• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • FAVORITTER PÅ KLESSTANGA

  Her er mine favoritter på klesstanga. 

  Slik ser den ut!

  Den 1. 

  Denne er fra bebe eller 2be som det stod på butikken. Da jeg så denne i washington så ble jeg nesten forelska , og jeg bare måtte ha den. Og så prøvde jeg den og den passa akkurat perfekt, og dette var vell så og si den siste kjolen tror jeg, så der hadde jeg skikkelig flaks. Og så er den sånn skikkelig princesse aktig på en måte eller du føler deg litt sånn, siden du kan liksom svinge rundt med den og sånn haha. Og inni så er den og skikkelig fin, den er sånn silke og ja, det bare elsket jeg: 

  Den 2.   Denne kjolen er fra ginatricot, det er vell sånn et år siden jeg kjøpte den da, men jeg har til nå bare brukt den i fjor sommer!

  Den 3.   Denne er fra nelly.com, tror jeg, husker ikke helt men trodde det var derfra. Denne brukte jeg da på juleballet ifjor.

  Den 4.   Denne er fra Forever21, virkelig elsker den butikken. Denne kjøpte jeg i fjor da vi var i USA. Elsker denne kjolen.

  Jeg ville nok si at den 1 og den siste er de kjolene som er mine absolutt favoritt kjoler. En fin kjole, og en litt sånn strand og sommer kjole!

  Hva synes du om kjolene? 

   

  3 kommentarer

  Caroline - kommentere tilbake!

  12.04.2012 kl.19:26

  kjempefine kjoler! har like den svarte, i hvit :-D

  Linn

  12.04.2012 kl.19:30

  Så fine! :-D

  Stine Toppe

  12.04.2012 kl.21:03

  Kjempefine! :)

  Skriv en ny kommentar

  Christine

  Christine

  18 år, kommer fra den fine byen Stavanger. Bor på en gård på mosterøy litt utenfor Stavanger. Akkurat nå utdanner jeg meg til å bli interiørkonsulent, men får se hva fremtiden bringer. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver litt om hverdagen min, reiser, interiør og gjerne litt andre forskjellige ting. Vil du kontakte meg er det bare å sende mail til littla-96@hotmail.com eller skrive i kommentarfeltet. Takk for at du leser bloggen min :)  Kategori  Design by

  Photobucket