• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Valpene

  Da jeg våknet idag så fikk jeg vite at Luna (huden vår) hadde revet ut alt innholdet i en dyne som hun har der hun "bor" da, og at valpene kunne komme enten i natt eller i morgen. Så i sånn 12 tiden så kjørte vi bare en liten tur til kilden og slik, så da vi kom hjem så var klokken sånn 4 halv 3 eller noe sånn, og da hadde hun akkurat fått en valp. Så da mamma og Paul så det, så ropte de på meg, og jeg bare hææ? så jeg sprang jo så fort jeg kunne inn til Luna, hvor det lå en utrolig søt liten valp. Så etterhvert fikk hun en til, og den tredje den tok ganske lang tid, så da vi kom til fire og fem så håpte vi jo egentlig at hun ikke skulle få mer, men woops der kom det en til. Heldigvis stoppet det på 6 da. Men fyy søren så utrolig søte de er. Jeg smelter bare av å se på dem. Så nå var jeg netopp nede med henne, og da kunne vi vist holde de litt og klappe dem. Selfølgelig så stod hun og luktet på dem og følgte me på oss mens vi hold dem da, men åå de er bare så utrolig søøte. 

  Jeg tok mange bilder da, mens hun holdt på å få dem, så her kan dere få se litt bilder av valpene. Det var ikke så lett å ta bilder akkurat da, men jeg skal prøve å ta flerne bilder senere :) 

  Her kan dere se litt av den første valpen.


  ååå <3 her ser dere forresten litt av dyneinnholdet som luna dro ut. 

  Her kan dere se fem av dem, den sjette ligger lenger fremme :) 

  Er de ikke nusselige! <3 

  Én kommentar

  26.09.2012 kl.10:20

  kan du legge ut mer bilder av de eller en film om hvordan de er nå? kjempesøte r di!

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket