• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • februar 2012

  God natt !

  Oi, sorry for litt lite bloggin, skulle egentlig poste ett innlegg med ipoden, men det går plutselig ikke lenger, kommer opp at den kategorien ikke er tilgjengelig eller noe sånn.. Æsj, men ja, nå skal jeg bare ta meg noe og spise, og etter det hopper jeg i loppekassen! ^^ Har alltid lagt meg klokken 12, så nå skal jeg virkelig få sove lengre!   hehe litt fritids eller ? ^^ 

  God natt alle sammen!  

  februar 2012

  Outfit - 29.02.12

  Idag hadde jeg fremføring i samfunn, må si at jeg grudde meg ekstrem mye, tror ikke jeg har grudd med så mye, men det gikk jo fint, bortsett fra meg som ikke helt klarte å på en måte si noen av ordene, var skikkelig nervøs, og ifølge noen jenter i klassen min så skalv hendene mine, hehe, la ikke merke til det en gang. Men uansett, her kommer oitfitet for dagen! ^^ 

  Synes om outfitet?

   

  februar 2012

  Blogg vurdering - maarikjeldsberg

  Nå tenkte jeg jeg kunne skrive bloggvurdering til www.maarikjeldsberg.blogg.no

  Design - Du har et veldig fint, ryddig og enkelt design. Liker at du kun har noe få lyse farger, slik at hele designet og bloggen passer sammen på en måte. Har jo også hatt det samme selv en gang, så er veldig fornøyd med det selv.

  Innleggene - Du legger inn gode innlegg, og skriver serriøst, det er ikke slik at du blir forvirret av å lese det. Du har innlegg som er interesange å lese. 

  Bildene - Du har veldig fine og store bilder. Liker at du tar bildene på din egen måte, som gjør bildene kjekke å se på. 

  Terningkast - Jeg gir deg terningkast 5/6. 

   

  Leser du bloggen din Mari? 

   

  februar 2012

  You had me at Hello... <3

  Igår lastet jeg ned en app som var sånn bakgrunnsgreier, der må jeg si at jeg fant veldig mange fine bilder og qoutes! Fink meg noen favoritter, men orket ikke lagre alle da, men her kan dere se noen av dem. ^^ 

   
  Åh elsker slike! 

  Men snart så må jeg nesten øve til samfunns fremføringen min, slik at jeg kan den til i morgen ^^ 

   

  Synes om qoutene?

   

   

  februar 2012

  Skal jeg?

  Søte Maren har lagt en ny header til meg, og må si hun er ekstremt flink. Det står ikke bloggnavnet da, så det jeg bare lurer på er: Skal jeg bruke den selvom det ikke står bloggnavn? Altså egentlig så kommer jeg til å bruke den uansett, men ja, jeg vil bare vite deres mening ^^ 

  Ja her er den! Er hun ikke flink? ^^ 

   

  Hva synes du? 

   

  februar 2012

  Gjesteblogger Marit & Michelle<3

  Hei og håå !

   

  Nå sitte me her på skolen og bare chillan, den sexye Christine e oppe og har spansk så me fekk beskjed av na og gjesteblogga. Jo, men nå skal vi være så snille og si noe flaut om henne.

  Fakta om selveste Christine:

  Kjekkeste Christine vet er og sitte på do, hun liker best brune bananer, og hun HATER sjokolade og brus. Hun er utrolig flink i matte, hun er verdensmester i å rape, det er veldig typisk henne. Når hun er hyper, så sier hun og gjør masse rare ting som kan føre til at hun flauer seg totalt ut! Hun har den syke latteren at du nesten må le av den selv. 

   

  Men me blogges!

   

   

  februar 2012

  Blogg Vs blogg - Vinneren

  Okei, nå har jeg telt opp alle stemmene til blogg Vs blogg. Først så var det en blogg som leda, men plutselig kom det mange stemmer og nå er det endelige reslutatet kommet! Den bloggen som vant med 12 stemmer eer..

   

  www.maarikjeldsberg.blogg.no

  Gratulere så mye Mari! :-D Snart kommer en blog vurdering og du skal få de kommentarene og kanskje jeg linker på noen innlegg! 

  Men så kan jeg jo også avsløre hvem som kom på andre plass da, det er jo gøy å vite. 

  Faktisk så ble det uavgjort så Sofie og eatpraylivelovelaugh ligger begge på andreplass, Gratulere til dere! 

   

  Gratulere til dere! 

  februar 2012

  Bilder!

  Så for litt siden så tok jeg noen bilder, men har ikke fått lagt de inn, før nå. Er hos pappa og låner hans pc, så dette er bilder fra en dag det var skikkelig fint vær og slik. Og det andre er litt av detaljer fra rommet mitt! ^^ 

   

   

  Men nå må jeg nesten fortsette med en fremføring som jeg skal ha i morgen! Ønsk meg lykke til a!

   

  Synes om bildene? 

  februar 2012

  Hvorfor blogger vi?

  For noen dager siden så kom Valentine med en veldig bra slags qoute eller jeg vett ikke helt hva jeg skal kalle det, men ja her får sere den den: 

  vi blogger om det vi føler.

  Vi blogger om vår meninger.

  vi blogger om våre venner.

  vi blogger om våre liv.

  Vi blogger om det vi sier. 

  Vi blogger om det vi vil.

  Ganske bra skrevet av den som har funnet det, hihi! 

  Men i hele dag har jeg holdt på å rydde og så har jeg også holdt på med en samfunns fremføring, må nesten bli ferdig me den, gleder meg til jeg er helt ferdig og slipper å tenke mer på den, selvom jeg må skrive en norsk fremføring da... jaja! Tilbake til hverdagen eller hva?

  Hva mener / synes du? 

  februar 2012

  Hot or Not?

  Så jeg har sett at disse skone har gått rundt på facebook og blogger og slike ting, jeg synes, eller jeg ville ikke akkurat gått med disse selv, men de er sikkert fine på andre folk. De skoene jeg snakker om er de der Jeffrey Cambel skoene! Men ja, mange synes de er fine da og vil gjerne ha dem selv, men for meg blir de bare rare. Men selvfølgelig alle har sin egen smak! 

   

  Hva synes du ? Hot or Not? 

  februar 2012

  Dagens outfit!

  Slenger inn dagens outfit! Nå har vi nettopp sett på Love & other drugs, den var veldig kjek, men det var ganske mye sånn ja, holdt på å si naken scener, men mener i senga scener, hvis dere forstår den. Ja, så det var litt overraskende med den filmen hehe.    

  Synes om outfitet? Har du sett den filmen? 

  februar 2012

  Lese bloggen din?

  Synes alltid det er så kjekt å lese andres blogger, men får ikke sjangesen hele tiden til å se på andre blogger, men jeg vil gjerne vite DIN blogg, får alltid så mye mer inspirasjon av å lese andres blogger, og det hjelper også med å finne på ting som jeg kan blogge om ^^ 

  Hva er din blogg? 

  februar 2012

  Blogg Vs blogg - Stem

  Ja, da har jeg trukket ut de tre tilfeldige som er ett skritt nærmere litt mer PR i hvertfall hihi! ^^ Husk at dette var helt tilfeldig, så selvom jeg kanskje kjenner de som eier den ene bloggen her, så var ikke det med vilje, de ble trukket helt tildelOg de tre tilfeldige bloggen ble : 

  www.maarikjeldsberg.blogg.no   Den neste ble :

  www.diarybysofie.blogg.no

  og den siste ble :

  www.eatpraylivelovelaugh.blogg.no

  Gratulere til dere, meen dere har ikke vunnet helt enda! Først må vi se hvem av dere som får flest stemmer. Og den med flest stemmer, vinner selvfølgelig! Så få folk til å stemme på dere, men husk at det må være på dette innlegget eller teller ikke stemmene! (siden jeg ikke kan gå rundt på alle bloggene og teller stemmer hele tiden) ;-)

  Lykke til!  

  Hvem stemmer du på? 

  februar 2012

  Mornings alle sammen!

  Ja, da var jeg stått opp, aah elsker å våkne opp til at solen skinner, og det gjorde den i dag. Yeey! Men idag skal jeg lage et bursdagskort til min Mormor, vil skal i bursdag til henne idag, hun blir 57 år ^^. Så det blir nok gøy! Det blir jo dessverre ikke sånn masse blogging i dag, meeen, etter at jeg har spist og slik så skal jeg trekke ut de to eller tre til blogg vs blogg, og da kan dere begynne å stemme! ;-) 

  Off, hater arkiv bilder, men måtte bare akkurat nå!

  Og forresten dere kan fortsatt melde dere på. Men vær sjappe!

   

  Hva skal du idag? 

  februar 2012

  Dagens outfit!

  Nå skal jeg ta også rydde og umøblere på rommet mitt. Elsker å gjøre det, føler det blir mye finnere når jeg får omøblert og ryddet litt på rommet, vett ikke hvorfor men det er veldig gøy! Gjør det litt penere, siden jeg blir jo alltid lei av det jeg har gjort med rommet eller en langt tid, men det er jo meg da, så derfor er det veldig kjekt å forandre litt på rommet ^^   Ja slik ser rommet mitt ut akkurat nå, det ser kanskje ikke sånn skikkelig rydde ut da, heheh, men som sagt så skal jeg rydde og slik! Poster sikkert et bilde av hvordan det ble! 

  men ja her kommer også dagens outfit. 
  Topp // Forever 21 Bukse // Only Perlearmbånd // fikk til komf (charms armbånd)

  Synes? 

  februar 2012

  It's Friday..

  har jo egentlig ikke så mye å si for meg da, siden jeg har hatt fri hele uken! Egentlig skulle jeg ønske det ikke var fredag idag, det betyr bare at vi nærmer oss slutten av uken, og jeg må på skolen igjen, wææ.. jaja, det kommer til å komme uansett! Off... elsker når ferien begynner, men hater når den slutter! Spesielt når jeg vett hva som liger og venter på meg... jaja. Nå skal jeg bare kle meg og så skal jeg gå en tur med Luna, og etter det er jeg ikke helt sikker på hva jeg kommer til å finne på ^^ 


  Hihi, tok nettopp bilde av rosene som vi har ståendes hjemme ^^ 

  Forresten hvis du ikke har gjort det, så husk å meld deg på blogg_vs_blogg ! 

   

  Hva skal du gjøre idag? Har du meldt deg på ? 

  februar 2012

  Blogg Vs Blogg - meld deg på!

  Hei, jeg tenkte jeg kunne ha en blogg vs blogg. Bare skriv bloggadressen din under, og så kommer jeg bare til å trekke ut to tilfedige blogger! Har aldri hat dette før så ikke mobb hvis jeg gjør noe feil eller noe sånn! hihi! Jeg trekker de tilfeldige på Lørdag så dere kan melde dere på til da. Premine blir en blogg vurdering, 5 kommentarer på dine neste innlegg og kanskje jeg linker bloggen din i noen av innleggen mine! ^^ Er ikke akkurat så veldig store premien da, men håper dere fortsatt vil være med! All PR er god PR ! ^^ 

  Så meld dere på! 

  Random bilde men!

  Har du tenkt å melde deg på? :-) 

  februar 2012

  Why is it that we love the ones who ignore us and ignore the ones who love us?

  Ganske rart med den overskriften, den er faktiskt ganske sann, men jaja! Akkurat nå så sitter jeg bare her og ser på Tv, vet ikke hva jeg skal finne på egentlig. Tenkter vell jeg bare skal se en film senere eller noe sånn! 

  Forresten her kommer dagens outfit, litt likt som det var i går, men jeg gad så vidt kle meg idag, skal ikke noe uansett!   Uansett så er det dette været ute :

  Hva har dere gjort/skal gjøre idag? 

  februar 2012

  Forandret meg?

  Gikk nettopp igjennom alle bildene som er på denne pcen, og jeg må si, det er ganske mange bilder av meg og søstera mi asså! hahah... men ja, da fant jeg også skolebildet mitt fra når jeg gikk i 7 klasse. Og må si, det er veldig rart å se meg slik, er ikke sikker på om jeg ligner på meg selv lenger, neida.. dere kan se selv. 

  Ja dette var mitt skolebildet i 2009.


  Og slik ser jeg ut nå (tok bare et bilde fra arkivet)

  Synes du jeg har forandret meg på noen år? 

  februar 2012

  Kort Vs Langt

  Jeg bare lurte på en ting, hva synes dere er finnest på meg? Langt hår eller kort hår? Jeg har jo mest lyst selv til å ha langt hår, men jeg klippet meg jo kort siden jeg ville på en måte prøve det også! 

  Kort  eller langt?

  Så, hva synes dere? kort vs langt?

  februar 2012

  Inspirasjon!

  Elsker sånne bilder fra weheartit og sånne qoutes og sånn, så tenkte jeg skulle dele noen som var ganske søte da! ^^ 

  Cute-girl-happy-hopeful-photography-favim.com-268300_large

  Chocolate-cupcake-heart-sweet-yummy-favim.com-311973_large

  Sundayphoto-11-20-estilotendances-1_large_190705016_large

  421012_283232075077796_100001730180642_689718_596733339_n_large

  Tumblr_lzt7z9saby1r5ucnyo1_500_large

  Ja det var noen! 

  Akkurat nå så sitter jeg bare her og ser på Tv, hehe skal snart se enda en film av Harry Potter, hihih!... 

  Hva synes du om de forskjellige?

  februar 2012

  Outfit!

  Jaja, dette er ikke akkurat et nydelig antrekk da, men siden jeg egentlig ikke har gjort noen ting, bortsett fra å hjelpe med TV og å sett på Tv, så ble det egentlig bare ett chill outfit idag!   Topp // Bikbok eller Ginatricot husker ikke Cardigan // Bikbok Bukse //  Diamondsbukse fra Sport1 på Randaberg


  I tillegg har jeg dusja, og ikke sminke på meg! heheh! ^^ Føler meg naken! .. 

  Hva synes du om outfitet? Flerne som har en liten "slaskedag" som jeg kaller det? 

  februar 2012

  Slapp dag eller?

  Føler denne dagen blir en veldig slapp dag! Ble vekket opp klokken 11 av at en fra lyse skulle komme og montere tven, siden vi har fått lyse både på pcen og tv, så det ble bra! Så derfor fikk jeg heller ikke blogge før nå, siden internetten ikke funkerte mens han holdt på. Jeg og Luna har bare sittet inne i Vinterhagen og så gikk vi opp på det jeg kaller "det store rommet" og noen ganger "spillerommet" siden det er der vi har alle spillene og slik! And guess what, jeg så 3 av Harry Potter, hihi. Har fått skikkelig Harry Potter dilla, elsker faktiskt de filmene! ååh! 

  Ja så her sitter jeg og koser meg med film! Er ikke akkurat verdens fineste da, men koselig er det!

  Søte lille luna mi! ^^ 

   

   Hva skal du idag? 

  februar 2012

  Everything is funny as long as it is happening to somebody else.

  hehee, overskriften er ganske sann! Spesielt hvis noen gjør noe flaut, da er det ekstremt morosmt! haha! Jaja  uansett! Idag har jeg vært på mørkekjøringsdemonstrasjon med trafikk skolen, det var ganske så gøy faktiskt, eller.. jeg lærte i hvertfall veldig mye om lysene på bilen  og reflekser i mørket og alt sånn! Men så akkurat nå så sitter jeg egentlig bare å ser på Tv, tror jeg skal se 2 av Harry Potter, hihih ^^ 

  Den solfulle himmelen i dag tidlig, Som ble forvandlet til litt regn senere på dagen, jaja! 

  Men idag så fikk ble jeg skikkelig sånn at jeg virkelig savner og gleder meg til sommeren! Åh sommeren er favoritt delen på året hos meg altså. Og i tillegg så har jeg bursdag da, så det er jo enda bedre. Og spesielt etter å ha sett disse bildene som kommer nå, da savnet jeg virkelig sommer, og USA og slik! 

  Åh USA sommeren 2011 Miss it! 

   

  - Flerne som har fått sommerfølelsen? Hva har du gjort idag/ skal gjøre i kveld?

  februar 2012

  We all shine on, like the moon, and the stars, and the sun.

  Må bare si at jeg har lengtet lenge etter dette været! Får sånn sommerfølelse når jeg ser sola som skinner og det er fint vær og masse sånn! For meg til å lenkte etter sommeren enda mer! Men siden det var sååå fint vær så måtte jeg bare ut og ta noen bilder!

     Søte luna som slikker meg på kinnet, hihi!

  Hahahaha truttmunn, men jaja! 

  Og her kommer også dagens outfit! 

  Genser // Bikbok Cardigan // Ginatricot Bukse // USA (Central Body elrns) Smykke // Ginatricot

  Siden bildene fra kameraet ikke går inn på pcen så måtte jeg bare ta outfit med ipoden... jaja!

   

  - Har dere også like fint vær? Synes om outfitet? 

   

   

  februar 2012

  "To Harry Potter - the boy who lived "

  Hihi litt random overskrift, eller ikke så men, ja, uansett. Nå skal jeg se på Harry Potter og De vises stein, har sett alle filmene av harry potter men det er litt gøy å se fra begynnelsen, var veldig liten da jeg så den første filmen! Den kom vell ut i sånn 2001 eller? har jeg rett? Så det skal bli gøy! tenkte jeg skulle prøve å se alle! siden vi har alle sammen utenom to da!.. 

  Så dette blir bra! 

  - Liker du Harry Potter?

  februar 2012

  Dagens outfit!

  Så idag har jeg og mamma vært og levert pcen min inn på lefdal, de tror harddisken har blitt defert eller noen sånn, så jeg skal få en låne pc av dem! Så da blir det bedre blogging, og forhåpentligvis får jeg da satt inn bilder fra kameraet siden det ikke går på denne som er her... jaja. Men uansett, her kommer da dagens outfit! 

  Topp // Ginatricot Bluse/skjorte // Bikbok Høylivsbukse // Bikbok

  Men nå sitter jeg og ser på tv, ser på hotel cæsar men mest så venter jeg på mitt hemmelige tenåringsliv! Elsker det programmet! ^^ 

  Og kakao med krem og berlinerboller! Namm

   

   - Synes om outfitet? 

   - Hva gjør du akkurat nå? 

  februar 2012

  Mornings!

  Det er så deilig å våkne opp og vite at du har fri! Pluss at du er alene hjemme! Elsker ferier! Men så måtte jeg jo lage meg litt mat også da, siden jeg var ganske så sulten! hihi ^^ 

  Yum!

  Måtte jo prøve å fyre i ovnen, vett ikke helt om det holder seg, fikk masse fyr men nå er det bare sånn som dette  tror jeg! Var jo bikje kald inne!.. 

   - Har du også vinterferie?

  februar 2012

  Dagens outfit!

  Har jo ikke hatt pc før nå, eller fikk sjekket med pappa sin men ikke blogget, så da har jeg ikke fått blogget før nå. Beklager for det! Men i dag var det jo fastelavens, så da var vi borte hos Farmor og Farfar og spiste fastelavens boller med vanilje og så hadde vi brus og og litt sånn små kaker. Skulle egentlig ta bilder men jeg glemte kameraet. Søren og, jaja! Men nå har vi nettopp spist kinamat og så vett kje ikke helt hva jeg finner på om jeg legger meg eller ser en film, hihi! 

  Selvfølgelig så måtte jeg sitte og vente på at pcen skulle sikkerhets kopiere ting på pcen, så den holder fortsatt på, og beklageligvis ble det Ipod bilder jaja det går nok fint for i dag, håper jeg!.. 

  Genser // Bikbok Shorts // H&M strømpebukse // ?  Tubetopp // Bikbok

   

  - Synes om outfithet?

  februar 2012

  Krasja...?

  Jeg kommer til å dø! Det kan være pcen min har Krasja, siden det kommer opp at jeg må sjekke enn eller annen kabell, og at jeg må ta i boot device... Hva i alle dag er det? Pluss at pcen blir kok varm bare du skrur den på.. Så da blir det bare iPod blogging på meg til jeg kommer til mamma :/ jaja det er bedre det enn å ikke få blogget! Hihi.

  Litt random bilde siden jeg ikke har sminket meg eller noe ting enda! Forresten så har jeg steget opp til 9 plass på topplistene i Stavanger det er veldig gøy å se blogg stige for hver dag som går ! Tusen takk dere som leser og kommenterer! ^^

  - Noen som vett hva jeg kan gjøre med pcen? For eller så må jeg levere den inn!

  februar 2012

  Cupcake!

  Som jeg skrev i forrige innlegg så holdt vi på lage cupcakes, er litt lenge siden de ble ferdige men siden må gjøre videoen kom ut for litt siden så måtte jeg egentlig bare vente litt med ett nytt innlegg! hihi, men uansett slik ble de :   Men akkurat nå så sitter jeg bare i senga og ser på TV, tror kanskje jeg skal se en film litt senere eller noe sånn! Er liksom fast ting jeg gjør i helgen. Film, pc, skype, brus chips og sjokolade hihi^^    

  Synes om cupcakesene? Hva gjør du på en lørdags kveld? 

   

  februar 2012

  Må gjøre videoen Del 1

  Ja nå har jeg blitt ferdig med å redigere den første delen av må gjøre videoen som jeg og Michelle hadde for litt siden, dette er bare den delen hvor vi gjør ting inne, jeg må legge inn den delen hvor vi gjør ting ute etter på! Men nå holder jeg og pappa på lage cupcakes! Den siste delen står i ovnen nå, så etter det skal jeg ta på topping, de blir nok kjempegode! Bilder kommer etterpå. 

  Men uansett her kommer Må gjøre videoen!

   

   

  Hehe synes om videoen? Gjorde vi det bra? 

  februar 2012

  Sponset!

  Jeg har nå registrer meg på sponset.blogg.no

  Og jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i går registrerte jeg meg hos  http://sponsetblogg.no som kan hjelpe meg. De har allerede gitt meg en sponsor og nå venter jeg i spenning på flere oppdrag. 

  Så hvis du vil at din blogg skal bli sponset, for hva enn din blogg handler om, eller hvilket tema du har på bloggen din, eller om det bare er hverdag, så registrer deg på sponset.blogg.no. Og bloggen din trenger heller ikke være sånn skikkelig stor og på topplistene og slik for at du skal få en sponsor. Det er veldig enkelt, Prøv selv. 

  - Har du registrert deg på http://sponsetblogg .no ?

   

  februar 2012

  Dagens outfit

  Nå har jeg nettopp kommt hjem fra en veldig kjek jentekveld hos Rebecca, som dere kanskje så i den ene innlegget for litt siden! hehe, må le litt av det forrige innlegget til Susann og Rebecca, ikke mobb musikken deres, alle har sin egen musikksmak , og de liker de sangene, slik er det :-) 

  Men ja, så her kommer dagens outfith, eller det blir vell på en måte gårsdagens outfith med tanke på at klokka er 00.   Genser // Bikbok Bukse //  ZMX (bulgaria)

  Men nå er jeg veldig trøtt, så jeg skal gå og legge meg, God natt alle søte små! ^

  - Synes om outfithet?

  februar 2012

  Anbefaling - musikk ^^

  Susi og Rebecca topp 4 kule sanger!

   

   

   

   

  - Hva synes dere om sangene våre?

  - Og har dere noen bra musikk tips? 

  februar 2012

  Kosekveld!

  Nå sitter jeg hos Rebecca, sammen med Susann og Nathalia. Kjempekjekt! Vi hører egentlig mest på musikk og så sitter nesten alle på hver sin ipod eller iphone, haha! Og natalia sitter her og synger som bare det, hahah! " Penger, penger, penger masse penger, og en fine kar".  Rebeccas søte mobil holder!  Susi !!


  Yum!

  - Hva gjør du akkurat nå?

   

   

  februar 2012

  Ny header!

  Da jeg hjem idag og skulle innpå dataen så var den skikkelig klikko! den klikka helt, faktiskt noe som den gjør nesten hele tiden! Eller den går fort sånn til vanlig, men hvis jeg lar pcen være åpen hele natten så blir den slik. Men uansett,  så jeg bruker alltid da  starte dataen på nytt, så kommer det opp, tving avsluttninge, og det trykker jo jeg på, så kommer det opp at hvis jeg gjør det så blir alt ulagret sletta, så jeg trykker ja og masse sånn, så når jeg kommer innpå etterpå da, så finner jeg... jeg hadde ikke lagra det jeg hadde redigert og satt sammen til må gjøre videoen så ALT som jeg har gjort på må-gjørevideoen til nå.... er slettet!... Just my bad luck, eller hva! 

  Men uansett, som dere sikkert ser så har jeg nå holdt på å lage en ny header, siden jeg ikke var sånn 100 prosent fornøyd med headeren som jeg hadde før, og så har jeg da sittet her i kanskje en time, med å redigere, og laste opp slik at headeren skulle passe akkurat inn, så tilslutt fikk jeg det til! Yey! dere ser den jo oppforbi, men jeg bare limer den inn under her!

  Ups, den ble litt liten her..... men dere ser den ovenfor uansett! 

  Men nå holder jeg på og rydder rommet mitt, og så skal jeg snart til Rebecca med go jentene! 
  - Hva synes du om headeren?   februar 2012

  Endeliig!

  Ååh, endelig er det vinterferie! Det skal bli sååå deilig!! ^^ selvom jeg må jobbe litt med samfunnen da men det tar jeg sånn ut i uken hihi ^^ Jeg har egentlig ikke så mange planer for vinterferien, skal bare være hjemme og da finner jeg sikkert på noe! Men jo Michelle ska sove hos meg i vinterferien det er egentlig alt jeg vet! 

  Forresten så (igjen) så sjekket jeg topplisten på stavanger i dag også og da så jeg noe myye bedre enn i går : 

  Litt sykt me tanke på at jeg snart har hatt denne bloggen i sånn 2 måneder! 

  Men uansett idag så skal jeg på sånn jentekveld hos rebecca sammen med susann og michelle og de, det blir gøøy ! Men nå sitter jeg egentlig bare her på pcen, og chatter med michelle og hører på musikk! Noe sjokkeren faktisk, jeg sitter og hører på Stay av Tooji, jeg som hatet den sangen og syntes den var heelt forferdelig og nå sitter jeg her og synger med, går den ann... men når du har hørt den noen ganger så må jeg innrømme at den er litt kul da! .. hehe, eller er det bare meg? for det må jo har vært en grunn til at den sangen vant ! 

  Danse stillen er kanskje ikke akkurat den beste på denne sangen da, etter min mening men! 

   

   

  - Har du også vinterferie? Deilig eller hva?

  - Hva synes du om Stay av Tooji? 

  februar 2012

  Det skal bli godt!

  Ååh, nå kjenner jeg det skal bli godt med en vanlig helg altså! Ingen trening, vi er ikke i birkeland og må stå opp tidlig og masse sånn! Er skikkelig klar for helg nå! Bare noen timer med skole i morgen så er det endelig helg! 

  Men ja, her kommer også dagens outfith ^^   Genser // H&M Bukse // Only

  Forresten så holder jeg på med må-gjørevideoen, så den kommer så snart jeg har fått redigert ferdig og at alle videoen har lasta seg opp, kan faktiskt være jeg må ta to deler ;) 

  - Synes om outfithet?

  - Flerne som er klare for helg? 

  februar 2012

  Cupcakes!!

  Når jeg gikk inn på topplisten i Stavanger i går kveld så så jeg plutselig at jeg lå på 50.plass og ble jo kjempeglad,men så gikk jeg innpå topplisten i Stavanger når vi var på skolen og da så jeg plutselig dette: 

  Og da ble jeg jo hvertfall glad :D Har gått fra 50 til 34. plass på bare en natt :D 

  Aah,  men det hadde jo ikke gått hadde jeg ikke hatt dere som leser og kommenterer på bloggen, så tusen tusen takk for at dere både leser og kommenterer på bloggen, og for alle de søte kommentarene dere kommer med! <3 

  Men uansett, akkurat nå så sitter jeg egentlig bare her, jeg må nesten dusje nå siden vi skal på TGK (trafikaltgrunnkurs for de som lurte) og da er jeg nødt til å gå halv 5! så dessverre blir det ikke mere innlegg før sånn klokka 8 i kveld .. 

  hihi random bilde fra en gang jeg krøllet extentione! 

  men ja grunnen til overskriften ja, er det noen som har noen bra oppskrifter på cupcakes og på frostingen til cupcaksene? jeg og pappa skal lage cupakes, jeg har funnet en oppskrift med frosting ,men lurte på om dere hadde noen bra oppskrifter? ^^  
  - Hva skal du idag? 

  - Har du noen bra oppskrifter på cupcakes? 

   

  februar 2012

  Dagens outfith

  Nå må jeg sånn serriøst gå og legge meg, legger meg alltid når klokka blir sånn halv 12-12 det er ikke bra, for da blir jeg bare så innmari trøtt når jeg står opp ! Men her kommer dagens outfith!

  Bluse // H&M Shorts // H&M  strømpebukse // ukjent tubetopp // bikbok

  men god natt alle sammen! ^^ 

  - Synes om outfithet?

  februar 2012

  When life gives you a hundred reasons to cry

  .. show life that you have a thousand reasons to smile. 

  hihi liker dette ordtaket, vett ikke hvorfor men de gir litt inspirasjon på en måte! Uansett, nå så sitter jeg egentlig bare og ser på FEM, skulle egentlig poste dette innlegget igår, men blogg var jo ikke til å funke så da ble det retten og sletten ikke noe! Og så har jeg ikke fått blogget før nå, siden etter gosenrevyen så var jeg og michelle i byen, og så gikk vi rett til TGK etterpå og har vært der til nå. 

  Har egentlig mange sånn qoutes som jeg virkelig liker og som på en måte inspirer litt i hverdag :-) 

  spesielt denne! 


  Sorry for litt liten skrift men :/

  Og så kommer noen bilder som jeg tok for litt siden ^^ 

  Forresten så kan dere følge bloggen min på facebook på en åpen gruppe her: facebook.

  - Har du noen favoritt qoutes?

  - Synes om bildene?

   

  februar 2012

  Some people call it valentines day, I call it tuesday!

  Ja som sikkert alle vet så er det jo valentines day, men for meg og sikkert mange andre er det bare en vanlig Tirsdag, har egentlig aldri forstått greia med valentines day, eller nå har jeg ikke hatt kjæreste på valentines day heller da, så ja.. men egentlig så synes jeg ikke det er så veldig stor! Uansett så enjoyer jeg the single life ^^ ! 

  Forresten i dag så ska jeg på trafikkalt grunnkurs, som faktiskt skal være på skolen siden vi fikk sånn gruppe rappat greier, ska på det i dag, i morgen og på Torsdag! 


  Hihi tok bilde av en slags pute/bamse ting som jeg hadde på rommet og så redigerte jeg litt på den ^^


  Siden det er valentines dag! 

  Forresten så kommer dagens outfith ^^ 

  Bluse // H&M Bukse // Bikbok Tubetoppen // Bikbok 

  Men nå må jeg nesten gå tilbake til dette : 

  Før jeg må dra til trafikkalt grunnkurs i sånn 3 timer .. :-) 

  - Feirer du valentines day?

  - Synes om outfithet? 

  februar 2012

  Dagens outfit

  Idag har jeg og Michelle gjort mye av må-gjørevideoen så holder på å redigere på den, eller blir ikke helt ferdig enda da siden jeg må få noen deler av nathalia, men ja så må-gjørevideoen kommer nok snart! Kan ikke si akkurat si hvilken dag men det blir denne uken ^^ 

  Uansett så her kommer dagens outfith! :-) 

  Bukse // Ginatricot Genser // Ginatricot


  Hihi et random bilde som jeg tok i dag!

   

  Forresten er det bare på min pc at når du skal laste opp mange bilder så funker det ikke? eller er det blogg.no?

  - Hva synes du om outfithet? 
  februar 2012

  Overskrift?

  Visste ikke hva jeg skulle ta som overskrif hihi ^^ Kom hjem fra Birkeland for sånn 1 time siden nå, og som sagt i forrige innlegg så skulle jeg vise hva jeg fikk/kjøpte når vi var på Sørlandssenteret og slik! så her kommer deet :-)

  Shorts // H&M


  Hettejakke m/ fòr // H&M


  Blondebluse // H&M 

  Fikk denne på kjøpet da jeg kjøpte den blå parfymen og en parfyme til mamma på morsdagen.!

  Inneholder dette// fra Biotherm 

  Har prøvd noen av kremene og er kjempefornøyd me dem! De funker kjempebra følte jeg fikk hvertfall mye finere hud etter bare å ha brukt den sånn 2 ganger, og så er det også sånn krem som du kan ta på huden før du tar på foundation og slike ting. (kan skrive om det hvis dere er intressert) 


  Og så fikk jeg denne da vi sjekket ut av hotellet siden jeg gidde sånn lapp ting som var på rommet, så da valgte jeg denne! Den lukter kjempegodt og det er sånn body oil, så når du smører den på kroppen så lukter du jo kjeempegodt, hihi ^^ 

   

  - Hva synes du om innkjøpene?

  -Har du prøvd noen av de produktene fra biotherm?

  februar 2012

  Birkeland!

  Sorry, sorry for lite bloggin for tiden, har brukt tiden på å prøøøve å laste opp litt av må gjøre videoen, og på Fredag så brukte vi sikkert hele dagen til å kjøre bort til Birkeland, som jeg forrtesten er nå. Og igår så har vi vært på sørlandssenteret, og kjøpt litt ting (kommer senere) og så har vi vært på Ikea der også, synes det var myye finnere og større både på Sørlandssenteret, Ikea her enn Kvadrat og Ikea hjemme, haha ^^ 

  Kjøpte denne parfymen forresten + litt mer men det kommer senere.

  Synes? 

  februar 2012

  Innkjøp!

  Igår var jeg på kvadrat med mamma og helene, og idag etter skolen var jeg i byen og brukte de to siste gavekortene jeg hadde igjen fra jul. siden jeg hadde to gavekort igjen som jeg bare kunne bruke i stavanger sentrum da. så ja, dette var det jeg kjøpte ^^ 

  Genser fra H&M!


  Fikk neglelakk og truser fra ginatricot i går!


  Genser fra bikbok!

  Deilig bukse fra bikbok!

  Diesel parfyme!

  Og diesel bodylotion og showergel!

   

  - Hva synes du om innkjøpene? 

  februar 2012

  If you love something then let it go!

  Grunnen til at jeg ikke blogget etter treningen i går, skal jeg fortelle om nå, og det er det overskriften handler om!  for de som vett det så etter sommerene i fjor som kom jeg inn på elite laget på diamonds altså A-laget på junior da. Men så igår så fikk jeg vite at jeg kom vell til å bli reserve på silver. Så etter å ha tenkt litt over dette så har jeg bestemt meg for at jeg slutter på cheerleading! Egentlig så har det ikke så mye om at jeg ble reserve, det var på en måte det som fikk meg til å ta den endelige beslutningen! Lenger har jeg vurdert om at jeg skulle slutte eller ikke, men siden jeg faktiskt kom inn på a-laget så har jeg fortsatt! Og også i det siste så har jeg ikke gledet meg til treningene lenger, før var det sånn: Yeey, trening idag, mens nå er det sånn: off trening idag.. Så dette forklarer litt overskriften, jeg elsket det så mye, men måtte bare gi slipp på det siden det lenger ikke ble kjekt!  

  I'm gonna miss it sooo much! ;* 

   

  - Hva synes du om avgjørelsen min?


  februar 2012

  Dagens outfith!

  Fikk ikke skrevet innlegg igår var ikke på på pcen igår før klokka var sånn 22.. Men uansett, her kommer dagens outfith!

  Bukse // fra USA hvit genser // h

  februar 2012

  Koos!

  Idag har jeg vært på trening, som jeg skrev i det forrige innlegget! Var kjekt. Vi lærte mer av koreografien ^^ Så akkurat når jeg kom hjem så var jeg med min 6 år gamle lillebror og akte med ham, eller det var mer meg som dro og han som rant eller bare satt der. Siden vi skulle gå til hundvågskole for å ake der etter å ha vært rett i gata i sånn 5 min kanskje, og så valgte han selvføgelig at vi skulle gå en skikkelig omvei, så imens jeg hadde dratt ham sånn skikelig lenge, så kom vi endelig frem, han rant en gang og skulle til å renne en gang til, men plutselig så var det bare: Eg vil å hjem igjen nå, jeg bare okeei -.- så dro jeg ham hjem igjen da, men tok snarveien denne gangen! 

  Flaks for han at han er så sjøøønn da! ^^ slik lå han da jeg dro ham hjemover, haha :-D

  Tok et annet bilde med pappa sitt kamera hvor han smilte såå søtt, men det har han da !

  Akkurat nå så sitter jeg og ser på TV og spiser sjokolade, chips og bruus, vanlige lørdagskosen min dette ^^ så nå skal jeg se på mean girls 2, den er kjempekjeek!

  - Flerne som har hatt en kjek dag? 

  februar 2012

  God morgen!

  God morgen alle sammen! Stod nettopp opp for snart en time siden, flinke meg! ^^ (egentlig bare fordi jeg hadde klokke på ) så nå sitter jeg her og sminker meg og skal ta på meg klær før jeg går opp og spiser og såå stikker på trening! som begynner klokken 12 til 14. jaja kjek begynnelse av en lørdag! forresten idag skal jeg og michelle filme må-gjøre videoen, jeg er ikke sikker på om vi får tid til alt idag, siden hun måtte gå klokka 5 og jeg kommer hjem sånn halv 3 men ja, litt av den kommer hvertfall idag! 

  men nå må jeg kle på meg og spisa! 

  et bilde av maren og vendela fra treningen i gåår :-D


  Så søøte ^^ 

   

  - Hva skal du idag? 

  februar 2012

  Dagen og liten video !

  Skolen idag har vært en veldig chill dag, vi skulle møte på hundvåghallen kvart på 9, og så har vi bare sittet og sett på når jenter fra klassen, parallell klassen og to i 9ende har spilt håndball. Som var sammen med revheim, lunde og austbø skole. Var skikkelig chill å bare sitte der og se på mange håndball kamper! Men så tok vil noen bilder! 

  Forresten da jeg våknet idag tidlig, gikk opp og så ut av terasse døra fikk jeg plutselig dette synet: 


   Masse snøø! Og det er det fortsatt!.

  Og her er meg og Marit !   Pluss Michelle ^^ 

  Jeg og marit lagte en på en måte liten video mens vi var der inne, så enjooy :-D Forresten så finner dere linken til marit sin blogg rett over det første bilde av meg og marit ^^ 

   

   

   

  Men nå skal jeg snart på trening, så vi snakkes! 

  - Flernes om har like mye snø? 

  - Synes om videoen og bildene? ^^ 

  februar 2012

  Griseøye!

  Nå nettopp så kom jeg hjem fra Michelle, har vært jentekveld hos henne med henne, Susann, andrea, Lingeborg og marit.  Var veldig kjekt, vi så en trist men veldig kjekk film som het, tror den het A little bit of heaven var det det? husker ikke helt men.. Uansett, idag på skolen så disikerte vi et griseøye, jeg trodde aldri at jeg kom til å klare å i det hele tatt se på det øyet fikk jo vondt i øynene bare av å se på det, men faktiskt så ende det med at jeg faktiskt stod og skviste på øyet, var egentlig ganske kjekt, men utrolig ekkelt også når jeg tenker meg om! 

  Men så selvfølgelig så filmet vi litt så her kommer det noen eller en video, ser hvor mange jeg får til å laste opp ^^ 

   

   

   

   

   

  - Har du noen gang disikert et øye? 

  februar 2012

  Lese bloggen din?

  Synes alltid at det er så kjekt å lese andres blogger,  får på en måte mye mer inspirasjon til å blogge når jeg leser andres vett ikke hvorfor men, hehe! Link bloggen din nederst i kommentarfeltet så tar jeg meg en tur innom! 

  Ellers så snart skal jeg ta følge meg Maren til trening! Er veldig greit at det idag er på kanikk siden det er så veldig langt vekke og treningen begynner klokken halv 8 liksom! ^^ 

  - Hva har du gjort/skal idag? 

  - Og husk på må-gjørevideoen lenger under! 

  februar 2012

  Dagens outfit

  Her kommer dagens outfith! Det er ikke akkurat sånn kjempefint da, men det var behagelig og fint nok! 

  Den har en søt hals på seg som varmer godt! 

  Genser // Bikbok (?) Tights // Cubus

   

  - Hva synes du om outfithet? 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits