• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Blogg

  Idag er den berømte valentinesdagen, vett ikke helt hva jeg har tenkt at dette innlegget skal handle om, fikk bare lyst til å oppdatere litt. Og derfor ble overskriften hjertenes dag. Sitter på skolen akkurat nå, og har ikke så veldig mye å gjøre, vi sitter og diskutere litt problemer i klassen og slike ting. Men uansett. Planene for idag har jeg egentlig ingen aning om, skal jo være med kjæresten, men hva vi finner på blir egentlig ganske spennende å se. Selv hadde jeg ikke så veldig mye penger så fikk liksom ikke kjøpt noe til ham, sitter fortsatt og vurderer på om jeg klarer å få kjøpt noe for 100 kr... Men hvertfall i går, mens han holdt på å montere opp den nye terassedøren, satt jeg og lagte små kuponger som han kan bruke, med forskjellige ting som massasje i 30 min, frokost på senga osv. Var for ivrig med å vente med å  gi dem idag at han fikk dem da klokka var 23, hahah er så utålmodig. 

  Har ikke noen andre bilder akkurat nå, så jeg bare la til et bilde fra i sommer. 

   

  Hva skal dere gjøre på idag? 

   

  Blogg

  Så var det dette med å begynne på ett nytt innlegg, etter at jeg ikke har blogget, og lenger ikke har peiling på hva jeg kan blogge om. Dette er vel hovedgrunnen til at jeg ikke har blogget, så er ganske sikker på at de som leste bloggen min, sikkert har sluttet å sjekke den for lenge siden. Men det får bare være, også får jeg se om det er noen som leser. 

  I det siste så har jeg vel egentlig ikke gjort så veldig mye spennende. Eller sånn spennende at jeg har reist bort eller noe. Har bare vært hjemme i Norge. Her er det ganske så kaldt, som det jeg vedder på at er andre steder i Norge, om ikke kaldere. 

  Har vel kanskje ikke nevnt hvilken linje jeg går på, tror heller ikke jeg nevnte det når jeg fikk vite at jeg kom inn. Men det var altså Interiør og Utstillingsdesign. Og har planer om å ta Interiør til neste år. Da man må velge mellom utstilling eller interiør. Også etter 3 året da, så blir jeg interiørkonsulent. Synes linje er veldig kjekk, vi tegner rom ovenfra, fra siden, fra perspektiv og vi finner frem hvilke møbler vi ville hatt i vårt drømmerom, som har vært den første oppgaven vi har fått. Vi har holdt ganske så lenge på med den oppgaven nå, men det er vell egentlig bra, for da føler jeg vi har lært så mye bedre alt. Men nå holder vi bare på med en presentasjon om de forskjellige yrkene man kan ta til neste år, som er interiørkonsulent, utstillingsdesigner eller profileringsdesigner. Vi har også en presentasjon til mandag, hvor jeg skal fortelle litt om Chris Medina og mest om sangen "What are words". Så litt presentasjon har vi. Og har nettopp hatt en presentasjon om Grønn hverdag, og om maling.

  Sist uke var vi utstillere på Boligmessen i Stavanger Forum, hvor vi hadde en stand om redesign, med forslag på hvordan folk kunne gjøre om noe gammelt til noe nytt selv hjemme. Vi hadde eksempler på lamper og stoler som vi hadde malt og designet om til nye stoler og lamper. Noen som var der og så standen vår? Dette var veldig spennende og litt annerledes enn fra en vanlig skoledag liksom. 

  Men siden jeg ikke orker å legge inn noen bilder fra pcen min akkurat nå, så har jeg heller tatt lagt et lite collage, som viser litt av bilder som har skjedd de siste månedene. For nå må jeg få gjort ferdig en presentasjon. 

  Ha en fortsatt fin dag! Får se om jeg legger til et annet innlegg litt senere. 

  Lik gjerne innlegget :) 

   

   

  Blogg

  Har ikke oppdatert boggen siden mai eller noe? slakt.. Men har hatt så mye annet å tenke på at jeg ikke har komt på bloggen akkurat. Har selvfølgelig tenkt på den, men aldri gjort noe med å prøve å legge innlegg osv, uansett.. For sikkert 3 uker siden ca, kom jeg hjem fra Kreta, etter å ha vært der i 2 uker. Jeg var på en plass som het Rethymno, på hotellet Kriti beach. Veldig koselig, har masse masse bilder som jeg sikkert kan dele i et annet innlegg.

  Andre ting, for noen dager siden var jeg og mamma, søstra mi og eivind, ute og kjøpte ny seng til meg, dobbelseng (siden typen tar så stor plass, hehehe) Så kjøpte jeg også selv en dobbeldyne, to puter, og trekk og laken, (mamma kjøpte senga, tuusen takk :* ) 

  hehe litt synd på gutten min som må sove i rosa sengetøy x) men det så mye mindre rosa ut når vi var i butikken..Må kjøpe flerne sett snart! 

  Og som dere kanskje klarer å se på siden av sengen, så var jeg og Kjetil (typen) ute og kjøpte nytt sånn docing greier, eller hva man kaller det, høytalere hvertfall som jeg nå kan koble til både pcen og mobilen og slik. Så nå er mitt rom fult med musikk, hihi! Bra lyd og de kostet meg ikke en formue heller! ^^

  Men nå må jeg snart springe ned på jobb (pizzaen) for å hente pizzaen som kjetil skal ha når han komme, men som ikke er før en time... noe som betyr at jeg må stå der nede med en pizza og vente på ham, jaja! Hva gjør jeg ikke for han? <3 


  Meg idag! Lakers shorten kjøpt i kreta. 

  Blogges!! 

  Blogg

  Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra de siste ukene. Har vært i to konfirmasjoner og igår var det 17.mai, så her kommer litt bilder fra de tidene. 

  På egon med mamma, mormor og de! 

  Gutten miin <3

  Konfirmanten/søskenbarnet mitt 


  Meg og søstra mi. 

  Bordpynt. 

  Har ikke fått overført flerne bilder enda, så kanskje det kommer mer senere! 

  Akkurat nå sitter jeg her i senga og hører på musikk osv, var på jobb fra 4 til 7, egentlig til 8, men det var så utrolig lite å gjøre så jeg fikk en time før. Før det var jeg med typen, og var ute og litt forskjellig ^^ 

  Ha en fortsatt fin dag folkens! 

  Blogg

  #1: meg og pappa i søskebarnet mitt sin komf   #2 Gutten miin <3   #3 Påskeegg

  #4 meg og min søte michelle!    #5 Egon   #6 alle har converse

  #7 På sirkus, flink mann   #8 Utsikten nede ved sjøen på skolen   #9 At waynes coffee

  Det var litt av mine instagrams de siste ukene! Oppdatere kanskje mer instagram enn bloggen, så det er bare til å følge meg, dere finner meg HER, follower tilbake! 

  Blogg

  Hey alle søte! 

  I det siste har jeg sett utrolig mye på serier, sånn ofte når jeg får tid da. Som i helgene, eller dager hvor jeg har absolutt ingenting å gjøre på. Og det jeg vanligvis følger med på er jo PLL, vampire diaries, osv, men så PLL kommer ikke ut med neste sesong før i juni, så det er jo paain å måtte vente så lenge :0 og vampire diaries kommer vell ut nå på torsdag/fredag, så imens så har jeg begynt å se på The walking dead. Jeg så halve episoden av den aller første episoden en gang for lenge siden, men da jeg kom til der hvor det er en halv zombie som kryper mot ham, nei da skrudde jeg av. Men så nå nettopp så besteme jeg meg for å se videre. Og nå har jeg allerede komt til episode 4,  og føler meg veldig flink som faktiskt sitter og ser på dette, begynner å bli ganske avhengig av det, må liksom vite hva som skjer neste haha. Men sykt dumt at episodene varer i sånn 1 time eller no. Uansett, de som ikke ser på det finner vell ikke dette så veldig interessant. 

  Uansett, jeg skal prøve, prøve, prøve å blogge mer, sier vell det ver gang,så jeg skal slutte å skrive det i hvert innlegg fra nå av.. 

  I går på madla Afmi så kjøpte jeg denne blåe genseren her som jeg har på bildene over, og den er såå deilig og behagelig og fiin, lawe it! 


  Noen som ser på The walking dead? Hva gjør du nå i påskeferien? 

  Blogg

  Måtte prøve det ut etter at jeg hadde sett en video fra youtube! :)

  Synes? 

  Blogg

  har jeg bare ikke hatt blogglysten, vet jeg sikkert har beklaget mange ganger de siste innleggene, så nå skal jeg slutte å si sorry! Jeg har ikke tatt så masse bilder med kameraet de siden sist innlegg, det fleste er liksom bare bilder av julen, og den er jo over så vet ikke om jeg kommer til å poste noe av det! Meen jeg har tatt en del bilder med ipod/ipad osv, så jeg satt sammen en bitteliten collage med bilder fra i det siste (ett av bildene er ikke mitt) 

                                               

   

  !! Hva har dere gjort på i det siste? 

  Blogg

  Igår kom det snø til Stavanger, og når jeg våknet i dag så var det enda mer snø og det snør fortsatt! Er superglad for at det faktiskt kom snø til Stavanger også for en gangs skyld, det kommer aldri noe snø her nesten. Håper bare det varer i hvertfall hele julen. Er såå lei av regn! Og som alle vet er det jo 1.desember idag, jeg har pakkekalender, flaks kalender og en sånn kalender fra rødekors eller noe sånn. Så idag fikk jeg sånn frukt snop greier haha ! Jeg innså akkurat at jeg måå få meg ny header og kanskje design, den jeg har nå er fra sommerstiden og det minner egentlig bare om sommer.. 

  Men ja dette våknet jeg til i dag: 

  Det opperste er litt av det jeg ser fra soveromsvinduet, og den nederste er litt av det vi ser fra vinterhagen. Såå fint! 

  Juletallerken og greier! :)

  Dette var hva jeg fikk i pakkekalenderen. 


  Og så er nissene fremme. 

  Men nå må jeg kle meg før de kommer hjem, siden etter det skal vi på julemessa. 

  Hva skal du gjøre idag? 

  Blogg

  Jeg tenkte jeg kunne svare på noen spørsmål som har kommet på bloggen. Som jeg muligens ikke har svart på. 

   

  Hvor kjøpte du tøfflene? 

  Jeg kjøpte disse tøfflene på europris faktiskt. De er ikke i beste kvalitet, men søte og varme er de ihvertfall. 

  Hvor kjøpte du den blå hettegenseren?

  'Ganske så mange som lurer på hvor den er fra, har svart på det før, men kan si det igjen. Jeg kjøpte den i en sånn bod ting rett ved gamle byen i Rhodos. 

   

  Kan du ta bilde med skjorta oppi buksa med belte til? Eller lage skjorte video?

  Det kan jeg helt sikkert. Forstod ikke helt hva du mente med skjortevideo? Hva er meningen at jeg skal gjøre i den videoen? :) 

  Hvorfor heter bloggen LGBL?

  Er ikke helt sikker på hvorfor jeg kalte den det. Men det er vell fordi alle kaller meg for enten mini, littlå og slike ting, fordi jeg er liten haha. Noen mener jeg er liten i høyden og andre på "størrelsen" kanskje, vet ikke. Så jeg skulle egentlig kalle bloggen for littla, men så gikk ikke det og jeg prøvde ut flerne, men så tilslutt fant jeg på at den kun hete LGBL, som en forkortelse for little girl big life, liksom en "liten" jente med et stort liv. Bare for gøy liksom haha!

  Er forrestne klar over at det kommer sånn en annen farge bak teksten, veldig irriterende...  

  Men gidder ikke se gjennom kommentarfeltet, så hvis dere lurte/lurer på noe mer, så er det bare til å spørre! 

   

   

   

  Blogg

  Da la jeg meg, fikk heldigvis gjort ferdig den norsk historien til i morgen og jeg fikk også skrevet et blogg innlegg på bloggen som vi må ha i norsken sånn skole ting. Hvis noen er interessert i å se den bloggen så finner du den HER. Men nå skal jeg legge meg. Så poster et bilde fra instagram. Forresten follow meg på instagram så follower jeg dere tilbake. Jeg heter Christiine03 (husk to i-er i slutten) 

                                   


  Blogg

  Idag har dagen ikke gått så mye mer utpå enn at jeg har gått tur med hunden, og slike ting, og så har jeg laget muffins. Fikk plutselig lyst til å lage det, så jeg fant frem en oppskrift på muffins og så hadde vi alt jeg trengte heldigvis, men til frostingen måtte mamma ned i butikken og kjøpe noe ting vi trenge. Vi hadde ikke helt rett sånn kakaopulver da, så den ble litt annerledes, og toppingen ble ikke akkurat så fin. Søstra mi og typen hennes kom inn i stua på besøk og så stod hun bare og så rart ned på muffinsene, det så ut som noen små bæsje klumper eller hva det var, hahah. Kan ikke akkurat si at jeg kunne blitt sånn konditorer. 

  ja, dere kan vel kanskje se hva jeg mener x) 

  Blogg

  Dagen idag har vært ganske rolig egentlig, har vasket bilene og ellers har jeg sittet på pcen og skypet og slike ting. Har fortsatt ett innlegg som jeg ikke har fått tatt bilder til enda, så den kommer kanskje ikveld eller i morgen eller noe får se. 

  Det blir alltid så koselig med tente lys, så siden pære i taket gikk tok meg friheten og tente lys heller

  Åååh vi hadde en sykt god lunsj i dag, er veldig sjeldent vi har lunsj sammen, så idag laget jeg kakao (til meg selv haha) og så hadde vi rundstykker og slike ting, naam! 

   

  Hva har din dag gått utpå? 

  Blogg

  haha så sykt typisk å ha det som overskrift på fredager, men det er jo sant også da, elsker fredager og nå er det i tillegg høstferie, enda bedre. 

  Fikk spørsmål ang valpene, jeg har ikke fått tatt bilder av hvordan de ser ut akkurat nå, men jeg har bilder som er fra mandag tror jeg? men siden nå har de åpnet øynene, men hvis det er interessant å se så kan jeg godt ta bilde av hvordan de ser ut nå i løpet av helgen eller noe. 

  Her ser dere at den ikke har åpnet øynene, men det har de nå. 

  Dette er forresten bilder av den minste omtrent. 

  Alle sammen. 

  Forresten er det noen som interessert i å kjøpe en av valpene til en billig penge? Vi har to gutter og fire valper, men tror det er en gutt og tre jenter som ikke er "bestilt" på en måte. Hvis noen er interessert eller har noen spørsmål så kan dere sende mail til meg på : christinelp@lyse.net, eller dere kan skrive en melding til meg på facebook, dere finner meg HER

  Synes om bildene? 

   

  Blogg

  Hei folkeens. Sorry for skikkelig dårlig blogging for tiden, har skjedd så masse for tiden og slike ting. så bloggen har liksom blitt lagt litt på hylla. Men skal bli flink, har noen innlegg på lager som jeg tenker kommer ut senere. så ja. Grunnen til overskriften er fordi jeg har fått skikkelig dilla på sangene til Tyler Ward, hører på en spotifyliste med kun hans sanger på, hvis dere søker på Tyler ward så finner dere den ;) Love dere, døds fine sanger, han synger liksom mange forskjellige sanger som replay bare på en rolig måte og slik, elsker det! 

  Ellers idag har jeg vært med Michelle vi var ute i byn og slik ting, og da jeg kom hjem jogget jeg og Paul rundt nullen, den er 4 km, så idag brukte vi 25 min, wohoo flinkee! haha. 

  Ny treningstight, hih. Sorry for litt uklart bilde.. 

  Kommer mer spennende innlegg i morgen, siden nå skal jeg snart legge meg, natta foolkzz <3

  Blogg

  Står faktiskt og pusser tenner mens jeg skriver dette innlegget. Var flink og fant frem hva jeg skal ha på meg i morgen, så slipper jeg å tenke på det når jeg våknet i morgen, har ikke akkurat verdens beste tid, men hvem har vel det? Har kke så mye mer interessant å komme med, så jeg av slutter innlegget med noen bilder :-)

  men nåå var det rett før det ble oversvømmelse i vasken, hele vasken var full av vann, vannet går såå treigt ned for tiden .. 

  Sov godt folkens!

  Blogg

  Her om dagen fikk mamma en sånn pakke fra Yves Rocher, så fikk hun med en sånn gratis ting, og det var en liten parfyme som jeg da fikk. Det var en sånn liten lilla som heter So elixir purple, den luktet veldig godt også. Selv så har jeg aldri brukt produkter fra Yves rocher, og jeg vet ikke noe ting om merket. Ikke at jeg er så veeldig opptatt av merker, liksom sånne merker som marc by marc jacobs og sånne ting. Altså hvis jeg vil ha en lommebok for eksempel så finner jeg vanligvis en som er til en rimelig pris, og som er fin og slike ting. Ikke en som koster langt oppi 500 kroner, og er knøtt liten liksom, såå nei. Meen har dere noen av dere brukt eller bruker Yves rocher, og hva synes dere om det merket? Jeg vet hvertfall at mamma bruker det mye, haha. :) 

  Den ser slik ut, det første bildet er tatt med blits, mens det andre bildet er sånn den lille flasken egentlig ser ut i virkeligheten

  Har forresten tatt antrekket for idag. Fant frem wedges skoene mine, som jeg kjøpte igår. De er sånn med varm slags ull inni, som jeg da bruker om vinteren. 

  Da mamma kom hjem så hadde hun med seg noe vi kunne spise. En pasta ting og chips, naam. Selvom det var litt mye pasta da.. 

  Synes? Har du prøvd noen Yves rocher produkter? 

   

   

  Blogg

  Idag sluttet vi på skolen ti på halv 4, noe som vi gjør hver tirsdag og onsdag. Kjenner det er mye deiligere å slutte tidlig, siden da kommer jeg ikke så sent hjem, og jeg har allerede fått gjort oppgaven min (i huset) spist middag og slappet bittelitt av, og jeg fåt allerede blogget før klokken er 7 haha. ^^ De fleste innlegget denne uken har ikke blitt skrevet før klokken 7. uansett, det innlegget egentlig skulle handle om. Idag ble jeg hentet av mamma ca på grødem, og så var vi på europris fordi hun skulle kjøpe sånn vaske ting, og daa fant jeg noen utrolig søte og fluffy tøffler, og måtte bare spør om å få dem. De er også døds herlige og varmee. Perfekt til kalde vinterdager :) 

  Rynkete bukser, I know... 

  De koste bare 99 ,- kroner :) 

  Synes? 

  Blogg

  Jeg måtte bare legge inn et lige innlegg før jeg la meg. Sitter her i mørket imens jeg skriver dette, kjenner jeg er så sykt klar til å legge meg, døds trøtt. Huff, kom akkurat på at vi har gym i morgen, er egentlig ikek så galt å ha gym, det er bare det at jeg må drasse med meg gym klær og sko, og det gjør baggen min enda tyngre enn det den er med pcen oppi. Får vondt bare av å ha en pc, pc lader og en jakke oppi der. men jaja. Natta alle søte små ;*   Blogg

  Idag har jeg vært på skolen, som alle andre. Vi hadde produksjon hele dagen, så jeg tegnte en fest kolleksjon som jeg ikke fikk gjort sist tirsdag da jeg var syk, og så tegnet jeg noen topper så skal vi lage en av dem, men har bare fått tegnet toppen, har ikke fått laget den, siden det var for liten tid. Gjør det nesten gang. Men ja, jeg tenkte bare jeg kunne vise de bloggene som jeg bruker å lese sånn omtrent hver dag, hvor jeg finner inspirasjon og slike ting. 

  Sophieelise // Tcmn // Hkses // hellemarenh // Auroramohn // explode // l0ve // annais

  Leser du noen av de samme?  

  Blogg

  Nå sitter jeg og mamma og ser på mitt hemmelig tenåringsliv. Må alltid følge med på den serien. Ellers har kvelden ikke vært så veldig mye mer spennede enn det. Lagte meg sånn små slags baguetter. Tror jeg skal legge meg litt tidligere i dag,kjenner jeg allerede begyner å bli veldig trøtt. Skal bare se ferdig det på tv, så gjør jeg meg nok klar for kvelden. Så dette blir mitt siste innlegg idag tror jeg. så God natt alle sammen :)

  Namm!

  Hvordan var din dag? 


  Blogg

  Michelle gikk i 5 tiden i dag, så etter det og til omtrent en time siden nå så har vi ryddet og vasket hele oppe. Det blir alltid så mye koseligere og finere når alt er rent og ryddig. Så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å holde det slik. Håper virkelig at jeg klarer det! Ikke at det er så vanskelig, den eneste jeg trenger å rydde opp etter her oppe er meg selv, så det må vel være lettere det. Og etter jeg var ferdig med ryddingen så tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på fransk manikyr, har ikke gjort det på så veldig lenge og derfor ble ikke reslutatet sånn kjempefint, men jeg får øve meg på det. 

  I hele dag har jeg gått sminkefri og med mitt naturlige bølgete / krøllete hår. Gjorde jo ikke så mye, så tenkte det ikke var vits i. 

  Slik ble da reslutatet. 

  Grunnen til overskriften forresten er at jeg lurte på om jeg skulle jeg begynne med ukens spørsmål. Eller hvis det er noen som lurer på ting liksom. Så er det bare til å spørre og så tar jeg det i Ukens spørsmål som jeg kan svare på sånn hver søndag. Bare spørr i vei :) 

   

  Blogg

  Egentlig så har jeg ikke så veldig mye krefter til å skrive så veldig mye, eller til å blogge så veldig mye heller. Men jeg måtte jo selvfølgelig skrive et lite innlegg. Ikke at det er så veldig interessangt men, uansett. I hele går så hadde jeg veldig vondt i magen, men viste ikke helt var det var. Siden det kunne ikke vært mensen, for det har liksom vært. så rett før jeg skulle legge meg i går kveld, så med en gang jeg kom inn på badet mitt oppe så bare føk hodet mitt ned i do, haha. Såå jeg spydde altså opp hele middagen min, muligens ikke så interessant å vite meen hehe. Og i hele natt har jeg ligget og spydd. Off hater virkelig å ha omgang syka, det er så forferdelig ekkelt og vondt på en måte. 

   

  Jeg var da selvfølgelig ikke på skolen idag, hadde aldri klart det. Fikk så vidt pcen ut av pc veska her nå nettopp, er ganske så slakk.. Fikk heldigvis i meg litt tomatsuppe da, håper på at det ikke kommer opp igjen... :S Alle i huset her er jo syke nå, eller Paul har allerede tatt seg fri og mamma har veldig vondt i magen og søstera mi har spydd hun også, vet om flerne som har omgangsyken, virker nesten som om hele Stavanger/Rennesøy har blitt syke, rart... Men nå orker jeg ikke skrive så veldig mye mer, føler meg fortsatt veldig dårlig i magen .. 

  slakke meg... 

  Flerne som er syke? 

  Blogg

  Fikk ikke blogget så veldig mye i helgen, beklager for det. Fredag var jeg med Michelle og resten, og etterpå sov jeg over hos henne. Lørdag var vi på peppes, meg og mange andre. Og idag har jeg vært i familie bursdag til søskenbarnet mitt. Igår så ble jeg forresten "enebarn" her hos mamma.. Haha, grunnen til det er at Helene og Eivind har flyttet i sin egen leilighet borte på sokn, ikke at det er så veldig langt fra oss, såå da har jeg hele loftet for meg selv, i tillegg til mitt eget bad! Chill altsåå :) Bortsett fra at jeg må rydde men, heldigvis må jeg jo bare rydde etter meg selv så det går nok fint :)

   

  Meen så akkurat nå gjør jeg vell egentlig ikke så utrolig mye, sitter på facebook og musikk, imens jeg rydder på rommet, haha. I morgen er det jo skole igjen, ikke at det er så veldig dumt, vi holder jo hele tiden på med ting jeg elsker å gjøre, så skoledagen for meg er faktiskt veldig fine og kjekke. I tillegg begynner jeg ikke før ti på ni i morgen! God start på mandagen ;)

   

   Fyy søren i dag våknet jeg av at jeg følte noe forferdelig og stressende hadde skjedd. Men kom liksom aldri på det, såå nå for 1 eller 2 timer siden, så kom jeg på det. Jeg våknet i natt av at jeg merket at piercingen min var borte, ikke vett jeg hvordan men plutselig våknet jeg og så ned på magen min, så var den borte.  Deretter begynte jeg febrilsk å lete gjennom hele sengen etter piercingen, fordi jeg syns det er forferdelig skummelt å ikke ha noe der, så jeg tenkte etter hva kunne jeg ta inn i magen, men kom ikke på noe. Flaks for meg at jeg ikke fant noe, fordi har en følelse av at det ikke hadde vært bra. Såå tibake til da jeg kom hjem da, så ser jeg plutselig ned på magen og fikk jo helt panikk da jeg så at det ikke var noe i magen, så jeg skjappet meg og tok noe i, og den gikk heldigvis rett inn. Men det som er så rart med alt dette, var at hvordan kan jeg plutselig våkne og se rett ned på magen, det fatter jeg egentlig ikke helt... 

  Men uansett, tok et par bilder i bursdagen: 

  Mamma, meg og helene :) 

  Siren og mormor. (jeg er forresten fadder for henne, sammen med noe andre) 

  hehe, litt random egentlig. 


  haha så søøt! 

  Har dere hatt en fin dag? 

  Blogg

  Heeei folkens, Michelle her! Jeg fikk lov av Chrisseyyy og gjesteblogge, so here I go<3

   

  Nå sitter jeg her med mine søte venninner! Vi har tenkt på og snart gå ut til noen kompiser, så ser vi hva kvelden bringer. Wohoo, akkurat nå sitter christine og synger som en høne. Dere skulle likt og hørt henne altså, idol next haha så søtt.

     I loveu<3 (haha deilige tær)


  Blogg

  Endelig var det helg, følte det nettopp var helg og nå er det det igjen, helt sykt å tenke på egentlig, at vi allerede har gått på skolen i 2 uker.  Følte jeg nettopp begynte på skolen liksom, jaja anywhoo. Nå sitter jeg her hos Michelle, imens hun holder på å sminke seg eller dusje eller hva enn hun gjør, jeg er ikke helt sikker på hvor hun ble av.... haha. Såå jeg sitter på macen hennes. Helt alene, buhu! :) Idag skal vi vel være med noen venner, men det er vell ikke før sånn halv 6?  tror jeg, jaja kos det. Forresten var det noen som var på kaizers konserten i går? det var jeeg. Veldig bra konsert, med fyrverkeri i slutten. Hadde bare hørt en av sangene deres før da, og det va hjerteknuser. Men ellers så virket det ihvertfall som bra musikk. Liv var det ihvertfall. 


  Jaja kos dere videre alle sammen :) 

  Blogg

  Jaja, da har alle valgt å forlate meg hjemme alene. Ingen som vil være med meg, buhu.... neida. Mamma gikk på jobb for å hjelpe til, paul er på jobb, og store søss og typen er hos pappa, såå jeg koser meg her hjemme, med kattene og hunden. Koos! haha. Idag da jeg gikk inn på bloggen til erica, (jeg sjekker alltid toppbloggerene) så jeg en video hvor hun vasket sminkekostene sine, så jeg bestemte meg for at jeg måtte gjøre det samme, siden jeg ikke har gjort det på utrolig lenge. (ikke braaa) Og det som møtte meg i den ene kosten, som jeg har brukt alle mest, var et forferdelig syn... Det fortjener til og med ikke ett bilde, ikke at jeg har et uansett. Så kan si det var veldig godt å få det vekk, og nå har jeg ihvertfall fått det inn i hodet at jeg måå vaske kostene mine mye oftere. 

   

  Meen så nå sitter jeg og spiser is, og Luna som den tiggeren hun er skulle absolutt ha av meg. Jeg fikk tilogmed nesten ett bitch slapp av hunden. haha, døde. Dere kan se under hva jeg snakker om. 


  hahaha, jeg måtte så sykt le da jeg så dette bildet. 

  Så hun fikk den lille biten til slutt ;) 

  Hva bruker du gjøre når du er hjemme alene? 

  Blogg

  Fikk ikke blogget igår, dessuten var det ikke så veldig mye interessant å blogge om. Tror ikke det er sånn kjempekjekt akkurat å sitte å lese om at jeg var på skolen osv, haha. Kom forresten gjerne med tips om hva jeg skal blogge om, fordi nå som sommerferien er over, og det er hverdag igjen på en måte, så er det litt vanskeligere å finne ut noe å blogge om, ettersom hverdagene ikke går til så veldig mye mer enn skole og slik. Så gjerne kom med tips, det hadde vært suupert. 

   

  Meeen så hele skoledagen idag brukte vi først på å lære hvordan en symaskin fungere, og hvordan du trer den og slik. Jeg kan det egentlig, men det var bra med en liten oppdatering, siden det er liksom 3 år sden jeg sist brukte en symaskin. Men så etterpå fikk vi lage hva vi ville, så jeg lagte disse to tingene: 


  En slags toalett/sminke vekse ting. Tror jeg skal ha sminken oppi, er ikke helt sikker enda men det får jeg se ann. 


  En søt lite pute. Hehe begge var vist gråe. 

  Jeg var litt sånn G idag, haha neida :) 

  Liike?   Blogg

  På lørdag så var jeg jo i 65 årsdag til farmor. Fikk ikke blogget om det igår eller på lørdag siden jeg ikke hadde pcen med meg til pappa. Det var veldig koselig. Til middag fikk vi surstek og kjøtboller pluss tilbehør selvfølgelig, og til dessert var det kaker og is. Og så var jeg og et par søskenbarn ute og spilte fotball og sånn som minner om tennis, bare med sånn iten fjær ting på en måte, har glemt ut hva det heter,  ute i hagen. Senere så satt vi vell mest på ipader og ipoder, og deretter så jeg og Mariell på OL i spydkasting, men så gikk vi.

  Jonas og pappa   

  Farfar    

   

  Blogg

  Nå skal vi snart bort i bursdag til min kjære farmor. Hun ble 65 år på onsdag denne uken. Det blir nok koselig. :)

  Gratulere så mye på etterskudd!

  Thumps up! (y)

  Hva skal dere gjøre idag?

  Blogg

  Da jeg gikk tur tiligere idag, var det så innmari vaarmt! Jeg svetta hele turen (nesten) Så da jeg kom hjem så jeg på målestokken at på terrasen vår så var det 32 grader, fikk nesten sjokk! Men tror nok ikke det er fult så varmt ute som det, ikke helt sikker men varmt var det ihvertfall :) 

     Smykke // NEXT 2 Skjorte // H&M Bukse // ONLY Armbånd // MCEN OG ? 

  Synes om antrekket? 

  Blogg

  Såå i det forrige innlegget så spurte jeg om tips til rettetanger,utenom ghd. Meeen, siden omtrent alle anbefalte ghd, og siden jeg har hatt veldig lyst på en også, så ble det en ghd. Såå jeg og mamma var ute på amfi for sånn to-tre timer siden, og kjøpte en. Den kosta 1700 og noe, så jeg betalte 800 med mine egne penger og så betalte mamma resten. (Tusen taaakk mamma ^^ ) haha. Jeg tok en svart en, og så følgte det med en søt gull veske som jeg kan ha den i, sammen med en sånn matte hvor jeg kan legge glattetangen som de kaller det, på når den er varm.   Den er mye mer gullfarget i virkeligheten. Omtrent som ghd skriften over.   Fornøøøyd! 

  Blogg

  Garasjekatt.blogg.no har en konkurranse hvor du kan vinne ett par Jeffrey Campbell. Du kan finne konkurransen HER

  Meld deg på!  // Bildet er tatt fra bloggen hennes!

  Blogg

  Ååh, klikker. Ifjor sommer kjøpte jeg en rettetang da jeg var i USA, men nå har den sluttet å fungere. Eller den kommer på, og blir varm som normalt, men problemet er det at den ikke retter håret mitt skikkelig. Den rette kanskje sånn 10 prosent av håret mitt. Utrolig plagsomt. Jeg begynte først å lure på om det var ett eller annet galt med håret mitt, siden det begynte rett etter at jeg hadde farget etterveksten og om det hadde skjedd noe feil, men fant fort ut at det var rettetangen sin feil. Men i steden for å forklare så kan jeg heller vise med bilder.

  Slik blir det med min. 

  Og slik blir det med en jeg lånte av søsteren min. 

  Såå, jeg trenger virkelig hjelp med en ny rettetang, i tilfelle er det noen som vett om det går ann å fikse den? Eller vet noen om en bra rettetang, jeg vet at ghd er veldig gode, men de er litt dyre.. :S 

  Det var en som spurte hvordan jeg lagte headeren min. Jeg brukte ett program som heter pixlr. Egentlig ganske lett måte å lage header på, bare du vett hvor du skal trykke og slik :) Det er ett gratis program eller side. Du kan finne siden HER

  Noen som vet om en bra rettetang? 
                                                                                                                                                             

  Blogg

  Helt siden jeg stod opp så har jeg vell gått rundt omkring i dette. En jumper med all star merke og en undershorts. Følte meg egentlig ganske slapp i dag, og i tilegg så har det også både regnet, tordnet og lynt i dag. Skikkelig flott sommervær... Nå snart så har jeg vel planer om å se på Glee, må bare fnne ut hvilken episode jeg har kommet til.. 

   

  Flærne som har et "flott" sommervær? 

  Hva gikk din dag utpå? 

  Blogg

  Masse regn i dag... kjekt det. Skulle egentlig ta bilde da det haglet så innmari ned tidligere, med gigantiske hagler, men da jeg hadde funnet kameraet så var det for sent, og det var tydeligvis den ene gangen. Jaja. Idag har jeg ikke gjor en dritt, noe som er grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg har sittet og sett på OL i turn. Må si USA var utrolig flinke, og de vant jo også gullet da, men alle andre var jo utrolig gode de og! Ja og så har jeg tegnet Justin Bieber og mamma, haha. De lignet jo da, men jeg er ikke akkurat like flink som foreksempel han kjendistegneren. Vet ikke helt om  jeg kommer til å legge dem ut, kanskje? 

   

  Flerne som har sett på OL i turn? Hva synes du?

  Blogg

  Igår så kjøpte vi sånn der ferdig lagte cupcakes fra rema 1000. Første gang jeg smaker dem i dag, og de var faktiskt veldig gode. Selvom jeg ikke er sånn spesielt glad i sånn is eller frostinger og slik som er laget av jordbær, så var den veldig god. Selvfølgelig så elsker jeg jordbær da. En rar ting det, jeg liker jordbær men ikke det blandet i noe :) 

   

  Meen idag så har jeg laget middagen (taco) og etter det så satt jeg og så på OL i turn på nettet. Veldig flinke, spreke og sterke de mennene der er altså. Jeg fikk ikke sett ferdig alt da, og jeg fikk heller ikke sett begynnelsen, ante ikke hverken når det begynte eller slutta. Men i morgen skal jeg se damene. Syns de sa at nrk begynte å filme klokka 12? Er det rett? Eller så var det halv 10 halv 11? Noe som vet? Det beste med turnen der er jo da fritstående. Det er alltid den delen jeg helst vil få med meg. 

   

   ♥Har du smakt de cupcaksene? 

   ♥Ser du på OL? Og vet tilfeldigvis når damene skal? 

  Blogg

  Jeg hadde litt sånn fritids i går kveld kan du si, så jeg begynte å lage krøller. Men dette er bare den nederste delen av håret mitt, resten har jeg oppe i en dult. Slik går jeg idag og da. 

  Synes?

  Blogg

  Da var jeg kommet hjem fra gladmaten. Det regnet heldigvis ikke mye, kun når vi var på vei hjem noe som var like så greit. Tok selvfølgelig noen bilder mest av mat egentlig. Traff på gamlelæreren min fra buøy. Hun kom sammen med ungene og mannen, ganske interressant, så hun spurte litt rundt på skolen og slike ting. Men ja, veldig kjek dag er alltid kjekt å dra på gladmaten, var heller ikke sånn kjempemange folk idag, luckely

  Hos fatland

  Gresk mat :) 


  Darth Vader og Justin Bieber tips !


  Naam! 

  Flerne som har vært på gladmaten? 

   

  Blogg

  Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg hvor jeg da forteller 10 ting, som dere kanskje ikke viste om meg. 

  Jeg er misliker faktiskt å sminke meg sammen med andre eller foran andre - vett egentlig ikke helt hvorfor, men har vell alltid vært sånn, men hvis jeg skal sminke meg med andre så må jeg enten stå bak dem (i speilet) eller passe på at de ikke ser på meg. hehe ^^ 

   

  Når jeg er overtrøtt så babler jeg i ett skjør - Jeg kan sitte og snakke med folk på chat, eller hvis jeg har overnattingsbesøk (vanligvis gjør jeg det med søsteren min) og da kan jeg snakke om alt mulig rart. Så dagen etterpå så kommer jeg på at jeg egentlig sa ganske så mye random ting. (Søstera mi blir alltid litt irritert, og ber meg tie stille, desverre kan jeg ikke gjr det lenger da, siden hun ska flytte, og i tillegg har type ^^ ) 

   

  Jeg er veldig flink til å massere. Vær gang jeg har massert noen, så sier absolutt alle at jeg burde bli massør. - Evne har jeg ikke peiling på hvor kommer fra, men vi brukte alltid å massere hverandre på sfo, og på skolen, så jeg var for det meste den som alltid masserte andre. 

   

   Kan vell si at blant helt nye mennesker så er jeg ganske sjenert. - Men hvis jeg møter ganske utadvendte mennesker, som også har samme interesser som meg, så ville jeg si at jeg snakker mye bedre med dem da. Synes selvfølgelig at det er veldig kjekt å møte nye mennekser for det. 

   

  Jeg biter negler. Det har jeg gjort omtrent helt siden jeg ble født.-  Klarer aldri å gå lenge med lange negler, tror det lengste jeg har gått er sikkert 2 måneder? Foreksempel da jeg var i rhodos så sparte jeg neglene og hadde lange og fine. Men da jeg kom hjem, ble de slitte så da begynte jeg bare å bite dem. Tror jeg har sagt til meg selv ti tusen ganger denne uken at jeg skal spare, men ett sekund etterpå så biter jeg igjen. Det kommer bare så automatisk! 

   

  Hvis det er en sang jeg blir hekta på så kan jeg høre på dem gang på gang uten å bli lei av den. Foreksempel når er jeg hekta på tre sanger, som jeg omtrent spiller konstant. (bare akkurat nå hører jeg på radio) Og blir aldri lei av sangene med mindre det har gått sånn 2 uker kanskje.. Noe blir jeg ikke lei av i det hele tatt, men slutter liksom å hørre på dem konstant, for da har jeg sikkert funnet en ny. 

   

  Jeg er halvt moldeser og halvt stavangersk. (Mamma fra molde og pappa fra Stavanger) 

   

  Noen ganger kan jeg bli utrolig irritert eller sint for ingenting. - Det er sånn jeg kan plutselig bare bli skikkelig irritert på noen, uten at den personen har gjort noe som helst. Selv synes jeg det er utrolig plagsomt, og etterpå synes jeg utrolig synd på den personen som måtte være med meg akkurat da. Og da forstår jeg heller ikke hvorfor jeg var så sur. hahaa. Det samme med foreksempel mamma eller paul, jeg kan plutselig si noe på en irritert måte, men da bruke jeg å klare å kontrollere det. (heldigvis) 

   

  Jeg har alltid hatt en sånn skikkelig rar drøm om å bli sanger, og elsker å synge (for meg selv, eller i bilen) - Men aldri i livet om jeg kommer til å synge offentlig, haha off for en utrolig pinlig situasjon det hadde blitt. 

   

  Jeg virkelig suger på å finne på slike ting. - Tror dette innlegget tok meg omtrent 20 min. 

   


  (Dette innlegget skulle egentlig komme ut igår i 12 tiden, men blogg holdt på med noe greier, så den kom nå istedenfor) 

  Noe du viste/ikke viste?

                        Gjerne lik innlegget! :)

  Blogg

  Grunnen til at jeg ikke har blogget så veldig mye, er rett og slett fordi jeg ikke har minnekort i kameraet som er med på at jeg ikke kan ta bilder, kan kun ta med cam og sånn.. Men jeg håper jeg får kjøpt en nå snart..

  Såå grunnen til overskriften er at idag så kjøpte jeg en IPad.. Yey! Dette blir muligens min erstatning på pc, haha. Den er liksom så mye mindre enn pcen og så veldig lett å ta med seg rundt omkring i huset foreksempel, i tillegg så er den jo utrolig lett, og jeg trenger heller ikke drasse med meg en lader rundt omkring.

  Bilder tatt med IPaden. Og meg med egentlig så ganske lite sminke :) Ser litt trøtt ut faktisk..

  Hva har du gjort idag?

  Blogg

  Brukte hele gårsdagen på å se The hunger games og snow white and the huntsman på nett. Så jeg fikk ikke blogget skikkelig. Kommer vell til å bruke hele idag også på å sitte på pcen, er ikke sånn kjempefint vær ute akkurat, men fint nok. Har foresten klart å miste minnekortet til kameraet, så jeg får ikke tatt bilder med kameraet. Veldig dumt, for nå kan jeg ikke ta bilder. Med mindre jeg finner det eller kjøper nytt. Uansett, nå skal jeg fortsette og se Sex and the city, har kommet til sesong 2, episode  4. Blitt hekta, hehe. 

  Jaa... jeg har det utrolig gøy på cam. (siden jeg ikke har minnekort blir det cam) 

  Hva skal du idag?

  Blogg

  Jojo, så var det søndag og jeg ligger fortsatt i senga. Eller har jo spist frokost selvfølgelig det gjorde for lenge siden, men så var det det at jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre. Bare ligger her og ser på twitter, blogger, facebook og youtube. Haha typisk! Men ja, det innlegget egentlig skulle handle om. Var, FØLG MEG HER! : 

  Twitter:

  LPChristine


  Instagram:

  Jeg heter Christiine03. 

  Follow meg, så follower jeg deg tilbake! 

  Bloggen på facebook kan du finne HER

  Hva gjør du på en søndags dag? 


  Blogg

  Igår var jeg på kino med Susann og Michelle,veldig koselig. Vi skulle egentlig se den der prometheus, men det var bare 3 plasser igjen, og de var spredd rundt omkring. Så vi så heller en film som heter What to expect, when your expecting. Som kort sagt handler om gravide damer, haha. Den var faktiskt veldig kjek, og morsom. Den var jo en komedie da. Så det var derfor jeg ikke blogget mer etter det første innlegget. Men før filmen så sto jo jeg og ventet på de to i byen i 1 time sikkert. Jeg kom til byen litt over 6, og de var ikke i byen før sånn kl 7. alltid kjekt det... x) jaja, idag skal jeg sove over hos Michelle, og så skal vi til kongeparken i morgen, tipper det blir ganske kjekt, gleder meg! 

   

  Men nå skal jeg se videre på sex and the city, har ikke fått sett det siden onsdag sikkert, såå ja. :)
  hahaah måtte så syyykt le da jeg så hvordan dette bildet ble. Snur meg mot henne i ett sekund og jeg blir sleika i trynet! 

  Hva skal du idag? Har du sett What to expect, hva synes du om den? 

   

  Blogg

  Egentlig ganske så random overskrift, men fortsatt ikke. Nettopp kommet ut av dusjen, er vell derfor jeg skrev det.. Uansett. Jeg er endelig ferdig med å rydde hele rommet, og satt på plass alt, og det ble litt ommøblering på tingene. Ser litt ut som et helt annet rom. Bilder kommer senere, jeg gadd ikke ta bilder akkurat nå, er så sliten etter å har ryddet og vasket osv. Forresten så har jeg tenkt på en ting: Det er jo mange som liker å lese blogger som har masse tekst, og noe som liker å lese blogger med masse bilder. Og jeg har ikke tenkt over det, men jeg har egentlig ikke vært så særlig flink til å skrive så mye, og det kan muligens være med på at noen ikke leser bloggen min, for jeg har alltid bare skrevet sånn 2-3 linjer kanskje, så tar jeg med et par bilder og det er det liksom. Så nå skal jeg begynne å skrive myee mer. Jeg tror ikke jeg har tatt meg så god tid til å skrive så mye, er ikke sikker på hvorfor men. Men dette området skal jeg (hvertfall prøve) å bli mye flinkere på. Jeg har også heller aldri skrevet så mye tanker her på bloggen, jeg mener jeg skrive alltid om sånn glade ting, jeg vurderer å noen ganger om jeg skal skrive litt dype innlegg for å si det sånn? 

   

  Men uansett,idag da jeg sjekket facebook så var jo nesten hele siden full av Justin bieber, det hadde jo vært litt gøy å vært på konserten, men sidene hadde jo brøttet sammen og masse slik, tipper jeg aldri hadde klart å fått en billett, men det er jo ikke krise det, jeg blir uansett aldri sånn skikkelig starstruck som jeg kaller det, av kjendiser. forstår egentlig ikke hvordan folk klarer å være så avhengig av en person som de aldri har møtt x) 

  og siden jeg ikke gadd å ta bilder med kameraet (jeg er litt lat vettdu, neida) så ble det cam bilder... 

  haha. 

  Ville det vært noe om jeg begynte å skrive mer? 

  Blogg

  Har fått litt dilla på å se sex and the city. Har ikke kommet så langt, siden jeg har holdt på med rommet. Har forresten ommøblert på de møblene jeg har plassert nå, men nå sitter jeg og ser American Pie på det der 4 kanal tingen. haha. Etter på skal jeg vell forsette med rommet. 

  Laget forresten frappuccino idag også, denne gangen ble den kaldt! ^^ 

  Fant ut i dag, at bildene blir myye finere når jeg har på blits! Synes ikke du? 

  Blogg

  Endeliiiig, når er jeg ferdig med å male hele rommet, inkludert listene. Så nå må jeg bare vente til alt har tørket, og så kan jeg ta på plass tingene, muligens jeg ommøblerer litt på rommet. Vett ikke, men det får jeg se. Jeg kan vell si at jeg brukte 2 og en halv dag på å gjøre det ferdig, så er jo ganske bra det egentlig. Jeg klarer aldri å ha halvferdige prosjekter, blir så stresset, og måå bare få det ferdig. Så da jeg stod opp i dag, tok jeg rett på meg malings klærne og begynte å male. 

  Ble forresten vekket utrolig tidlig idag (tror hvertfall det var tidlig for ingen var oppe) av en forferdelig hyyling fra en måke som stod rett utforbi vinduet. Og jeg som er livredd måker bare lå der i senga og håpte på at den ikke skulle komme inn vinduet. Den kom heldigvis ikke inn da. Og til slutt sovna jeg. 

  Men nå fikk vi akkurat besøk, og jeg måtte passe på maten.   Hele senga er full av ting... 

  Hadde mer maling på meg i går, hele kneet var fullt av hvit maling! x) 

  Hva skal du i dag? Flerne som har prosjekter på gang? 

  Blogg

  Har akkurat lage frappuccino til meg selv, og resten av huset (bortsett fra Helene), etter en oppskrift fra hun ssbk, ble faktiskt veldig god, bare at den kunne vært myyye kaldere, men jeg prøver igjen i morgen, og da skal jeg dynke ned med isbiter, haha. 

  Første gang jeg har brukt starbucks koppen min, som jeg kjøpte i Washington i fjor. 

  Slik har jeg forresten kommt med rommet: 

  Kun den rosa delen igjen! ^^ 

  Forresten jeg er litt usikker på om jeg skal male taket, det innbærer jo da at jeg må ta vekk alt fra rommet mitt, så det tror jeg ikke at jeg gidder. 

  Hva synes du? Male taket eller ikke? 

   

  Blogg

  Har fått hørt at det kommer til å regne og være kaldt i Stavanger, men da jeg våknet i dag skinnte sola og det er faktiskt veldig varmt. Bare deilig det. 

  Holder akkurat på å spille inn innkjøpsvideoen,så den kommer nok ut idag, tar litt tid, siden det dumme kameraet slutter av filmen midt i mange ganger, men den kommer! Men nå må jeg nesten være ute litt i det fine været før jeg fortsetter filmen.   Bildene er fra utflykt i Lindos. 

  Er det fint vær hos deg? 

   

   

  Blogg

  For noen dager siden imens jeg var i Rhodos, så fikk jeg en pakke i posten. Den var fra elf, hvor jeg har bestilt ny sminke. Tenkte jeg skulle prøve ut sminken derfra, har alltid følt at de produktene er så bra. Men så tenkte jeg også at jeg kunne lage en videblogg, hvor jeg viser de siste innkjøpene, både fra norge, rhodos og hva jeg fikk i pakken. skal jeg? Har aldri lagt det før, men vil gjerne prøve meg litt ut, siden det har blitt litt innkøp, ikke sånn velig mye, kjøpte egentlig ikke så sæærlig mye i Rhodos egentlig.. tror jeg? 

  Skal jeg lage video? 

  Blogg

  Idag hadde vi klasse avslutning. Tenk at det allerede har gått tre år siden jeg begynnte på Buøy. Litt sykt. Blir veldig rart å forlate denne klassen, og det å ikke se alle sammen hver dag lenger. Jaja, det var koselig da, og så ble jeg kåret til Klassen, jaa intet annet enn : Klassens bloggjenter. (jeg og marit) Ikke at det kom som et sjokk, hadde det vell i tankene at det kom til å bli det, haha jaja, jeg velger heller å ta det som en positiv ting, å være en ivrig blogger, kan jo være en ganske bra ting, eller hva? 

  Jeg fikk ikke tatt noen bilder da, siden jeg har ikke kameraet mitt meg meg. 

  Kveldens outfit!  Forresten, idag fikk jeg på tann, yeey. Overlykkelig! haha. 

  Men nå må jeg springe bort til michelle fordi jeg la igjen platene mine der, smart ass!

  Hva har du gjort idag? 

  Blogg

  Eller jeg stod egentlig opp for en time siden, men jeg har ligget og daffet i senga til klokken 12, og så har jeg stelt meg og slik. Grunnen til at jeg ikke er på skolen akkurat nu, som alle andre, er fordi vi skal møte på skolen i dag klokken halv 4 for å gå med bøsser. Vi skal gå i sånn 2 timer eller noe sånn. Jeje. Fikk bare blogget en gang i går, siden jeg sovnet, og da jeg våknet var jeg bare sliten og trøtt og ja. Gadd nesten ikke gjøre noe ting. Så det hadde bare blitt et kjedelig innlegg, med gamle bilder sikkert.

  Heihei!

  Men nå må jeg nesten kle på meg, og spise og slik. Selvom det er sånn 2 timer kanskje til jeg skal gå! 

  Hva skal du idag? / har gjort idag? 

  Blogg

  Skulle egentlig komme med et innlegg igår, men det gikk tydeligvis ikke ann å laste opp bilder, så jeg rett og slett bare la meg og sov etter på. Så jeg prøver på nytt idag, bare med et annet innlegg da. Så idag var jeg hos reguleringstannlegen, og der gjorde jeg noe som jeg har ventet på i 3 år. Nemlig, jeg fikk av strengen! Var så utroolig deilig å endelig få den av, men synes fortsatt at det er skikkelig uvant å både ikke se eller kjenne strengen, haha.

  Slik ble det! men på onsdag så skal jeg få inn en sånn plate tann ting, til jeg blir sånn 18-19 år eller noe sånn. Siden jeg er for liten til en skikkelig tann. Det gleder jeg meg hvertfall til!

  Synes? 

  Blogg

  Fikk ikke blogget i går, siden jeg brukte omtrent hele dagen på å øve til muntlig eksamen som var i dag, synes det gikk bra på presentasjonen, men spørsmålene gikk i dass, spesielt siden jeg ble kalt inn da, for flerne spørsmål (eller jeg og ei til) og tror ikke jeg klarte å svare skikkelig på noen av dem, så ja. Men uansett, nå er det egentlig bare chill helt fram til sommerferien, ikke noe fremføringer eller noe. Føler eg kan virkelig slappe av og bare daffe av holdt jeg på å si. haha. 

  Og for å si det sånn, rommet mitt er etter øving, blitt bombet. Føler jeg vasser i rot, må nesten rydde snart, i tilleg må jeg pakke til både Evje og Rhodos. (kommer ikke til mamma før vi faktiskt reiser) jaja, ønsk meg lykke til. 

  Hehehe.... pugge mat.. Tror ikke dere vil se gulvet. 

  Blir alltid bra med musikk da! ^^

  Hva har du gjort idag? Noe andre som har hatt muntlig? 

   

  Blogg

  Idag så fikk vi jo vite hva vi kom opp, i muntlig eksamen, og jeg kom opp i Naturfag, ble faktiskt veldig lettet av at jeg fikk naturfag, det er jo ikke et så veldig vanskelig fag, så jeg ble egentlig ganske så fornøyd. Jeg skal egentlig ikke blogge, men jeg skal prøve å blogge litt, må komme i gang med muntligen, har begynt litt på skolen, men må jobbe enda mer med det.   Konsetryne!! 

  Tankekart! 

  Dette er oppgaven min, men jeg skal kun skrive om fotosyntese og plante og dyreceller, lys skal jeg ta når de spør om sånn spørsmål ting, etter på. 

  Hva kom du opp i? 

  Blogg

  Det var forferdelig så trøtt jeg var i dag. Da klokken var sånn 5, så plutselig ble jeg så innmarig trøtt, jeg satt jo på pcen og prøvde å spille av 90210 som fortsatt ser ut til å gå utrolig treigt. Og jeg våknet ikke igjen før klokken var 8. Kjenner jeg fortsatt er ganske så trøtt, men jeg får ihvertfall holde ut i en time til før jeg legger meg. Jeg får hvertfall sove mye lenger i morgen, vi skal ikke på skolen, men vi skal ha sånn hjemme oppgave ting, så jeg skal jobbe i gruppe med noen. Yeey.. Og siden jeg sovnet så har jeg heller ikke fått blogget før nå, jaja slik skjer. 

  siden jeg sånn nesten nettopp har våknet, så blir det et tilfeldig fra arkivet. 

  lilla negler idag.

  Hva har du gjort idag? 

  Blogg

  Har akkurat kommet til pappa så jeg har ryddet og vasket rommet, fordi som pappa sier, det ser ut som et bombet horehus. Men så nå er det rent og pent, så jeg tar kvelden ved å se 90210 på pcen. Har kommet til sesong 1 episode 13. Har blitt helt hektet på den serien, selvom jeg ikke har fått sett så mye på sånn snart 2 uker. Så god natt alle sammen!   Jeje, slik ser jeg ut idag. 

  Liker du 90210? 
   

  Blogg

  I det siste så har jeg ikke vært så særlig flink på blogg fronten, er ikke så veldig stolt over det. Jeg har selvfølgelig tenkt på at jeg må blogge hver dag, og jeg har jo egentlig hatt mange bilder å dele, bare at jeg ikke har tatt med meg kameraet over alt. Så jeg tror egentlig grunnen til at jeg ikke har blogget (uten å også si ifra) var vell for å se om jeg hadde klart å slutte med bloggen, og rett og slett fordi jeg ikke har giddet. Men som alle andre gangene jeg har hatt pause eller prøvd å slutte eller slik, så har det alltid endt opp med at jeg fortsetter med bloggen. Har blitt hektet. Har funnet ut at jeg har blogget i sånn snart 4 år. Vet ikke om det er mer, for min første blogg er slettet. Men min andre blogg da, var blondy13, så kom vell chjenta2 , utrolig at jeg blogget på den i sånn 2 år. Har sikkert hatt flerne men de husker jeg ikke. 

  Men uansett. Stod egentlig opp for en time siden, men jeg har bare ligget i sengen, og så fant jeg ut at jeg skulle begynne å blogge igjen, eller hvertfal prøve.

  Litt bilder fra igår. 

  hahahha :) 

  Jeg og pusen ligger og slakkern i senga. Må vell stå opp nå, jeg og søstera mi og morfar tror jeg, skal feire bursdagene våres i dag. Forresten i dag er det akkurat en måned til jeg fyller 16. (3Juli) 

  Blogges! 

  Hva skal du gjøre idag? Noe dere vil at jeg skal blogge om? 

   

  Blogg

  Nå skal jeg ut i det fine været her i stavanger, skal vist bli enda bedre. Men etter på så må jeg øve til den forferdelig matte eksamen i morgen, jeje. 

  Kos dere! 

   

  Blogg

  Min 17.mai dag har gått ut på at jeg sto opp (selvfølgelig) tok på meg bunaden, og så gikk vi ned i krossen (hundvåg) og så på barnetoget, hvor lillebroren min gikk i. Første klasse. Etter det gikk vi opp til Hundvåg skole, gjorde egentlig ikke så mye der. men så gikk jeg til michelle, så kom susann og rebecca og når klokken ble 13.00 tok vi bussen til byen. Vi satt egentlig bare rundt omkring og ventet på at klokken skulle bli 15.00 siden da skulle vi inn på mikado og spise mat der. Var utrolig koselig og veldig kjekt. Og ganske mye latter for å si det slik. Så itte på møtte vi noen, men så måtte jeg hjem. 

  men her kommer det noen bilder.

  Hvordan var din 17.mai? 

  Blogg

  Kanskje ikke så viktig, men i går var det 1 år siden jeg  konfirmerte meg. 14.mai, haha føler det nettopp var. Er utrolig hvor fort tiden går. Men det var en virkelig minnesrik dag som jeg kommer til å huske. spesielt siden hele familien var samlet (skilte foreldre) men her kommer noen bilder fra dagen min. 

  Her er jeg oppe ved alteret på Askje kirke. 

  Alle de som konfirmerte seg samtidig som meg.

  Litt skjeivt sjal? 

  Mine "foreldre" for å sei det sånn. Mamma er hun med brunt hår til høyre og pappa til venstre. 

  Gave bordet! 

  Hele familien. 

  Bildet jeg hadde på takke kortet. 

  Hvordan var fin komf? Har du konfirmert deg? 

  Blogg

  Begynner å blogge her igjen jeg. Men i dag så fikk vi vite hva vi kom opp i skriftlig eksamen, og med min ulykke, så selvfølgelig så kom vi opp i .... Matte. Det er virkelig helt forferdelig, trodde jeg skulle dø da jeg fikk vite det. Og det er jo selvfølgelig mitt svakeste fag, så nå blir det puggings på meg. Tror vi skal ringe til onkelen min slik at han kan få hjelpe meg, siden han er utrolig flink i matte. 6 og greier på skolen! Men heldigvis har vi mange dager på oss, eksamen i matte er ikke før på mandag.   Hva kom du opp i eksamen?


  Blogg

  Nå har jeg og Marit (blondien123) laget blogg sammen. Og da blir det nok mye mer blogging fra både meg og henne. så følg meg på bloggen! Jeg kommer kanskje, sikkert til å blogge her, er ikke helt sikker, men vi får se. du finner bloggen vår er mncp.blogg.no. Håper du følger bloggen vår!

  Meg og marit!

   

  Blogg

  Skal si, endelig kom det et nytt innlegg. Kom nettopp hjem fra skolen for en time siden, har heldigvis fri i morgen. Og nå sitter jeg egentlig bare her og ser på TV og spiser knekkebrød.   Hva har du gjort idag/skal idag?

   

  Blogg

  Endelig var det helg, kjenner det skal bli utrolig godt og få sove lenge, siden jeg har ikke akkurat vært så flink å legge meg i det siste hehe.  men nå snart så har jeg ikke egen pc før jeg får tilbake min. Må sende maccen til Helene til sørlandet hvor hun er nå. Så derfor håper jeg at jeg får pcen min tilbake nå snart. Hater å ikke ha egen pc! 

  haha, vi har det kjekt på skolen! ^^

  Hva er dine planer idag? 

  Blogg

  Jeg har ikke vært så flink på bloggfronten i det siste, det er vell egentlig litt på grunn av lathet men også mye på grunn av at jeg har virkelig ingen annelse av hva jeg kan blogge om, føler jeg har blogga så mye om det samme så det ble nesten bare en rutine og det gadd kje rett og slett ikke å gjøre mer. men jeg skal ihvertfall prøve så godt jeg kan og komme opp med innlegg som både er kjekke og skrive for meg og kjekke og lese for dere som leser bloggen min. Men ja, tilbake til det innlegget egentlig handlet om. 

  1. Dette er sikkert noe av det jeg hater aller mest, og det er nemlig: LØK. Jeg virkelig hater det, selvom jeg elsker hvitløk, hehe. Men ja, folk sier hele tiden at du kommer nok til å like det når du blir større, jeg har blitt større og større siden de gangene de sa det, og jeg liker fortsatt ikke løk. 

   

  2. Jeg liker ikke spesielt godt sånne folk som baksnakker, altså det er greit om de slenger inn litt sånn ja hun gjorde det og det, men generelt så synes jeg det blir for teit å sitte og snakke dritt om en annen person, og ihvertfall hvis den personen snakker om foreksempel en god venn, bestevenn eller en person som de hvertfall kjenner da. For det er teit hvis den personen stoller på deg og så går du rundt og snakker om henne til alle, foreksempel. 

   

  3. Jeg hater sånn der bukker som vi hopper over i gymmen, det er mitt største mareritt nesten. Så hver gang vi hopper bukk så kan jeg love deg at jeg enten står og ser på og bare går sånn bak alle som kommer bak meg, eller så hvis jeg blir nødt til å hoppe bukk, så tar jeg også setter meg oppå den, glir over, og går forsiktig ned igjen. Grunnen til det er vell at sist gang jeg hoppe bukk som var i sånn 6 klasse, så midt i hoppet så føk jeg til siden, falt rett på ryggen og slu nesten pusten ut av meg, så etter det har jeg aldri hoppet bukk mer. 
   

  4. Når pc, tv eller sånn apparater klikker, det er det verste jeg vet. Og det ender jo selvfølgelig at jeg også klikker, og så tilslutt så blir jeg så lei at jeg kanskje bare slår til pcen, ikke sånn skikkelig hardt, men for å se om det skjer noe da, haha, hadde aldri klart å ødelegge den. 

   

  5. Egentlig så liker jeg ikke spesielt godt å planlegge sånn ting langt frem i tiden, for det ender opp med at det kommer noe i veien og så må du velge, eller så sitter du bare å tenker på det, og hvis det er noe viktig så blir jeg stressa, foreksempel hvis jeg får vite sånn en måned før at jeg skal ha en presentasjon på skolen, daa blir jeg stressa. For da går jeg og tenker på den presentasjon til dagen er kommet. 

   

  6. Noe som jeg virkelig haater, det er: Edderkopper, slanger, biller, kakelakker (eller går det under biller?) Krokodiller, fisker, Hyener (sånn det skrives?) og all slags typer små dyr. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg hater fisker? Men det er egentlig fordi, jeg liker ikke så spise fisk, utenom laks, jeg hater haier, og jeg liker virkelig ikke fisker, fordi jeg er redd de skal svømme rundt føttene på meg, og kanskje bite meg i tåa eller noe sånn. Jeg vet at de sikkert ikke kommer til å nærme seg tåa mi, men jeg har bare den tanken i hodet helle tiden uansett. Kanskje litt rart men, haha.  Og jeg liker heller ikke noe type havdyr. 


  æææ, hjelp!

   

  7. Kanskje litt rart, men jeg hater å sminke meg. Selvom jeg gjør det hverdag, og det er egentlig fordi jeg gidder ikke gå på skolen og se ut som jeg nettopp våkna, dessuten jeg føler meg heller ikke så vell uten at jeg har på meg sminke. Eller jeg hater det ikke, men jeg liker ikke å gjøre det. hehe. Kunne godt hatt noen som sminka meg hver dag, haha, men det er vel bare inni drømmene mine!

   

  8. Dette er sikkert noen som alle hater, og det er å krangle med folk. Altså det er greit å liksom diskutere med folk slik at du slipper å måtte ha det inni hodet ditt hele tiden. Men når folk sånn bestandig skal krangle eller peke ut ting, da blir jeg lei. Og det er ikke særlig kjekt heller. For hvis livet bare skal gå ut på å krangle om ting, så blir det bare for dumt. 

   

  9. Jeg liker ikke å tenke, haha. Og det er faktiskt noe jeg gjør akkurat nå. Eller alle tenker jo, men jeg hater å sitte å tenke på noe som du må komme på i farten. Selvfølgelig så tenker jeg hele tiden. Men nå mener jeg å sitte å tenke og tvinge frem ting som jeg trenger akkurat da. Da er det bedre å bare vite det. 
   

  10. Og det aller siste tingen som jeg hater må være falske folk. Jeg synes det er dumt av folk som later som de er der for deg, og sier så mye snilt om deg og sier de støtter deg og alt slik, og som virker som den snilleste personen de noen gang har møtt, og det eneste du kan si om den personen er bare positive ting, og så finner du ut senere at den personen foreksempel bare spilte, og at alt den den sa bare var noen han eller hun sa for at du skulle stole på denne personen, slik at hvis han eller hun spurte om noe så kom du til å gjøre det, fordi du stoler såpass mye på denne personen. 

   

  Noe du også hater? 

   

   

   

  Blogg

  Ble skikkelig glad i dag etter å ha vært hos den spesialitstannlegen. Det eneste som skal skje nå er egentlig bare at neste reguleringstime så (forhåpentligvis) skal jeg ta av strenge, fordi han trenger egentlig ikke gjøre noe mer nå, og da skal jeg rett til spesialisten og få inn en midlertidig tann, jeg får ikke den ekte før jeg er sånn 19-20 år, men bare jeg får av strengen og får inn en tann før sommeren så er jeg fornøyd. 

  Random pictures.

  Luna som ville være med på bildene. ^^

  Idag hadde jeg og mamma forresten en kjempegod lunsj. 


  En kyllingsalat, med tomater, salat, kylling,egg, ost, og sånn ting som ser ut som brød. 

  haha vett ikke hva det heter. 


  Og etterpå hadde vi en hver sin kanel i svingen! utrolig god. 

  men nå må jeg fortsette med ein naturfags innlevering og framføring. yeey... 

  Hva har du gjort idag? 

  Blogg

  Sykt deilig å få stå opp halv 10 idag. men så sitter jeg egentlig bare og spiser frokost før vi skal gå.

  Slik alle frokoster skulle vært vettdu. 

  forresten grunnen til at jeg ikke er på skolen idag, er fordi jeg skal til sånn spesialist tannlege ting. På grunn av dette:

  Jeg trenger enn tann, så jeg håper virkelig at jeg får inn tannen i dag! 

  Hva skal du idag?

  Blogg

  Nam, nå har jeg nettopp laget smoothie, smakte veldig godt. Men nå sitter jeg og ser på One Tree Hill. 

  Hva har du gjort dag? 

  Blogg

  egentlig skulle jeg ut på tur med luna, men plutselig var hun borte, så da tenkte jeg at jeg heller kunne ta meg en sykkel tur rundt nullen, som er på 4 km.  SNAKKES! 

   

  Blogg

  Det er snart sommerball, så jeg har vært og sett på noen kjoler, men jeg vet ikke helt hvilken. Så her er de jeg har vurdert: 
  Fra nelly >her<


  Fra topshop >her<


  Fra nelly >her


  Denne var litt søt. Fra topshop >her

  Hvilken likte du best? 

  Blogg

  Satt akkurat og så gjennom bildene mine på facebook, og da så jeg bilder av meg når jeg hadde brunt hår, så jeg blir alltid så usikker om jeg skal ha blond eller brunt hår? Men hvis jeg skulle hatt brunt nå, så hadde det ikke vært vits fordi når det kommer i sol og spesielt når jeg skal til rhodos så kommer håret mitt til å bli skikkelig lyst, men ja hva synes du? 

  Brunt hår:   Blondt : 

  Litt random bilde men du ser blond fargen der. 

  Så hva synes du? Blondt eller brunt? 

   

  Blogg

  Rommet mitt (hos mamma) er utrolig rosa, og det har jeg virkelig begynt å merke, så i det siste så har jeg hatt så utrolig lyst til å male det i ein mye lysere farge, så idag så spurte jeg og fortalte, og da sa de at jeg kunne få male rommet mitt, jeg skal ha det i Kaffe mocca siden vi hadde mer igjen av den etter at vi malte kjøkkenet, jeg synes det var en veldig fin farge, og gleder meg veldig mye til den skal komme på veggen min, håper og har en følelse av at rommet mitt kommer nok til å se litt mer annerledes ut da ja! Men Paul skal gjøre det en uke når jeg ikke er her, siden vi må flytteut alle møblene og slik. 
  Slik ser malingen ut! Håper den blir fin på veggen da!

  Hva tror du? 

  Blogg

  Nå har jeg fått meg et nytt design, begynte å bli ganske lei av det gammle designet! Så det har jeg holdt på å stressa litt med i ein halv time, men fikk det til til slutt!

  Designet er laget av // http://msaadesign.blogg.no

  Veldig førnøyd! Forresten husk spørsmålsrunden og spør om masse spørsmål!! Du finner innlegget her.  

  Synes om designet? 

  Blogg

  Har ikke blitt blogging før nå, da jeg kom hjem fra skolen så var det å spise middag og så dro vi rett ut til madla amfi, for mamma skulle egentlig kjøpe noe, men hun fant det ikke. Og så kjørte vi helene og eivind fordi de skulle ta toget til folkehøgskolen igjen, så var vi i byen, men hun fant ikke der heller, så jeg var ikke hjemme før sånn i 8 tiden. Men jeg fikk nye solbriller da, klarte å ødelege de andre nye... flinke meg!

  Men så når vi kom hjem så lagte jeg dipp, og så kjærte jeg opp agurker og gulerøtter som vi skal dyppe i dippen, eelsker det! Fordi vi har nemlig blitt enige her i huset at etter påske så skulle vi bli mer sunnere og trene og sånn. Så det er vell forhåpentlig i gang. 

  namnam!

  Men nå ser jeg paradise! Forresten husk spørsmålsrunden under, spør masse!!

  Hva har du gjort i dag?Noen som har smakt det? 

  Blogg

  Har vært en kjekk og nydelig dag idag, med fint vær og greier, men har brukt dagen litt på å være ute og tatt noen bilder, men så har jeg også sittet nede i sauehuset og varmet et lite lam som frøs og var skikkelig skjelven og slik, moren som ikke hadde sliket det skikkelig og sånn, men jeg varmte det opp og slik, og så etter det tok vi det til moren og nå kan den endelig gå, so happy, det var hvertfal vært det! 

  Slik så lammet ut da jeg kom ned!   Jeg vet, jeg var såå nydelig på dette bilde, men her ser dere at lamet ser mye bedre ut, og Luna hjelper også til! ^^ 

  Det var så søtt! 

  Hva har du gjort idag? 

  Blogg

  Ååh, jeg har hatt så sykt liten blogg lyst i det siste, ikke fordi jeg ikke vil blogge, men fordi jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, eller selvføgelig så er det bare å fortsette med de samme innleggen dag etter dag, men det er jo så utrolig kjedelig. Men så jeg lurer veldig på hva du/dere har lyst til å lese om på bloggen, jeg føler liksom at hverdagen og dagens outfit og sånn allerede er blitt tatt av sikkert over halvparten av alle som blogger! Så jeg trenger virkelig hjelp! Så vær så snill, hvis det er noe du vil lese eller som du liksom vil få ut av bloggen min, så hadde jeg satt stor pris på om du hadde lagt igjen en kommentar og sagt i fra. 

  Bilde tatt av Camilla Skjervik // sangfuglencamilla.blogg.no

  Hva har du lyst til å lese på bloggen min? 

   

  Blogg

  Fant ikke på en bedre overskrift, men og på grunn av i går så var jeg på tivoli med Michelle, Susann, Rebecca,Livi, Kanwal, Rebecca ei som het Melissa og en annen jeg ikke helt vet. Men så derfor ble det ikke blogging igår, kunne blitt men jeg hadde rett og slett ikke blogglysten igår så da hadde jeg en liten pause bare. Men nå snart så skal jeg til byen for å gå på tivoli igjen, men denne gangen med pappa, stemoren min og lillebroren min, så skal vi til jobben til storesøstera mi og spisa pizza, deretter skal jeg til mamma, siden jeg skal på hytten for en dag i morgen! Ja uansett dette ble sikkert mye men ja. 

  Random bilde!

  Hva skal du idag? 

  Blogg

  Bare fordi jeg elsker vennene mine! ^^ 

  Ikke alle men, det var det eneste bilde jeg fant hvor hvertfall de tre nærmeste var på! ^^ 

  Love u ;* 

  Blogg

  Som jeg skrev i det forrige innlegget så var jeg jo barnevakt i dag, og ja.. du kan si jeg ble ganske utslitt etter det der. haha, han ville jo bare leke i hele 2 timer, jeg var sikkert utslitt etter 1. Men så førte det jeg jo til at jeg måtte skifte klær for jeg ble jo skikkelig våt av at han tok sånn ting inn i arm tingene på kjolen og slike ting, jaja, haaha! 


  Han er jo såå søt da! Men nå vett jeg egentlig ikke hva jeg skal finne på, tror nok jeg tar meg en dusj!

  Hva skal du idag? eller har gjort idag? 

  Blogg

  Hahaha jeg bare elsket det qoute! Men ja, sykt herlig og tenke på at det er mandag i dag og at det ikke er skole igjen før neste onsdag, aha! Men idag så skal jeg da passe på min lille bror som er 6 snart 7 år. Skal bare passe på ham i 2 timer da, fra 4 til 6.Siden han kommer hjem fra sfo klokken 4. Så det blir sikkert gøy det! 

  Plutselig hadde jeg rosa i håret! 

  Haha, jeg har det gøy! 

  Hva skal du idag? 

  Blogg

  Ikke redigert heller! 

  Men nå vett jeg egentlig ikke hva jeg skal finne på, kommer nok til å se en film eller One tree hill!

  Synes om bildet? Hva skal du i kveld?

  Blogg

  Har sikkert sittet her i flerne timer  nå og prøvd å komme meg inn på blogg.no og blogsoft.no sykt irriterende med det angrepet! Men når jeg da endelig kom inn så ble jeg sånn skikkelig gira og bare ropte høyt: JEG KOM IIINN! hahah. Men som jeg sa i det forrige innlegget i går, så skule jeg jo da rydde i klessskapet, og jeg kan si at de var nok noen klær som ble hevet der ja! 

  Ja dette skrev jeg jo da i 2 tiden så da kan du nok se hvor utrolig lenge det gikk før jeg faktiskt fikk blogga!.. 

  Haugen med klær jeg ikke skal ha mer!


  Har myye mer kjoler men de er hos mamma!

  Slik ble resulatet!

  Forresten så lurte jeg på noe, jeg sitter og vurderer om jeg skal beholde denne eller om jeg skal kaste denne, dere kan se selv hvordan den ser ut.

  Hva synes du? 

   

  Blogg

  destroy whαt destroys you! destroy whαt destroys you!

  Emily style destroy whαt destroys you!

  destroy whαt destroys you! SexyBoysandRomance

  Men nå skal jeg se Mamma mia, haha!^^

  Synes om bildene?

   

  Blogg

  Overskriften siden det var litt søt og var ganske enig i det da! Men nå skal jeg rydde kless skapet og rommet, blir nødt til å se igjennom klærne mine er en evighet siden jeg gjorde det! Og senere så ska jeg vell egentlig ikke gjøre så mye annet! 

  Den nydelige haugen på stolen min!

  Kless skapet mitt atm! 

  Etterpå blir det meg og dette! 

  Hva skal du ikveld? 

  Blogg

  Nå sitter jeg hos søte Michelle, snart så skal vi snart ut på enten bowling eller kino med Liv Toril, Thea, Michelle selvfølgelig og Susann og Rebecca det blir sikkert koos! ^^ Forresten her kommer dere til Thea og Liv Toril pluss mange andre sin blogg! ^^ 

  Forresten har dere hørt denne sangen, den er veeldig fin!

   

  Hva skal du senere i dag? Har du hørt denne sangen før? 

  Blogg

  Syykt dumt at Camilla røk ut av Paradise, det var liksom akkurat hun av de tre jeg IKKE ville skulle ryke ut, åh! Liker virkelig ikke Alina, hun er jo bare der for spille og slik, sykt dumt! Men jaja nå skal jeg snart legge meg, men nå sitter jeg og skyper med Miriaam ^^ Har gjort det hele tiden gjennom paradise også men! 


  Hahah sykt awsm! 

  Hva synes du om at Camilla røk ut? 

  God natt alle sammen! 

  Blogg

  Jeg finner ikke på så mye å blogge om idag, har ikke vært i akkurat det beste humøret, du kan vell gjette deg til det!.. hehe! men uansett, så tenkte jeg at jeg har jo ikke vært så veldig flink med akkurat videoblogger, så jeg lurte bare på om dere ville at jeg skulle lage en liten videoblogg, eller om jeg skal videoblogge om noe spesielt? Name it, and I'll do it. Blir nok ikke akkurat i dag men det blir hvertfall denne uken, forhåpentlivis, hvis jeg får noe å videoblogge om! 

  Forresten i går før jeg la meg så (vet ikke hvordan jeg kom på det men) så skulle jeg prøve å ta bilde og se hvordan scorpen min ser ut, ikke det at jeg har tøyet så særlig mye, har egentlig bare trent magen litt og så har jeg tøyd ryggen thats it. Men så plutselig så fikk jeg det på bilde, og jeg ble litt sjokka fordi jeg har jo ikke som sagt tøyd så mye i det siste! Jeg har et bra bilde men jeg må gjøre noe greier på pcen akkurat nå så jeg gidder ikke vente derfor er det et ganske dårlig bilde men!

  Jaa slik ser den ut!

  Hva vil du jeg skal videoblogge om? 

  Blogg

  Synes begge var Hot, og har veeldig lyst på slikke selv!

  Hva synes du? Hot or Not? 

  Blogg

  Ikke for meg hvertfall, er faktiskt ganske koselig. Selvom leksene tar litt lenger tid en de skulle, hihi! 

  Forresten husk å melde deg på ukens blogg, den blir sannsynligvis trukket på fredag, du finner siden her

  Har du meldt deg på? Hva gjør du akkurat nå? 

  Blogg

  Vi har jo alle en bestevenn eller en venninne som vi kan dele alt med, og som vi gjør alt med og slik, og hvor det er kun du som ser det gode med henne fordi du er med henne hele tiden og ser ikke hvordan hun egentlig er? Jo sånn har jeg hatt det en gang og jeg vett om folk som har det ganske likt nå! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om det på bloggen min for å se om kanskje noen av dere har tips til hva andre kan gjøre når de kommer i slike situasjoner som jeg skal forklare nå.

  Så jeg hadde da en bestevennine på barneskolen, jeg nevner ikke navn! H*n var min aller beste venn og vi hadde planlagt såå mye vi skulle gjøre sammen når vi ble større og slik. Men altså det var noen som ikke likte h*n, jeg tror faktiskt at noen prøvde å fortelle det til meg, men jeg antar at jeg ikke hørte på dem eller at jeg ikke ville høre eller inse det. Men denne personen da var veldig dominerende på en måte, og var slik at h*n skulle alltid bestemme og kontrollere og ja h*n var veldig eller ekstremt kontrollerende, det var sånn at jeg kunne ikke gjøre det jeg hadde lyst til på skolen foreksempel og h*n dro meg rundt omkring og ba meg bli med der og der og der, og h*n krevde ganske mye da for å si det sånn. Så skjedde det noe da og det skjedde litt til kan ikke si hva, men så fikk jeg nok og jeg innså jo da hvordan denne personen egentlig var og så sluttet jeg bare å være med h*n og jeg sa aldri hvorfor men jeg sa kanskje sånn ca, men h*n forstod det vell aldri. 

  Men heldigvis for at jeg valgte å ikke være med h*n og gå til de venninene som jeg faktiskt er venn med den dag i dag, så var det et ganske klokt valg. Men jeg hater virkelig sånne folk som skal være skikkelig kontrollerende, og som ikke vil la deg ta dine egne valg og du må alltid følge dem. Dette gjorde faktiskt sånn at jeg ble skikkelig stressa og det var altså helt forferdelig, jeg fikk tilogmed skikkelig skink i naken og ja. Det er ikke noen jeg vil anbefale folk å komme opp i.  Og faktiskt etter dette så hver gang noen prøver å ta meg i armen og dra meg av sted så trekker jeg til meg armen for det er noen jeg virkelig hater.! Men så er det jo også det hva skal du gjøre når du har en slik venn og du vett at denne vennene kommer til å baksnakke deg og masse slik hvis du sier det direkte til henne? (dette skjedde ikke med meg da, siden h*n mistet nesten alle da) men det er en situasjon her som jeg ikke er sikker  på hva jeg kan gi råd til. 

  Synes dette bilde passte ganske bra til situasjonen!

  Noen tips? Har du noen gang vært i den situasjonen før? 

  Blogg

  Nå sitter jeg er med Michelle og ser på paradise. Jeg heier på Dennis, Kristin og Iselin, mens michelle heier på Dennis og Kristin! ^^

  Hvem heier du på? 

  Blogg

  Akkurat nå sitter jeg hos Michelle, koos! Vi slikker sool, digg! Er skikkelig varm ute. Men nå skal vi kanskje snart ut til byen for at michelle skal ta piercing i navlen, jeg skulle ta i øret, men tror ikke mamma kunne idag eller noe sånn, yeye! Hørte ihvertfall ikke noe fra henne. 

  Her er meg med brunt og lyst hår! :)) neeeida, det er meg og verdens søteste Michelle<3<3

  Hva skal du idag? 

  Blogg

  ahah fant ikke på en overskrift, men akkurat nå s sitter jeg og ser på Paradise, hahaha litt artig med hun nye!

  Chilling outfit!

  Ser du paradise? 

  Blogg

  Etter  Etter  Etter

  Hva synes du om bildene? 

  Blogg

  Vs

   

  Hva synes du er best? Personlig så er jeg egentlig ikke sikker, men tror det hadde blitt converse!

  Blogg

  Akkurat nå så har vi hatt besøk av noen rummenere, koselig det! Men nå skal jeg se mer av episoder av One Tree Hill, har begynt å sett helt fra begynnelsen!  Så jeg er på sesong 1 akkurat nå, tror ikke jeg begynte å se det før sånn sesong 4-5 eller noe sånn!

  Liker du one tree hill? 

  Blogg

  Elsker disse accessoriesene.   Fra Ginatricot  Fra Body central (USA) 

  Synes om smykkene? Har du noen av de? 

  Blogg

  Har nettopp ryddet og vasket på rommet og nå sitter jeg her med klærne jeg skal ha på i kveld, tanten min og de to ungene hennes har akkurat kommt siden de måtte gå sånn klokken 6 tror jeg? uansett så da måtte jeg nesten ned! Men jeg har faktiskt ommøblert på rommet mitt idag, det ble mye større på rommet nå!  Slik ser det ut nå. 

  Og slik så det ut før: 


  Jeg hev forresten ganske mye dill dall som jeg bare lar ligge på rommet og fange opp støv og drit, siden jeg tenker alltid at jeg sikkert skal bruke det engang, men sannheten er jo at jeg skal jo aldri bruke det jeg bare lar det ligge der og tro at jeg kommer til  å bruke det en dag. Men så i tillegg så hev jeg noen smykker og armbånd eller mest armbånd som jeg har hatt sånn skikkelig lenge, fra jeg var liten og slik, som egentlig ikke var så pene!.. 


  Men nå må jeg neste gå ned. 

  Hva skal du i dag? Synes om rommet ? 

  Blogg

  Idag har min vakkre, søte, og ikke minst snille mor bursdag! Hun blir 40 år idag. Føler hun nettopp ble 39 men haha, tiden går! Så Gratulere så mye med dagen, og du kommer nok til å få en kjempekjek dag idag og i kveld! Masse glad i deg! 

  Meg og mamma i komfen min!

  Mamma! <3

  Gratulere til henne da!

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits