• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Overskrift ?

  Jeg kom ikke på noe overskrift over dette innlegget. men uansett, såå jeg kjøpte pcen min uker etter at jeg hadde konfirmert meg som var i 2011 og i  løpet av den tiden så har pcen min vært på reparasjon 3 ganger. (og hvorfor forteller jeg dette?) Så på onsdag var det? så klarte jeg å søle kakao over pcen min, eller liksom over den delen der hvor på knappen er, jeg håpet på at den ikke skulle bli ødelagt, men det ble den selvfølgelig... men den gikk fortsatt på, så jeg tok den med på skolen, og da jeg kom hjem igjen så skrudde den seg av på grunn av lite strøm, og siden det har den ikke gått på. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg skrive dette. Meen siden pcen min ikke funker så kan ikke jeg blogge skikkelig. (for de som bryr seg) meen jeg skal prøve å blogge til jeg får en ny pc, når tid det er har jeg ingen peiling på, men jeg trenge virkelig en ny pc på grunn av skole ting da, så det suger vilt, siden vi bruker pcen hele tiden. Men ja, over til andre ting.

  Igår var jeg hos frisøøren, eller meg og mamma. Jeg klippet ganske av sånn litt mindre enn 10 cm, noe sånn. Jeg ser forskjell men tipper det er maange som ikke engang legger merke til det x) Det er jo fortsatt lang, selvom jeg synes det ser kort ut da x) Skulle gjerne vist skikkelige bilder, men jeg tror ikke det funker å stappe minnekortet inn i denne pcen (som er mamma sin) så jeg tok heller noen webcam bilder, de suuger i kvaliteten men det er det beste jeg kan gjøre til nå! Oog senere på kvelden så var vi på Egon, det vil si, meg, mamma, paul, helene og eivind, og deretter var vi på kino, og så filmen the impossible, en veldig sterk film! har dere ikke sett den så gå og se den! 

  synes personlig den effekten det er mest av er litt skummel på meg! aha, men jeg tok den med for gøy! Nobodys perfect liksom, neida, joda! 

  Hva har dere funnet på i helgen? 

  Er forresten pcen min helt ødelagt når jeg har sølt over den? 

   

   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket