• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Anbefalinger

  Heiia alle sammen, sorry for at jeg har vært litt dårlig på blogfronten i det siste, men det var ferie, og jeg er veldig forkjølet så det var ikke akkurat så mye kjekt som har skjedd meg i det siste, og det er nok utrolig kjedelig for både meg og dere som leser å sitte og lese i hvert innlegg om hvor fælt det er å være forkjølt og at jeg ikke har noe å gjøre foreksempel, fordi det er ikke alt jeg gjør som er sånn skikkelig interessangt, synes nå hvertfall jeg da. men uansett, tilbake til overskriften, nå tenkte jeg at jeg kunne komme med en anbefalinger,  om et produkt da, som har gjort neglene mine veldig blanke og fine. Du har kanskje prøvd en likadan før eller du har kanskje en selv,men jeg tenkte jeg bare kunne anbefale den jeg har right now! 

  Så det er da dette settet her: 

  Det er premier sin, vet ikke hvor det ble kjøpt siden jeg fikk det av mamma, men du kan finne den på denne siden her

  Det første du kan gjøre er vel bare å begynne å file neglene dine slik du vil ha dem. Og den skal forresten bare brukes på toppen da, som en vanlig neglefil ofc.

  Deretter bruker du denne buffing blocken, aller først bruker du den blå siden. Altså nå skal du file oppå selve neglene. På den så ser du mest at den på en måte skraper da. 

  Så tar du den gråe siden, som er litt mykere enn den blå. Og helt til slutt så tar du en hvite siden, den finner du på to sider. Hvor lenge du velger å file er egentlig bare opp til deg, jeg bruker vanligvis telle til ti eller noe sånn på hver side, men du må selvfølgelig ikke sitte alt for lenge da, har ikke prøvd det selv, men tror nok ikke det er det smarteste du kan gjøre akkurat. Men så når jeg er ferdig med å file så tar jeg på den lille blå tuben

  Den tar jeg på neglene og på neglebåndet, som da gjør neglebåndet mykere, og hvis du har sånne plagsome hud ting som stikker opp sånn som på dette bildet: 

  ååh de utrolig plagsome lille tingene altså, men ja etter jeg brukte den så ble resultatet mye bedre og de forsvant !

  Her er resultate etter å ha brukt alt som jeg har skrevet litt om over, så nå har jeg skinnende negler med null hud ting som stikker opp! 

  Du får også med en håndkrem, som er veldig god, fordi den hjelper mot hvis du har sånn sprekker eller sånn at du er tørr da i huden, så gjør den at du får en myk og bedre hud for å si det sånn! 

  Men jeg har også prøvd det samme opplegget bare fra Seacret, de funket egentlig utrolig bra begge to, bare at kremene til premier de lukter utrolig godt! Det er sånn honning og melk opplegg! ^^

  Dette var egentlig hele anbefalinger, håper du likte den! 

  Har du prøvd premier eller seacret sin før? Synes om anbefalingen? 

  Anbefalinger

  Tenkte jeg skulle anbefale noen kremmer som jeg vanligvis bruker i fjeset før og etter jeg tar på meg sminke og slik. Så ja. Produktene er biotherm sine, men jeg kjøpte dem på enn sånn slags parfymelle butikk da vi var på Sørlandet. 

  Dette er den første : 

  Denne kremen er til fjeset da, selvfølgelig, men du kan faktisk bruke dem på armene, men ville nok si at den er mest for fjeset! Uansett, denne kremen gjør slik at hunden din blir veldig myk og saftig holdt jeg på å si, haha. Huden din blir hvertfall myk og glatt da. Denne kremen funker faktisk veldig bra, men jeg er ikke alltid så flink med å bruke den, hehe...

  Den ser forresten slik ut når du tar den på, den er litt sånn rar siden det er på en måte klumper i, så du må nesten bare prøve å fjerne klumpene etter på, men anyways så er den veldig bra. 


  Den neste er denne: 


   Denne kremen skal påføres morning og eller ettermiddag, men jeg bruke den vanligvis bare morning og kveld, siden jeg liksom har sminke på meg om ettermiddagen, haha. Men ja, denne synes jeg er veldig bra på å på en måte rense og rengjøre fjeset for å si det sånn. 

  Den ser slik ut i fjeset: 

  Jeg har også en annen som jeg bruker å ta på i fjeset før jeg tar på foundation og slik, men jeg har ikke tatt bilde av den, men det er en liten grønn tube som heter : Skin ergetic, den er faktisk veldig bra og jeg merker at den hjelper når jeg har på foundation og slike ting, føler ikke huden blir så tørr. Spesielt der mellom øyebrynene, hvis folk har merket å ha fått det. Skikkelig plagsomt. jaja. 

  Har noen andre også,men de går mest ut på det samme som de andre, bare på andre måter for å si det sånn. 

  Bruker du bruker fra Biotherm? har du prøvd ut disse? synes om anbefalingen? 

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits