• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Liten oppdatering

  Hallo alle sammen! Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering om hva som har skjedd siden siste innlegg. Siste gangen var vel på valentines. Men siden jeg ikke har tatt så mye bilder med kameraet i det siste, mye fordi jeg har glemt ut å ta det med meg rundt omkring, blir det ikke så mye bilder. Men jeg har selvfølgelig tatt mobilbilder, og med dagens teknologi blir det som oftest noen fine bilder. Hvis dere vil følge litt mer med på hva jeg gjør så kan dere også sende en forespørsel om å følge meg på instagram, jeg heter christiine03. 

  Jeg har ikke hatt noen spesielle reiser i det siste utenom sist helg da jeg fikk i 18års presang en tur til Sverige til et spa hotel av kjæresten min. Noen som var utrolig koselig.Vi måtte kjøre fra hytten hans på Jelsa og helt til Sandefjord for å ta Colorline båten til Strømstad i Sverige. Da fikk vi både sjangs til å dra innom taxfreen, og vi dro på et senter i Sverige som jeg ikke husker navnet på akkurat nå, men hvertfall et senter med 110 butikker. Hvor vi kjøpte med oss masse brus, litt caprisonne (som jeg elsker) og litt klær, sko og masse forskjellig. 

  Jeg har jo også fylt 18 år den 3 juli. Har kun feiret bursdagen min med familien på mamma sin side, og igår feiret jeg med pappa sin side. Også skal jeg snart feire bursdagen min med venner, men er ikke helt sikker på når tid det blir, men vi får se :) Ellers snart drar jeg til Kreta med mamma, stefaren min og kjæresten min. Det blir nok veldig gøy. Vi skal til Agia marina og bor på et hotell som heter Atrion. Hvis noen av dere har vært der, må dere gjerne gi tips om ting vi må sjekke ut eller noe. Har vært mye i Kreta men ikke akkurat i denne byen. 


  Shorts - fra bikbok Topp - fra bikbok 

  Idag slang jeg bare på meg en søt shorts og topp, skal på jobb klokken fire i fire timer, så må skifte da uansett.

  Uansett hvis dere vil jeg skal blogge mer eller det er noe spesielt dere vil jeg skal enten blogge eller videoblogge om så er det bare å si ifra.  

  Ha en fin sommerdag alle sammen! ;) 

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket