• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Where them girls at

  Fraværet mitt fra bloggen er forferdelig. Beklager dette. Denne uken begynte jo de fleste på skolen. Jeg blandt annet begynnte på en ny skole, videregående, wohoo. Jeg har faktiskt gått rundt i hele sommerferien og har ikke hatt skoleplass, har bare ikke skrevet det på bloggen før nå. Meen heldigvis uken før skolestart altså sist uke, så fikk jeg en telefon fra godalen, siden vi måtte jo ringe til inntakskontoret da jeg enda ikke hadde fått skoleplass. Såå fikk jeg heldigvis skoleplass på godalen på design og håndverk. Var egentlig veldig bra jeg fikk den plassen og ikke det jeg egentlig hadde søkt på, for jeg har faktiskt muligens funnet ut hva jeg vil bli, noe som jeg ikke hadde funnet ut på studiespes med formgiving. Det hadde jeg aldri trodd. Haha.

   

  Ehmm ja, denne uken så har jeg jo vært på skolen selvfølgelig. Og så har jeg egentlig bare vært med venner rett etter skolen, og i gåår var jeg på kino med mamsen og paul, vi så Kon-tiki for det var jo premiere på den filmen i går. Jeg synes filmen faktiskt var veldig bra. Jeg så for meg først at den kom til å være utrolig kjedelig. Men overraskende nok likte jeg filmen. Den hadde blant annet både humor og spenning osv i seg. Såå anbefaler denne til alle. Det var jo til ogmed unger der som var minst 2-3 år mindre enn meg også, så :) 

  Forresten så har jeg aldri vist bilder av rommet mitt etter at jeg malte det og ommøblert på det tidligere i sommer.. Jeg har tatt noen bilder tidligere, men ble aldri fornøyd med dem, derfor har jeg ikke lagt det ut. Men jeg tok noen bilder nå nettopp som jeg ble fornøyd med, såå her får dere se hvordan det ble. Hvis noen i det hele tatt husker at jeg skrev det på bloggen!  

  Skulle gjerne vist mer av rommet, men det er ganske så rotete akkurat nå, så dette ble vell den ryddigste delen av rommet. Så derfor kunne jeg ikke ta bildet av speilet mitt dessverre, haha. 

  Synes? 

   

   

   

   

  Én kommentar

  Memory - Bua

  25.08.2012 kl.20:22

  basert på de bildene så er rommet ditt ganske fint....fine bilder,vesker og skoooo.. i'm shoe crazy haha

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket