• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Kreta !

  Her kommer bildene fra Kreta turen. 

  Hehe blinkskudd. 

  Gresk øl. 

  Vi var på en utflukt til en plass som jeg ikke helt husker va heter. Hvor vi fikk se liksom restene av et palass eller noe slikt, og etterpå kjøpte vi oss et glass med fresk presset juice. 

  Etter på fikk vi dra på shopping i "hovedstaden" i Kreta, Heraklion, hvor de hadde masse butikker og noe kjente som Zara, bershka, starbucks, mac, the body shop osv. 


  Dette var fra dagen jeg hadde bursdag. Vi var på en veldig fin restaurang, hvor vi fikk utrolig god mat, mamma og stefaren min hadde mat fra havet, mens jeg haddeb biff. Jeg fikk også en drikk med litt alkohol i siden jeg ble 17, hehe :) 

  Bildene under er fra da vi var på en utflukt med et slaks piratskip faktisikt, tror vi satt på den båten til sammen 4 timer, vi skulle ut til en øy. Turen ut til øya gikk fint, mens når vi skulle tilbake, var den nesten ingen vind, jeg sovna, og hver gang jeg våknet hadde jeg enten vondt i nakken, armene, ryggen eller noe slik, i tilegg til at jeg ble utrolig svett... Men heldigvis fikk vi lov til å hoppe uti det sinnsykt klare vannet. 

   
  Her e skipet. 

  På øya var vi også innom en kirike, som egentlig var ganske skummel... Spesielt øye helt øverst. 

  men ellers var øya fin.

  Hotellet vi var på hadde et knøtt lite basseng, så omtrent hver dag i de to ukene måtte vi ligge på stranden. Litt stress med all stranden og slik, men det var en fin tur :)

  Men nå må jeg gjøre meg klar til 6 timer med jobb. Blogges senere! 

   

  2 kommentarer

  Marthe Mikalsen

  04.08.2013 kl.15:39

  Kjempe fin blogg, men herlige bilder ! <3

  Har akkurat laget et innlegg med inspirasjons bilder, så det er bare å ta deg to minutter , for å titte :-) <3

  God søndag videre

  JUNE CHARLOTTE

  06.08.2013 kl.13:38

  såå fine bilder, så ut som en veldig fin tur!

  /Hadde blitt glad for en kommentar tilbake<3

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket