

  Bare fordi jeg elsker vennene mine! ^^ 

  Ikke alle men, det var det eneste bilde jeg fant hvor hvertfall de tre nærmeste var på! ^^ 

  Love u ;* 

  april 2012

  Barnevakten!

  Som jeg skrev i det forrige innlegget så var jeg jo barnevakt i dag, og ja.. du kan si jeg ble ganske utslitt etter det der. haha, han ville jo bare leke i hele 2 timer, jeg var sikkert utslitt etter 1. Men så førte det jeg jo til at jeg måtte skifte klær for jeg ble jo skikkelig våt av at han tok sånn ting inn i arm tingene på kjolen og slike ting, jaja, haaha! 


  Han er jo såå søt da! Men nå vett jeg egentlig ikke hva jeg skal finne på, tror nok jeg tar meg en dusj!

  Hva skal du idag? eller har gjort idag? 

  april 2012

  "Love is about tuching their heart, not their private parts"

  Hahaha jeg bare elsket det qoute! Men ja, sykt herlig og tenke på at det er mandag i dag og at det ikke er skole igjen før neste onsdag, aha! Men idag så skal jeg da passe på min lille bror som er 6 snart 7 år. Skal bare passe på ham i 2 timer da, fra 4 til 6.Siden han kommer hjem fra sfo klokken 4. Så det blir sikkert gøy det! 

  Plutselig hadde jeg rosa i håret! 

  Haha, jeg har det gøy! 

  Hva skal du idag? 

  april 2012

  Qoutes of the day!

  PicsArt personal, quote, quotes, text, typo - inspiring picture on Favim.com

  Tumblr If You Are Reading This, I Love You. - Page 1 of 9

  Wanna Go Swimming? ...Dream picture on VisualizeUs

  Sireysi Loves You Tumblr

  Just gotta love it! 

  Synes om qoutesene? 

   

  april 2012

  Photo - Eye

  Ikke redigert heller! 

  Men nå vett jeg egentlig ikke hva jeg skal finne på, kommer nok til å se en film eller One tree hill!

  Synes om bildet? Hva skal du i kveld?

  april 2012

  Endelig

  Har sikkert sittet her i flerne timer  nå og prøvd å komme meg inn på blogg.no og blogsoft.no sykt irriterende med det angrepet! Men når jeg da endelig kom inn så ble jeg sånn skikkelig gira og bare ropte høyt: JEG KOM IIINN! hahah. Men som jeg sa i det forrige innlegget i går, så skule jeg jo da rydde i klessskapet, og jeg kan si at de var nok noen klær som ble hevet der ja! 

  Ja dette skrev jeg jo da i 2 tiden så da kan du nok se hvor utrolig lenge det gikk før jeg faktiskt fikk blogga!.. 

  Haugen med klær jeg ikke skal ha mer!


  Har myye mer kjoler men de er hos mamma!

  Slik ble resulatet!

  Forresten så lurte jeg på noe, jeg sitter og vurderer om jeg skal beholde denne eller om jeg skal kaste denne, dere kan se selv hvordan den ser ut.

  Hva synes du? 

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits