• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • januar 2013

  Skincare

  Idag var huden min heelt forferdelig! Den var så utrolig tørr og begynte å på en måte flasse rundt omkring området ved nesen, så rett etter at jeg sluttet på skolen så gikk jeg til the body shop og fikk to sånn kremer ting som skulle hjelpe. Jeg prøvde dem rett etter skolen og de fungerete ganske så bra. Den ene er sånn aloe vera skrubb, og den andre er en fuktighetskrem som jeg tar på rett etter skrubben. Så skal jeg bruke dem sånn to-tre ganger i uken kanskje.

  Aloe veraen, fuktighetskremen og en sånn pad ting som du skrubber aloe veraen med. 

  Og så var jeg innom vita og kjøpte en ny foundation og en øyenbryns penn. 

  Har du prøvd disse produktene?    

  januar 2013

  1 ÅR

  På akkurat denne datoen og denne tiden for 1 år siden opprettet jeg denne bloggen. Sykt morsomt å tenke på! Alt var såå mye annerledes for kun ett år siden, føles så utrolig rart. Så mye har skjedd som jeg ikke ante kom til å skje,  og så kjenner jeg at jeg har vokst på denne tiden! Veldig og, lært mer, blitt ett hakk voksnere.  Men slik er det nok med alle. Har sittet her litt og sett tilbake på bilder og videoer, føler jeg har forandret meg en smule hvertfall fra da til nå, men dere kan jo se selv. 

  Forandret meg?

  Her kommer forresten antrekket for dagen. 


  Hunden måtte selvfølgelig være med på bildet! 


  ¨

  Forresten ikke at jeg bryr meg om haters som kommenterer, meen, når ble det slik at hvis du bare har en pitteliten kvise så må du redigere den vekk? skal alle plutselig ha helt perfekt hud og nå då? hahah jaja uansett, tusen takk til alle dere som kommentere og leser bloggen! Jeg skriver kanskje ikke det så veldig ofte på bloggen, meen jeg setter stor pris på det! :) 

   

  januar 2013

  Flette hestehale

  Måtte prøve det ut etter at jeg hadde sett en video fra youtube! :)

  Synes? 

  januar 2013

  Too cool for school

  Var bare på skolen i et kvarter idag, too cool for school liksom! haha neida. Det eneste vi skulle gjøre idag var å skrive hva vi vil gjøre i PTF hver tirsdager, så jeg tok frisør på første valg og interiør på andre, sikkert ikke så mange som vet hva PTF er, men det står for prosjekt til fordypning. Så da var det bare til å ta bussen hjem igjen! Bortsett fra at bussturen ble lenger enn forventet, altså jeg synes det er langt nok den turen jeg har som er på sånn 30 min kanskje, meen da jeg skulle av så hadde jeg sovna så jeg våknet liksom akkurat opp når vi var på mitt busstopp, og da føk jeg opp av stolen og sprang bak men det var allerede forsent.. Da var klokken sånn rett før kvart på 10, og jeg var ikke tilbake på mosterøy igjen før ti på halv 11! Kan si jeg fikk meg en liten guide tur gjennom østhusvik og vikevåg.. (på rennesøy) 

  Uansett, jeg var ute og tok et par bilder her, siden det er såå fint vær ute! Det er bikje kalt men med klar himmel og sol er det såå nydelig! 

  For de som fortsatt er på skolen, kos dere videre! 

  januar 2013

  Livet er så sweet!

  Jeg har blitt skikkelig hektå på en sang, har egentlig hatt dilla på den i en lang stund nå, såå jeg tenkte jeg skulle dele den her på bloggen! Hvis dere ikke har hørt den, så høør den! haha, den er sykt bra, og han synger om at du skal tenke positivt og at livet er liksom så "sweet" rett og slett! Digger den... 

  Her er videoen. Har du hørt den? Hva synes du isåfall? 


  Meen klokken er mye, så jeg må legge meg! Legger inn noen "fine" usminka bilder av meg selv! fra webcamen woho, enjoooy! haha 


  Ser ut som jeg har ett langt og tynt øyebryn der haha, men det har jeg altså ikke! (de er naturlige her uansett) 

  God natt lesere og bloggere! 

  januar 2013

  Teen

  Denne dagen har fått ganske fort egentlig! Har vært på skolen, var hjemme sånn halv 5? Og så har jeg kun spist og sittet på pcen!jaja! Jeg hopper øyeblikk i dusjen, men først så tenkte jeg at jeg kunne legge inn et lige innlegg! Alle har nok sett teenageposts på facebook right? Ja så jeg fant frem fire av de jeg liksom "liker" best nå for tiden da, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.. 

  I tillegg til antrekket for idag,veldig sånn basic isj da, men det er jo vinter så det er ikke alltid like lett å kle på seg! Og så tok jeg og laget en pariserflette på meg selv siden jeg snart skal dusje! Er faktiskt utrolig lett å lage pariserflette på seg selv og andre selvfølgelig! Når du kan det selvfølgelig :) 

  Men jeg hopper i dusjen! Blogges

  januar 2013

  13.01.2013

  Fikk heldigvis til å legge inn bilder på denne pcen, såå jeg får hvis blogget ! Selvom dette er mamma sin pc da, hehe! Jeg hadde egentlig planer om å ta bilder ute i det fine været, siden det kun er sol frem til klokken 4-5? Men jeg måtte være med å rydde og slike ting, så akkurat da jeg skulle gå ut begynte det å bli sånn mørkt og litt grått og solen hadde liksom gått vekk! Uansett trodde jeg ikke at jeg hadde fått dem inn på pcen uansett! Jeg må ta bilder til headeren, og da passet det såå bra med fint og lyst vær, men jeg får bare gjør det rett etter skolen engang jeg slutter tidlig! 

  anyways, dette innlegget var ikke så spesielt interessant, hvertfall ikke på hva jeg skriver! Men ja, eller idag har jeg øvd til naturfags prøve i mange timer, skal ha den i morgen, og imorgen setter de karakterene!! wæ! Håper jeg får til alt på prøven da, wish me luck! 


  Dette var liksom alle bildene som ble tatt idag! Liker bildene såå mye bedre når de er lyse! 

  Fikk forresten de neglelakene til jul, har bare prøvd den gull-fargede, og den var supergod!   januar 2013

  Overskrift ?

  Jeg kom ikke på noe overskrift over dette innlegget. men uansett, såå jeg kjøpte pcen min uker etter at jeg hadde konfirmert meg som var i 2011 og i  løpet av den tiden så har pcen min vært på reparasjon 3 ganger. (og hvorfor forteller jeg dette?) Så på onsdag var det? så klarte jeg å søle kakao over pcen min, eller liksom over den delen der hvor på knappen er, jeg håpet på at den ikke skulle bli ødelagt, men det ble den selvfølgelig... men den gikk fortsatt på, så jeg tok den med på skolen, og da jeg kom hjem igjen så skrudde den seg av på grunn av lite strøm, og siden det har den ikke gått på. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg skrive dette. Meen siden pcen min ikke funker så kan ikke jeg blogge skikkelig. (for de som bryr seg) meen jeg skal prøve å blogge til jeg får en ny pc, når tid det er har jeg ingen peiling på, men jeg trenge virkelig en ny pc på grunn av skole ting da, så det suger vilt, siden vi bruker pcen hele tiden. Men ja, over til andre ting.

  Igår var jeg hos frisøøren, eller meg og mamma. Jeg klippet ganske av sånn litt mindre enn 10 cm, noe sånn. Jeg ser forskjell men tipper det er maange som ikke engang legger merke til det x) Det er jo fortsatt lang, selvom jeg synes det ser kort ut da x) Skulle gjerne vist skikkelige bilder, men jeg tror ikke det funker å stappe minnekortet inn i denne pcen (som er mamma sin) så jeg tok heller noen webcam bilder, de suuger i kvaliteten men det er det beste jeg kan gjøre til nå! Oog senere på kvelden så var vi på Egon, det vil si, meg, mamma, paul, helene og eivind, og deretter var vi på kino, og så filmen the impossible, en veldig sterk film! har dere ikke sett den så gå og se den! 

  synes personlig den effekten det er mest av er litt skummel på meg! aha, men jeg tok den med for gøy! Nobodys perfect liksom, neida, joda! 

  Hva har dere funnet på i helgen? 

  Er forresten pcen min helt ødelagt når jeg har sølt over den? 

   

   

  januar 2013

  I det siste..

  har jeg bare ikke hatt blogglysten, vet jeg sikkert har beklaget mange ganger de siste innleggene, så nå skal jeg slutte å si sorry! Jeg har ikke tatt så masse bilder med kameraet de siden sist innlegg, det fleste er liksom bare bilder av julen, og den er jo over så vet ikke om jeg kommer til å poste noe av det! Meen jeg har tatt en del bilder med ipod/ipad osv, så jeg satt sammen en bitteliten collage med bilder fra i det siste (ett av bildene er ikke mitt) 

                                               

   

  !! Hva har dere gjort på i det siste? 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits