• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • februar 2013

  White & Blue

  I just lawee my new top! hoho! Dette er mitt antrekk idag. eller det jeg hadde på meg på skolen, måtte skifte da jeg kom hjem, siden jeg var på jobb! har vært på jobb i 5 timer! idag, var helt alene, for føørste gang omg.. haha. Det gikk sånn passe fint egentlig haha. Så jeg har liksom bare fått tatt bilder mens det var sol, og så har jeg ikke kunnet lagt d ut før nå. Men jeg kan ikke skrive så mye mer, fordi jeg må øve til en matteprøve som vi har i morgen, hadde heelt glemt ut den!... Wish me luck :)

   

  februar 2013

  Søndagstur

  Var egentlig meningen å legge dette innlegget ut igår, men så fikk jeg ikke tid. Skulle bort til hu Silvia og farge håret hennes og så sov jeg over. Så, det kom idag heller. Igår var vi på tur,eller en liten tur oppe på toppen på Askje da. Og videre ned og rundt omkring. Det var meg, mamma, Paul (stefaren min) og så var mormor og morfar med. Kooselig! Så det ble jo selvfølgelig noen bilder! :) Var også skikkelig fint vår, så bildene ble liksom ekstra fine med sola og slik.. 

  Under kan du se Askje brua. Og ja der nede en plass er sokn, busstoppet jeg tar en buss til, før jeg tar bussen som går til byen, når jeg skal til skolen. haha avaa. 

  Vet jeg hadde sykt fine klær.. :) 

  Tycks? Hva gikk din søndag utpå? 

  februar 2013

  Hva jeg bruker på huden

  Heey alle søte! Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg bruker i ansiktet eller i huden da av produkter og koster. Som dere kanskje ser på pudderet så er det utrolig lite igjen av det, i tillegg til i foundationen, såå jeg kommer jo til å bytte ut disse øyeblikk da. Da tror jeg nok at jeg kommer til å kjøpe noen helt andre, og noen som kanskje har litt bedre "kvalitet" for å si det sånn. Har bare brukt den blushen sånn ett par ganger, den funker greit egentlig, hadde egentlig en fra elf, som var bedre, men den er tom, så da var det liksom første tingen jeg tenkte på å prøve fra hennes, tror ikke jeg skal gjøre det igjen. Uansett, blushen er i sweet rose (18) hvis noen vil prøve den. Pudderet er : (250) Sun beige, og foundationen er jeg ikke sikker på for det har gått vekk så jeg klarer ikke se det! 

  Ja, bruker total face brush til liksom slutten da, som bruker å være pudderet. Foundation kosten sier jo seg selv. Og kabuki til blushen, men bruker egentlig mest total face brushen til den også..  Og fuktighetskremen tar jeg selvfølgelig å smører i fjeset før jeg påfører sminken! Naturligvis.. 

  Men nå er klokken blitt litt mye, så jeg må komme meg en tur i dusjen, før jeg tar kvelden! Natta 

  februar 2013

  Daylight

  + Army jacket! I love I love I love! Kjøpte den for det ene gavekortet mitt igår, i tillegg så kjøpte jeg meg Iphoone! wohoo, endelig har jeg også fått iphone! Har venta så siiinnsykt lenge nå, sikkert 2-3 år! Helt serriøst, haha..  Og så kan dere også se på bildene over, det er kommet veps, jeg hater vepseer..  før så kunne jeg alltid si at jeg aldri hadde blitt stukket av veps, men plutselig for ikke så mange år siden så trødde jeg rett oppå en -.- jaja, da er det vell tegn på at det blir varmere? eller hva? og så er det så deilig at det faktiskt er sol når jeg er hjemme på en tid hvor jeg slutter sent. Ååh sol! 

  Men nå snart skal jeg og Paul ut å jogge nullen (4 km) flinkee (y)  

   

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits