• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • SVETT!

  Endelig litt sommervær. Varmere idag faktiskt enn det var i går, så endelig kan jeg bruke dagen på å gjøre noe annet enn å bare sitte inne og se på pcen og silk. Det er så kjedelig, og jeg føler bare jeg kaster vekk dagene. Du sitter liksom og ser mange episoder fra klokken 12 om dagen, og plutselig er klokka 8. Deilig å fått brukt dagene litt. Så i dag og igår da, så var jeg og slo (har glemt ut ordet for det) tistler nede i marka. Det er sånn ugress, som vokser rundt omkring. Nederst i marka ville jeg si var værst. Der var det sånn at vær gang jeg snudde meg så så jeg en ny. Fikk slått mye da. 

   

  Igår kveld hadde da jeg la meg, så hadde jeg jo da tatt på meg en genser å sove i, så da jeg våkna var jeg utroolig svett, og våknet ett par ganger av at jeg kokte. Så varmt var det tydeligvis. Tviler på om jeg komme til å sove så mye med hettegensere nå, muligens når det begynner å regne igjen! uansett. 

  hehe ja, slik gikk jeg og slo tistler. (Bak busstoppet på høyre side av meg, så kan dere se litt av marka) 

  Forresten så tok jeg også antrekket for dagen! :
  Topp // Vero Moda Shorts // Ginatricot Ring // Rhodos 

  Tycks? 

                Gjerne lik innlegget! :)

  2 kommentarer

  BieberTrend

  26.07.2012 kl.15:08

  Fin blogg du har, lykke til videre<3

  Vi blir glade for kommentarer tilbake!

  Har forresten to konkurranser på bloggen akkurat nå! Se under headeren :)

  Becca Alexandra

  26.07.2012 kl.16:35

  Hørtes veldig varmt ut.. Jeg sover i undertøy og med vinduet åpent, holder på å koke ihjel!

  Fine bilder,du er veldig vakker :)

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket