• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • mars 2012

  Inspo!

  destroy whαt destroys you! destroy whαt destroys you!

  Emily style destroy whαt destroys you!

  destroy whαt destroys you! SexyBoysandRomance

  Men nå skal jeg se Mamma mia, haha!^^

  Synes om bildene?

   

  mars 2012

  "Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance"

  Overskriften siden det var litt søt og var ganske enig i det da! Men nå skal jeg rydde kless skapet og rommet, blir nødt til å se igjennom klærne mine er en evighet siden jeg gjorde det! Og senere så ska jeg vell egentlig ikke gjøre så mye annet! 

  Den nydelige haugen på stolen min!

  Kless skapet mitt atm! 

  Etterpå blir det meg og dette! 

  Hva skal du ikveld? 

  mars 2012

  Ukens blogg - Ble det deg?

  har nå trukket og ukens blogg ble:

  http://saraeaa.blogg.no/

  (siden det var så pent bilde ^^ )

  Gratulerer til deg Saraeaa ! 

  mars 2012

  Outfit 31.03.12 - Black and White

    

   

  Idag var jeg litt sånn svart og hvit, untatt øredobbene da, de var blå!

  Cardigan // Only Topp // Bikbok Bukse // Bikbok Øredobber // (fikk til jul) Next 2 // de hvite : Ginatricot

  Men nå skal jeg litt ut, så blogges senere!

  Hva skal du idag? Synes om outfitet?

  mars 2012

  Musikk

  Nå sitter jeg hos søte Michelle, snart så skal vi snart ut på enten bowling eller kino med Liv Toril, Thea, Michelle selvfølgelig og Susann og Rebecca det blir sikkert koos! ^^ Forresten her kommer dere til Thea og Liv Toril pluss mange andre sin blogg! ^^ 

  Forresten har dere hørt denne sangen, den er veeldig fin!

   

  Hva skal du senere i dag? Har du hørt denne sangen før? 

  mars 2012

  God natt!

  Syykt dumt at Camilla røk ut av Paradise, det var liksom akkurat hun av de tre jeg IKKE ville skulle ryke ut, åh! Liker virkelig ikke Alina, hun er jo bare der for spille og slik, sykt dumt! Men jaja nå skal jeg snart legge meg, men nå sitter jeg og skyper med Miriaam ^^ Har gjort det hele tiden gjennom paradise også men! 


  Hahah sykt awsm! 

  Hva synes du om at Camilla røk ut? 

  God natt alle sammen! 

  mars 2012

  Videoblogg?

  Jeg finner ikke på så mye å blogge om idag, har ikke vært i akkurat det beste humøret, du kan vell gjette deg til det!.. hehe! men uansett, så tenkte jeg at jeg har jo ikke vært så veldig flink med akkurat videoblogger, så jeg lurte bare på om dere ville at jeg skulle lage en liten videoblogg, eller om jeg skal videoblogge om noe spesielt? Name it, and I'll do it. Blir nok ikke akkurat i dag men det blir hvertfall denne uken, forhåpentlivis, hvis jeg får noe å videoblogge om! 

  Forresten i går før jeg la meg så (vet ikke hvordan jeg kom på det men) så skulle jeg prøve å ta bilde og se hvordan scorpen min ser ut, ikke det at jeg har tøyet så særlig mye, har egentlig bare trent magen litt og så har jeg tøyd ryggen thats it. Men så plutselig så fikk jeg det på bilde, og jeg ble litt sjokka fordi jeg har jo ikke som sagt tøyd så mye i det siste! Jeg har et bra bilde men jeg må gjøre noe greier på pcen akkurat nå så jeg gidder ikke vente derfor er det et ganske dårlig bilde men!

  Jaa slik ser den ut!

  Hva vil du jeg skal videoblogge om? 

  mars 2012

  Hot or Not - Dongeri jakker!

  Synes begge var Hot, og har veeldig lyst på slikke selv!

  Hva synes du? Hot or Not? 

  mars 2012

  Outfit 28.03.12

  Her kommer dagens outfit. Så når paradise nærmer seg så kommer michelle og så skal vi se det sammen! ^^   Topp // Ginatricot Bukse // Body Central Armbånd // H&M

   

  Synes om outfitet? 

   

   

  mars 2012

  Is it bad when you lisen to music while doing your homework?

  Ikke for meg hvertfall, er faktiskt ganske koselig. Selvom leksene tar litt lenger tid en de skulle, hihi! 

  Forresten husk å melde deg på ukens blogg, den blir sannsynligvis trukket på fredag, du finner siden her

  Har du meldt deg på? Hva gjør du akkurat nå? 

  mars 2012

  En slik venninne!

  Vi har jo alle en bestevenn eller en venninne som vi kan dele alt med, og som vi gjør alt med og slik, og hvor det er kun du som ser det gode med henne fordi du er med henne hele tiden og ser ikke hvordan hun egentlig er? Jo sånn har jeg hatt det en gang og jeg vett om folk som har det ganske likt nå! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om det på bloggen min for å se om kanskje noen av dere har tips til hva andre kan gjøre når de kommer i slike situasjoner som jeg skal forklare nå.

  Så jeg hadde da en bestevennine på barneskolen, jeg nevner ikke navn! H*n var min aller beste venn og vi hadde planlagt såå mye vi skulle gjøre sammen når vi ble større og slik. Men altså det var noen som ikke likte h*n, jeg tror faktiskt at noen prøvde å fortelle det til meg, men jeg antar at jeg ikke hørte på dem eller at jeg ikke ville høre eller inse det. Men denne personen da var veldig dominerende på en måte, og var slik at h*n skulle alltid bestemme og kontrollere og ja h*n var veldig eller ekstremt kontrollerende, det var sånn at jeg kunne ikke gjøre det jeg hadde lyst til på skolen foreksempel og h*n dro meg rundt omkring og ba meg bli med der og der og der, og h*n krevde ganske mye da for å si det sånn. Så skjedde det noe da og det skjedde litt til kan ikke si hva, men så fikk jeg nok og jeg innså jo da hvordan denne personen egentlig var og så sluttet jeg bare å være med h*n og jeg sa aldri hvorfor men jeg sa kanskje sånn ca, men h*n forstod det vell aldri. 

  Men heldigvis for at jeg valgte å ikke være med h*n og gå til de venninene som jeg faktiskt er venn med den dag i dag, så var det et ganske klokt valg. Men jeg hater virkelig sånne folk som skal være skikkelig kontrollerende, og som ikke vil la deg ta dine egne valg og du må alltid følge dem. Dette gjorde faktiskt sånn at jeg ble skikkelig stressa og det var altså helt forferdelig, jeg fikk tilogmed skikkelig skink i naken og ja. Det er ikke noen jeg vil anbefale folk å komme opp i.  Og faktiskt etter dette så hver gang noen prøver å ta meg i armen og dra meg av sted så trekker jeg til meg armen for det er noen jeg virkelig hater.! Men så er det jo også det hva skal du gjøre når du har en slik venn og du vett at denne vennene kommer til å baksnakke deg og masse slik hvis du sier det direkte til henne? (dette skjedde ikke med meg da, siden h*n mistet nesten alle da) men det er en situasjon her som jeg ikke er sikker  på hva jeg kan gi råd til. 

  Synes dette bilde passte ganske bra til situasjonen!

  Noen tips? Har du noen gang vært i den situasjonen før? 

  mars 2012

  Paradise

  Nå sitter jeg er med Michelle og ser på paradise. Jeg heier på Dennis, Kristin og Iselin, mens michelle heier på Dennis og Kristin! ^^

  Hvem heier du på? 

  mars 2012

  Sooool whit Michelle!

  Akkurat nå sitter jeg hos Michelle, koos! Vi slikker sool, digg! Er skikkelig varm ute. Men nå skal vi kanskje snart ut til byen for at michelle skal ta piercing i navlen, jeg skulle ta i øret, men tror ikke mamma kunne idag eller noe sånn, yeye! Hørte ihvertfall ikke noe fra henne. 

  Her er meg med brunt og lyst hår! :)) neeeida, det er meg og verdens søteste Michelle<3<3

  Hva skal du idag? 

  mars 2012

  Nothing to say!

  ahah fant ikke på en overskrift, men akkurat nå s sitter jeg og ser på Paradise, hahaha litt artig med hun nye!

  Chilling outfit!

  Ser du paradise? 

  mars 2012

  Redigering av bilder - før og etter!

  Etter  Etter  Etter

  Hva synes du om bildene? 

  mars 2012

  Vil du bli Ukens blogg?

  Jeg tenkte jeg kunne prøve meg på Ukens blogg, litt tidsfordriv, og det er kjekt å se på andre blogger også da! Så meld deg på, og vinneren får et eget innlegg her på bloggen! Linker selvfølgelig og så kommer jeg nok til å stjele et lite bilde fra bloggen din! ^^ 

  Men det eneste du trenger å gjøre er å bli med i denne gruppen eller like denne siden ville anbefalt gruppen siden det ikke lenger kommer oppdatering på den andre liker siden! Og etter det så skriver du bare under at du er med! :) 


  Skal du melde deg på?

   

  mars 2012

  Converse Vs. Høye hæler!

  Vs

   

  Hva synes du er best? Personlig så er jeg egentlig ikke sikker, men tror det hadde blitt converse!

  mars 2012

  One Tree Hill!

  Akkurat nå så har vi hatt besøk av noen rummenere, koselig det! Men nå skal jeg se mer av episoder av One Tree Hill, har begynt å sett helt fra begynnelsen!  Så jeg er på sesong 1 akkurat nå, tror ikke jeg begynte å se det før sånn sesong 4-5 eller noe sånn!

  Liker du one tree hill? 

  mars 2012

  Favorite - Accessories

  Elsker disse accessoriesene.   Fra Ginatricot  Fra Body central (USA) 

  Synes om smykkene? Har du noen av de? 

  mars 2012

  Inspiration!

  Elsker sånne! 

  Men nå skal jeg tilbake til å se på one three hill, skal se alle episodene!

  Ser på denne siden : http://www.1channel.ch/watch-5188-One-Tree-Hill check it out!

  Hva synes du om bildene?

   

  mars 2012

  Ommøblert rommet!

  Har nettopp ryddet og vasket på rommet og nå sitter jeg her med klærne jeg skal ha på i kveld, tanten min og de to ungene hennes har akkurat kommt siden de måtte gå sånn klokken 6 tror jeg? uansett så da måtte jeg nesten ned! Men jeg har faktiskt ommøblert på rommet mitt idag, det ble mye større på rommet nå!  Slik ser det ut nå. 

  Og slik så det ut før: 


  Jeg hev forresten ganske mye dill dall som jeg bare lar ligge på rommet og fange opp støv og drit, siden jeg tenker alltid at jeg sikkert skal bruke det engang, men sannheten er jo at jeg skal jo aldri bruke det jeg bare lar det ligge der og tro at jeg kommer til  å bruke det en dag. Men så i tillegg så hev jeg noen smykker og armbånd eller mest armbånd som jeg har hatt sånn skikkelig lenge, fra jeg var liten og slik, som egentlig ikke var så pene!.. 


  Men nå må jeg neste gå ned. 

  Hva skal du i dag? Synes om rommet ? 

  mars 2012

  Gratulerer verdens beste mamma!

  Idag har min vakkre, søte, og ikke minst snille mor bursdag! Hun blir 40 år idag. Føler hun nettopp ble 39 men haha, tiden går! Så Gratulere så mye med dagen, og du kommer nok til å få en kjempekjek dag idag og i kveld! Masse glad i deg! 

  Meg og mamma i komfen min!

  Mamma! <3

  Gratulere til henne da!

  mars 2012

  Before and After + outfit

  Nå har jeg fønnet ferdig håret og jeg ble ihvertfall fornøyd, må kanskje bruke blonde shampooen en eller to ganger for å få det liiitt lysere noen plasser, men ellers så ble jeg fornøyd!

  Slik var det før:

  Og slik ble det etter:   Det var skikkelig mørkt bak før, men nå har det blitt helt lyst, det er veldig braa!

  Her kommer og forresten dagens outfit + innkjøpene (selvom det bare var to små ting) 

  Solbriller og øredobber fra Ginatricot  Shorts // Forever 21 Topp // Forever 21 (Ithink) (dress)jakke // H&M

  Alle øredobber // Ginatricot

  hehe, meg med solbrillene! 

  Hva synes du om resultate? Outfitet? Innkjøpet?

  mars 2012

  Nu skjer det!

  Akkurat nå så har jeg tatt i hårfargen i håret, skal endelig få vekk etterveksten, den blir jo bare større og større, så nå måtte den tas! 


  Haha, nå har det vell snart gått sånn 10 min forhåpentligvis!

   

  mars 2012

  Flink!

  Nå har vi nettopp vært på kvadrat og kjøpt ting og tang og så har vi spist og slik, ikke noe spess men. Men så når vi kom hjem så hadde mamma kjøpt sånn tre blomster, så spurte hun meg (siden jeg elsker å lage ting å sånn da) men ja så spurte hun om jeg kunne lage et oppsett fra en sånn juleting vi hadde og heller lage med de blomstene da, så da synes jeg det ble bra eller ganske bra for å si det sånn... uansett dere kan få se selv: 

  Blir litt sånn vår/påske aktig da!

  Hva synes du om oppsettet? 

  mars 2012

  Helgen var endelig her!

  Nå var endelig helga her, har gledet meg veldig. Det skal bli sykt deilig! Men i morgen så skal vi feire mamma sin bursdag da, hun blir 40 ^^! Men nå skal vi snart ut på kvadrat og så skal vi spise og sånn!
  heheh litt sånn crazy face! 

  Hva skal du idag? 

   

  mars 2012

  Inspiration - Black and white!

  480341_373905565977657_224388840929331_1282420_1665592578_n_large

  Tumblr_lz2whs3jcv1qk7sifo1_500_large

  Tumblr_lx8p0soyia1qao8u4o1_500_large

  I loove! 

  men nå skal jeg legge meg, natta alle sammen! ^^ 

  Synes om bildene? 

  mars 2012

  Outfit!

  Tenkte jeg bare kunne slenge inn outfitet for dagen! Egentlig så må jeg øve på prøve (idag og) men jeg måtte bare skrive ett innlegg først!

  Topp // Ginatricot Shorts // Ginatricot Tights/strømpebukseting // ? Sko // Dna  Off følte fregner kom frem der, jaja! 

  Synes om outfitet? Har du også mye prøver for tiden? 

  mars 2012

  "Thinking of you is like Spring, you bring love and joy to everything!"

  Ååh endelig begynner det å bli våår, har meldt fint vær helt til onsdag neste uke, håper det blir fint de neste ukene.

  Tok noen bilder, ute som tyder da på at det allerede begynner å bli vår!


  Søt liten snegle da. 

  Flerne som har fint vær? synes om bildene? 

  mars 2012

  God natt alle søte små!

  Nå er jeg utrolig trøtt som vanlig, siden jeg klarer jo aldri å legge meg tidlig, spesielt ikke nå som jeg har fått tilbake pcen min, hihi! Men jaja. Så god natt alle søte små! Kjenner jeg har skikkelig vondt i fingertuppene etter å ha spilt så mye gitar! 

  Siden jeg så forferdelig ut!   Sov godt alle sammen!

  Facebook er aldri bra!

  God natt alle sammen! Er du også slik? 

  mars 2012

  But you dont really care for music do ya?

  Holder på å lære meg hallelujah på gitar, derfor overskriften! hihi, synes  jeg har kommet ganske godt igang, kan introen og så kan jeg begynnelsen! 

  men nå så sitter jeg og øver på naturfargsprøven, og slik. Har en følelse at denne kommer til å bli vellykket. Kan vist mer en jeg trodde! Bruke kun mindre enn èn time på å gjøre 20 spørsmål! I'll say! 

  Jeg fikk forresten til å legge inn bilder på pcen, måtte bare sikkerhetskopiere og sånn! yeeey! ^^ 

  jaja, får kose meg videre meg naturfag,hih!

  Hva har du gjort på idag? Kan du hallelujah på gitar? 

   

  mars 2012

  I now play the....

  Guitar! Sykt gøy, igår da jeg og Paul var på kvadrat så har jo jeg lenge sagt at jeg har lyst å lære meg å spille gitar, siden vi bare spiller på skolen og at jeg gjerne ville ha en. Så da er jo de sagt at ja vi kan sikkert skaffe deg en, så igår så så vi musikk butikken da, og så fant vi en gitar og så fikk jeg den! Sykt gøøy. Så nå skal jeg spille mye gitar fremover, men det beste med gitaren er fargen altså: 

  Den er Rosa! ^^ 

  Love it! 

  Nå skal jeg bare igang og prøve å lære meg sanger! 

  Har du en gitar? Synes om min Rosa gitar? ^^ 

  mars 2012

  Hvorfor?

  Åh, hvorfor skal det alltid skje meg? Jeg gikk jo og hentet pcen min dag, og tenkte yeey endelig en pcen som funker kjempebra og som jeg kan blogge mye på og legge inn bilder! Men neida, for det første så er skjermen waay to big, du skulle nesten tro de tror jeg ser dårlig, for det andre bildene vil ikke inn på pcen, så helt serriøøst, de kommer virkelig ikke inn! Og for det tredje, når jeg skulle lage dette innlegget så klikket den to ganger, sånn at teksten kommer om og om igjen liksom! Dette irriterer meg noe grenseløst! Såå er det noen av dere som vet hvaa jeg kan gjøre for å få inn bildene? Jeg har sånn ting i pcen hvor du bare stapper inn minnebrikken! såå er det noen av dere som vet hva jeg kan gjøre slik at bildene kommer innpå?

  Men så nå sitter jeg her med mitt nye rosa innkjøp, men kan ikke dele det på grunn av deet!

  Noen som vet hva jeg kan gjøre? 

  mars 2012

  Hvorfor må alt være så stress?

  Åh, sykt stress! Har såå mye å gjøre, idag må jeg gjøre ferdig engelsk summary, i morgen øve på naturfags prøve til torsdag og på torsdag må jeg øve til samfunn prøve som er på fredag! ååh, men jaja dere skal slippe å høre på klagingen min!  Forresten igår fikk jeg en søøt liten rettetang fra girl it, haha den var utrolig søt! Og den fynker faktiskt ganske bra! 

   

  Se så liten i forhold til min vanlige! ^^ 

  men nå skal jeg gå tur med luna, spisa middag og så drar vi til kvadrat for å hente Pcen miin som endelig har kommet! Yeey! Endelig kan det bli mye bedre blogging hvertfall! Selvfølgelig har jeg prøvd så godt jeg kan og blogge bra da! ^^ 

   

  Hva skal du idag? Har du også en liten rettetang? 

   

  mars 2012

  So cute! Innkjøp!

  Idag som jeg nevnte i et tidligere innlegg, så var jeg innom søstrene grene! Og da kjøpte jeg to søte små kurver! Har allerede en rosa og en hvit så denne gangen kjøpte jeg to rosa, men de to har liitt forskjellig rosa farge fra den første!

  Dette var de jeg kjøpte!   Og disse to hadde jeg fra før! 

   

  Har du slike kurver? Hva synes du om innkjøpet? 

  mars 2012

  Piercingen i navlen!

  Siden michelle skal ta piercing i navlen i morgen, og flerne har spurt hvordan det er å ta piercing i navlen, men ikke tørr å ta piercing i navlen, fordi de er redde det gjør vondt, så tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om hvordan det er og slik, siden jeg selv har piercing i navlen. 

  Så jeg tok piercingen 16.mai som er snart et år siden da. Da jeg kom inn så var det egentlig ikke så skummelt som folk har det til. Han spurte liksom bare ja hvilken vil du ha og slik. Så la jeg meg ned på den benk tingen, eller før det så tok han og smørte noe over, vett ikke helt hva det var. Men så egentlig så var det bare at han tok på klypen, og deretter ba han meg trekke pusten, så akkurat idet jeg hadde sluppet pusten ut så kjente jeg bare et lite stikk og du kjente på en måte at den nålen gikk igjennom navlen, ja okei det er ikke akkurat så populært å si det, men det er akkurat den følelsen du får. Det hørres kanskje veldig ekkelt ut at du kjenner den gå igjennom, men det er faktiskt sannheten, men hallo, det er ikke sånn at du får en kniv igjennom liksom, så fælt er det ikke! Og uansett så er det bare i det lille øyeblikket, du får litt sånn sjokk, men du overlever liksom! 

  Slik ser min ut (hehe litt merker etter buksa) 

  Den jeg hadde når jeg fikk piercing den klarte jeg å ødela siden jeg ikke klarte å få av kulen, på grunn av at jeg vridde me tang og da vridde jeg feil vei, ups! Og så hadde jeg en annen fra USA men en dag så oppdagde jeg at det bare var kula som hang i og selve piercingen var borte, så da måtte jeg ta en fliseklemme med teip og måtte gå dagen etter på og kjøpe ny piercing. Off det var forferdelig. 

  Slik ser navlen og hullet ut når jeg ikke har noe i. Har faktisk oppdaget at etter jeg fikk piercingen så har jeg fått en myye smalere navle, den var myye rundere får å si det sånn da jeg ikke hadde hull, det er litt rart faktisk, men kan jo være siden jeg har stukket ett hull gjennom navlen liksom! haha.

  Og slik ser selve piercingen ut! 

  Men hvis du skal ta så må jeg bare si: Det er verken pinfullt, og det gjør ikke vondt! Det er på en måte samme måten som når du tar hull i øret. Eller ikke helt likt, men på en måte samme måten da! Men selvfølgelig dette var den opplevelsen jeg hadde, er jo ikke sikket alle har den samme opplevelsen! Og forresten så er det minst vondt hvis du spiser før du tar! Ihvertfall etter det jeg har hørt! 

  Har du piercing i navlen eller lyst på? 

  mars 2012

  Så var den borte !

  Så typisk, når du endelig tror det skal være sol og greier ut over så begynner det å regne, jaja! Men jeg fikk ihvertfall tatt noe bilder da!   Det var mer sol,men det synes ikke så godt på dette bildet! Tror det begynte å bli grått her! 

  haha tror han begynner å bli lei av å være modell! ^^ 

  haha søte pusen mitt i en deilig strekk! 

   

  Synes om bildene? 

   

  mars 2012

  Outfit!

  Nettopp kommt hjem fra skolen, eller hjem fra å ha tatt bussen hjem, vi slutter 1 på mandager men som dere ser så er ikke jeg hjemme før klokken 3, må vente i byen i ein time, så da går jeg bare rundt omkring, kjøpte to søte kurver fra søstrene grene da, kan vise dem etter på! Men så tok jeg bilder av outfitet mitt idag da, siden det er så fint vær for tiden så tok jeg ute! 

  Skjorte, genser, bukse // Bikbok

  Synes om outfitet?  

  mars 2012

  Lese din blogg?

  Har ikke så mye å gjøre på akkurat nå, bortsett fra at jeg snart sikkert legger meg, men er ikke helt enda. Ny uke i morgen, som betyr skole, off jaja, tiden går og snart er det Sommerferie yeey! Men ja, så siden jeg verken har noe å blogge om eller gjøre så er det kjekt å lese blogger, for inspirasjon og slik. Jeg vil lese din blogg, bare legg igjen en kommentar under så stikker jeg innom! ^^ 

  Jeg har forresten satt meg et mål, om at ihvertfall disse to posisjonene skal bli enda bedre til sommeren! Er litt gøy og sette seg mål for ting og se om jeg klarer det! ^^ Wish me luck!   Jeg har litt bøyd kne her da, så det er hvertfall et mål å få helt retta kne i hvertfall! ^^ 

  Flerne som har mål? Hva er din blogg? 

  mars 2012

  Hot or Not - Åpen rygg!

  Synes det er hot jeg, på både gensere, kjoler og topper!

  Hva synes du Hot or Not? 

  mars 2012

  Nydelig

  Et nydelig vært ute i dag, men nå skal jeg ut med jonas og så skal vi til farmor!

  Snakkes! Hva skal du gjøre i dag? 

  mars 2012

  I'm gonna live my life!

  Har nettopp sett på en film, tenker jeg ser en til, hihi! Er egentlig ikke så mye annet å gjøre nå for tiden, siden jeg ikke har pcen min og må låne pappa sin hele tiden og slik, så kan ikke ta den ned! Men uansett!. Jeg ville og bare si Gratulere så mye til Stavanger diamonds, hvor Pink, silver, white og black gikk videre, white og silver med 5, og pink med fuckings 1.plass OMG ! :Sykt bra! Håper bare at det blir det endelig plassen til i morgen da! Og Black med 2 da! shiit ass! 

  Men tilbake til overskriften, har skikkelig dilla på Live my life, av far east movement ft Justin Bieber!

   

  Men nå skal jeg ned igjen og se på litt mer film hihi! ^^ 

  Så du NM i cheerleading enten irl eller på live streamen? Hva bruker du gjøre på en lørdags kveld? 

  mars 2012

  Det sier litt!

  Har nettopp vært ute med lillebroren min Jonas, haha må jo være med ham litt av og til. Men så vi var ute og sykklet først, ikke at han var en mester i det, men han prøvde hvertfall, og han fikk til å sykkle men ikke å starte, haha. Men så etterpå var jeg nede i butikken og så var jeg og spilte fotball med jonas på den grus banen som er rett ved gata. Jaja, gøy det haha.  

  Men tilbake til overskriften. Idag fikk jeg ny seng, eller jeg fikk Helene sin seng og hun fikk en større seng. Så når pappa hadde tatt vekk sengen så måtte jeg selvfølgelig vaske gulvet så pappa gir meg en klut og en sånn vaske ting, så når jeg skal vaske så har jo ikke jeg peiling på hvordan man tar den på. Så måtte jeg gå og spør pappa jeg bare: Kossen tar du denne på. Han bare: Hahha, det seie jo litt at du ikkje har vaskt før når du ikkje vett kossen du ska ta ann på. Haha, jeg døde! men så fikk jeg på plass sengen etter på da. Men synes fortsatt jeg er flink som vasket hele gulvet, bruker vanligvis å bare støvsuge! 

  Flinke meg som rydder  Slik så det ut før:   Slik ser det ut nå: (vet jeg har nydelig dynetrekk!)


  Men nå skal jeg chillern, med lørdagskodet og så tenker jeg jeg ser en film! ^^ 

   

  Hva skal du gjøre i kveld? 

  mars 2012

  Superkul!

  Jeg er litt dårlig på å sjekke mailen min, men så igår så så jeg at jeg hadde fått en mail fra sponsetblogg, hvor jeg da har fått en sponsor, noe som var veldig kjekt! Nemlig superkul.no. Jeg har vært innom der noen ganger, er ikke sikker på om jeg har kjøpt noe enda husker ikke, men, de har altså mange forskjellige ting der, de har klær, sko, smykker, de har kostymer og alt sånn! Jeg synes hvertfall at de har noen skikkelig bra utvalg der, og mange finer klær og kjoler og sånn. De har tilogmed ting til hjemmet ditt, ja da snakker vi om bra tilbud på ting altså, haha!. 

  Og akkurat nå så har de også et stor salg, så det er bare til og stikke innom!

  Kjole m/Åpning Foran og Bak - Hvit (Kjole)

  Tror faktiskt du bare kan trykke på bildet så kommer du til siden! 

  Har du prøvd ut superkul.no? 

  mars 2012

  Outfit!

  Jaja, så var det lørdag. Akkurat nå så sitte jeg egentlig bare og ser på live streamen til NM i cheerleading, når jeg ser plassen og vett at jeg ikke er der, så har jeg så syyykt lyst til å være der, ååh jeg savner det såå mye. 

  jaja, uansett. Her kommer outfitet for idag. 


  Topp // Ginatricot  Bukse // Ginatricot

  Synes om outfitet? Hva skal du gjøre idag? 

  mars 2012

  Dag 10 - Din favoritt mat

  Oh, skal si, jeg klarte endelig å fullføre en sånn dag challenge, eller sist gang var 40 dager da, og dette var 10 liksom. Men ja, min favoritt mat er: 

  Komle middag!

  og

  Tacoo! 

   

  Nam, hva er din favoritt mat? 

  mars 2012

  Anbefaling - Krem

  Tenkte jeg skulle anbefale noen kremmer som jeg vanligvis bruker i fjeset før og etter jeg tar på meg sminke og slik. Så ja. Produktene er biotherm sine, men jeg kjøpte dem på enn sånn slags parfymelle butikk da vi var på Sørlandet. 

  Dette er den første : 

  Denne kremen er til fjeset da, selvfølgelig, men du kan faktisk bruke dem på armene, men ville nok si at den er mest for fjeset! Uansett, denne kremen gjør slik at hunden din blir veldig myk og saftig holdt jeg på å si, haha. Huden din blir hvertfall myk og glatt da. Denne kremen funker faktisk veldig bra, men jeg er ikke alltid så flink med å bruke den, hehe...

  Den ser forresten slik ut når du tar den på, den er litt sånn rar siden det er på en måte klumper i, så du må nesten bare prøve å fjerne klumpene etter på, men anyways så er den veldig bra. 


  Den neste er denne: 


   Denne kremen skal påføres morning og eller ettermiddag, men jeg bruke den vanligvis bare morning og kveld, siden jeg liksom har sminke på meg om ettermiddagen, haha. Men ja, denne synes jeg er veldig bra på å på en måte rense og rengjøre fjeset for å si det sånn. 

  Den ser slik ut i fjeset: 

  Jeg har også en annen som jeg bruker å ta på i fjeset før jeg tar på foundation og slik, men jeg har ikke tatt bilde av den, men det er en liten grønn tube som heter : Skin ergetic, den er faktisk veldig bra og jeg merker at den hjelper når jeg har på foundation og slike ting, føler ikke huden blir så tørr. Spesielt der mellom øyebrynene, hvis folk har merket å ha fått det. Skikkelig plagsomt. jaja. 

  Har noen andre også,men de går mest ut på det samme som de andre, bare på andre måter for å si det sånn. 

  Bruker du bruker fra Biotherm? har du prøvd ut disse? synes om anbefalingen? 

  mars 2012

  Inspiration - shoes

  Bare fordi jeg elsker sko!

  302246_230305833685535_230277260355059_557185_194391772_n_large

  Bag-celine-fashion-girl-heels-favim.com-334144_large

  400370_2412138146435_1340726115_32244254_1556949446_n_large

  Hva synes du om bildene?

  mars 2012

  Lykke til Diamonds i NM!

  Endelig var det helg, det skal bli deilig. Men vil også si Lykke til Stavanger diamonds som reiser til NM akkurat nå. Skulle ønske jeg selv var der, men jaja. Og selvfølgelig lykke til til alle andre lag som skal til NM i Cheerleading eller cheerdance. Uansett, akkurat nå så vet jeg ikke hva jeg skal finne på jaja. 

  Hahaha søte Michelle som tok et bilde av seg selv på ipoden min da vi var på pizza bakeren igår! ^^

  Chillings resten av dagen! Sånn vi liker det! ^^ 

   

  Hva skal du gjøre idag? 

  mars 2012

  Dagens innkjøp!

  Ups sorry for lite blogging idag, men etter skolen så var jeg og michelle og spiste pizza på bakeren, og etter det så var jeg litt hjemme og så dro jeg og michelle ut til byen igjen, hvor jeg kjøpte plant annet en gave til mamma til bursdagen hennes, og så kjøpte jeg meg noen klær.  Bukse // Ginatricot  Topp // Bikbok

   

  Hva synes du om outfitet? 

  mars 2012

  Gamle bilder!

  haah off, jeg døde nesten. Satt nettopp og så på bilder av meg og søsteren min, og først så ser jeg et bilde av oss som sånn skikkelig små og et bilde av når vi var myye større, må si det var litt komisk egentlig!

  Bare se her:

  Jeg er hun i rød og hun andre er søsteren min, her var vi ganske så små! 

  Her er vi litt større igjen, var vell sånn 10 år jeg kanskje, dere ser nok hvem som er meg!

   

  haha litt større, kanskje sånn 12 år.

  To år siden! 

  Har ikke bilde av begge to nå, men nå er vi slik isj! 

  Helene

  Meg!

  Så du forandringen fra da vi var bitte små? 

  mars 2012

  Dag 9 - Dyrene dine!

  Mener vell sikkert husdyr tipper jeg, kan ikke ta bilde av dem nå siden jeg ikke er hos mamma, men tar noen bilder som er blitt tatt for litt siden!

  Her er Luna!

   

  Og her var faktiskt begge kattene, den helt svarte og litt hvite er Buster og den andre er Pelle. 

  Har du noen dyr? 

  mars 2012

  Dag 8 - Håret ditt akkurat nå

  Ja nå har jeg faktiskt akkurat krøllet håret, eller jeg krøllet extentionen da.

  Ja slik så det ut akkurat nå. Btw, jeg har ikke sminke på, siden jeg skal legge meg nå lizzm ^^ 

  Hva synes du om håret? ^^ 

  mars 2012

  Outfit

  Jeg skiftet litt lenger ut på dagen, eller nå nettopp, men ja her kommer det uansett!

  Ring // Ginatricot Viking t-skjorte // ? Bukse // Bulgaria Rosa topp // Monki 

   

  Hva synes du om outfitet? 

  mars 2012

  Såå kjedelig!

  Åh, jeg virkelig hater skolen noen ganger, spesielt når vi har fremføringer. Skal ha en nå på Torsdag, er ferdig me den og alt sånn altså, men nå må jeg bare kunne den utenatt. Har jo to dager på meg så jeg klarer det vell forhåpentligvis men jaja. 

  Jeg har om norske dialekter!

  Men nå må jeg tilbake til øvingen! Og senere skal jeg på foreldrekonferanse, ææ drep meg nå, haha. Hva skal du idag?

  mars 2012

  Hot or Not - Blonder

  Synes sånn antrekk og slik med blonder på er såå fint, elsker det! 

  Fant spesielt noen veldig søøte blonde bilder!

  Er jo så søtt, så jeg sier deffinitiv HOT. Hva synes du, Hot or Not? 

  mars 2012

  Dag 7 - Skriv på et annet språk

  Okei, jeg håper virkelig ikke at dette gjaldt hele innlegget men jeg kan jo skrive på ett annet språk, så jeg tenkte engelsk, haha! So yeah, im sorry that I havent blogged so much today, but I was out with some firends, and then I had to go to my stepfathers car on Rosenberg to get a presentation!  haha, men å må jeg nesten fortsette på fremføringen!

  hahah gjorde jeg det bra? 

  mars 2012

  Dag 6 - dine favoritt blogger!

  Jeg fikk ikke tid til å ta dag 6 i går, eller jeg glemte det også ut da, men ja. Dette er mine favoritt blogger, jeg leser jo andre blogger også men dette er de jeg på en måte virkelig elsker for å sei det sånn! 

  www.hellemarenh.blogg.no

  Elsker stilen hennes!

  egentlig er det bare denne jeg leser sånn fast, men andre som jeg vanligvis sjekker innom er :

  www.hkses.blogg.no

  www.l0ve.blogg.no 

  Forresten så elsker jeg alle disse tre sine stiler!! 

  Leser du noen av disse? 

  mars 2012

  Innkjøp!

  Igår da jeg skulle hjem fra michelle, så måtte jeg vente i sånn en time på bussen, så da gikk jeg rundt i byen og på senteret, og så kjøpte jeg meg noe!   Topp med åpen rygg // Ginatricot 149 ,- 

  Ring // Ginatricot 99.- 

  Og så kjøpte jeg noen øredobber fra ginatricot, sånn tre med perler, tre med diamanter, og tre med sånn slags kuler på en måte, de kostet 99.- ! Her er forresten de perlene, som jeg har i øret nå!, 

  Forresten så har jeg veldig lyst til å ta et hull helt sånn opperst der, ville jeg passet det? 

  Synes om innkjøpene? 

  mars 2012

  Barnevakt!!

  Akkurat nå sitter jeg hos tanten min. Hun er ute og onkel var på jobb eller noe sånn. Så hun kommer vell hjem sånn i 11 tiden. Så mens hun gikk så satt jeg og leste bok for dem, leste to historier om Albin, så søtt! Deretter så skulle de liksom høre på en kassett med tre historie, kassetten gikk på, men de hørte liksom aldri på historiene, de for opptatt med å hoppe i sengen! -.- så en time har nå gått, og nå har endelig han minste Axel på 3-4 år sovnet, thank good, mens Tia som faktiskt er rolig sikkert ligger i sengen og prøver å sove, hun er da snart 6 år. Så takk gud for at de endelig er rolig og kanskje har sovna!

  Men selvfølgelig så vil ikke hun største sove, så nå sitter hun i senge og leker til tante kommer, håper hun sovner!

  Siden jeg ikke har kamera,eller nettverk på ipoden, så blir det et arkiv bilde! 

   

  Hva gjør du på en lørdags kveld? 

   

  mars 2012

  Gårsdagens outfit!

  Grunnen til at det ikke ble så mange innlegg i går var fordi jeg var med Michelle, Susann, Kanwal og Rebecca, så gikk vi til byen og deretter til step in og slik, det var veldig kjekt det! Jeg og michelle tok oss en liten busstur kan du vell si etter på også når klokka var 12... hehe, interessangt. Men så sov jeg hos michelle, og har ikke kommt hjem før nå! Men så tok vi dagens eller som blir gårsdagens outfit da!   Topp // Bikbok Shorts // bikbok (oppklipt bukse) Tubetopp // bikbok (igjen) 

  Jakken er forresten fra cubus hvis noen lurte! 


  Jeg og michelle hadde litt fritids på maccen så vi tok noen awesome bilder, hahah!

  Men i dag så skal jeg sitte barnevakt for mine to små søte søskenbarn, er ikke sikker om jeg får blogget men! 

  Hva skal du idag? Synes om outfitet? 

  mars 2012

  Dag 5 - 10 fakta ting om deg selv.

  Ja okei, så er kommer 10 fakta ting om meg selv!

  1. Jeg er veldig glad i kakao med krem!

  2. Jeg har til sammen 7 hull i kroppen (piercinger) Tre i begge ørene og en i navlen!

  3. Jeg har egentlig mørkeblondt hår!

  4. I sommer hadde jeg brunt hår.

  5. Jeg har talldysleksi

  6. Jeg har en hund, to katter og mange sauer!

  7. I går kjørte jeg traktor helt alene, ahah random!

  8. Jeg virkelig HATER løk.. 

  9. Jeg har flyttet 9 ganger på 16 år. Fordi jeg bor to plasser, men en stemor, far, stebror, lillebrr\or, mor,stefar og søster.

  10. Min aller beste venn er :

  LOVE U ;* 

  Noe du ikke viste? ^^ 

  mars 2012

  Off to school!

  Tenkte bare jeg kunne legge inn et fort innlegg før jeg skal på skolen! ^^ Er heldigvis bare denne dagen igjen og så er det heelg! ^^

  hahah, meg som har litt fritids mens jeg venter på Paul i bilen ^^ Var nydelig sol igår og nå er det kaldt og grått!..

  Jaja, koss dere på skolen, det skal hvertfall jeg, haha! 
   

  mars 2012

  Dag 4 - profilbildet ditt på facebook!

  Her kommer mitt profbildet på facebook, er forresten det ene bildet jeg har på headeren"

   

  Hva synes du om profilbilde? 

  mars 2012

  KONY 2012!!

  Som sikkert mange har sett så har det jo gått rundt en video om Kony 2012. En sak som jeg synes er veldig viktig å støtte! Med tanke på hvor godt vi egentlig har det, og tenk på hvordan de har det nå. Jeg vet hvertfall at hvis jeg hadde vært en av dem så er jeg ikke sikker på om jeg en gang hadde klart meg, synes det høres så fælt ut at du må bekymre deg hver eneste dag for om denne dagen kanskje blir din siste, sånn jeg tenker! Så har jeg også tenkt til å kjøpe sånn Kony 12 action kit, der du får armbåndet, t-skjorte, stickers, sånn action guide, posters og sånn buttons, haha orker ikke skrive ting på norsk!

  Kony 2012 Action Kit

  okei det ble enten et alfor stor bildet eller et veldig lite, men ja, denne pakken tenkte jeg jeg skulle kjøpte. Og hallo den koster bare 150 norske kroner! 

   

  Her er videon, er litt lang men er deffinetivt verdt å se! 

  Her er forrsten gruppen på facebook for dere som ikke har meldt dere inn facebook !

   

  Skal du støtte Kony 2012 med noe? 

  mars 2012

  Dag 3 - Et bilde av skriften din!

  Slik ser min skrift ut, eller sånn ca ihvertfall, det er litt forskjell av og til hvis jeg ikke gidder å skrive og sånn, men vanligvis så ser den slik ut! Er ikke akkurat verdens fineste om jeg skulle sagt det selv! 

  Hva synes du om skriften min? 

  mars 2012

  Menneskets beste venn!

  Fordi hun er den søsteste hunden ever! Jeg ligger i sofaen, ser henne men jeg reagere ikke som vanlig og roper på henne, så hun kommer mot meg med et bekymret ansikt, og når hu er helt framme ved hodet mitt, så slikker hun meg på kinnet. Søtere går det ikke ann å bli! Luna mii! ^^ 

   

   

  mars 2012

  Dag 2 - Min favoritt artist.

  Siden jeg sitter i nattas og snart skal legge meg, så tok jeg bare og byttet den med en annen, så tar jeg outfitet en annen dag heller. Så det blir min favoritt artist. 

  Sånn egentlig så har jeg aldri  hatt en favoritt artist, eller ikke en jeg har vært sånn skikelig starstruck av liksom! Men hvis jeg måtte velge, og hvis jeg tenker sånn ekstra god så må min favoritt artist være Adele Laurie Blue Adkins, eller Adele som hun er mest kjent som! Grunne til det er at jeg synes hun har en vakker og kraftfull stemme, som jeg bare elsker! Og hver gang jeg hører sangene hennes så blir jeg på en måte glad liksom! 

  Dette er mine favoritt sanger fra Adele: 

   

  Adele - Rolling in the deep

  Adele - Someone like you

  Adele - Set fire to the rain  

   

  Liker du adele? 

  mars 2012

  Lese bloggen din?

  Elsker å lese andre og nye blogger, får liksom mer inspirasjon til hva jeg kan blogge om Bare skriv inn blogglinken din under, så tar jeg en titt innom! ^^ 

   

  mars 2012

  Someone like you!

  Etter skolen idag så gikk jeg, Marit og Michelle til byen, fordi vi skulle på tivoliet ^^ men da vi kom, så hadde de ikke åpnet, og vi trodde jo at det var steng, men så gikk vi og møtte Alex, og da vi kom tilbake til tivoliet sånn i halv 5 tiden så var det mer liv ja. Det åpnet klokken 5. så ja Men det var veldig kjekt! ^^ men og veldig kaldt,  så jeg ble litt hes i stemmen og halsen, jaja! 

  Her er meg og michelle i en karosell, rett før den begynte! 

  forresten elsker denne sangen! 

  4

  Someone like you - Adele! 

   

   Hva har du gjort idag? 

  mars 2012

  Instagram!  Follow meg på instagram, jeg heter christiine03, dette var noe av mine bilder! 


  Måtte bare vise en sykt awesome tegning en jeg spiller mot på draw something tegnet, han er helt syk me det der, forstår ikke helt hvordan han klarer å tegene det med fingrene! 

   

  Har du instagram? 

  mars 2012

  Love it ^^


  Sitter her og ser på mitt hemmelige tenåringsliv og drikker kakao med krem. Love life! ^^ 


  mars 2012

  New!

  Vi har fått nye møbler i stuen og på kjøkkenet og et i gangen. Men tok bare bilde av det på stuen da!

  Hva synes du? 

  mars 2012

  10 days challenge - Dag 1 - Bilder av deg som liten!

  Okei, siden jeg har vært ganske dårlig (etter min vurdering) på bloggfronten de siste dagene så tenkte jeg at jeg kunne ha en 10 days challenge, grunnen til at jeg bare har 10 days er fordi sist gang da jeg hadde 40 days challenge så kom jeg ikke til 20 engang! Så ja! 

  Dag 1 - Bilder av meg som liten

  Dag 2 - din favoritt artist

  Dag 3 - et bilde av skriften din

  Dag 4 - profilbilde ditt på facebook

  Dag 5 - 10 fakta ting om deg selv

  Dag 6 - dine favoritt blogger

  Dag 7 - skriv på et annet språk

  Dag 8 - et bilde av håret ditt akkurat nå

  Dag 9 - Dyrene dine

  Dag 10 - Din favoritt mat

   

  Ja, men da kan jeg jo egentlig bare begynne med Dag 1  - Bilder av meg som liten!

  Jeg er hun med magetoppen og hun i blå er valentina! ^^ 

  ¨

  Her er meg og mamma!

  ¨

  Meg, litt uklart bilde men! 

   

  Klarer dere å se at det er meg? ^^ 

   

   


  mars 2012

  Natta!

  Da var det tilbake til hverdagen, opp tidlig i morgen. Kan ikke si at jeg akkurat gleder meg! Pluss lekser, og gjøre ferdig enda en fremføring, som heldigvis ikke er denne uken, forhåpentligvis klarer jeg å lære meg denne utenat, hvis jeg ikke sender den inn på tirsdag, MÅ jeg gjøre den uten manus, men det er jo selvfølgelig målet mitt uansett, så at jeg må det hjelper nok kanskje litt med å få meg i gang! hehe! Men uansett, god natt alle søte små! 

  Hihi! ^^ 

  Forresten så lurer jeg på en ting, passer jeg fletter? Random spørsmål men! 

  God natt alle sammen! 

  mars 2012

  Rhodos!

  Yeey, nå har vi akkurat bestilt syden tur til Rhodos nå i sommer, og det beste av alt, verdens beste Michelle skal være meed! Det blir kanon kjekt, gleder meg som en liten unge allerede! Vi skal reise den 24.Juni, og være der i to uker, så skal vi på et hotel som heter Sirene beach! 

   

   

   

  Har du vært der? Hvor skal du i sommer? Flerne som skal til Rhodos? 

  mars 2012

  Charlies Angels!

  Akkurat nå sitter jeg og ser på Charlies Angels på Tv3, tror hvertfall det var det det het. men ja! Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, eller jeg har vært litt borte hos farmor og farfar for å være med søskenbarnet mitt Mariell litt, hun er like gammel som meg! Men så etter det spiste jeg middag, gikk ned i krossen i butikken og nå sitter jeg bare her og spiser sjokolade egg, chips og brus, hihi! ^^  yum yum! 

  Hva gjør du akkurat nå? 

  mars 2012

  Inspiration!

  Som sagt, så bare elsker jeg sånn inspirasjons bilder og slik, så her kommer det noen av mine favoritter fra Just girly things, dette er jo selvfølgelig ikke alle, siden det hadde nok blitt et ekstremt langt innlegg! hihi! 

  justgirlythings.tumblr.com.png

  justgirlythings.tumblr.com.png

  justgirlythings.tumblr.com.png

   

  justgirlythings.tumblr.com.png

   

  justgirlythings.tumblr.com.png

  Ja, det var litt av mine veldig mange favoritter! 

  Forresten, senere idag så kommer bildene fra igår, jeg  har de jo på pcen, men orker ikke legge de inn, siden jeg venter heller bare på at michelle legger dem ut! 

   

  Hva synes du om bildene? Hvilken likte du best? 

  mars 2012

  Dagens outfit!

  Her kommer dagens outfit, kom bare et fort innlegg siden jeg skal snart spise middag, så skal jeg dusje og etter det skal jeg bort til Michelle, siden hun skal ha "fest" så det blir gøy ! Kommer nok noen innlegg der! 

  Synes om outfitet? 

  mars 2012

  Fullført!

  Sorry for at jeg ikke blogget igår, men vi var på sånn førstehjelpskurs, så etter skolen ble jeg med hjem til Marit og så gjekk vi for å ta bussen, kom ikke hjem før klokken var sånn 11, så da spiste jeg middag og la meg med en gang.

   

  Savner det lange håret mitt! .. :/ 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits