• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Oppussing - Før og Etter

  I et par uker nå har jeg og kjæresten min holdt på å pusse opp det gamle rommet som søsteren min og kjæresten hadde før de flyttet ut for ikke så lenge siden. Jeg ville ha et større rom, men først var jeg ikke sikker på om jeg turte å bytte rom, for jeg var fornøyd med hvordan rommet mitt var nå, sengen tok hele rommet, men jeg var liksom fortsatt fornøyd med hvordan jeg hadde fått det etter at jeg malte rommet og listene for to sommere siden. Da vi begynte med oppussing, og jeg så hvor mye finere det ble, ble jeg bare mer og mer sikker på at jeg skulle bytte rom. Ble veldig førnøyd med hvordan rommet ble tilslutt. 

  Det rommet vi pusset opp hadde blå vegger, lister og dører i en tre farge, og gulvet var ganske forferdelig egentlig, hehe. Så da malte vi de tre store veggene i bomull farge, og den siste lille der hvor vi har tenkt til å ha Tv/prosjektor om snart, har vi en farge som heter ascott, det er en slaks grålig farge, ca. Her kan dere få se hvordan rommet var før jeg pusset det opp, fikk ikke tatt bilder før vi begynte, men her har jeg bare tatt grunning på vinduet, også har vi begynt og malt veggen i bomull fargen. 

  FØR  Her ser dere også gulvet.. 

  Her ser dere blåfargen som var før. På denne veggen malte vi med ascott fargen og resten er i bomull. 

  ETTER

  De store lysene har jeg egentlig tenkt å ha på en liten hylle sånn over sengen, men har ikke kommet så langt enda, derfor står de bare her imens. Vet ikke om dere klarer å se ascott fargen, men den er mye gråligere på en måte, enn bomullen. Også har jeg heller ikke fått tatt bilde av inni skapene mine, men det kan jeg eventuelt gjøre når skapet inni her helt ferdig. Holder på å få inn sånn hyllesystem greier ^^ Har ikke tatt alt ifra mitt gamle rom inn, blir litt for mye møbler da. Blir ikke til at jeg har hengeren min med klær på rommet lenger... menmen :-) 

  Men nå må jeg nesten ned å spise.. De tvinger i meg torsk.. :-(

  Hva synes dere om oppussingen? 

   

   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket