• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Bilder

  Tenkte bare jeg kunne vise litt bilder fra påskeferien. Jobbet onsdag, og fredag og lørdag. Var ikke akkurat det kjekkeste å måtte jobbe på påskeaften, men jaja. Det blir peng. Og så har det vært sol og fint vær hele påsken, noe som er sykt deilig, men uansett håper dere likte bildene. 

  Hvordan har din påskeferie vært? 

  Bilder

  Var egentlig meningen å legge dette innlegget ut igår, men så fikk jeg ikke tid. Skulle bort til hu Silvia og farge håret hennes og så sov jeg over. Så, det kom idag heller. Igår var vi på tur,eller en liten tur oppe på toppen på Askje da. Og videre ned og rundt omkring. Det var meg, mamma, Paul (stefaren min) og så var mormor og morfar med. Kooselig! Så det ble jo selvfølgelig noen bilder! :) Var også skikkelig fint vår, så bildene ble liksom ekstra fine med sola og slik.. 

  Under kan du se Askje brua. Og ja der nede en plass er sokn, busstoppet jeg tar en buss til, før jeg tar bussen som går til byen, når jeg skal til skolen. haha avaa. 

  Vet jeg hadde sykt fine klær.. :) 

  Tycks? Hva gikk din søndag utpå? 

  Bilder

  + Army jacket! I love I love I love! Kjøpte den for det ene gavekortet mitt igår, i tillegg så kjøpte jeg meg Iphoone! wohoo, endelig har jeg også fått iphone! Har venta så siiinnsykt lenge nå, sikkert 2-3 år! Helt serriøst, haha..  Og så kan dere også se på bildene over, det er kommet veps, jeg hater vepseer..  før så kunne jeg alltid si at jeg aldri hadde blitt stukket av veps, men plutselig for ikke så mange år siden så trødde jeg rett oppå en -.- jaja, da er det vell tegn på at det blir varmere? eller hva? og så er det så deilig at det faktiskt er sol når jeg er hjemme på en tid hvor jeg slutter sent. Ååh sol! 

  Men nå snart skal jeg og Paul ut å jogge nullen (4 km) flinkee (y)  

   

  Bilder

  Idag var huden min heelt forferdelig! Den var så utrolig tørr og begynte å på en måte flasse rundt omkring området ved nesen, så rett etter at jeg sluttet på skolen så gikk jeg til the body shop og fikk to sånn kremer ting som skulle hjelpe. Jeg prøvde dem rett etter skolen og de fungerete ganske så bra. Den ene er sånn aloe vera skrubb, og den andre er en fuktighetskrem som jeg tar på rett etter skrubben. Så skal jeg bruke dem sånn to-tre ganger i uken kanskje.

  Aloe veraen, fuktighetskremen og en sånn pad ting som du skrubber aloe veraen med. 

  Og så var jeg innom vita og kjøpte en ny foundation og en øyenbryns penn. 

  Har du prøvd disse produktene?    

  Bilder

  Var bare på skolen i et kvarter idag, too cool for school liksom! haha neida. Det eneste vi skulle gjøre idag var å skrive hva vi vil gjøre i PTF hver tirsdager, så jeg tok frisør på første valg og interiør på andre, sikkert ikke så mange som vet hva PTF er, men det står for prosjekt til fordypning. Så da var det bare til å ta bussen hjem igjen! Bortsett fra at bussturen ble lenger enn forventet, altså jeg synes det er langt nok den turen jeg har som er på sånn 30 min kanskje, meen da jeg skulle av så hadde jeg sovna så jeg våknet liksom akkurat opp når vi var på mitt busstopp, og da føk jeg opp av stolen og sprang bak men det var allerede forsent.. Da var klokken sånn rett før kvart på 10, og jeg var ikke tilbake på mosterøy igjen før ti på halv 11! Kan si jeg fikk meg en liten guide tur gjennom østhusvik og vikevåg.. (på rennesøy) 

  Uansett, jeg var ute og tok et par bilder her, siden det er såå fint vær ute! Det er bikje kalt men med klar himmel og sol er det såå nydelig! 

  For de som fortsatt er på skolen, kos dere videre! 

  Bilder

  Jeg har blitt skikkelig hektå på en sang, har egentlig hatt dilla på den i en lang stund nå, såå jeg tenkte jeg skulle dele den her på bloggen! Hvis dere ikke har hørt den, så høør den! haha, den er sykt bra, og han synger om at du skal tenke positivt og at livet er liksom så "sweet" rett og slett! Digger den... 

  Her er videoen. Har du hørt den? Hva synes du isåfall? 


  Meen klokken er mye, så jeg må legge meg! Legger inn noen "fine" usminka bilder av meg selv! fra webcamen woho, enjoooy! haha 


  Ser ut som jeg har ett langt og tynt øyebryn der haha, men det har jeg altså ikke! (de er naturlige her uansett) 

  God natt lesere og bloggere! 

  Bilder

  Fikk heldigvis til å legge inn bilder på denne pcen, såå jeg får hvis blogget ! Selvom dette er mamma sin pc da, hehe! Jeg hadde egentlig planer om å ta bilder ute i det fine været, siden det kun er sol frem til klokken 4-5? Men jeg måtte være med å rydde og slike ting, så akkurat da jeg skulle gå ut begynte det å bli sånn mørkt og litt grått og solen hadde liksom gått vekk! Uansett trodde jeg ikke at jeg hadde fått dem inn på pcen uansett! Jeg må ta bilder til headeren, og da passet det såå bra med fint og lyst vær, men jeg får bare gjør det rett etter skolen engang jeg slutter tidlig! 

  anyways, dette innlegget var ikke så spesielt interessant, hvertfall ikke på hva jeg skriver! Men ja, eller idag har jeg øvd til naturfags prøve i mange timer, skal ha den i morgen, og imorgen setter de karakterene!! wæ! Håper jeg får til alt på prøven da, wish me luck! 


  Dette var liksom alle bildene som ble tatt idag! Liker bildene såå mye bedre når de er lyse! 

  Fikk forresten de neglelakene til jul, har bare prøvd den gull-fargede, og den var supergod!   Bilder

  Jeg kom ikke på noe overskrift over dette innlegget. men uansett, såå jeg kjøpte pcen min uker etter at jeg hadde konfirmert meg som var i 2011 og i  løpet av den tiden så har pcen min vært på reparasjon 3 ganger. (og hvorfor forteller jeg dette?) Så på onsdag var det? så klarte jeg å søle kakao over pcen min, eller liksom over den delen der hvor på knappen er, jeg håpet på at den ikke skulle bli ødelagt, men det ble den selvfølgelig... men den gikk fortsatt på, så jeg tok den med på skolen, og da jeg kom hjem igjen så skrudde den seg av på grunn av lite strøm, og siden det har den ikke gått på. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg skrive dette. Meen siden pcen min ikke funker så kan ikke jeg blogge skikkelig. (for de som bryr seg) meen jeg skal prøve å blogge til jeg får en ny pc, når tid det er har jeg ingen peiling på, men jeg trenge virkelig en ny pc på grunn av skole ting da, så det suger vilt, siden vi bruker pcen hele tiden. Men ja, over til andre ting.

  Igår var jeg hos frisøøren, eller meg og mamma. Jeg klippet ganske av sånn litt mindre enn 10 cm, noe sånn. Jeg ser forskjell men tipper det er maange som ikke engang legger merke til det x) Det er jo fortsatt lang, selvom jeg synes det ser kort ut da x) Skulle gjerne vist skikkelige bilder, men jeg tror ikke det funker å stappe minnekortet inn i denne pcen (som er mamma sin) så jeg tok heller noen webcam bilder, de suuger i kvaliteten men det er det beste jeg kan gjøre til nå! Oog senere på kvelden så var vi på Egon, det vil si, meg, mamma, paul, helene og eivind, og deretter var vi på kino, og så filmen the impossible, en veldig sterk film! har dere ikke sett den så gå og se den! 

  synes personlig den effekten det er mest av er litt skummel på meg! aha, men jeg tok den med for gøy! Nobodys perfect liksom, neida, joda! 

  Hva har dere funnet på i helgen? 

  Er forresten pcen min helt ødelagt når jeg har sølt over den? 

   

   

  Bilder

  Jeg har ikke blogget på en stund, det er jeg klar over, men har enten ikke orket eller hatt tid. Eller så har jeg ikke hatt pcen med meg. Men så tenkte jeg at jeg måtte legge inn et innlegg nå, for jeg har tatt såpass mye bilder i det siste og slike ting, haha! Men dette blir bare et kort innlegg, vi skal ha julemiddag i dag og nesten alle gjestene har kommet.

  Her er litt bilder fra de siste dagene denne julen. 

  Dette er litt fra nå:

  På lørdag da vi feiret med mamma og paul. 

  Fra da det var snø, er uheldigvis borte nå da :/  Ha en fin dag videre folkens! God Jul! 

  Bilder

  Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte da vi var i Paris. Som sagt så var vi jo bare i Disney landet da, så det ble ikke så veldig mye. Meen husker ikke om jeg skrev det, men på flyplassen i amsterdam var det Victorias secret hvor jeg kjøpte noe, så her kan dere får se hva jeg kjøpte der og hva jeg kjøpte av sånn disney ting da. 

  en liten og en stor sånn pung / veske ting som jeg kan ha sminke og slike ting oppi. 

  En parfyme som lukter sykt godt, Victoria's Secret Angel 


  Love spell, en slags bodylotion ting med aloe vera eller noe slik i. Den lukter veldig godt! Cherry blossom & peach som dere kanskje ser. 


  tre truser!   en foundation kost, husker ikke hvor fra, men det står hvertfall Fantasia Professional på den. 

  Dette kjøpte jeg i Disney:

  Noe dilldall greier..... 


  En stoor kopp som jeg kan ha masse kakaaao oppi. Ganske julete, men alt der var jo julete så.. 


  Hettegenser med Grumpy på. 


  sånn ting som jeg har ipaden i, den var ganske søøt ^^ 


  meg og  Maren måtte jo selvfølgelig kjøpe Minnie ører ^^ 

  Ellers så kjøpte jeg vell bare snop og slike ting. 

  Tycks? 


   

  Bilder

  Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen de siste ukene, beklager for det. Masse ting som har skjedd, både positive og negative, men slik har vel alle det. Men uansett, denne  helga som var så var jeg i Paris på European open, jeg deltok ikke jeg jeg bare så på, reise med Stavanger Diamonds. Det var en veldig kjek tur, har alltid hatt lyst til å dra til Paris. Uheldigvis så fikk vi ikke dratt inn i byen i Paris da, fikk heller ikke sett eifeltårnet, eller jeg så tårnet men det var liksom på avstand da, jaja har ihvertfall sett de i virkeligheten da ^^

  Vi reise til Paris på fredag, måtte komme på flyplassen klokken 4 om natta, husker ikke helt når vi var fremme, men vi måtte vente på Amsterdam flyplass i 5 timer. Vi bodde i Disney land, eller på et hotel som heter New York ett eller annet, og "byen" vi gikk i og spiste og sånne ting var Disney Village, der hadde de sånn diners, cafeer, spise plasser ellers, Starbucks, McDonalds, og resten var sånn disney butikker med masse disney klær, leker, pynt og slike ting. Masse masse disney altså haha. 

  Konkurransen var på lørdag, og Pink fikk 3 plass, Black 2 plass, og Silver fikk 6 plass. Utrooolig flinke! Så reiste vi hjem på søndagen og da var jeg hjemme sånn klokken halv 12- 12. 

  Her kan dere forresten få se litt bilder fra turen. (måtte jo selvfølgelig ta masse bilder) Men gidder ikke legge inn alle her, så jeg tar bare noen.

  Gikk usminka den første dagen da, hehe. Det regna litt den første dagen. 

  fra flyplassen

  Starbucks, eeelsk! 

  Denne var forresten utpå hotelrom døra vår, vi hadde laget den selv da vi var på flyplassen i Amsterdam. Med alle navna våre på og slike ting. Og så hadde vi liksom et sjokolade navn på en måte, og jeg var twix. 

  Veeldig stor mcdonalds. Og her spise jeg og Maren den første dagen, hihi!   litt av Silver. (har mye mer bilder)   Black. 

  Pink og pokalen. (har ikke bilder fra pink, bare video)

  meg foran Walt Disney studios (der de hadde karusellene) 


  Frappuccinooo! <3 

  Der nede så hadde de forresten allerede begynt å pynte til jul. Så da vi kom her til Paris, så var det fullt av juletrær rundt omkring på hele hotellet, og julelys på hele det huset som er bak meg på bildet over. I tillegg så hadde de også halloween pynt sammen med julepynten inne på hotellet, sååå det var litt sånn spesi. Ikke noe jeg er vandt med i hvertfall. 

  Gidder ikke legge ut mer bilder akkurat nå, tar så lang tid å se hvilke jeg kan bruke og slike ting.. 

  Synes om bildene? Var du på European open?    

   

  Bilder

  Nå har jeg kommet til pappa, hvor jeg skal være til lørdag tror jeg siden han skal på tur. Men nå skal jeg ned til krossen for å møte Isabel og Michelle.  Det blir sikkert kos :) 

  Her kommer litt "detaljer" fra dagens antrekk. 

  Ha en fin dag alle sammen! 

   

  Bilder

  Da jeg våknet idag så fikk jeg vite at Luna (huden vår) hadde revet ut alt innholdet i en dyne som hun har der hun "bor" da, og at valpene kunne komme enten i natt eller i morgen. Så i sånn 12 tiden så kjørte vi bare en liten tur til kilden og slik, så da vi kom hjem så var klokken sånn 4 halv 3 eller noe sånn, og da hadde hun akkurat fått en valp. Så da mamma og Paul så det, så ropte de på meg, og jeg bare hææ? så jeg sprang jo så fort jeg kunne inn til Luna, hvor det lå en utrolig søt liten valp. Så etterhvert fikk hun en til, og den tredje den tok ganske lang tid, så da vi kom til fire og fem så håpte vi jo egentlig at hun ikke skulle få mer, men woops der kom det en til. Heldigvis stoppet det på 6 da. Men fyy søren så utrolig søte de er. Jeg smelter bare av å se på dem. Så nå var jeg netopp nede med henne, og da kunne vi vist holde de litt og klappe dem. Selfølgelig så stod hun og luktet på dem og følgte me på oss mens vi hold dem da, men åå de er bare så utrolig søøte. 

  Jeg tok mange bilder da, mens hun holdt på å få dem, så her kan dere få se litt bilder av valpene. Det var ikke så lett å ta bilder akkurat da, men jeg skal prøve å ta flerne bilder senere :) 

  Her kan dere se litt av den første valpen.


  ååå <3 her ser dere forresten litt av dyneinnholdet som luna dro ut. 

  Her kan dere se fem av dem, den sjette ligger lenger fremme :) 

  Er de ikke nusselige! <3 

  Bilder

  Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra min instagram. Jeg heter forresten Christiine03, legg merke til at det er to i-er i slutten. altså christiine03. Follow meg så follower jeg deg tilbake :) Og på instagram så er det mulig at det kommer ut bilder noe ganger som ikke kommer på bloggen ;)   Dette er fra da vi var på kaizers en torsdag :) 

  Follow meg så follower jeg deg tilbake :) 

  Synes om bildene? 

   

  Bilder

  Som sagt så hadde jeg og Michelle en liten photoshoot igår. Så her får dere se resultatet. 

  Ble ikke så veldig mye mer enn disse. Var ikke alle vi ble fornøyd med, og noen var ganske like såå. 

  Synes om bildene? 

   

  Lik gjerne innlegget :) 

  Bilder

  Nå i helgen sover Michelle over hos meg, og igår så var vi med en gjeng, og kom hjem litt sent. Senere på kvelden så vi en filmen LOL siden michelle enda ikke hadde sett den. Såå idag har vi hatt en liten photoshoot, vi skal også ha en litt senere så her kan dere få en forsmak på hvordan bildene ble. Enjooy! :) 

  Gled dere til resten. Synes om bildene? 

  Bilder

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra en tur på preikestolen. Vi dro tidlig i morges, og vi brukte mindre enn 2 timer opp, og jeg brukte 1 og 20 min ned, de andre brukte litt mer enn det. Da vi skulle gå opp den første bakken, så kjente jeg bare hvor tungt det var, og det brant bak bena, og da tenkte jeg bare at dette kom jeg sikkert ikke til å klare. Men det endte jo opp med at vi kom opp før mamma og paul. Jeg satt faktiskt mangen ganger ute på kanten, men jeg turte ikke sitte, med føttene ut, det ble litt skummelt kanskje. 


  Thumps up, for turgåing! 


  mamma, meg, helene og eivind (typen til helene) 

  Masse folk!

  Meg, Paul og Eivind helt på kanten. 

  Meg og mamma !

  Meg og Paul var vel de eneste av oss som turte å ligge på kanten ! 

  Meg og søss! 

  Synes om bildene? Har du vært på prekestolen før? :) 


   

  Bilder

  Fraværet mitt fra bloggen er forferdelig. Beklager dette. Denne uken begynte jo de fleste på skolen. Jeg blandt annet begynnte på en ny skole, videregående, wohoo. Jeg har faktiskt gått rundt i hele sommerferien og har ikke hatt skoleplass, har bare ikke skrevet det på bloggen før nå. Meen heldigvis uken før skolestart altså sist uke, så fikk jeg en telefon fra godalen, siden vi måtte jo ringe til inntakskontoret da jeg enda ikke hadde fått skoleplass. Såå fikk jeg heldigvis skoleplass på godalen på design og håndverk. Var egentlig veldig bra jeg fikk den plassen og ikke det jeg egentlig hadde søkt på, for jeg har faktiskt muligens funnet ut hva jeg vil bli, noe som jeg ikke hadde funnet ut på studiespes med formgiving. Det hadde jeg aldri trodd. Haha.

   

  Ehmm ja, denne uken så har jeg jo vært på skolen selvfølgelig. Og så har jeg egentlig bare vært med venner rett etter skolen, og i gåår var jeg på kino med mamsen og paul, vi så Kon-tiki for det var jo premiere på den filmen i går. Jeg synes filmen faktiskt var veldig bra. Jeg så for meg først at den kom til å være utrolig kjedelig. Men overraskende nok likte jeg filmen. Den hadde blant annet både humor og spenning osv i seg. Såå anbefaler denne til alle. Det var jo til ogmed unger der som var minst 2-3 år mindre enn meg også, så :) 

  Forresten så har jeg aldri vist bilder av rommet mitt etter at jeg malte det og ommøblert på det tidligere i sommer.. Jeg har tatt noen bilder tidligere, men ble aldri fornøyd med dem, derfor har jeg ikke lagt det ut. Men jeg tok noen bilder nå nettopp som jeg ble fornøyd med, såå her får dere se hvordan det ble. Hvis noen i det hele tatt husker at jeg skrev det på bloggen!  

  Skulle gjerne vist mer av rommet, men det er ganske så rotete akkurat nå, så dette ble vell den ryddigste delen av rommet. Så derfor kunne jeg ikke ta bildet av speilet mitt dessverre, haha. 

  Synes? 

   

   

   

   

  Bilder

  Idag fikk jeg en liten pakke i posten, som var fra Crazy factory. Jeg hadde bestilt 5 piercinger, som tilsammen ble sånn 144 kroner. Crazy factory er jo en side med piercinger til alle hull holdt jeg på å si, tungepercinger, navle, til leppene, ja you name it. Navlepiercingene der går forresten under bananas. HER finner dere nettsiden. Og de har utrolig mange fine piercinger der, og de har stang i både gull, surgical steel, titanuim osv. Alle mine var nok i surgical steel, ettersom jeg ikke synes gull var så veldig fint, men det er etter min smak. 

  Uansett, slik ser de jeg valgte ut.   Jeg fikk også med en tattovering. Vet ikke om jeg kommer til å bruke den, men får se. 
  Akkurat nå bruker jeg denne (hvite) 
  jajaja, jeg vet jeg har bittesmå hår på magen! :)

  Her er alle de jeg har. 5 fra crazy factory. 2 fra rhodos. 1 fra der jeg tok piercingen. Har ikke piercingen jeg tok hullet i, for den klarte jeg å ødelegge. 

  Har du bestilt fra crazy factory før? 

  Bilder

  Som sagt tidligere i innlegget under, så var jeg på jentekveld hos Marit igår sammen med 7 andre. Utrolig gøøy! I tilegg møte vi på Dennis fra paradise han satt i en bil mens vi gikk rett foran den, haha, har sett han 3 ganger nå, såå det var ikke så spesielt som det var første gangen. Vi gjorde vell ikke noe spesielt annet enn å snakke, le og bare hygge oss. Og så gikk vi også ned til pizza bakeren og spiste, jeg selv hadde ikke spist siden klokken halv 2 om dagen, og dette var klokken 22.00 :S Og etter det måtte jeg ta bussen hjem, som gikk ti over 11. Var vel ikke hjemme før kvart på 12. 

  Ett par bilder. Fikk ikke tatt så veldig mange med min, det ble nok tatt mer bilder på andre kameraer og Iphoner, haha! :)

  Tycks? 

  Bilder  Vi hadde nettopp (nettopp og nettopp, for litt siden) frukt med egen laget, ikke hjemmelaget men mer krem laget av fløte og sukker, vi har alltid krem på bærne, hehe. Det er så utroolig godt. Og senere så spiste jeg is med krem i bunnen og sjokoladesaus oppåå. Litt usunn idag kanskje men jaja. Jeg er jo ikke så stor så det går vel fint for lille meg. Men nå måå jeg dusje, litt sent kanskje men det gjør vel ingenting. 

   

  Hva bruker du ha til bærne? Hvordan var din dag? 

  Bilder

  Ble ett skjapt innlegg. Er ute og gjør egentlig ganske mye forsjellig. Tenkte jeg senere idag skulle lage frappuccino, muligens jeg venter til mamma kommer hjem (vi begge elsker iskaffe) men jeg får se! 

  Synes om de rosa søte bildene? ^^ 

                                             Gjerne lik innlegget! 

  Bilder

  Var ute nå nettopp og tok noen bilder. Det er så kjekt å på en måte eksperimentere med kameraet, ta bilde av forskjellige ting, dyr, mat, blomster, personer, osv. Og prøve å finne vinkler og slik hvor bildene blir fine. For jeg synes da personlig at det er kjekkeste å lese blogger hvor de tar fine bilder og slik, da vil du liksom komme tilbake til bloggen igjen, og se hva slags bilder bloggeren tar. Foreksempel Erica og aurora, de to tar så utrolig fine bilder. Ååh, så lyse og klare og ja.   følte meg litt brun! ^^   Hva synes du om bildene?

                                      Gjerne lik innlegget! :)

  Bilder
  Bilder

  Var egentlig meningen å blogge flerne ganger i dag, men så kom det opp sånn ting på pcen om jeg skulle formatere minnekortet  fra kameraet, så jeg måtte hvis slette alt på den eller noe sånn, så da ble alle bildene slettet... jeg måtte da ta nye bilder (jeg måtte egentlig bare gjøre det siden ellers fungerte den ikke på kameraet... ) og så ble det ikke til at jeg blogget før nå. 

  Her er forresten (eller en liten del) av dagens outfit. 

  Nå sitter jeg egentlig bare slik.

  Søte pusen.   Luna er blitt "avhengig" av å ligge på trampolinen, så det er jo slik at hvis jeg skal hoppe så kommer hun opp og ja. Men tror jeg skal se Twilight Breaking Dawn, min favoritt film. 

  Blogges! 

  Synes om bildene? Hva har du gjort idag? 

  Bilder  Idag har det vært et kjempefint vær ute, og er det fortsatt, så vi har grillet eller vi grillet på det bålet vi har, og så kokte vi også egg, noe som vi alltid gjør om påsken, men vi bruke vanligvis gå ned i marka men idag ble det heller at vi var oppe ved huset! 

  Så etter og ha spist god mat og slik så satt jeg og mamma i vinterhagen og bare slappte av, med den nydelige utsikten! Utrolig herlig! Også har vi også bestemt oss for at etter påske så skal vi slutte med sånn usunn mat og ikke spise så mye snop og slik + trene! 

  Forresten så tenkte jeg at jeg kunne lage en videoblogg, hvor jeg viser 10 hårfrisyrer som er ja fine og enkle å lage hvis du skal på skolen foreksempel! 

  Hva har du gjort idag? Skal jeg lage video? 

  Bilder

  Ååh endelig begynner det å bli våår, har meldt fint vær helt til onsdag neste uke, håper det blir fint de neste ukene.

  Tok noen bilder, ute som tyder da på at det allerede begynner å bli vår!


  Søt liten snegle da. 

  Flerne som har fint vær? synes om bildene? 

  Bilder

  Så typisk, når du endelig tror det skal være sol og greier ut over så begynner det å regne, jaja! Men jeg fikk ihvertfall tatt noe bilder da!   Det var mer sol,men det synes ikke så godt på dette bildet! Tror det begynte å bli grått her! 

  haha tror han begynner å bli lei av å være modell! ^^ 

  haha søte pusen mitt i en deilig strekk! 

   

  Synes om bildene? 

   

  Bilder

  haah off, jeg døde nesten. Satt nettopp og så på bilder av meg og søsteren min, og først så ser jeg et bilde av oss som sånn skikkelig små og et bilde av når vi var myye større, må si det var litt komisk egentlig!

  Bare se her:

  Jeg er hun i rød og hun andre er søsteren min, her var vi ganske så små! 

  Her er vi litt større igjen, var vell sånn 10 år jeg kanskje, dere ser nok hvem som er meg!

   

  haha litt større, kanskje sånn 12 år.

  To år siden! 

  Har ikke bilde av begge to nå, men nå er vi slik isj! 

  Helene

  Meg!

  Så du forandringen fra da vi var bitte små? 

  Bilder

  Nå har alle møblene og slik blitt satt inn i den nye vinterhagen vår. Så nå har jeg vært og tatt bilder, jeg synes det ble kjempefint der ! 

  Utsikten ^^ 

  Nå skal jeg snart lage cupcakes! 

  Noen roser på kjøkkenet! 

  - Hva synes du om vinterhagen/bildene?

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits