• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • januar 2012

  Må gjøre video med Michelle!

  Jeg og vb Michelle skal ha en må gjøre video, hun har snakket mye om den kan du godt si, haha. Men så fikk jeg også lyst til det nå så jeg bare spurte henne! Vi skal gjøre den på lørdag tenkte vi. Så kommer i helgen! Bare legg igjen masse ting som dere vil at vi skal gjøre under i kommentarfeltet.. (Ikke noe nakenhet!!) 

  hahah meg og Michelle i USA i fjor sommer :-D  (her hadde jeg ganske mørkt hår etter å ha fargt det brunt) 

   

  - Kom med masse forslaag :-D 

  januar 2012

  Header?

  Idag har jeg ikke hatt særlig med tid til å blogge, har vært på trening, og sli. Og så har jeg bare ikke fått tid. men jeg har laget en midlertidig header. Vett ikke om den ble så veldig vellykket, men her kan dere få se den ihvertfall. : 


  heheh akkurat denne var litt liten, men dere kan se den!

   - Hva synes du om headeren?

  januar 2012

  Skyt meg!

  Åh skyt meg, fordi jeg er en dårlig blogger, jeg har så vidt skrevet noe i det siste... grunnet latskap og at jeg ikke orker å ta bilder og ikke har så mye fantasi om hva jeg kan blogge om :/ Men jeg skal skjerpe meg! Fra og med i morgen så skal jeg begynne å bli bedre! Eller det satser jeg hvertfall på da ^^ 

  Random bilde av meg right now, med kort hår! Tenkte jeg for første gang på kjempelang tid skulle gå uten i morgen på skolen! Siden dt var litt deilig uten og så er det kjempeherlig å sove uten dem! ^^ Pluss at jeg må sy på klemmene på to av dem :S Begynner å falle av... 

   

  Men nå skal jeg legge meg, så jeg lover å skjerpe meg i morgen, og så skal jeg begynne med dagens outfith. Skal pushe meg selv! 

  - Noe dere vil at jeg skal blogge/videoblogge om? 

  Forresten jeg må lage spørsmålsrunde svarene på nytt så de kommer snart ;) 

  januar 2012

  God natt!

  Idag har jeg vært på skolen, og så tok jeg og Miriam følge til trening. Vi hadde egentlig bare styrketrening i dag, kjenner egentlig ikke så mye, men litt! Så itte treningen var ferdig så gjorde bare jeg og gruppa mi direkte lib litt først, men så ble jeg hentet og så hentet vi storesøstera mi nede på byterminalen, Siden hun kom med toget fra folkehøyskolen i Birkeland. Så etter det så spiste vi hjemmelaget pizza hjemme og da satt vi ute i vinterhagen ^^ og så har jeg og mamma og Paul spilt Yatzi :-) 

  Skjønner ikke hvorfor men i helgene så blir jeg mye trøttere enn når det er vanlig hverdag, haha!   Men nå skal jeg legge meg, så God natt alle sammen! ^^ skal opp litt tidlig i morgen siden jeg skal på trening ^^ 

   

  - Flerne som blir fort trøtte i helgene? 

  januar 2012

  Dagens bilder!

  Off, sorry for ekstremt lite blogging, men jeg har ikke tid pluss vi har dritt treigt internett her akurat nå, gleder meg veldig til vi får lyse.. men ja. Idag etter at jeg hadde vasket hele badet til meg og Helene så tok jeg noen bilder, egentlig skulle jeg bare ta ett til maren siden hun ville lage header til meg ^^ Så tok jeg flerne bilder, hihi så her kommer de, enyoj!  Lattizz! 

  Btw. skal bli flinkere til å blogge, lover!

   

  - Hva synes du om bildene?

  januar 2012

  10 ting dere kanskje ikke viste om meg!

  Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om 10 ting dere kanskje ikke viste om meg! Skal prøve å være kreativ og komme på noe sykt som kanskje ikke noe viste om meg! ^^ 
  1. Jeg kan være eller er ganske streng med meg selv, med ganske mye ting... 
  2. Innen cheerleading synes jeg dette (direkte) : 
  Er lettere enn dette :
  3. Jeg har hatt streng i snart 3 år. 
  4.  Jeg har i løpet av 15 år bodd sånn  9 plasser. 
  5. Av og til når det er helt stille så kan jeg bare plutselig begynne å le. 
  6. Noen ganger har jeg lyst til å klippe håret skikkelig kort siden det er sånn i veien noen ganger (random) 
  7. Jeg hater når jeg sier noe som er helt sant, og de bare sier: sant vell. For eksemple hvis jeg sier jeg viste det altså, og de tror jeg bare sier det. 
  8. Egentlig så elsker jeg å synge, og har mange ganger drømmt om å bli en sanger, dessverre har jeg ikke stemmen til det.. x) 
  9. (litt random) på moren min sin side så er alle barnebarna til mormor og morfar enten født 1,2,3 eller 4.
  10.  Og min 19 snart 20 år gammle søster er født 2.juli og jeg er født 3.juli, haha ^^ 
  - Viste du alt, eller var det nytt? 

  januar 2012

  Bilder av den nye vinterhagen!

  Nå har alle møblene og slik blitt satt inn i den nye vinterhagen vår. Så nå har jeg vært og tatt bilder, jeg synes det ble kjempefint der ! 

  Utsikten ^^ 

  Nå skal jeg snart lage cupcakes! 

  Noen roser på kjøkkenet! 

  - Hva synes du om vinterhagen/bildene?

  januar 2012

  Hoome!

  Nå kjenner jeg det skal bli deilig å legge seg ned og sove, og så våkne opp i morgen, gå på skolen og så får jeg en dag hvor jeg bare kan slappe av og ikke tenke så mye på trening! Har jo trent 4 dager på rad nå, kjenner jeg er ganske så utslitt! Idag har jeg egenlitg bare vært på skolen, gått på trening var ganske kjekt på trening idag forresten, vi hadde turn og toss. Og jeg gjorde flikk flakk med kun èn spotter i dag, så trenere min sier at hvis jeg går inn for det så klarer jeg flikk flakk til NM! yeey! :-D 

  Men nå sitter jeg bare har og er ganske trøtt. Forresten så skal svarene komme snart,var bare det at videoen ble for lang så jeg må ta to deler.. menmen.   Har ikke tatt noen bilder i dag eller  det siste så jeg bare tok et random fra arkivet!

   


  januar 2012

  Sliten...

  Kom nettopp hjem fra treningshelga med diamonds som var ganske så kjekt. Merket egentlig ikke før jeg satte meg i bilen og når jeg kom hjem at jeg var utroolig sliten! På begynnelsen av  dagen gidde de info, og så begynte vi å jogge (vi var i sandneshallen) men jeg måtte gå siden jeg ikke klarer å jogge på grunn av foten ... :/ Etter det hadde vi turn, jeg lærte egentig ikke noe nytt idag, eller joo jeg lærte meg hvordan du går på hendene og ruller ned. hahah! Men i morgen skal jeg (forhåpentligvis) lære meg flikk flakk! yeey! Ihvertfall med en spotter.  Og så hadde vi pause, så var det stønting. Flyeren til meg, Isabel og Miriam var der ikke idag så jeg og Isabel støntet med tre peweer. det var ganskek kjekt, de gikk lksom fra prepp spunch til arbasque i cupie og cradle ned! Så de lærte masse nytt idag! etter det var det styrketrening og så kunne vi gå hjem. 

  Lånte ett bilde av nesten alle som var her idag (Tatt av Tor Leversen) 

  Det er gutter også, men de var litt sene!

  Eller enn det så har jeg ikke så mye bilder fra idag egentlig, gleder meg veldig til i morgen da! 

  Akkurat nå sitter jeg og hører på lillebroren min (på 6år) som sitter og synger høyt til Olsenbanden Jr. lattis! Og han spiller liksom to etasjer over mitt rom! x) Skal nå gå ned til butikken og kjøpte meg lørdagssnop, og så skal jeg bare slappe av, slik at jeg blir utvilt til en ny dag i morgen med enda mer trening! (kommer sikket ett innlegg senere) 

  Forresten hvis du ikke allerede gjør det så kan du følge bloggen min på facebook her : http://www.facebook.com/pages/lgblbloggno/146841222046301?ref=ts ! Legger alltid ut når det kommer nye innlegg! 

  - Hvordan var din dag (til nå) ? 


   

  januar 2012

  Jentene!

  Litt random overskrift på en måte, men uansett snart så kommer Michelle, Susann, Natalia, Maren og Rebecca bort til meg og så skal vi ha en slags liten jentekveld, meen vi skal også gå ut i snøen og ha en liten potoshoot ! Det blir gøøøy, kommer nok sikkert til å dele bildene på bloggen! 

  Må forresten gå med støttebandasje på foten siden jeg har vridd foten :/ 


  Random bilde av meg right noow!

  - Hva skal du i kveld? 

  januar 2012

  Tøying!

  Nettopp kommt hjem fra å ha vært med Michelle og Susann, veldig kjekt ! Så nå har jeg bare tøyet bittelitt, før jeg skal gå og ta meg en dusj og så tror jeg sikkert at jeg kommer til å legge meg! Så jeg tok noen bilder av meg i heel imens jeg tøyde hihi! Btw, jeg har litt crazy-faces eller spriti faces på noen av bildene da, hehehe... 

   

  LOL


  Randoom! 

  Ååh, siden jeg aldri skrur av pcen min, så brukte jeg herved nesten 1 time på lage dette innlegget, så jeg skrudde den av og på og plutselig så var den god som ny ^^ 

  - Hva synes du om bildene?

  januar 2012

  Snart + Dagens outfith

  Nå har jeg akkurat laget videobloggen om svarene på spørsmålsrunde, siden det bare klikket når jeg lastet den opp på blogg, så holder jeg på å laste den opp på youtube! men nå skal jeg bort til Michelle for å være med henne og Susann. Det blir gøy! Så imens så legger jeg ut Dagens outfith, var litt dafette idag! ^^

   

  Genser // Fra younglifecamp i USA Bukse // Butikk i Bulgaria

  - Hva synes du om outfithet? 

  januar 2012

  Sool + dagens outfit

  Hihi random overskrift! eller? samma det, idaaag så har jeg ikke vært til stede på pcen så mye, så det ble liksom bare ett gjesteinnlegg fra Susi og Michelle (de prøvde å være morsome i innlegget altså for de som ikke forstod den ) og etter det så gikk vi jo ned for å ta sol, jeg og susann ble hvertfall myye brunnere ! woopwoop! ^^ så da jeg kom hjem så var det egentlig bare til å pakke og så dra rett på trening! Synes det var en veeldig kjek og vellykket trening idaag! Vi gjorde direkte lib og heel og Thea klarte twist fra heel ! Kjempekjeekt! Så tok jeg og maren bussen hjem igjen og her er jeg! men nå skal jeg legge meg. 

  Det var helt forferdelig å våkne i dag, siden jeg la meg halv 12 ... og jeg prøver alltid så godt jeg kan å våkne klokka 7 for da har jeg veldig god tid og kan legge inn ett innlegg til og med, men nei.. Jeg klarte virkelig ikke å stå opp det var heelt forferdelig! jeg utsatte det fra 7 til ti over 7 til ti på halv 8 og tvang meg til å stå opp da klokka ble halv 8. off... 

  Btw så har jeg prøvd i hele dag å legge inn et dagens outfith men eg fikk ikke tid noen gang... så her kommer det da !


  Meg og Michelle, imens Susann tar sool ^^

   (btw har dere sett sånne bloggere som tar bilde av bena med trusestrekken rett ved? ja sånne bilder blir nok ikke delt her! Isåfall så er det bare beina som vises) 

  Her kommer forresten dagens outfith:  Genser // Ginatricot Bukse // Only Øredobber // Blå: next2 - Gråkule: Glitter - Liten diamant: frisøren

  - Flerne som tar sol?

  - Hva syns du om antrekket?

  januar 2012

  Gjesteinnlegg


  Heeiheei folkens!! <3

  Her komme et lite gjesteinnlegg av selveste Michelle & selveste Susann ^^

  Nå sitte Christine på siden av oss og spiser gulerøtter, derfor gidder hun ikke å skrive for hun bruker oss som slaver... men nok om det! Vi skal snart gå og ta sol nede i krossen på brun&blid, det vil bli gøy. Vil jo ikke være bleik som en snømann, hallo?!??!  Det er jo betakaroten i gulerøtter så vi sitter her og knasker som kaniner.. er vi ikke awsm??

   

   


  E che hu deilige?!? :DD<3

   

  januar 2012

  Detaljer fra rommet mitt!

  Jeg hiver meg på trenden om å vise detaljer fra rommet mitt! Men dette blir detaljer fra det rommet jeg har hos pappa da, kanskje jeg kommer en annen gang med deltajer fra rommet mitt hos mamma! :) Jeg har liiitt mye rosa kjanskje, ikke selve rommet mitt er rosa, siden jeg har lilla og hvite vegger, men ellers så er mye av de små tingene rosa, hehe!   Forresten husk spørsmålsrunden under!!

  - Hva syns du?   januar 2012

  Spørsmålsrunde!

  Såå siden dette er en ny blogg liksom, så tenkte jeg at da ville det vært perfekt å ha en videoblogg! Jeg kommer nok til på videblogg, for det første da kan jeg ha en videoblogg, jeg slipper å skrive så mye, og det er nok mye kjekkere å se meg svare på spørmålene! Så bare spør i vei! Jeg tenker jeg svarer på spørsmålene på torsdag kanskje! 

  Spør masse!

   

  Bare spør i vei! 

  januar 2012

  Dagens outfith

  Egentlig skulle jeg legge det ut i morges, men internetten var kjempetreg på pcen og når jeg skulle laste opp bilder så kom det opp sånn feil greier, så da gidde jeg opp, men jeg gidde jo ut et lite innlegg fra ipoden da :D Anyways her kommer dagens outfith! 

  Bukse // Bikbok Topp // H&M Smykke // Next 2 (fikk det til jul) 

  - Hva synes du om outfithet? 

  januar 2012

  God morgen

  Da står jeg her ute i gangen og venter på at klokka skal bli så mye at jeg kan gå ned i krossen for å møte Michelle! Skulle egentlig legge ut et innlegg på pcen min internettet er funka :/ så jeg prøver på ipoden!

  Må gå hade!

  januar 2012

  What to do?

  Egentlig så har jeg jo ikke helt enda funnet ut hva denne bloggen skal handle mest om, det må jo vær noe som andre også interesserer seg for. Og noen som er kjekt å lese slik at jeg kan blogge om de forskjellige ting, slik at bloggen min blir mye kjekkere å lese! Grunnen til at jeg spør om dette er fordi det er litt vanskelig med en ny blogg på en måte, du må liksom advertise, husker ikke hva det heter på norsk, hehe...  Så ja, det ville vært veeeldig kjekt om dere hadde kommentert under hva som interesserer dere mest! 

  Og det kan altså være videoblogger, vanlige innlegg, og kanskje en må gjøre video!

  Forresten idag var jeg på trening da, og Thea (flygeren min) klarte endelig dobbelt twist i toss, ble kjempeglade for at hun klarte det, og tossen vår var både høy og fin! Jeg og Maren også et veddemål på at den første som klarer flikk flakk eller araber flikk flakk må gi den andre 100 kroner! Så da skal jeg vinne det veddemålet! Ikke bare for å få 100 kroner, men for at jeg skal få kunne det, det er liksom min store drøm for å si det sånn hahah! 

  - Hva vil du at jeg skal blogge om? 

  januar 2012

  Blogger jeg leser!

  Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om alle de bloggene jeg leser. Har ikke akkurat noen faste, men jeg sjekker ihvertfall disse bloggene så noen ganger, ikke veldig ofte, men dette er ihvertfall en av de bloggene som jeg vanligvis leser. Hender også noen ganger at jeg finner andre blogger, som e veldig bra men mangen ganger så glemmer jeg dem ut, så det er litt dumt :/ 

  Den bloggen som jeg sikkert leser aller mest er denne : 

  TTCMN.blogg.no, vett ikke om dere så helle headeren da men. 

  Leser noen ganger sophieelise sin, men det er bare noen få ganger.

  Hkses.blogg.no hun går faktiskt på cheerleadina mi, men tror hun slutta !.. :/

  Scorptwins.blogg.no som også går på cheerleading med meg :)

   

  Ja det var hvertfall de 4 bloggene som jeg leser mest da, leser andre også men de er liksom ikke fast! :)

   

  - Leser du noen av disse bloggene? 

   

  januar 2012

  Det er ikke kjekt å være død!

  Ja litt random overskrift, men det var fordi vi var på sånn greier i hundvåghallen idag hvor de snakket om at du ikke skal råkjøre i trafikken og slik og så var det en mann som het Gunnar som var der og han satt i rullestol fordi han hadde blitt påkjørt av en bil da han var 16 og slik, men uansett! Etter dette gikk vi tilbake til skolen og hadde vanlige timer!

  Meg og Åshild har det kjekt i spanstime!

  Sammen med karen!

  Etter skolen var jeg og Michelle og spiste pizza på PB!

  Michelle spiste opp pizzaen, Heheh! Neida :-)

  Men nå må jeg nesten gjøre meg klar til trening, må gå om 10 min, snakkes!

  - flerne som har vært på Det er ikke kjekt å være død?

  januar 2012

  Dagens outfith

  For første gang på ganske lenge så har jeg endelig klart å få meg opp av senga når klokka mi ringte 7.00, jeg gjorde dette fordi jeg tenkte at da fikk jeg god nok tid til å blogge, og det fikk jeg jo. Sitter her påkledd og sminka og greier når jeg egentlig bruker å sove nå, Hihihi. Alt jeg gjør for å blogge! Men uansett her kommer dagens outfith:

  Bukse \\ bikbok skjorte \\ bikbok topp \\ ginatricot

  Men nå må jeg stikke og lage meg litt mat og slik, blogges!

  - hva synes du om outfithet?

  januar 2012

  iPod blogging

  Lasta ned blogg på ipoden for litt siden, så nå prøver jeg det ut for første gang, og fordi jeg ikke får sove. Smarte meg drakk en hell iskaffe i 9 tiden... Ikke akkurat det smarteste du kan gjøre når det er en søndagskveld! Jaja den var ekstremt god hvertfall. Men nå får jeg nesten prøøøve å få sovet.

  - flerne som ikke får sove?

  God natt hvertfall! :-)

  januar 2012

  Imens jeg var borte!

  Det var ikke akkurat så veldig lenge siden jeg sluttet å blogge på den forrige, så ikke spesielt mye har skjedd, men det har skjedd noe på disse 2 månedene? Det er 2 måneder, vell? Ja, uansett! Det første som skjedde etter at jeg sluttet å blogge vaar: 

  Jeg klippet håret, men denne gangen mye kortere enn før, men det kan du se på det bilde som kommer nå!

  Juleball 2011!

  Meg og VB Michelle, gjorde meg klar hos henne, og derfor tok vi ett bilde sånn rett før vi gikk!

  Vi hadde også juleshow med cheerleadinga! Ganske gøy, vi gjorde sånn ca eiker open rutinen, men ikke helt den samme da. men ja. Har desverre ikke skikkelige bilder av det, på grunn av at de bildene er tatt fra siden og ikke så bra å se :/

  Men så ble det jul og nyttår og så fikk jeg 

  Hair extention! 

  Etter dette har det ikke skjedd så mye mer! egentlig! Men uansett, min dag idag gikk bare ut på først være hjemme, og når klokka nærmet seg 18.00 så kjørte mamma meg til mosvannet, og da jogget vi i diamonds rundt mosvannet. Som er 3,1 km, jeg brukte 17 min rundt vannet, jeg synes selv at det er ikke så tung å jogge rundt der, jeg jogger rundt uten å stoppe så ! 

  Mine nye joggesko, som jeg brukte idag! :-) Måtte ta bilde med pcen, siden jeg finner ikke pennalet mitt og oppi pennalet mitt så ligger minnebrikken til kameraet mitt.... Ja, flott det! 

  - Hvordan var din dag? 

   

   

  januar 2012

  Velkommen - og om meg!

  Velkommen til min blogg! Jeg har hatt sånn tusen stykker før! Neida, jeg har bare hatt 2 før, men jeg følte navnene ble litt for vanskelige å huske, likom siden det er tall i dem, og jeg føler ikke at det passer så veldig å ha tall i et bloggnavn, men det er jo bare min mening, selvom jeg selv hadde chjenta2, så angret jeg egentig litt på den 2 etterpå, men uansett! 

  Jeg heter Christine, er 15 år blir 16 i juli, og jeg kommer fra Stavanger. På fritiden min så drive jeg mest med cheerleading, jeg går på det beste laget du kunne tenke deg, nemlig Stavanger Diamonds, og her går jeg på Silver Diamonds (a-laget på jr). Så vi trener 5 ganger i uken, men den ene av disse treningene er jo jogging da. Annet enn det, så liker jeg å være med venner, bare sitte hjemme og slappe av, og så liker jeg veldig godt å holde på med formving, tegning, og lage ting og slik, det er faktiskt noe jeg har tenkt til å jobbe som i fremtiden! 

  Forresten så hadde jeg en blogg tidligere som het chjenta2 ! 

  Noen random bilder av meg ^^   - Hva synes du om min blogg så langt?

  - Noen som leste chjenta2? 

   

  januar 2012

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits