• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Paris - European Open

  Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere bloggen de siste ukene, beklager for det. Masse ting som har skjedd, både positive og negative, men slik har vel alle det. Men uansett, denne  helga som var så var jeg i Paris på European open, jeg deltok ikke jeg jeg bare så på, reise med Stavanger Diamonds. Det var en veldig kjek tur, har alltid hatt lyst til å dra til Paris. Uheldigvis så fikk vi ikke dratt inn i byen i Paris da, fikk heller ikke sett eifeltårnet, eller jeg så tårnet men det var liksom på avstand da, jaja har ihvertfall sett de i virkeligheten da ^^

  Vi reise til Paris på fredag, måtte komme på flyplassen klokken 4 om natta, husker ikke helt når vi var fremme, men vi måtte vente på Amsterdam flyplass i 5 timer. Vi bodde i Disney land, eller på et hotel som heter New York ett eller annet, og "byen" vi gikk i og spiste og sånne ting var Disney Village, der hadde de sånn diners, cafeer, spise plasser ellers, Starbucks, McDonalds, og resten var sånn disney butikker med masse disney klær, leker, pynt og slike ting. Masse masse disney altså haha. 

  Konkurransen var på lørdag, og Pink fikk 3 plass, Black 2 plass, og Silver fikk 6 plass. Utrooolig flinke! Så reiste vi hjem på søndagen og da var jeg hjemme sånn klokken halv 12- 12. 

  Her kan dere forresten få se litt bilder fra turen. (måtte jo selvfølgelig ta masse bilder) Men gidder ikke legge inn alle her, så jeg tar bare noen.

  Gikk usminka den første dagen da, hehe. Det regna litt den første dagen. 

  fra flyplassen

  Starbucks, eeelsk! 

  Denne var forresten utpå hotelrom døra vår, vi hadde laget den selv da vi var på flyplassen i Amsterdam. Med alle navna våre på og slike ting. Og så hadde vi liksom et sjokolade navn på en måte, og jeg var twix. 

  Veeldig stor mcdonalds. Og her spise jeg og Maren den første dagen, hihi!   litt av Silver. (har mye mer bilder)   Black. 

  Pink og pokalen. (har ikke bilder fra pink, bare video)

  meg foran Walt Disney studios (der de hadde karusellene) 


  Frappuccinooo! <3 

  Der nede så hadde de forresten allerede begynt å pynte til jul. Så da vi kom her til Paris, så var det fullt av juletrær rundt omkring på hele hotellet, og julelys på hele det huset som er bak meg på bildet over. I tillegg så hadde de også halloween pynt sammen med julepynten inne på hotellet, sååå det var litt sånn spesi. Ikke noe jeg er vandt med i hvertfall. 

  Gidder ikke legge ut mer bilder akkurat nå, tar så lang tid å se hvilke jeg kan bruke og slike ting.. 

  Synes om bildene? Var du på European open?    

   

  3 kommentarer

  HellanSmellan

  06.11.2012 kl.21:58

  Kuuult :D

  Renate

  06.11.2012 kl.22:50

  Kult !! så du l0ve.blogg.no ??

  Christine

  06.11.2012 kl.23:14

  Renate: Ja :) hadde faktiskt øyenkontakt med henne, haha :)

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket