• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sommeren 2012

  Tenkte jeg kunne oppsummere hvordan min sommer var. Ikke at jeg gjorde så veeldig mye i sommer, dro bare til rhodos, og ellers var jeg bare hjemme. Var av og til med venner og slik. Og så var det jo noen dager hvor jeg ikke blogget, fordi jeg ikke hadde noe å blogge om, eller fordi jeg ikke fikk tatt bilder da jeg gjorde noe, meeen ja. 

  Skoleavsluttning

  Først var det jo skoleavsluttningen. Jeg tok ingen bilder der selv, siden jeg glemte selvfølgelig å ta med kameraet, flott. Så jeg stjal noen bilder som var på facebook. 

  Det over ble ikke like stort men, jaja. 

  Bursdag

  Så feiret vi bursdagen til meg og Helene. Hun ble 20 og jeg 16. Jeg fikk bare tatt bilder fra da vi feiret hos pappa, men det går vel fint. 

  Mariell, meg og Helene :)

  Rhodos

  Så reiste jeg til Rhodos med Michelle (med mamma og paul selvfølgelig)

  Havet i Rhodos var utrolig fint og blått og klart. Det var vell egentlig det jeg likte best med stranden. Ellers så var det kanskje litt for mye bølger, så du kunne ikke bare ligge på madrassen, fordi da enten du opp skikkelig lang vekk. Den ene gangen så hadde vi skikkelige problemer med å komme oss bort hvor vi skulle, det var nesten umulig. I tilegg så kunne du jo ikke gå på stranden, fordi det var bare stein. Og hotellet vårt var sånn 2-3 km vekke fra byen, så skulle virkelig funnet et annet hotel.

  Vi var jo på noen utflukter. Den ene var hvor vi blant annet så hvor de gamle olympiske lekene ble holdt. Eller hvor de hadde blitt holdt, husker ikke heelt historien bak der. Så vi fikk se på en måte rester etter hvor de hadde holdt lekene og slike ting. Og da var vi også i Gamle byen i Rhodos, hvor vi kjøpte noen par ting, og fikk se et sånn skikkelig stort slott da, hvor gamle byen var inni på en måte, ja de som har vært der vet hva jeg mener. 

  Gamle byen. 

  Men selvfølgelig alt i alt, så var det en utrolig kjekk tur, sammen med bestejenta Michelle. Skulle kanskje bare vært på et annet hotel, nærmere byen og sånn, hehe. Hvis dere vil se flerne bilder fra turen så finner dere det innlegget HER

  Jeg malte rommet mitt, fra rosa til hvit. Og ble veldig fornøyd. 

  Etter det gjorde jeg vell ikke så mye allverdens, jeg var i kongeparken med noen venner, men jeg tok ikke bilder der desverre. Men jeg har jo tatt noen bilder her og der da, blandt annet noen som jeg heller ikke har delt enda, så her kan dere få se noen bilder fra en vakker sommerdag.  Deler bare noen, siden elers blir det ett veldig langt innlegg. 


  Søøte.   Ellers så kan dere jo også se nedover på bloggen min om hva jeg har gjort i sommer! 


   

   

   

  2 kommentarer

  Memory - Bua

  26.08.2012 kl.20:58

  Kjempe fine bilder :)

  Stine'Anette

  26.08.2012 kl.23:24

  Så ut som du har hatt en fin ferie :) fine bilder!

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket